bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:41 Η bunny217 έγραψε: #1 17-06-05 19:41 Τί είναι αυτό που σας την σπάει στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:44 Η bunny217 έγραψε: #2 17-06-05 19:44 Να υποκρίνεται,,δεν το αντέχω αυτό είναι κάτι που μου δίνει πολύ άγρια στα νεύρα και δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούσ υποκριτές μέχρι στιγμης που μπροστα μου ήταν μια χαρα και πίσω μου έσκαυαν τον λάκκο(όχι με τα φίδια ) όπως επίσης δεν μπορώ να είναι ο άλλος καλός μαζί μου όταν με χρειάζεται και με έχει ανάγκη γρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:51 Ο Anarki έγραψε: #3 17-06-05 19:51 Όσοι κάνουν 2ο post για να απαντήσουν σε ερώτηση που έθεσαν οι ίδιοι σε 1ο post Μπορείς να γράψεις την άποψη σου κάτω απο την ερώτηση βρε κοπελιά, δε χρειάζεται να γεμίζεις τον τόπο post . Μπορείς επίσης να απαντάς σε διαφορετικά άτομα στο ΙΔΙΟ post! Δεν το λέω με κακία, απλά χάνω τον μπούσουλα προσωπικά με τέτοιο πανικό που γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:55 Ο Dark_kronos: #4 17-06-05 19:55 Να το παιζει εξυπνος και οτι ξερει τα παντα ενω δεν ξερει τπτ, να αντιγραφει καπιον σε ολα οσα κανει, να προσπαθει να χαλασει μια φιλια για να γινει μελος της παρεας, να υποκρινετε, αυτοι που ζητανε αλλα ποτε δεν δινουν, αυτοι που γλιφουν και πολα ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:59 Ο Anarki έγραψε: #5 17-06-05 19:59 Για να γράψω και κάτι on topic, με καλύπτει ο,τι είπε ο προλαλήσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:03 Η nv έγραψε: #6 17-06-05 20:03 Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τί είναι αυτό που σας την σπάει στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:44 Η bunny217 έγραψε: #2 17-06-05 19:44 Να υποκρίνεται,,δεν το αντέχω αυτό είναι κάτι που μου δίνει πολύ άγρια στα νεύρα και δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούσ υποκριτές μέχρι στιγμης που μπροστα μου ήταν μια χαρα και πίσω μου έσκαυαν τον λάκκο(όχι με τα φίδια ) όπως επίσης δεν μπορώ να είναι ο άλλος καλός μαζί μου όταν με χρειάζεται και με έχει ανάγκη γρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:51 Ο Anarki έγραψε: #3 17-06-05 19:51 Όσοι κάνουν 2ο post για να απαντήσουν σε ερώτηση που έθεσαν οι ίδιοι σε 1ο post Μπορείς να γράψεις την άποψη σου κάτω απο την ερώτηση βρε κοπελιά, δε χρειάζεται να γεμίζεις τον τόπο post . Μπορείς επίσης να απαντάς σε διαφορετικά άτομα στο ΙΔΙΟ post! Δεν το λέω με κακία, απλά χάνω τον μπούσουλα προσωπικά με τέτοιο πανικό που γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:55 Ο Dark_kronos: #4 17-06-05 19:55 Να το παιζει εξυπνος και οτι ξερει τα παντα ενω δεν ξερει τπτ, να αντιγραφει καπιον σε ολα οσα κανει, να προσπαθει να χαλασει μια φιλια για να γινει μελος της παρεας, να υποκρινετε, αυτοι που ζητανε αλλα ποτε δεν δινουν, αυτοι που γλιφουν και πολα ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:59 Ο Anarki έγραψε: #5 17-06-05 19:59 Για να γράψω και κάτι on topic, με καλύπτει ο,τι είπε ο προλαλήσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:03 Η nv έγραψε: #6 17-06-05 20:03 Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να υποκρίνεται,,δεν το αντέχω αυτό είναι κάτι που μου δίνει πολύ άγρια στα νεύρα και δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούσ υποκριτές μέχρι στιγμης που μπροστα μου ήταν μια χαρα και πίσω μου έσκαυαν τον λάκκο(όχι με τα φίδια ) όπως επίσης δεν μπορώ να είναι ο άλλος καλός μαζί μου όταν με χρειάζεται και με έχει ανάγκη γρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:51 Ο Anarki έγραψε: #3 17-06-05 19:51 Όσοι κάνουν 2ο post για να απαντήσουν σε ερώτηση που έθεσαν οι ίδιοι σε 1ο post Μπορείς να γράψεις την άποψη σου κάτω απο την ερώτηση βρε κοπελιά, δε χρειάζεται να γεμίζεις τον τόπο post . Μπορείς επίσης να απαντάς σε διαφορετικά άτομα στο ΙΔΙΟ post! Δεν το λέω με κακία, απλά χάνω τον μπούσουλα