Guest 781029
Επισκέπτης

Χθες είδα κάτι πολύ περίεργο.
Ήμασταν λέει εγώ, οι συμμαθητες μου, ο καθηγητής που μας κάνει φυσική και μία μαθηματικός που έχουμε στο σχολείο μας, σε μία μεγάλη αίθουσα με ένα μακρόστενο τραπέζι, όπου εκεί θα κάναμε κάθημα,για να μας προετοιμάσουν υποτίθεται για να γράψουμε καλα φυσική. Εκεί ήταν και η φιλόλογος μας η οποία απλα είχε έρθει να παρακολουθήσει το μάθημα από ενδιαφέρον. Μία συμμαθήτρια μου, ειχε έρθει να παρακολουθήσει το μάθημα και ειχε φέρει μαζί της και το μωρό που είχε γεννήσει, μιας και ήταν έγκυος και εμείς το αγκαλιάζαμε και παίζαμε μαζί του συνέχεια. Το μωρό, για έναν περίεργο λόγο, το έλεγαν Κλεάνθη. Τότε ήρθε μια άλλη συμμαθήτρια μου, και έκλαιγε. Την ρωτούσαμε τι έχει, αλλά αυτή δεν μας έλεγε, μόνο έκλαιγε. Μετά την πήρε η φιλόλογος και συζητήσανε και από ότι καταλάβαμε, είχε κολλήσει aids. Μετά η φιλόλογος, ήρθε εκεί που καθόμασταν, και μας έλεγε πως να προστατευτούμε από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσίματα, και μοίρασαν προφυλακτικά στα αγόρια.
Και τότε ξύπνησα.![]()
Δεν κάθισες να δεις και την συνέχεια, μπορεί να κάνατε και τίποτα λάιβ αναπαραστάσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Δεν κάθισες να δεις και την συνέχεια, μπορεί να κάνατε και τίποτα λάιβ αναπαραστάσεις![]()
![]()
Το ξέρω ρε γαμώτο, πάνω στο καλύτερο ξύπνησα

Εν το μεταξύ, τι όνειρα είναι αυτά που βλέπω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Maria Bluemind
Νεοφερμένο μέλος

Επισης ηταν 11 η ωρα νυχτα, αλλα ο ουρανος ηταν φωτεινος σαν να ειχε δυσει ο ηλιος πριν κανα 20λεπτο...
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Ότι χάθηκε ένας μπέμπης,αδερφός μιας γνωστής μου (δεν έχει αδερφό μωρό αυτή στην πραγματικότητα

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλιστα συνομιλούσα με τον Johnny Depp που ήταν (περιέργως) τεράστιος!

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Χθες είδα κάτι πολύ περίεργο.
Ήμασταν λέει εγώ, οι συμμαθητες μου, ο καθηγητής που μας κάνει φυσική και μία μαθηματικός που έχουμε στο σχολείο μας, σε μία μεγάλη αίθουσα με ένα μακρόστενο τραπέζι, όπου εκεί θα κάναμε κάθημα,για να μας προετοιμάσουν υποτίθεται για να γράψουμε καλα φυσική. Εκεί ήταν και η φιλόλογος μας η οποία απλα είχε έρθει να παρακολουθήσει το μάθημα από ενδιαφέρον. Μία συμμαθήτρια μου, ειχε έρθει να παρακολουθήσει το μάθημα και ειχε φέρει μαζί της και το μωρό που είχε γεννήσει, μιας και ήταν έγκυος και εμείς το αγκαλιάζαμε και παίζαμε μαζί του συνέχεια. Το μωρό, για έναν περίεργο λόγο, το έλεγαν Κλεάνθη. Τότε ήρθε μια άλλη συμμαθήτρια μου, και έκλαιγε. Την ρωτούσαμε τι έχει, αλλά αυτή δεν μας έλεγε, μόνο έκλαιγε. Μετά την πήρε η φιλόλογος και συζητήσανε και από ότι καταλάβαμε, είχε κολλήσει aids. Μετά η φιλόλογος, ήρθε εκεί που καθόμασταν, και μας έλεγε πως να προστατευτούμε από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσίματα, και μοίρασαν προφυλακτικά στα αγόρια.
Και τότε ξύπνησα.![]()
Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εξηγήσεις γι΄αυτό το όνειρο

