dianechristy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είναι όλοι οι ανοιχτοί άνθρωποι και καλόκαρδοι. Νομίζω οτι αυτό παρεξηγείται. Με το να είναι κάποιος ντροπαλός ή κλειστός ή μοναχικός δεν τον κάνει κακό. Απλά δεν του είναι εύκολο ή επιθυμητό να εκφραστεί.
Δεν είπα αυτό εγώ... και τους κλειστούς ανθρώπους (δεν ξέρω γιατί ) αλλά τους "ανοίγω" και αυτούς.. γι αυτό μου είναι εύκολο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 243356
Επισκέπτης

Σιχαινομαι τον χαζοχαβαλε, τον ρηχο, το ψευτη, τον ανηθικο (την πουτ*νια πιο συγκεκριμενα), τον ατομιστη, τον ωχαδερφιστη και τον γλυφτη
Οι """ανοιχτοι ανθρωποι""" (βλακωδης νεοελληνικη εκφραση κατα την γνωμη μου) δεν ειναι αποκλειστικα καλοκαρδοι και ειλικρινης.δεν είναι όλοι οι ανοιχτοί άνθρωποι και καλόκαρδοι
Πραγματι οι """ανοιχτοι ανθρωποι""" μπορει να ειναι υποκριτες, να χειραγωγουν τους αλλους με ψευτικα χαμογελακια και χρωματιστες φλυαριες σαν τους πολιτικους, αφελης η ακομα και ανοητοι χαβαλεδες που νοιαζονται μονο για την διασκεδαση τους
Την τακτικη του "ανοιχτος"" και "εξωστρεφεια" τις χρησιμοποιουν ιδιαιτερα τα καμαρια μας στην Βουλη για να πουλησουν φυκια και μεταξωτες κορδελες στα προβατα που τους ακουνε...
Παντως η μοντερνα ελληνικη κοινωνια εχει ενα ειδος λατρειας με τους "ανοχτους χαρακτηρες" κατι που δεν συμβαινει σε αρκετες χωρες του εξωτερικου. Στην Φινλανδια για παραδειγμα οταν ειχα παει παλιοτερα οι "ανοιχτοι χαρακτηρες" θεωρουνταν ως γελοιοι χαρακτηρες και γλυφτρονια
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Τέλος, συμπαθώ τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, δεν ξέρω γιατί...

Τέλος, συμπαθώ τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, δεν ξέρω γιατί...
Κι εμείς σε πάμε τέκνον μου

chris80
Νεοφερμένο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Τι σας κάνει να συμπαθείτε κάποιον;
Η αύρα του. Ο λόγος του. Το παρουσιαστικό του.

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είπα αυτό εγώ... και τους κλειστούς ανθρώπους (δεν ξέρω γιατί ) αλλά τους "ανοίγω" και αυτούς.. γι αυτό μου είναι εύκολο....![]()
Mάλλον δεν έχεις μιλήσει μαζί μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

- Αύρα
- Χιούμορ
- Φωνή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

*Εύστροφος/Έξυπνος
*Καταλαβαίνει το χιούμορ μου
*Εχέμυθος
*Άτομο που ρισκάρει
*Ρεαλιστής
Αντιπαθώ κάποιον όταν
*Νομίζει πως είναι και το παίζει έξυπνος
*Είναι κουτοπόνηρος
*Είναι σνομπ
*Είναι φανατικός του οτιδήποτε
*Δεν καταλαβαίνει από επιχειρήματα
*Φοβάται και τη σκιά του
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που όμως μου αρέσει σε έναν άνθρωπο (και πιστεύω πως είναι και το παν) είναι το χιούμορ... και να το διαθέτει αλλά και να το καταλαβαίνει.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- χημεια4λαιφ
- Kate1914
- johnsala
- Wanda
- A350
- AggelikiGr
- American Economist
- thenutritionist
- paolo1
- charmander
- camil
- rafaela11
- Kinan
- Paragontas7000
- tslef8
- Joji
- MarcoReus
- Roulaki
- billie perrakis
- anastasia papa
- Scott
- harry akritas
- Scandal
- Libertus
- giannhs2001
- Memetchi
- fretoe
- Forgetit
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- David?
- kogba
- athinouli
- Xristinaqui
- Trolling Stones
- DimitraA.
- Stefanosxios
- orchidea
- Rene2004
- Maraki4you
- kauphy
- Μαρία Α
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.