Dias
Επιφανές μέλος

Αφορμή για το θέμα αυτό μου έδωσε μια σχετική συζήτηση που είχαμε πριν λίγες μέρες μια παρέα νέων ανθρώπων (18-25). Μου έκανε εντύπωση το ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν θεωρούσαν απαραίτητο το απόλυτο γυμνό και είπαν ότι πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης φοράνε μπλουζάκια, σουτιέν, φούστες, κάλτσες, παπούτσια ή ακόμα αγόρια δεν βγάζουν παντελόνι και εσώρουχο και απλά τα κατεβάζουν. (Αυτό ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου ή χρόνου, οπότε ίσως θα υπήρχε λόγος). Αναπόφευκτα θυμήθηκα ότι κάποιες άλλες εποχές υπήρχαν ειδικές “στολές” για την ώρα της σεξουαλικής πράξης, όπως νυχτικά και εσώρουχα με οπές εξόδου και εισόδου στα κατάλληλα σημεία.
Ακόμα και στις ταινίες (όχι αναγκαστικά πορνό, αλλά και σε κανονικές), οι πρωταγωνιστές δεν γδύνονται εντελώς και βλέπουμε γυναίκες γυμνές μόνο από τη μέση και κάτω ή άντρες που φοράνε κουστούμι και απλά ξεκουμπώνουν το παντελόνι τους. Ας αφήσουμε και τα διάφορα αξεσουάρ όπως γυαλιά, καπέλα ή και γόβες (οι οποίες ίσως για κάποιους αποτελούν φετίχ, αλλά για μένα είναι ξενέρα και θα φοβόμουν μήπως τραυματιστώ).
Προσωπικά θεωρώ απαραίτητο για το σεξ το απόλυτο γυμνό και για τους δύο. Το ιδανικό για μένα είναι ο ένας να γδύνει εντελώς τον άλλον αργά και τελετουργικά, αφαιρώντας με δάχτυλα και δόντια ακόμα και την παραμικρή κλωστίτσα ρούχου. Έτσι, τα δυο κορμιά που θα ενωθούν για να απολαύσουν την ωραιότερη εκδήλωση της ζωής, να μην έχουν απολύτως τίποτα να τα χωρίζει.
Το προχωράω λίγο πιο πέρα και κάποια στην παρέα αυτό το χαρακτήρισε “βίτσιο”. Θέλω εκείνη την ώρα τα κορμιά να είναι όπως ήρθαν στον κόσμο και να μην υπάρχουν ούτε ρολόγια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, αλυσιδάκια, σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα. Τα μαλλιά να είναι εντελώς ελεύθερα και ακόμα το κορίτσι να έχει αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ. Εννοείται και ότι δεν θέλω να υπάρχουν ούτε καν σκεπάσματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Εννοείται και ότι δεν θέλω να υπάρχουν ούτε καν σκεπάσματα.
![]()
Καλέ δεν ξυλιάζετε τον χειμώνα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το μέρος όπου γίνεται το σεξ, διότι όταν πρόκειται για την τουαλέτα ενός εστιατορίου για παράδειγμα προφανώς και θα γίνει με τα ρούχα ξεκουμπώνοντας απλά το παντελόνι και ανεβάζοντας λίγο τη φούστα της κυρίας.

Dias
Επιφανές μέλος

Ανάβουμε το air condition στο high heat κι έτσι ενώ έξω έχει κρύο, μέσα κάνει...Καλέ δεν ξυλιάζετε τον χειμώνα?

Εσύ γιατί πετάχτηκες; Αφού δεν το "κάνουμε" μαζί...
Δεν έχω δοκιμάσει με ζαρτιέρες (ούτε ή κοπέλα μου ούτε εγώ φοράμε ποτέ), αλλά όπως το βλέπω στα "επιμορφωτικά" video, πιστεύω ότι θα με ξενέρωναν, (γούστα είναι αυτά).δεν θα με χαλούσε εάν η κοπέλα μου φορούσε κάποιο ερωτικό εσώρουχο όπως για παράδειγμα ζαρτιέρες.
Θα προτιμούσα να φύγω για ...εργασία home alone, παρά να το "κάνω" σε έναν τέτοιο χώρο.Θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το μέρος όπου γίνεται το σεξ, διότι όταν πρόκειται για την τουαλέτα ενός εστιατορίου για παράδειγμα προφανώς και θα γίνει με τα ρούχα ξεκουμπώνοντας απλά το παντελόνι και ανεβάζοντας λίγο τη φούστα της κυρίας.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Θα προτιμούσα να φύγω για ...εργασία home alone, παρά να το "κάνω" σε έναν τέτοιο χώρο.
προφανώς και εννοώ γενικά σε κάποιο μέρος που μπορεί να σας πιάσουν στα πράσα (public sex)