Dias
Επιφανές μέλος

Εδώ ο καλός ονειροκρίτης:Χθες είδα κάτι πολύ περίεργο.
Ήμασταν λέει εγώ, οι συμμαθητες μου, ο καθηγητής που μας κάνει φυσική και μία μαθηματικός που έχουμε στο σχολείο μας, σε μία μεγάλη αίθουσα με ένα μακρόστενο τραπέζι, όπου εκεί θα κάναμε κάθημα,για να μας προετοιμάσουν υποτίθεται για να γράψουμε καλα φυσική. Εκεί ήταν και η φιλόλογος μας η οποία απλα είχε έρθει να παρακολουθήσει το μάθημα από ενδιαφέρον. Μία συμμαθήτρια μου, ειχε έρθει να παρακολουθήσει το μάθημα και ειχε φέρει μαζί της και το μωρό που είχε γεννήσει, μιας και ήταν έγκυος και εμείς το αγκαλιάζαμε και παίζαμε μαζί του συνέχεια. Το μωρό, για έναν περίεργο λόγο, το έλεγαν Κλεάνθη. Τότε ήρθε μια άλλη συμμαθήτρια μου, και έκλαιγε. Την ρωτούσαμε τι έχει, αλλά αυτή δεν μας έλεγε, μόνο έκλαιγε. Μετά την πήρε η φιλόλογος και συζητήσανε και από ότι καταλάβαμε, είχε κολλήσει aids. Μετά η φιλόλογος, ήρθε εκεί που καθόμασταν, και μας έλεγε πως να προστατευτούμε από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, και μοίρασαν προφυλακτικά στα αγόρια.
Και τότε ξύπνησα.![]()
1) Το τραπέζι συμβολίζει το δρόμο που θέλεις να χαράξεις στη ζωή σου. Το ότι το τραπέζι είναι μακρόστενο, σημαίνει ότι έχεις μεγάλα όνειρα. Σημασία έχει και το σχήμα του τραπεζιού. Αν ήταν οβάλ, τότε ίσως το μέλλον σου επιφυλάσσει να γίνεις γραμματέας του προέδρου των ΗΠΑ.
2) Το ότι μελετούσατε Φυσική, σημαίνει ότι η Φυσική είναι η βασίλισσα των επιστημών. Ο μαθηματικός είναι απλά το εργαλείο της Φυσικής. Η παρουσία της φιλολόγου ως παρατηρητή, φανερώνει το σεβασμό που πρέπει να έχει η θεωρητική κατεύθυνση προς τη θετικοτεχνολογική.
3) Το μωρό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι το αγκαλιάζατε και παίζατε μαζί του σημαίνει ότι έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας επάνω του. Όμως το κορίτσι που ήρθε κλαίγοντας, φανερώνει ότι θα απογοητευθείτε.
4) Το κορίτσι που κλαίει είναι η Ελλάδα και το AIDSείναι το διεθνές νομισματικό ταμείο και η διεθνής τράπεζα. Το ότι συζήτησε με τη φιλόλογο, σημαίνει ότι όλα θα μείνουν λόγια και τίποτα δεν θα βελτιωθεί.
5) Τα προφυλακτικά συνδυάζονται με τις πανελλήνιες και αφορούν και τα φετινά θέματα Φυσικής. Ειδικά ταιριάζουν με το θέμα Δ όπου με χρήση λιπαντικής ουσίας γύριζε το έξω, αλλά όχι και το μέσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη σε όσα λένε οι φυσικοί.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Για να σοβαρευτούμε: Τα όνειρα πολύ απλά δεν είναι τίποτε άλλο παρά σκέψεις που περνάνε από το υποσυνείδητό μας. Ούτε σημάδια δίνουν και οι ονειροκρίτες είναι βλακείες. Η παροιμία "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται" τα λέει όλα. Κάποτε είδα στο όνειρό μου ότι ήμουν στην έρημο και διψούσα. Ξύπνησα και ήπια 1½ κανάτα νερό. Τώρα για το δικό σου όνειρο, εξαρτάται. Αν είδες την εγκυμοσύνη σαν κάτι καλό, τότε πολύ βιάζεσαι. Αν την είδες σαν κακό, κάτι σχετικό με το σεξ σε ανησυχεί. Και για τις δύο περιπτώσεις η συμβουλή είναι μία: ποτέ μην ξεχνάς τις απαραίτητες προφυλάξεις.Χθες ότι ήμουν έγγυος και περίμενα κοριτσάκι...![]()
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξέρω πώς συμπέρανες ότι το πάω σε σημάδια,κτλ

