Κοιτάζοντας όλους τους ανθρώπους που συμπαθώ στην ζωή μου αλλά και αυτού που αντιπαθώ κατέληξα σε κάποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας τα οποία κερδίζουν την συμπάθεια μου.
Πρώτον θα έλεγα πως είναι το φιλότιμο. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον άνθρωπο που συνάντησα ο οποίος ήταν φιλότιμος, είχε δηλαδή την καλή διάθεση να με βοηθήσει και νοιαστηκε για εμένα και δεν τον συμπάθησα.
Δεύτερον θα πω την ειλικρίνεια. Λατρεύω τους ανθρώπους που είναι ευθείς και προτιμούν να πουν την αλήθεια από το χαϊδεύουν αυτιά και να χρυσωνουν το χάπι. Το να μου λέει ο άλλος ψέμματα, ακόμα και για το καλό μου το θεωρώ υποτίμηση και ασέβεια διότι θεωρεί πως δεν μπορώ να διαχειριστώ την αλήθεια και επιλέγει αυτός για εμένα. Από ανθρώπους με τους οποίους έχω πει πέντε πράγματα και με ξέρουν δεν το ανέχομαι αυτό.
Τρίτον η ωριμότητα χαρακτήρα. Συμπαθώ τους ανθρώπους που κάνουν ενδοσκόπηση και μπορούν να σκεφτούν πέντε πράγματα παραπάνω στην ζωή. Δεν μπορώ όσους μενουν πάντα στην επιφάνεια στην ζωή. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ίσως και το κυριότερο με βάση το οποίο επιλεγω να επενδύσω στην σχέση μου με κάποιον.