commie
Πολύ δραστήριο μέλος

ότι ζούσε η μαμά μου![]()
Αναστασία μου βρήκα αυτό στον ονειροκρίτη και είπα να στο πω, επειδή και εγώ βλέπω τέτοια όνειρα αυτές τις μέρες
Αν ονειρευτείτε την πεθαμένη μητέρα σας, προειδοποιείστε να ελέγξετε την τάση για καλλιέργεια νοσηρής και κακόβουλης διάθεσης προς τους συνανθρώπους σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ όταν δω στο όνειρο έναν που έχει πεθάνει το έχω καλό, το έχω δύναμη.
είναι καλό αν δεις κάποιο νεκρό ενώ είναι ζωντανός
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι καλό αν δεις κάποιο νεκρό ενώ είναι ζωντανός
Αυτό που λες δεν το ξέρω, εγώ όταν δω κάποιον που έχει πεθένει, το θεωρώ δύναμη.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ναι ε?Αναστασία μου βρήκα αυτό στον ονειροκρίτη και είπα να στο πω, επειδή και εγώ βλέπω τέτοια όνειρα αυτές τις μέρες
Αν ονειρευτείτε την πεθαμένη μητέρα σας, προειδοποιείστε να ελέγξετε την τάση για καλλιέργεια νοσηρής και κακόβουλης διάθεσης προς τους συνανθρώπους σας.

είπα κάτι κακίες προχτές για τη συννυφάδα μου

sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

παλιά..ότι έπεσε κ έσπασε...κ στεναχωρέθηκα αλλα δεν μπορουσα να την κολλήσω με τίποτα.ότι να ναι όνειρο.άκυρο..εντελώς.
Nininaou
Διάσημο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Jesus ate your cake
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω τελευταια δεν βλεπω ονειρα γιατι κοιμαμε αρκετα βαθια το βραδυ![]()
Δε νομιζω οτι εχει σχεση το ποσο βαθια κοιμασαι. Προσωπικα τον αν θα δω ονειρα ή οχι εξαρταται αποκλειστηκα απ' τη ποιοτητα της ζωης μου. Σε καλες περιοδους βλεπω ονειρα, σε αρνητικες, τιποτα.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τελικά δεν είχε και τόσο ευχάριστο τέλος.. και με έκανε να ξυπνήσω στις 06.08 το πρωί, ναι τόσο τρομαγμένη ήμουν!

Λοιπόν.. είχαμε (το e-steki εννοώ) λέει κανονίσει πάρτυ καλοκαιρινό στο Water Park της Ρόδου.. και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος.. είχαμε οργανώσει ένα σωρό παιχνίδια, ανά κατηγορίες.. για φιλοξενούμενους, τακτικους θαμώνες.. σοβαρά εθισμένους κλπ

Είχε πολλή πλάκα με κάθε moderator να έχει την ομάδα του.. και να μη σταματάμε να παίζουμε..

Με τα πολλά εγώ ξαφνικά βρέθηκα σε ένα λιμάνι και μου έπιασε την κουβέντα ένας Αφρομαερικανός, δείχνοντάς μου κάτι τραγούδια στο κινητό του, που του είχε στείλει o tetragrammaton και η Δανάη!

Προσπάθησα να τον αποφύγω γιατί μου φάνηκε παράξενος και το κατάφερα.. μπήκα στο καράβι και έβλεπα απ΄το κατάστρωμα άλλους μαύρους να κουβαλάνε φορτία προκειμένου να τους δώσουν free ticket!
Σε όλη τη διαδρομή κρυβόμουν μη με βρει, μέχρι που γνώρισα μια παρέα και παίζαμε παντομίμα

