Τι τηλεόραση έχετε;

Στο σαλόνι, SAMSUNG 46'', στην κουζίνα μια Sony 36'' και στην κρεβατοκάμαρα των γoνιών μου, μια Sony 38''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο σαλόνι, SAMSUNG 46'', στην κουζίνα μια Sony 36'' και στην κρεβατοκάμαρα των γoνιών μου, μια Sony 38''

Όλοι φτωχαδάκια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άστα, άστα..!!! :P

Η 36άρα SONY, έχει μεταφερθεί στο δωμάτιο μου, αλλά δεν ανοίγει σχεδόν καθόλου. Λίγο μόνο το βράδυ πριν κοιμηθώ αλλά και αυτό, τώρα το καλοκαίρι μόνο. Από 13, τα σαββατοκύριακα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω τηλεόραση καρντιά μου. Δεν χρειάζομαι τηλεόραση και δεν μου αρέσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω τηλεόραση καρντιά μου. Δεν χρειάζομαι τηλεόραση και δεν μου αρέσει.

Το ΣΚΑΙ έχει πραγματικά καλά προγράμματα.! :clapup:Δεν παίζεται το κανάλι!

στη λαρισα εχω μια 32αρα lcd της LG! :D

δεν παρακολουθω τηλεοραση, οποτε δεν την χρειαζομαι και δεν εχω :D

Με αφορμή την απορία μου επαναφέρω το θέμα:

Συμφέρει να αγοράσεις κάτι τέτοιο?

ή κάτι τέτοιο?

(συγκριτικα)

συμφερει υπο ποια εννοια? και οι δυο περιπου τα ιδια λεφτα ειναι.. εγω θα επαιρνα την δευτερη.

Είναι καλύτερη η δεύτερη??????Αφού η πρώτη είναι LED!

Έχω μια Toshiba...Μοντέλο δεν θυμάμαι αλλά την πήρα πέρυσι οπότε είναι σχετικά καινούρια. Τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα!
Την ανοίγω και δεν έχει ήχο...Την κλείνω, την ξανανοίγω και μετά από κάποιες φορές ο ήχος παίζει κανονικά. Τώρα , όμως, όσες φορές κι αν το κάνω αυτό ο ήχος δεν επανέρχεται!Τι μπορεί να συμβαίνει;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back