Dias
Επιφανές μέλος

Το έγραψα στο αρχικό μήνυμα: (Αυτό ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου ή χρόνου, οπότε ίσως θα υπήρχε λόγος).προφανώς και εννοώ γενικά σε κάποιο μέρος που μπορεί να σας πιάσουν στα πράσα (public sex)
Και δεν θα μου άρεσε το public sex (κάτι έχω κάνει κάποτε σχετικό). Θέλω ηρεμία, ασφάλεια, ιδιωτικότητα, άνεση χώρου και χρόνου.

Darkness
Περιβόητο μέλος

Απέχθεια για τα παπούτσια εκτός ξέρω γω κι αν είναι φρεσκοαγορασμένα
prinCess.
Επιφανές μέλος

το κορίτσι να έχει αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ. Εννοείται και ότι δεν θέλω να υπάρχουν ούτε καν σκεπάσματα.
O comonnnnnn δεν υπάρχει πιο sexy πράγμα από το μακιγιάζ μετά το σεξ (και τα μαλλιά

τώρα το τι φοράς, είναι αναλόγως τη φάση, δεν σκαλώνω.
Dias
Επιφανές μέλος

Καθένας με τα βίτσια του καλή μου.O comonnnnnn δεν υπάρχει πιο sexy πράγμα από το μακιγιάζ μετά το σεξ (και τα μαλλιά). Είσαι μουτζουρωμένη στα μάτια, το κραγιόν έχει φύγει κι έχει μείνει μια ιδέα ότι κάποτε υπήρχε, damnnn its hot.
τώρα το τι φοράς, είναι αναλόγως τη φάση, δεν σκαλώνω.

Για τα μαλλιά συμφωνώ, όμως προτιμώ το μακιγιάζ να μην υπάρχει. Βέβαια, αυτό γίνεται στην περίπτωση που η σχέση είναι "παλιά" και η κοπέλα ξέρει τις προτιμήσεις μου και "ξεβάφεται" χωρίς να της το πω. Σε μια καινούργια "γνωριμία" δεν θα ήταν "δόκιμο" να ζητήσω κάτι τέτοιο. Πάντως, στην τελευταία περίπτωση, είναι όμορφη η αίσθηση μετά, να βλέπεις όλα τα ρούχα που τόση ώρα έκανε το κορίτσι να διαλέξει και να φορέσει να είναι πεταμένα στο πάτωμα, το μακιγιάζ να έχει καταστραφεί και τα μαλλιά που με τόσο κόπο φτιάχτηκαν μπροστά στον καθρέφτη να φαίνονται σαν μετά το πέρασμα ανεμοστρόβιλου.

fifi1997
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανάλογα το μέρος!![]()
Γιατί συνηθίζεις να το κάνεις και σε παγκάκια;

eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Δεν μπορώ να μη ρωτήσω: Γιατί την ώρα εκείνη, δεν έβγαζες (ή δεν σου έβγαζαν) το σουτιέν σου;... οταν ημουν μικροτερη φορουσα σουτιεν συνηθως ....

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Vasiliis
- Tarzan96
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- Fernando_A
- iew
- Ωρορα
- teacher_40
- American Economist
- Joji
- Kate1914
- GeorgePap2003
- A350
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- chester20080
- Memetchi
- camil
- rafaela11
- Wonderkid
- touvlo
- millennial
- Scandal
- taketrance
- giannhs2001
- Paragontas7000
- J.Cameron
- fourkaki
- Libertus
- alis21
- Requiem
- Giorgos216
- MarcoReus
- dijccixnc
- User2350
- mpapa
- Manuela98
- malenaaa
- kn9919
- dionisos13
- Circe
- Meriii
- desp1naa
- geomaa
- Citylights
- Ole Gunnar Solskjaer
- Φωτεινη Τζα.
- Mt73
- Stelios725
- Sevasti
- charmander
- GiorgosAsi
- jj!
- Helen93
- CiNeFiL
- physicscrazy
- Εχέμυθη
- Mapas26
- Viedo
- Johnman97
- Johnny15
- T C
- Mhtrogoal
- Idontknoww
- Panos_02
- VasoGrimes
- ggl
- Karim10
- spring day
- Ada ada
- Λίνα
- Insertcoin
- Chradms12
- leo41
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- kogba
- tslef8
- harry akritas
- Paul77
- Αλκης Κ.
- Countdown
- roulitaa
- JohnGreek
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.