Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγάπη01
Νεοφερμένο μέλος

Effy18
Νεοφερμένο μέλος

vassonoff
Δραστήριο μέλος

Guest 749981
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Να μην ειναι ειλικρινής και να υποκρινεται
Να ειναι γκρινιαρης και να σχολιαζει τα παντα και τους παντες.
(Το τελευταιο νομίζω είναι το χειρότερο.)
Α και αυτοι που νομίζουν πως εχουν παααντα δικιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Η υποκρισία.Δεν μπορω οταν καποιος υποκρινεται για το οτιδηποτε, ή θα είσαι ο εαυτος σου ή οχι,τελος.
Η αλαζονεια.Αυτην η υπερφίαλη συμπεριφορά ορισμένων με ξενερωνει απιστευτα.
Όταν καποιος δεν εκφερει ποτέ γνώμη για το οτιδηποτε και οι αλλοι τον μεταχειροζονται.
Οι ανθρωποι που σχηματιζουν γνωμη για καποιον - και ειναι πεπεισμενοι πως ετσι ειναι και οχι αλλιως- χωρις να τον ξερουν προσωπικά.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Το να σε θυμάται μόνο όταν σε έχει ανάγκη.
-Η προδοσία σε δύσκολες στιγμές.
-Το να κάνει πάντα το δικό του χωρίς να ρωτάει κανέναν, ακόμα και αν οι αποφάσεις επηρεάζουν άλλους.
Και το χειρότερο μάλλον είναι η αχαριστία.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Πολλά μου '' τη δίνουν '' , αλλά προσπάθω να κατανοώ οτι κανένας δεν είναι τέλειος ...
Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα επρεπε να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους! Επισης μου την δινουν αυτοι που σε ξεχνάνε μολις γνωρίσουν αλλά άτομα/παρέες ή σε αγνοούν χωρίς να σου λενε τι έκανες λαθος. Και οπως ειπε και η niek,μου την δινει και η αχαριστία,να εχεις κανει τόσα για καποιον και αυτος να σε γράφει

Dr Someone
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι εκείνοι που δεν αγαπούν (ή τουλάχιστον δεν σέβονται) τα ζώα.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

1. Ξεροκεφαλιά
2. Ζήλια (κυρίως με διασκεδάζει..

3. Ξερόλες και παντογνώστες
4. Φιλοσοφία
5. Οι αδιάκριτοι
6. Οι στενόμυαλοι
7. Οι μαλθακοί
8. Διπροσωπία
9. Η τεμπελιά
10. Ανευθυνότητα, ανωριμότητα, χαζοχαρούμενοι, ανοργάνωση
κλπ κλπ κλπ

Con_Boo
Νεοφερμένο μέλος

Είναι το πρώτο ποστ που γράφω

Αυτά όμως που πάντα θα μου την "δίνουν" είναι τα εξής:
1. Αχαριστία (πρώτο και "καλύτερο")..
2. Η έπαρση ενός ατόμου (με ότι αυτή συνεπάγεται - περιφρόνηση και υποτίμηση προς τους άλλους, να μιλάει συνέχεια για τα "κατορθώματα" του και γενικά να θέλει να περιστρέφονται όλοι και όλα γύρω από τον εαυτό του κλπ)
3. Η μιζέρια/μίρλα/γκρίνια για το οτιδήποτε και τον οποιοδήποτε (κοινώς να μην αφήνει τίποτα ασχολίαστο - με την κακή έννοια, και να τον ενοχλούν όλα)
4. Η ασυνέπεια - αν και μόνο όταν προκαλείται από αχαριστία. (αν και μπορεί να με ενοχλεί κάπως να μου λένε άλλα και άλλα να κάνουν, έχω αποδεχτεί πλέον ότι κάποιες φορές είναι απλά στον χαρακτήρα του άλλου και δεν το κάνει από "κακία")
Αυτά νομίζω...

NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Η υποκρισια
- Η επαρση
- Το ψεμα
- Η ειρωνια
- Η αδιαφορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.