Κατερίνα18
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Έμενα λέει μόνιμα στο Μόναχο, και για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι έπρεπε να γυρίσω πίσω. Με θυμάμαι στο αεροδρόμιο να κλαίω.![]()
Αν δεις στον ύπνο σου αεροδρόμιο, το όνειρό σου συμβολίζει την αλλαγή και τη μετάβαση σε μια νέα κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, αν δεις ότι βρίσκεσαι εσύ ο ίδιος σε αυτό το χώρο, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, όπως είναι παραδείγματος χάριν μια αλλαγή δουλειάς ή αλλαγή ερωτικού συντρόφου. Επίσης, να ξέρεις ότι αυτή η καταλληλότερη περίοδος για να ανοίξεις μια επιχείρηση, καθώς θα σου αποφέρει πολλά κέρδη, που θα βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή.
Το κλάμα και τα δάκρυα στα όνειρα συνήθως έχει αντίθετη έννοια και θεωρείτε παραδοσιακά ως προάγγελος χαράς και ευημερίας.
Όσο περισσότερο το κλάμα και τα δάκρυα που χύνετε και όσο πιο ακράτητα κλαίτε τόσο μεγαλύτερη η χαρά, οι επιτυχίες και οι απολαβές που θα πάρετε.
Μια χαρα!

Εγω ειδα πως κοντα στο σπιτι μου ειχε ανοιξει ενα νεο καταστημα ρουχων και περνουσα απεξω και λεω ''αα ναρθω μια μερα!''

GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

παντως εγω σε μια φαση δημιουργιας που περναγα καθομουνα στον υπνο μου και εφτιαχνα τραγουδια γιατι οι ομοιοκαταληξεις και η τεχνη ερχονται νερακι στον υπνο .
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω ποτε δεν θυμαμαι τα ονειρα μου αν και εχω δει οτι ειμαστε πολυ δημιουργικοι το βραδυ στον υπνο,το καλυτερο που εχουμε με να κανουμε ειναι να τα ξεχναμε και να μην πιστευουμε οτι ειναι οιωνοι η κατι καλο η κακο καθοτι ετσι κιαλλιως η μοιρα δεν ερχεται το βραδυ αλλα την συναντας παντου εαν πιστευεις στη μοιρα δηλαδη και δεν την δημιουργεις ο ιδιος.
Το λες επειδη δεν τα θυμασαι. Εμενα συνηθως τα ονειρα μου βγαινουν και πιστευω σε αυτα... Ειναι αλλοτε σκεψεις στο υποσυνειδητο, αλλοτε αν εχεις κοιμηθει με συγκεκριμενες σκεψεις το προηγουμενο βραδυ κι αλλοτε προμηνυματα. Και οι 3 περιπτωσεις εξακριβωμενες..
Ενα απλο παραδειγμα- δεν πιστευω να δημιουργησα εγω μοιρα να πεθανει καποιος και να ειδα την προηγουμενη να μου φευγουν τα δοντια και στο καπακι το πρωι να λαμβανω τηλεφωνο οτι ο ταδε πεθανε

Απλως σε καποιους βγαινουν, σε αλλους οχι ειτε επειδη δεν τα θυμουνται ειτε επειδη δε δινουν τη δεουσα σημασια...
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος

τι προμηνυματα?
Ξερεις το εχω ακουσει και εγω...προμηνυματα..το εχω δει σε κοπελα αλλα δεν το εχω παθει ποτε..δεν ξερω
Εσυ σε τι μορφη προμηνυματος σου ηρθε μικρη πυθια?Για δωσε ενα παραδειγμα.
Προμηνυω οτι αν με βρεις σε 30 χρονια θα το εχω ψαξει λιγο,μεχρι τοτε η μεταφυσικη στη μορφη που βρισκεται στην Ελλαδα και γενικα τρωει Χ
εντιτ:Βουρτσιζε τα και εαν ξαναφυγουν παρε κολα logo μπας και γλυτωσει κανεις
mindcircus
Περιβόητο μέλος

