Ο κανόνας λέει πως μετά τις 3 γίνεσαι, άρα μην ανησυχείς έχεις ακόμα δύο προσπάθειες προτού χαρακτηρισθείς bi :p
Για να πειραματιστεί κάποιος πρέπει να υπάρχει κάποια υποβόσκουσα έλξη για το ίδιο φύλο. Αυτά τα έγινε πάνω στο μεθύσι εμένα μου ακούγονται απλά σαν μετέπειτα δικαιολογίες ντροπής. Εγώ όσο μεθυσμένος και να ήμουν ποτέ δεν είχα τη διάθεση πειραματισμού, άρα θα έλεγα πως για να νιώσει την ανάγκη να δοκιμάσει κάποιος μάλλον είναι όντως bisexual και απλά δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ.
Ένα άλλο περίεργο επί του θέματος είναι όπως αρκετούς άντρες έτσι κι εμένα η αντρική ομοφυλοφιλία μου φαίνεται εντελώς αντιαισθητική ενώ η γυναικεία μου φαίνεται εντελώς φυσιολογική. Για την ακρίβεια δεν με χάλαγε καθόλου να είχα κοπέλα bi και να φέρνει φίλες της στο σπίτι για ψαλίδια
Ισχύει το αντίστροφο για τις γυναίκες? Πιστεύω πως όχι. Νομίζω πως αν οι γυναίκες δουν τον άντρα τους με άλλο άντρα το θεωρούν χειρότερο και από το να τις απάτησε με άλλη γυναίκα. Εγώ ας πούμε δεν θα το θεωρούσα καν απιστία να πιάσω την γυναίκα μου στα πράσα με άλλη