τίποτα δε με ανησυχεί,ούτε και σκέφτομαι κάτι από αυτά

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

https://www.e-shop.gr/product?id=BKS.0554004
Και ένα ενδιαφέρον κειμενάκι: https://psi-gr.tripod.com/psychoanalysis_dreams.html
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ναι, λέει είχα κοπεί και είχε γεμίσει ο τόπος.. Δε το θυμάμαι πολύ καλά. ;p
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Εγώ πάλι μια φορά είχα δει αίματα.. Θα μου έχει γίνει εμμονή και στον ύπνο ο Ντέξτερ δεν είναι τίποτα
Ναι, λέει είχα κοπεί και είχε γεμίσει ο τόπος.. Δε το θυμάμαι πολύ καλά. ;p
ίσως ήταν κάποιος που είχε δολοφονηθεί με αλυσοπρίονο μέσα σε ένα κοντέινερ, τότε ναι, επηρεάστηκες από τον ντέξτερ

Dias
Επιφανές μέλος

1) Μου έχει τύχει να διακόπτεται το όνειρό μου για διαφημίσεις.
2) Έχω δει όνειρα που μιλάνε ξένες γλώσσες και κάποτε είχαν από κάτω υπότιτλους.
3) Επειδή τα όνειρα ξεχνιούνται πολύ γρήγορα, έχω δίπλα στο κρεβάτι μου μπλοκάκι και μολύβι, ώστε να σημειώνω κάποιες λέξεις κλειδιά, οπότε να μου έρχονται στη μνήμη.
4) Η πιο άσκημη εμπειρία μου από όνειρο ήταν όταν δεν ήμουν πολύ μικρός, αλλά 14-15 και έβλεπα στον ύπνο μου ότι βρισκόμουν γυμνός μέσα σε ένα ποτάμι και κατουρούσα. Αυτό είχε σα συνέπεια, να αφήσω ασυνείδητα ελεύθερο το σώμα μου και να κατουρηθώ και στην πραγματικότητα, καταβρέχοντας και λερώνοντας σεντόνια, κουβέρτες, ρούχα και στρώματα.

5) Πολύ θα ήθελα να υπήρχε τρόπος να βιντεοσκοπούμε τα όνειρά μας.

JustLikeMaria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kαι εγω!!!!5) Πολύ θα ήθελα να υπήρχε τρόπος να βιντεοσκοπούμε τα όνειρά μας.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

ίσως ήταν κάποιος που είχε δολοφονηθεί με αλυσοπρίονο μέσα σε ένα κοντέινερ, τότε ναι, επηρεάστηκες από τον ντέξτερ![]()
Είχα κοπεί, δεν είχα δεν δολοφονία με αλυσοπρίονο σε κοντέινερ.

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.