κι αλλα βεβαια μου χουν συμβει που δε θυμαμαι τωρα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μια χαρα!![]()

Αλλά από ότι φαίνεται μου βγαίνει σε καλό

Προχθές είδα πως με διακρίθηκα στον διαγωνισμό που διεξάγει η γερμανική πρεσβεία και πήρα μέρος...
Μακάρι να συμβεί πραγματικά Θεέ μου

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ήταν τρομακτικό και άθλιο πάντως
Αλλά από ότι φαίνεται μου βγαίνει σε καλό
Προχθές είδα πως με διακρίθηκα στον διαγωνισμό που διεξάγει η γερμανική πρεσβεία και πήρα μέρος...
Μακάρι να συμβεί πραγματικά Θεέ μου![]()
Αν στα όνειρα λαμβάνουμε επαίνους είναι μια προειδοποίηση ότι και στην πραγματική μας ζωή θα πάρουμε επαίνους.
Ελαα! Φτιαχτηκες παλι Γερμανιδα!!!

Dias
Επιφανές μέλος

..Ότι ήμουν στο Fornsbach
Έμενα λέει μόνιμα στο Μόναχο, και για κάποιον λόγο που δεν θυμάμαι έπρεπε να γυρίσω πίσω. Με θυμάμαι στο αεροδρόμιο να κλαίω.
Μια απορία: Σε ποια γλώσσα "μιλάνε" τα όνειρά σου; Μήπως έχουν και υπότιτλους από κάτω;Προχθές είδα πως με διακρίθηκα στον διαγωνισμό που διεξάγει η γερμανική πρεσβεία και πήρα μέρος...

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια απορία: Σε ποια γλώσσα "μιλάνε" τα όνειρά σου; Μήπως έχουν και υπότιτλους από κάτω;
![]()
Μπορεί να ειναι στα ελληνικά με "γερμανική" προφορα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μια απορία: Σε ποια γλώσσα "μιλάνε" τα όνειρά σου; Μήπως έχουν και υπότιτλους από κάτω;
![]()
Εξαρτάται

Πολλά είναι στα γερμανικά
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Το τελευταίο όνειρο που θυμάμαι ήταν σκέτη φρίκη...Θυμάμαι ότι ήμουν μέσα στο σαλόνι του σπιτιού και είχαμε γεμίσει ένα σωρό έντομα(πράγμα πρωτοφανές)τα οποία με απειλούσαν μάλιστα και άρχισαν ξαφνικά να πετάνε και να επιτήθενται από εδώ και από εκεί...Όχι ότι γενικά έχω καμία φοβία με τα έντομα, εγώ είμαι από αυτούς που αν δουν καμιά από αυτές τις αραχνούλες μπροστά μου προσπαθώ απλά να την πετάξω απλά έξω στην αυλή, αλλά στα όνειρα γίνονται όλα ανάκατα σαν ταινία φαντασίας ένα πράγμα...Μετά από εκείνο το όνειρο δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ για όλην υην υπόλοιπη νύχτα...

Με την ευκαιρία, καλώς σας βρήκα!
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Με είδα ξαπλωμένη σε μια πολύ άνετη εξωτερική πολυθρόνα, σε ένα εξοχικό σπίτι γεμάτο δέντρα και λουλούδια γύρω, με έναν άσπρο φουντωτό τεράστιο σκύλο στην αγκαλιά να έχει ζαβλακωθεί από την ζέστη και να προσπαθεί να κοιμηθεί πάνω μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Να δω μέχρι πότε θα βλέπω όνειρα με τις Πανελλήνιες.

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, είδα κι ενα μπλε φορεμα, που το έχω λατρέψει, αλλά είναι ακριβο και δυστυχώς δεν θα το αγοράσω.

Δεν βαριέσαι, βρε αδερφε, μου φτάνουν αυτά που έχω. Το δευτερο ονειρο δεν ηταν τιποτα. Το πρώτο με συντάραξε!

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μέχρι να πιάσει το παπόρι ΚρήτηΝα δω μέχρι πότε θα βλέπω όνειρα με τις Πανελλήνιες.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.