rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:52 Η rafaela11: #741 17-05-24 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βρε μανία... Υπάρχουν...Και ζουν ανάμεσά μας... Αλλά δεν το διατυμπανίζουν. Όπως δεν το κάνουμε ούτε εμείς... Click για ανάπτυξη... Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:54 Η Εριφύλη έγραψε: #742 17-05-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν είναι καμιά ειρωνία, σε ρωτάω ποιός φορέας σε βράβευσε για την ποίηση σου; Click για ανάπτυξη... Το Ωδείο Αθηνών το είχε διοργανώσει και είχα βγει πρώτη.. στα 17 μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2024 Αλλά δεν έχει σημασία το βραβείο. Γενικά γράφω, σχεδόν κάθε μήνα, από κάτι Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #743 17-05-24 13:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Παίζεις κ συ επικίνδυνα Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Ο Guest 691153: #744 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Παίζεις κ συ επικίνδυνα Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα τις φασαιες εαακιτισσες θελω tradwife τωρα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Υδροχόος έγραψε: #745 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Γι' αυτό είπα ό,τι είπα... Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #746 17-05-24 13:56 Παιδιά, πάντως, πέρα από την πλάκα, πού έχουν πάει οι ποιητές/τριες και οι συγγραφείς; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Βρε μανία... Υπάρχουν...Και ζουν ανάμεσά μας... Αλλά δεν το διατυμπανίζουν. Όπως δεν το κάνουμε ούτε εμείς... Click για ανάπτυξη... Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν!
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:54 Η Εριφύλη έγραψε: #742 17-05-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν είναι καμιά ειρωνία, σε ρωτάω ποιός φορέας σε βράβευσε για την ποίηση σου; Click για ανάπτυξη... Το Ωδείο Αθηνών το είχε διοργανώσει και είχα βγει πρώτη.. στα 17 μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2024 Αλλά δεν έχει σημασία το βραβείο. Γενικά γράφω, σχεδόν κάθε μήνα, από κάτι Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #743 17-05-24 13:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Παίζεις κ συ επικίνδυνα Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Ο Guest 691153: #744 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Παίζεις κ συ επικίνδυνα Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα τις φασαιες εαακιτισσες θελω tradwife τωρα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Υδροχόος έγραψε: #745 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Γι' αυτό είπα ό,τι είπα... Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #746 17-05-24 13:56 Παιδιά, πάντως, πέρα από την πλάκα, πού έχουν πάει οι ποιητές/τριες και οι συγγραφείς; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν είναι καμιά ειρωνία, σε ρωτάω ποιός φορέας σε βράβευσε για την ποίηση σου; Click για ανάπτυξη... Το Ωδείο Αθηνών το είχε διοργανώσει και είχα βγει πρώτη.. στα 17 μου. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Μαΐου 2024 Αλλά δεν έχει σημασία το βραβείο. Γενικά γράφω, σχεδόν κάθε μήνα, από κάτι
Μήτσος10 Διάσημο μέλος Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και είναι Μαθητής. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:55 Ο Μήτσος10 έγραψε: #743 17-05-24 13:55 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Παίζεις κ συ επικίνδυνα Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Ο Guest 691153: #744 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Παίζεις κ συ επικίνδυνα Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα τις φασαιες εαακιτισσες θελω tradwife τωρα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Υδροχόος έγραψε: #745 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Γι' αυτό είπα ό,τι είπα... Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #746 17-05-24 13:56 Παιδιά, πάντως, πέρα από την πλάκα, πού έχουν πάει οι ποιητές/τριες και οι συγγραφείς; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Παίζεις κ συ επικίνδυνα
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Ο Guest 691153: #744 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Παίζεις κ συ επικίνδυνα Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα τις φασαιες εαακιτισσες θελω tradwife τωρα Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Υδροχόος έγραψε: #745 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Γι' αυτό είπα ό,τι είπα... Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #746 17-05-24 13:56 Παιδιά, πάντως, πέρα από την πλάκα, πού έχουν πάει οι ποιητές/τριες και οι συγγραφείς; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μήτσος10: Παίζεις κ συ επικίνδυνα Click για ανάπτυξη... βαρεθηκα τις φασαιες εαακιτισσες θελω tradwife τωρα
