Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο σαλόνι, SAMSUNG 46'', στην κουζίνα μια Sony 36'' και στην κρεβατοκάμαρα των γoνιών μου, μια Sony 38''
Όλοι φτωχαδάκια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο σαλόνι, SAMSUNG 46'', στην κουζίνα μια Sony 36'' και στην κρεβατοκάμαρα των γoνιών μου, μια Sony 38''
Η 36άρα SONY, έχει μεταφερθεί στο δωμάτιο μου, αλλά δεν ανοίγει σχεδόν καθόλου. Λίγο μόνο το βράδυ πριν κοιμηθώ αλλά και αυτό, τώρα το καλοκαίρι μόνο. Από 13, τα σαββατοκύριακα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω τηλεόραση καρντιά μου. Δεν χρειάζομαι τηλεόραση και δεν μου αρέσει.
Το ΣΚΑΙ έχει πραγματικά καλά προγράμματα.!

love_angel
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Wild_Boy
Διάσημο μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος

Wild_Boy
Διάσημο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Την ανοίγω και δεν έχει ήχο...Την κλείνω, την ξανανοίγω και μετά από κάποιες φορές ο ήχος παίζει κανονικά. Τώρα , όμως, όσες φορές κι αν το κάνω αυτό ο ήχος δεν επανέρχεται!Τι μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.