smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως πολλές φορές εχω δεί όνειρα με διάσημους!ΕΊχα δει ένα με τον Johnny Depp πριν μερικές εβδομάδες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχώς όλα ήταν οκ!
Τελευταία, βέβαια, όλο βλέπω τον πρώην μου, κι απορώ... :S
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πόσο χρονών είναι η ξαδερφούλα σου?Εγώ είδα οτι πέθανε η ξαδέρφη μου![]()
παίζει να ακούσεις ότι αρραβωνιάζεται ή ότι παντρεύεται...

μην ανησυχείς, δεν είν κακό το όνειρο αυτό

Maggie
Περιβόητο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

πόσο χρονών είναι η ξαδερφούλα σου?
παίζει να ακούσεις ότι αρραβωνιάζεται ή ότι παντρεύεται...
μην ανησυχείς, δεν είν κακό το όνειρο αυτό![]()
Καλέ όχι, 17 χρονών είναι, σχολείο πάει ακόμα

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Και μετα ξυπνησα.. και συνηδειτοποιησα οτι κοιμηθηκα 3 ωρες μονο!

Maggie
Περιβόητο μέλος

Σοβαρά

adespoto
Περιβόητο μέλος

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προτιμω τους εφιαλτες μου με τους εξωγηινους...
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν στην επομενη πανσεληνο ονειρευτεις οτι εισαι λυκος και τρεχεις στα δαση και δαγκωνεις κοσμο, να το ψαξεις μηπως το προηγουμενο δεν ηταν ονειροΝα πω κι εγω τι ειδα προχθες? με ειδα σε ενα δασο (υποτιθεται οτι πηγαμε διακοπες εκει με κατι αγνωστα παιδια) και ξαφνικα πεταχτηκαν μπροστα μου δυο κακοι λυκοι και ορμισαν και οι δυο πανω μου και ηθελαν να με κανουν κομματια! Τρομαξα πολυ ρε παιδια..Αλλα να'ναι καλα το μπουφαν που φορουσα, γιατι με εσωσε απο τις αγριες δαγκωνιες τους.. Μετα ηρθε και η βοηθεια.. Οποτε τελος καλα, ολα καλα!

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

χθες είδα ότι είχα πάει σινεμά με έναν φίλο μου και ξαφνικά,όπως περιμέναμε στην ουρά για τα εισιτήρια,άρχισαν να φεύγουν οι ψυχές όσων ήμασταν εκεί από τα σώματά μας και να αιωρούνται..μετά απ'αυτή τη σκηνή,είδα ότι έμενα σε μια φοιτητική εστία και όλοι μου έλεγαν να μην κατέβω κάτω,γιατί κυκλοφορεί ένας ψυχοπαθής κι εγώ έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε,γιατί είχε έρθει η αστυνομία..και με το που κατεβαίνω,με βουτάει ο ψυχοπαθής και με απειλούσε έχοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό μου..κι εγώ,λέει,του έκανα τα γλυκά μάτια για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του και να του ξεφύγω..ό,τι να'ναι...

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είδα ότι απάφτονα την kournikova

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xa xa Songless_bird! Λες να ηταν αληθινο αυτο που ειδα? Θα δω αν ειναι κανεις δαγκωμενος απο τους φιλους μου!Αν στην επομενη πανσεληνο ονειρευτεις οτι εισαι λυκος και τρεχεις στα δαση και δαγκωνεις κοσμο, να το ψαξεις μηπως το προηγουμενο δεν ηταν ονειρο![]()
MonaXoS
Διάσημο μέλος

χθες είδα ότι είχα πάει σινεμά με έναν φίλο μου και ξαφνικά,όπως περιμέναμε στην ουρά για τα εισιτήρια,άρχισαν να φεύγουν οι ψυχές όσων ήμασταν εκεί από τα σώματά μας και να αιωρούνται..
Πω πω! Αυτό μου θυμησε ένα όνειρο που είχα δει πριν από αρκετά χρόνια. Θέλαμε λέει να πάμε παραλία κ περιμέναμε τη θεία μου. Αυτή αργούσε. Οπότε σε κάποια φάση βλέπω μια κυρία με λευκά να περνάει γρήγορα από το χωλ του σπιτιού μας. Υπέθεσα πως είναι η θεία μου. Οπότε ρωτάω τη μάνα μου γιατί δεν πάμε παραλία επιτέλους; Και αυτή μου λεέι: "Περιμένουμε τη θεία σου". Εγώ τότε της απαντώ: "Μα... Εδώ είναι η θεία!". Γυρνάμε τότε και οι δυο προς το χωλ και βλέπουμε μια άσχετη γυναίκα - φάντασμα να έρχεται με φόρα κατά πάνω μας ουρλιάζοντας. Εγώ τρόμαξα τόσο πολύ λέει που ανέβηκα πάνω στους ώμους της μάνας μου η οποία είχε βγει στο μπαλκόνι κ κοιτούσε το χωράφι που ήταν απέναντι από το σπίτι μας. Και εκείνη τη στιγμή δεκάδες χιλιάδες ψυχές βγαίνανε από το χωράφι κ πηγαίνανε στον ουρανό. Εγώ τρόμαξα τόσο πολύ που άρχισα να λέω το πάτερ ημών στο όνειρό μου. Ξύπνησα και το έλεγα στα αλήθεια!!!
Το πιο τρομακτικό όνειρο που έχω δει ποτε!

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημερα εχει πανσεληνο...![]()
Xa xa Songless_bird! Λες να ηταν αληθινο αυτο που ειδα? Θα δω αν ειναι κανεις δαγκωμενος απο τους φιλους μου!

Λετε για παραξενα ονειρα, αντε μην αρχισω με τα δικα μου που ειδα παλια, για πεμπτους κυβους(?) , εξωγηινους και υπερηχους που ανατιναζουν τα ανδρικα γεννητικα οργανα

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν χτες είδα ότι η μητέρα μου λέει είχε πεθάνει(!!) σε ένα αεροπορικό δυστύχημα
Και σήμερα είδα ότι ήμουν λέει και καλά στην παραλία και έρχεται ένα τεράστιο παλλιροικό κύμα [ακα τσουνάμι] και κάποια στιγμή παγώνει στην μέση το κύμα και τρέχαμε εμείς να σωθούμε αλλά πίσω μας είχε κλείσει η παραλιά απο ένα βουνό με άμμο και δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε!! Αλλά τελικά νομίζω βρήκαμε έξοδο στις άκρες και βγήκαμε..
Ουφ... παράξενα όνειρα βλέπω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.