προσωπικά με τέτοιο πανικό που γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:55 Ο Dark_kronos: #4 17-06-05 19:55 Να το παιζει εξυπνος και οτι ξερει τα παντα ενω δεν ξερει τπτ, να αντιγραφει καπιον σε ολα οσα κανει, να προσπαθει να χαλασει μια φιλια για να γινει μελος της παρεας, να υποκρινετε, αυτοι που ζητανε αλλα ποτε δεν δινουν, αυτοι που γλιφουν και πολα ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:59 Ο Anarki έγραψε: #5 17-06-05 19:59 Για να γράψω και κάτι on topic, με καλύπτει ο,τι είπε ο προλαλήσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:03 Η nv έγραψε: #6 17-06-05 20:03 Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσοι κάνουν 2ο post για να απαντήσουν σε ερώτηση που έθεσαν οι ίδιοι σε 1ο post Μπορείς να γράψεις την άποψη σου κάτω απο την ερώτηση βρε κοπελιά, δε χρειάζεται να γεμίζεις τον τόπο post . Μπορείς επίσης να απαντάς σε διαφορετικά άτομα στο ΙΔΙΟ post! Δεν το λέω με κακία, απλά χάνω τον μπούσουλα προσωπικά με τέτοιο πανικό που γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:55 Ο Dark_kronos: #4 17-06-05 19:55 Να το παιζει εξυπνος και οτι ξερει τα παντα ενω δεν ξερει τπτ, να αντιγραφει καπιον σε ολα οσα κανει, να προσπαθει να χαλασει μια φιλια για να γινει μελος της παρεας, να υποκρινετε, αυτοι που ζητανε αλλα ποτε δεν δινουν, αυτοι που γλιφουν και πολα ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:59 Ο Anarki έγραψε: #5 17-06-05 19:59 Για να γράψω και κάτι on topic, με καλύπτει ο,τι είπε ο προλαλήσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:03 Η nv έγραψε: #6 17-06-05 20:03 Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να το παιζει εξυπνος και οτι ξερει τα παντα ενω δεν ξερει τπτ, να αντιγραφει καπιον σε ολα οσα κανει, να προσπαθει να χαλασει μια φιλια για να γινει μελος της παρεας, να υποκρινετε, αυτοι που ζητανε αλλα ποτε δεν δινουν, αυτοι που γλιφουν και πολα ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 19:59 Ο Anarki έγραψε: #5 17-06-05 19:59 Για να γράψω και κάτι on topic, με καλύπτει ο,τι είπε ο προλαλήσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:03 Η nv έγραψε: #6 17-06-05 20:03 Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να γράψω και κάτι on topic, με καλύπτει ο,τι είπε ο προλαλήσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nv Πολύ δραστήριο μέλος Η nv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 904 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:03 Η nv έγραψε: #6 17-06-05 20:03 Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα λέει ψέμματα! οι ψεύτες με εκνευρίζουν απίστευτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.976 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:10 Ο Valder έγραψε: #7 17-06-05 20:10 Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Η bunny217 έγραψε: #8 17-06-05 20:14 Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλά αν απαντάω σε ολα τα άτομα στο ιδιο ποστ τότε θα είναι το μπέρδεμα πιστεύω διότι μετά θα πρεπει να ψάχνεις τι έιχε πει ο άλλος και του απάντησα έτσι, ενώ αν ειναι σε παρένθεση το μήνυμα του δεν θα χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Βασικά επειδή βολεύει εμένα έτσι όταν διαβάζω μηνύματα γι'αυτό το κάνω κι εγώ. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:26 Ο Anarki έγραψε: #9 17-06-05 20:26 Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:30 Η bunny217 έγραψε: #10 17-06-05 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki : Μπορείς να βάλεις δυο (όσες θέλεις βασικά) παρενθέσεις ρε συ στο ίδιο μήνυμα... Click για ανάπτυξη... Πώς?? δεν το ήξερα μου στέλνεις τον τρόπο σε προσωπικό μήνυμα please?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2005 στις 20:58 Η gilie έγραψε: #11 17-06-05 20:58 με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με εκνευριζει απιστευτα να υποτιμουν την νοημοσυνη μου...