Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzatziki lover
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

και την ώρα που κάνω να γυρίσω πλευρό και να συνεχίσω το όνειρο με ξύπνησε η αδερφή μου..το τι βρισίδι έφαγε δε λέγεται

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Δηλαδη απλα κινω ο ιδιος τους ανθρωπους που βλεπω στο ονειρο

Σαν να παιζω PlayStation ενα πραμα

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

να το κοιτάξεις (ή να κόψεις το πολύ play station)Εγω παντως καποιες φορες κατευθυνω ο ιδιος τα ονειρα μου.
Δηλαδη απλα κινω ο ιδιος τους ανθρωπους που βλεπω στο ονειρο
Σαν να παιζω PlayStation ενα πραμα

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Χαχαχαχα εχω να παιξω κανα 3αρι χρονιανα το κοιτάξεις (ή να κόψεις το πολύ play station)![]()

Δεν το κανω παντα.
Βλεπω κανονικα το ονειρο και οταν ξαφνικα εμφανιστει ενα προσωπο που με ενδιαφερει τοτε παιζω "play station"

Exoυν βγει κατι ονειραρες ετσι..αστα

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχαχα εχω να παιξω κανα 3αρι χρονια
Δεν το κανω παντα.
Βλεπω κανονικα το ονειρο και οταν ξαφνικα εμφανιστει ενα προσωπο που με ενδιαφερει τοτε παιζω "play station"
Exoυν βγει κατι ονειραρες ετσι..αστα
εγώ δεν μπορώ

μία φορά είδα ένα αγόρι που μου άρεσε και ενώ ήμασταν μια χαρά,ξαφνικά καταλαβαίνω ότι δεν με θέλει και τον προκαλώ εγώ να χωρίσουμε

ενιγουει,χτες είδα κάτι πολύ κουλό(όπως όλα μου τα όνειρα,ήμουν σε ένα πανηγύρι στην περιοχή μου με τέντες από πάνω(σαν κλειστό) και έψαχνα πετρολ γυαλιά ηλίου.Έβλεπα πολλά,αλλά όλα ήταν στρογγυλά(εγώ ήθελα λίγο πιο οβάλ,πιο κανονικά,τα στρογγυλά δεν μου πάνε) και ενώ έψαχνα και αγόραζα(μάλλον έκλεβα

άσε...και τα όνειρά μου για τα πανηγύρια είναι

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Ανεξηγητοκαποιος_καπου πώς το κάνεις;![]()
Εγω με την κοπελα που μου αρεσε (πριν τα φτιαξουμε) ειχα δει ενα ονειρο οτι και καλα ημουν σε ενα μπαρ και με το που την ειδα αμεσως ανοιξα το "play stationεγώ δεν μπορώ
μία φορά είδα ένα αγόρι που μου άρεσε και ενώ ήμασταν μια χαρά,ξαφνικά καταλαβαίνω ότι δεν με θέλει και τον προκαλώ εγώ να χωρίσουμε![]()

Αλλα προσωπικα πιστευω οτι τα καλυτερα ονειρα που κατευθυνω ειναι οταν βλεπω πολεμους (

Εχει παιξει κανεις Call of Duty ?
Ακριβως ετσι το ζω αλλα με την διαφορα οτι υπαρχει και το αισθημα του φοβου

Αν και εχω δει μονο 2 φορες τετοιο ονειρο ειναι ολα τα λεφτα

Περιεργα πραγματα

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Eίναι οριστικός ο θάνατος στον ύπνο σου ή ξαναπαίζεις την πίστα, όπως στο παιχνίδι;
Αλλα προσωπικα πιστευω οτι τα καλυτερα ονειρα που κατευθυνω ειναι οταν βλεπω πολεμους ()
Εχει παιξει κανεις Call of Duty ?
Ακριβως ετσι το ζω αλλα με την διαφορα οτι υπαρχει και το αισθημα του φοβου
![]()
Αν και εχω δει μονο 2 φορες τετοιο ονειρο ειναι ολα τα λεφτα
Περιεργα πραγματα

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

ΧαχαχαEίναι οριστικός ο θάνατος στον ύπνο σου ή ξαναπαίζεις την πίστα, όπως στο παιχνίδι;![]()
Οχι ποτε δεν ειχα πεθανει αν και γινοταν χαμος, οπως ακριβως στο παιχνιδι ενα πραμα (χωρις βοβμες και εκρηξεις).

Αλλα γενικα τρως πολυ φοβο.
Εισαι στο τσακ για να ξυπνησεις.
Ειναι λιγο φρικη γενικα οταν το ονειρευεσαι αλλα μετα οταν ξυπνησεις ειναι πραγματικα ΓΑΜΑΤΟΟ
Προσωπικα ειναι απ'τα καλυτερα ονειρα που εχω δει ποτε

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχαχα, καταλαβαίνω. Με τους τρομοκράτες είσαι ή τους αστυνομικούς;Χαχαχα
Οχι ποτε δεν ειχα πεθανει αν και γινοταν χαμος, οπως ακριβως στο παιχνιδι ενα πραμα (χωρις βοβμες και εκρηξεις).
Αλλα γενικα τρως πολυ φοβο.
Εισαι στο τσακ για να ξυπνησεις.
Ειναι λιγο φρικη γενικα οταν το ονειρευεσαι αλλα μετα οταν ξυπνησεις ειναι πραγματικα ΓΑΜΑΤΟΟ
Προσωπικα ειναι απ'τα καλυτερα ονειρα που εχω δει ποτε

καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Το Call of Duty δεν εχει αστυνομικουςΑχαχα, καταλαβαίνω. Με τους τρομοκράτες είσαι ή τους αστυνομικούς;Πάντα νίκες στον ύπνο σου.
![]()

Ειμαι με τον στρατο των ΗΠΑ και πολεμαμε κατι Ταλιμπανεους

Ναι μονο στον υπνο μου

Angelicaa
Νεοφερμένο μέλος

Και είναι η 3η φορά που βλέπω αυτό το όνειρο!! Τραγικό!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

και οτι ειχε γινει μια βρωμοδουλεια στην πολυκατοικια μου, ενας φονος και γυριζοντας με την μητερα μου ανοιξαμε την πορτα του διπλανου διαμερισματος-γεματο ξεραμενα αιματα στους τοιχους σα να ειχε βαλθει καποιος να κατακρεουργησει το δωματιο. "κριμα για τον ιδιοκτητη" λεει η μητερα μου, "πώς θα το ανακαινισει τωρα, πως θα βγαλει ολο αυτο το μαυρο απο τον τοιχο;". "κοκκινο" την διορθωνω
αναισθησια....
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Το πιο πιθανό είναι οι μανάδες να έλεγαν κάτι τέτοιο σε μία ανάλογη κατάσταση."κριμα για τον ιδιοκτητη" λεει η μητερα μου, "πώς θα το ανακαινισει τωρα, πως θα βγαλει ολο αυτο το μαυρο απο τον τοιχο;". "κοκκινο" την διορθωνω
αναισθησια....

prinCess.
Επιφανές μέλος

Στο δεύτερο όνειρο είχαμε επίδειξη με ρούχα, και ήταν και η καρακάξα από τη σχόλη μου[άσχετο] και οι περισσότερες φόραγαν λευκά, είχα επιλέξει κι εγώ για το ρούχο μου λευκό, και το φόραγα η ίδια και έλεγα πόσο ωραίο είναι και μου' λεγαν και οι άλλοι πόσο όμορφο είναι και μπράβο μου κτλ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.