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Υδροχόος έγραψε: #745 17-05-24 13:56 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Γι' αυτό είπα ό,τι είπα... Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #746 17-05-24 13:56 Παιδιά, πάντως, πέρα από την πλάκα, πού έχουν πάει οι ποιητές/τριες και οι συγγραφείς; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Το γνωρίζω. Γι' αυτό είπα ό,τι είπα... Να σε χαίρεται και να τον χαίρεσαι...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #746 17-05-24 13:56 Παιδιά, πάντως, πέρα από την πλάκα, πού έχουν πάει οι ποιητές/τριες και οι συγγραφείς; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 13:58 Η rafaela11: #747 17-05-24 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το να καθεστε και να λέτε "εσυ δε μου κανεις, εσυ δε μου κανεις, τον θελω ξανθο μουσάτο με τρεις ελιες στο μάγουλο, τοξωτα φρύδια μπλε ματια, σαρκωδη χείλη, γραμμουλα στο πηγουνι" θα σας φέρει όχι γράμμα αλλα πτυχίο στο καβάλημα καλαμιού και μια γατα στα 40 σας. Είστε ακόμα 20 και the world is your oyster αναφορικά με τις επιλογές σας στους άντρες, Click για ανάπτυξη... Έτσι! Όταν είναι ο σωστός άνθρωπος για εσένα, ούτε τι χρώμα μαλλιά έχει θα κοιτάξεις, ούτε τίποτα τέτοιο "ανούσιο" Και κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, καμία σχέση επίσης. Θέλει υπομονή, αγάπη και επιμονή. Και εννοείται πολλή μα πολλή συζήτηση! Αν το είχαν όλες οι σχέσεις αυτό, τώρα θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια ακόμα κατά τη γνώμη μου. Εμένα η σχέση μου πάντως δεν έχει όλα τα ιδανικά, όμως τα χνώτα μας ρε παιδι μου έχουν δέσει έτσι, που για όλα υπάρχει μια λύση Αφήστε τις λίστες και δείτε πως νιώθετε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:01 Ο Valder έγραψε: #748 17-05-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ που τον έχω βρει 4 χρόνια τώρα, έχω να πω πως μια χαρά υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #749 17-05-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά Click για ανάπτυξη... Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Ο Valder έγραψε: #750 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Αυτό ήταν για εμένα, ξεκάθαρα Click για ανάπτυξη... 9 στους 10 στο στεκι έχουμε ψυχολογικά. Δεν εισαι τόσο ξεχωριστή. ΥΓ: Σοβαρά, δεν ήταν για σένα αυτό. Το άλλο ήταν με τον ξανθό.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:04 Η glayki έγραψε: #751 17-05-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ακριβώς. Μαζί σου φίλη. Εμένα ξέρετε τι με ενθουσιάζει επίσης; Να μπορείς να κάνεις, έτσι, πιο βαθυστόχαστες συζητήσεις με τον άλλον. Δεν ξέρω γιατί, πολύ μου αρέσει αυτό. Με αυτό με θύμησες κάτι άσχετο που μου αρέσει εμένα, να μου γράφει γράμματα (τι να κάνουμε, έχω ψυχή παλιότερης εποχής υποθέτω).... καλά αυτό είναι το τέλειο, τέλειο όσο δεν πάει. Click για ανάπτυξη... Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:05 Η rafaela11: #752 17-05-24 14:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι αλλά κι εσυ είσαι γυναίκα ποιότητας όμως: 1. Κοίταξες προς αυτόν, δεν κώλωσες 2. Είχες σοβαρά κριτηρια 3. Είσαι πιστή τόσα χρόνια και εκτιμάς τον άλλο 4. Δεν τσιλιμπουρδίζεις 5. Δεν εισαι μυξοπαρθένα αλλα ούτε και ξεκωλιάρα 6. Δεν σπας νεύρα/τρελή/καταθλιπτική/με ψυχολογικά κλπ κλπ. Άλλες, θέλουν αυτό που έχεις εσυ, χωρίς να θέλουν να γίνουν αυτό που είσαι εσυ. Δεν ειναι μονο να τον βρεις, ειναι και να τον τραβήξεις και να ξες τι εχεις στα χέρια σου και να τον κρατήσεις. Και οι δυο πρέπει να ειναι καλοί. Και το χρυσάφι χρυσάφι, αλλα και η χρυσοθήρας καλή. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι, δεν εχεις αδικο, νομίζω πως όταν έχεις φτάσει στη φάση που τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, τότε τα αναγνωρίζεις. Είχα γνωρίσει και εγώ κάποια αγόρια παλια, μέχρι που συχτιρισα και είπα αι στο καλό θα κάτσω μονη μου χωρίς να το σκέφτομαι, θα κοιτάξω τον εαυτό μου και ο,τι γίνει. Και τότε εκεί που δεν το περιμενα, ήρθε το σωστό για εμένα, οπότε όλη αυτή η λίστα που ειπες, έγινε αβίαστα, ήμουν και εγώ πολύ καλά όμως, με την "μοναξια" μου. Είναι και θέμα χαρακτήρα, όμως, νομίζω όποιος τα έχει λύσει μέσα του, δεν τίθεται καν θέμα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:09 Ο Valder έγραψε: #753 17-05-24 14:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν και μελάνια πένας με άρωμα πάντως αν θελει καποιος να το κανει πολύ προσωπικό.