οχι οτι ειμαι και κανενα ξευτερι αλλα οπως και να χει το θεμα δε μ'αρεσει να μου λενε χαζα ψεματα που κανουν καρα μπαμ και αλλα τετοια χαζα που συμβαινουν συνηθως στην δουλεια... οταν συμβαινει κατι τετοιο θυμωνω και ρωταω ευθεως: "με θεωρεις χαζη?" και γενικώς γινομαι εξω φρενων! :rant2: :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 01:57 Ο ]ifrit[ έγραψε: #12 18-06-05 01:57 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder : Όσα είπε ο μικρός μας κρόνος συν του οτι μου τη δίνουν οι εκμεταλλευτές και οι ψεύτες.. Το ίδιο και οι γλύφτες, οι κομπλεξικοί και οι εξυπνάκηδες Ειλικρινά δεν υπάρχει μέρα -με τόσους ηλίθιους γύρω μου- που να μη θέλω να ανοίξω τουλάχιστον ΕΝΑ κεφάλι... Click για ανάπτυξη... yep, you've got the point δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 07:15 Η Subject to change: #13 18-06-05 07:15 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 15:35 Ο Founes έγραψε: #14 18-06-05 15:35 Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα μου τη δινουν οι υποκριτές, αυτοι που θαβουν τους αλλους πισω απο την πλάτη τους, αυτοι που όλη τους η ζωη είναι τι θα πει ο κοσμος, τα ψώνια και οι κομπλεξικοί και τέλος οι κακόψυχοι άνθρωποι (όπως φαίνεται και στο αβαταρ μου Tongue). Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 16:05 Ο iJohnnyCash: #15 18-06-05 16:05 Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου την δίνουν τα ατόμα που λένε ψέμματα και νόμιζουν οτι είναι ανώτερα από όλα τα άλλα άτομα της παρεάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garfield Νεοφερμένο μέλος Ο garfield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2005 στις 18:57 Ο garfield έγραψε: #16 18-06-05 18:57 Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι φορτικοί. Το χειρότερο είδος μετά τους ανιαρούς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis Νεοφερμένο μέλος Ο Panagiotis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 11:44 Ο Panagiotis: #17 19-06-05 11:44 εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμένα με εκνευρίζει πάνω απο όλα το ψέμα (όπως όλους βέβαια) και ενώ εγώ να ενδοιαφέρομαι πραγματικά ο άλλος/άλλη να κοιτάει μόνο τον ευατούλη του και εμένα στο γράψιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fishler Νεοφερμένο μέλος Η fishler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 13:17 Η fishler έγραψε: #18 19-06-05 13:17 Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ChristosM89 Giorgkalo rafaela11 Ilma Rene2004 johnsala Luludaki Memetchi Kate1914 fourkaki Jack of Spades Scandal tsiobieman Corfu kitty charmander American Economist camil ROM32 Destiny3 Wanda Angelikaaa Μήτσος10 paolo1 Sophieex Requiem eukleidhs1821 marww fmarulezkd louminis Forgetit giannhs2001 orchidea harry akritas Εχέμυθη Κλημεντίνη sokliap kogba jj! Lathy Viedo Στεφανος56 Βλα tslef8 Annamaria34 uni77 Μαυρίκιος element skate Meow grtt hirasawayui Έμμα Ν.Χ. Danaoula2020 Μάρκος Βασίλης Libertus iminspain Μί–Κά-Ἔλ Pipitsa Idontknoww tomicrotroll Elena345 Unseen skygge giannist_ chester20080 New member efi25 MarcoReus Johnny15 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν καποιος προσπαθεί να σε μειώσει καθώς σε θεωρεί χαζό-ή Και ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε παρέα για να το παίξει καποιος-α :thumbsdown: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 14:10 Ο gianakin έγραψε: #19 19-06-05 14:10 Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οταν καποιος ειναι πολυ καλος και καλοπροαιρετος με ολους κ εχει αυτο το υφος της "απεραντης αγαπης".Κατι δεν μου παει καλα.Φυσικα υπαρχει ο κινδυνος να τον παρεξηγησω,αλλα δεν μπορω να το αλλαξω αυτο,μου τη δινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2005 στις 15:58 Ο YoMaNaTiOn: #20 19-06-05 15:58 Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμένα πάνω απ'όλα μου τη δίνουν οι ψεύτες και κυρίως αυτοί που λένε ψέμματα χωρίς λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.