Ξαφνικά βρίσκομαι στο χωριό μου, που μόνο λιμάνι δεν έχει πάνω στα κατσάβραχα που βρίσκεται, με όοοοοοολη μου την οικογένεια, ξαδέρφια μπαρμπάδες, η μόνη που έλειπε ήταν η αδερφή μου. Εκεί που τρώγαμε όλοι μαζί.. γίνεται ένας φοβερός σεισμός που κράτησε για πολλή ώρα.. και πέφτει η στέγη του σπιτιού χωρίς να πλακώσει κανέναν μας. Αμέσως ανησύχησα για την αδερφή μου και τον φίλο μου και άρχισα να τους παίρνω και τους δύο τηλ, χωρίς να μπορώ να βρω κανέναν. Μες το άγχος .. που δεν ήξερα τι να κάνω.. αποφασίζω να πάω να βρω την αδρφή μου.
Στο δρόμο με σταμτάνε κάτι αστυνομικοί και με ενημερώνουν πως ο μπαμπάς μου είναι στο νοσκομείο και κρατείται γιατι κατηγορέιται πως σκότωσε κάποιον. (Ο μπαμπάς μου είναι αστυνομικός)
Άρχισα να κλαίω.. πήγα και έδωσα κατάθεση πως ο πατέρας μου αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο.. και μου έδειξαν τη σκηνή που τον πυροβολούν στο στήθος σε βίντεο. Πραγματικά συγκλονιστικό, έμοιαζε για τόσο αληθινό!
Πιο πέρα ήταν ένας δημοσιογράφος που προσπαθούσε να κάνει gros plan στα δακρυσμένα μου μάτια.. και με είχε εκνευρίσει απίστευτα!

Κάπου εκεί ξύπνησα κλαμμένη..

Πρώτη φορά είδα τόσο μεγάαααααλο σε διάρκεια όνειρο, τόσο άκυρο και όλους τους γνωστούς μου μέσα σε αυτό μαζί!
ΥΓ. Καλή η ιδέα πάντως για το πάρτυ ε;

sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

φαγητό δεν θέλω αλλά την έφαγα όλη μετά άρχισε να μου φωνάζει "κ έφαγες όλο το φαγητό κ τι θα φάει ο μπαμπάς σου τώρα που θα σχολάσει?"κ μόλις λέει γύρισε ο μπαμπάς μου από τη δουλειά ξέσπασα σε λιγμούς και του ζητούσα συγνώμη κ του έλεγα όλα οσα με ποοβληματίζουν συναισθηματικα-δουλειές και έβγαζα όλα τα παράπονά μου με πολλά κλάματα και τα νιωθα αυτά τα συναισθήματα όσο κοιμόμουνα πολύ έντονα.
τι πράματα είναι αυτά...περίεργα...καλά είναι ο ύπνος..άστα!
kalypso
Περιβόητο μέλος

Άντε βγάλε άκρη!

Nininaou
Διάσημο μέλος

Εγώ πάλι είδα ότι είμαι σε ένα μεγάλο κτίριο με πολύ κόσμο, και ήξερα πολλά άτομα- κανένα εκ των οποίων δε γνωρίζω στην πραγματική ζωή!Μου δώσανε τσιγάρο και κάπνισα
(ούτε που έχω δοκιμάσει ποτέ), και μετά ήρθε ένας κοκκινομάλλης που ήταν το αγόρι μου με τον δίδυμο αδελφό του
(ό,τι να ναι μιλάμε...) και κάτι έγινε εκείνη την ώρα και το πλήθος άρχισε να κινείται προς κάθε κατεύθυνση και τους έχασα όλους. Και μετά ξύπνησα
Άντε βγάλε άκρη!![]()

Το τσιγάρο, όταν το καπνίζεις σημαίνει ερωτικές περιπέτειες. Για πλάκα το ψάξαμε όταν το'χε δει μια φίλη μου και όντως βγήκε.
Τσεκαριμένο. Θα με θυμηθείς.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω

Noisette
Περιβόητο μέλος

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

και ήσουνα σαν ζωγραφιά
αυτές, που κάνουν τα παιδιά
και μίλαγες μες το σκοτάδι...
μου πες, μου έλειψες κι εμένα
και ήτανε σαν μαχαιριά
ρώτησες τάχα τι να έχουν
τα μάτια μου κι είναι υγρά

kalypso
Περιβόητο μέλος

Πολύ καπνίζω τελικά στον ύπνο μου
και θα ξυπνήσω καμιά μέρα με κανέναν καρκίνο στους πνεύμονες, από τις πολλές καταχρήσεις.
Αν είναι δυνατόν

πς. πάλι ερωτικές περιπέτειες θα έχω; γιατί την προηγούμενη φορά δεν μου βγήκε.

ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Και μετά;Είδα ότι ήμουν με μια φίλη μου γερμανίδα σε ένα βουνό, και μάζευα κάτι παράξενα λουλούδια και αυτή τα έβαζε στο αυτοκίνητο.
ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.