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.889 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:11 Ο Wonderkid: #754 17-05-24 14:11 Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο, πρέπει ως ένα βαθμό τουλάχιστον να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση των πραγμάτων, ανάλογη συναισθηματική αντίληψη, αλλά κυρίως να επιζητούν το ίδιο πράγμα από μία επαφή μεταξύ τους. Έτσι, νομίζω μειώνονται οι τριβές στον τρόπο σκέψης και οι όποιες συγκρούσεις προκύψουν εξομαλύνονται.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:14 Η Kate1914 έγραψε: #755 17-05-24 14:14 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αχ εγώ πρόλαβα την εποχή που περίμενα ξεροσταλιαζοντας τον ταχυδρόμο να μου φέρει γράμμα από Ολλανδία... Άλλη φάση το γράμμα. Το μυρίζεις, το αισθάνεσαι ρε παιδι μου Click για ανάπτυξη... Ναι, αυτό ακριβώς εννοώ! Τώρα βέβαια εντάξει, δε λέω να γίνεται συνέχεια. Αλλά κάτι τέτοια μικρά από τον άλλον είναι ωραία, πού και πού. Σημασία βέβαια έχει πάνω από όλα να σε αγαπάει ο άλλος. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα σε έναν ιδανικό που γράφει γράμματα αλλά δε μου φέρεται σωστά, και σε έναν που ναι μεν μπορεί να μην κάνει αυτά που είπα αλλά να είναι άνθρωπος με τον οποίο νιώθω καλά, με τον οποίο μπορώ να είμαι εγώ όπως είμαι, εε ναι, προφανώς πάμε στον δεύτερο χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αξίζουν άπειρα περισσότερο αυτά από τα γράμματα.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:28 Η rafaela11: #756 17-05-24 14:28 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Kαι γω, προσπαθώ να πεισω το αμορε μου να παμε στο χωριο στη θεσσαλια να καθαρίζουμε χορταρια με κοσες αλλα δε θελει Click για ανάπτυξη... Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:29 Ο Guest 691153: #757 17-05-24 14:29 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Ούσα κοπέλα χωριατοπουλα από αγροτική οικογένεια, άμα θες τετοια άσε τα κορίτσια της πόλης και τρίψε τα μουστάκια σου προς χωριά μεριά Click για ανάπτυξη... 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:30 Η rafaela11: #758 17-05-24 14:30 Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 257 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nasaa giorgos5002 Εριφύλη euretra cinephilee ggeorge1976 Ωρορα Monsieur lilaki200 Wondering Ole Gunnar Solksjaer Drscientist Entropy24 user15 rafaela11 jj! Sosstoss thenutritionist Paragontas7000 Wonderkid GeorgePap2003 Kate1914 Μήτσος10 KOSTAS794396 Jack of Spades iew ROM32 Memetchi Scandal Joji giannhs2001 American Economist touvlo jellojina Libertus taketrance chad fourkaki A350 jorgpa BatGuin Advocatus diaboli teacher_40 Requiem dreamer!! iren Wanda angela_k Amorfati mixaelaaa TehWinnerGR allRed Ilma charmander Fernando_A suaimhneas chester20080 physicscrazy Fafouta 93 Johnnie Sophieex kordella camil paolo1 Luludaki Maraki_lar_1980 fmarulezkd kalhkardia AggelikiGr chris91 JasonPap afantos christos_glts Janne 007 papadocGR Totreno Malenaa Giorgkalo Lathy Abiogenesis Alessandra Eliza Arianara S3 Δροσουλίτης bikey77 Shadowban marww Εχέμυθη Georgepap_21 Human being Nikoleta05 dijccixnc JimmyIT Sweet31 Efewq hirasawayui the.m024 Roulaki ΕυηΞ mpapa geordimi10 _pathfinder_ Stacypap Melina. xifomaxos harissak BloodyFairy User2350 nobody8 Manuela98 Natalia143 Morelo Kris.gr GeoCommand oups parrot/παπαγάλος J.Cameron Stelios725 nicks1999 Mexicanos Satan Claus ggl Idontknoww epan Mt73 helloo Chrysak25 MarcoReus Fin4 Corona Borealis Giorgos03 Λουίζα86 Eleanna7 L0st Sevasti kedros Lokeshtaneja90 Citylights Unboxholics Μαυρίκιος SlimShady Ryuzaki Isida Atarax Eua5 1011 aggelosst9 oudenoidax Antigonivol Viedo Housewife Panos_02 βερα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: 'Φχαριστω για τις συμβουλες, θα πραξω αναλόγως Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Μαΐου 2024 στις 14:31 Ο Guest 691153: #759 17-05-24 14:31 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Δεν είσαι και από βόρεια μεριά, αλλιώς είχα και προτάσεις Click για ανάπτυξη... Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 17 Μαΐου 2024 στις 14:32 Η rafaela11: #760 17-05-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Aπο χωρίο της καλαμπάκας είμαι, τριφύλλια το λενε. Οχι βορεια βορεια, ε, κεντρο ειναι Click για ανάπτυξη... Βόρεια εννοούσα εδώ στα χωριά Θεσσαλονίκη γύρω κτλ κτλ Μέχρι καβαλα φτάνω από εκεί κάτω δεν νομίζω ότι έχω ρε γαμωτ.