Εάν οι ώρες προβολής ήταν αργά τη νύχτα και υπήρχε η κατάλληλη σήμανση, προσωπικά δε θα είχα θέμα να προβληθεί ακόμη και η πιο αμφιλεγόμενη εκπομπή. Στην τελική μπορεί και να έχουν ήδη προβληθεί και να μην το έχω πάρει χαμπάρι γιατί δε βλέπω εκπομπές με κόκκινο σήμα (που φαντάζομαι ότι θα είχαν). Πιο πολύ με ενοχλούν τα προγράμματα που προβάλλονται μεσημέρι-απόγευμα-νωρίς βράδυ και προβάλλουν την απόλυτη κατινιά (βλ. masterchef και Kardashians), παρά το "σκληρό" περιεχόμενο. Φυσικά μιλάω πάντα είτε για ντοκιμαντέρ ή για προϊόν μυθοπλασίας, έτσι; Δεν είπαμε να προβληθεί περιεχόμενο που βρίσκεις μόνο στο dark web προφανώς.
Όσον αφορά τα παραδείγματα που μου θέτεις, προφανώς ένα παιδί που νομίζει ότι είναι πόκεμον ή οπλοφορεί, έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο πηγάζει από κάπου αλλού, είτε από την οικογένειά του είτε από κάποια ψυχική ασθένεια, πολύ χαμηλό iq κτλ, και το πιθανότερο είναι ότι θα έθετε σε κίνδυνο τον εαυτό του ή τους γύρω του ούτως ή άλλως. Κι εμείς είχαμε ένα παιδί στο δημοτικό που έβαζε φωτιές για πλάκα και παραλίγο να μου κάψει το χέρι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το είδε στην τηλεόραση μια μέρα και αποφάσισε να το μιμηθεί, φαινόταν ότι έχει πρόβλημα. Και ούτως ή άλλως εδώ δε μιλάμε ούτε για παραβατική συμπεριφορά ούτε για "μαγκιά", μιλάμε για έλξη που είτε την αισθάνεσαι, είτε όχι, δεν έχεις άλλο λόγο να την επιδιώξεις.