Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαλλον εχω αγχος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Νομίζω ότι εδώ μέσα το έχω γράψει κάπου και στο παρελθόν.![]()
Δεν πιστεύω σε εξ' ορισμού "κακά" και "καλά" όνειρα.
ούτε εγώ
όλα εξαρτώνται από το αν σκουντουφλώντας θα καταφέρω να βρω οικογενειακό παγωτό στην κατάψυξη
:vrikolakas:
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηρθε λοιπον που λετε ο Κουφοντινας σπιτι μας, μαζι με εναν φιλο του και οι Μ@λακες εκλεψαν την ψυτη μας γαλοπουλα!!!(ηταν και μεγαλη η ατιμη...σαν την χριστουγεννιατικη μιαμ μιαμμμμ..αναμνησεις)..και οπως ειναι φυσικο...οχι που θα τους την αφηνα χωρις επανασταση

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

εμένα να κρατώ λουλούδια στα χέρια - αντί για ψαλίδια
την χορωδία του Τσακνή να τραγουδά <<Κι αντί να ψάχνεις τριαντάφυλλα στα στήθη αυτών που χάμω τα πετάξανε>> αντί για την απόκοσμη μουσική του Danny Elfman
στα τελευταία χιλιοστά του δευτερολέπτου , δεν ονειρεύτηκα τις διακοπές όπως συνήθως με παραλίες , ξενοδοχεία και θόρυβο αλλά πιο μουντές
η χορωδία όμως συνέχιζε
<<Φτιάξε καρδιά μου
το δικό σου παραμύθι
αλλιώς τη βάψαμε>>
δεν ήμουν σίγουρος αν κοιμόμουν , αλλά για να είμαστε δίκαιοι , αμφιβάλλω αν ήμουν ξύπνιος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Συνδέεται άμεσα και με κάποια σχέδια που έχω κανονίσει, οπότε θα σας τα πω και αυτά για να γνωρίζετε το υπόβαθρο. Έχω κανονίσει την Παρασκευή να κατεβώ Θεσσαλονίκη γιατί κάτι φίλοι μου κάνουν μία ηχογράφηση και θέλουν να είμαι εκεί. Είχα κανονίσει λοιπόν να κατεβώ Θες με το λεωφορείο.
Το όνειρο ξεκινά από εδώ.
Πήγα, πήρα το λεωφορείο κανονικά και από εκεί έφτασα με τα χίλια ζόρια στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής. Από εκεί πήρα άλλο λεωφορείο για να κατεβώ στο κέντρο και να πάω στο στούντιο. Φτάνω στο στούντιο, αλλά μου λέει ο υπεύθυνος ότι η ηχογράφηση έγινε μία ημέρα νωρίτερα!! Επομένως εγώ είχα κατεβεί άδικα!!
Στα Μουδανιά (το μέρος που μένω) θα πήγαινα κανονικά με έναν φίλο μου και τους γονείς του όπου αυτοί θα έμεναν στο εξωχικό τους εκεί. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον Λ.. για να συνεννοηθούμε γαι το πώς θα φύγουμε, αλλά μου λέει πως εκείνοι είχαν φτάσει ήδη στα Μουδανιά!!! Και είχαν βγει όλοι μαζί με την παρέα μου και με περίμεναν!!
Έγω πολύ στεναχωρημένη, μόνη και απροστάτευτη στην ξένη και αφιλόξενη αυτή πόλη (το ξέρω φαίνεται γελοίο και απορώ γιατί είχα τέτοια συναισθηματική φόρτιση στο όνειρό μου!

Μετά ξύπνησα για να κλείσω τον υπολογιστή μου..

Τι λέει ο καζαμίας για εμένα??
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ?!?!?!?!?!?!

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα ολα συνδεονται με γεγονοτα κυριως των προηγουμενων ημερων..αμα καθησει καποιος και τα αναλυσει θα το καταλαβει...εγω για παραδειγμα ειχα γραψει κατι σαν εκθεση σχολειο για τον κουφοντινα αποδραση απο φυλακη...και εσι το μυαλο μου τα εκανε σαλατα..προφανως πεινουσα στον υπνο μου...και θυμηθηκα την νοστιμη γαλοπουλα..και επειδη δν μπορουσα να τν φαω(στον υπνο ημουν..) κλαπηκε αποο αυτους!! THE END!!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Οπότε εγώ το όνειρό σου θα μπορούσα να το ερμηνεύσω και διαφορετικά... Από την στιγμή που έχουμε ως δεδομένο ότι πεινούσες, η γαλοπούλα θα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εσένα. Πιστεύω ότι νιώθεις ανασφάλεια για κάποια πράγματ αή ακόμη και ανθρώπους στη ζωή σου και πιστεύεις ότι θα τους χάσεις, εξαιτίας κάποιου άκυρου, όπως είναι και ο Κουφοντίνας!

Όσο για το δικό μου όνειρο.. Μιλάμε για τρεεελήήήή ανασφάλεια!

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

το καταλαβα πως το ειχες πει για πλακα^^

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Μιλούσα με τον Ομπάμα (!) Και μάλιστα σε πολύ φιλικό τόνο. Δυστυχώς δε θυμάμαι τη συζήτηση που έγινε. Προς το τέλος μου λέει «Πετράκο, όποτε θέλεις, έλα να με βρεις να τα πούμε» (!) και έφυγα απορημένος πώς είναι τόσο εύκολο να δεις τον Ομπάμα.
Κουφό ε;

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι διαφόρων ειδών!!

από 9άλασσα κ μπουγέλο σε βιασμούς κ "ΧΧΧ" stuff!

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τέσπα. Είχαν κανονίσει να του κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ για να ξεχαστεί λίγο. Είχα πάει και γω και βγάζανε όλοι φωτογραφίες μαζί του και εγώ είχα λιώσει από το κλάμα και στεναχωριόμουν για όλη τη κατάσταση χωρίς να τον ξέρω καλά.

Πολύ χάλια ήμουν και όλο το κλίμα ήταν τρομαχτικό.
Μετά νομίζω ξύπνησα και είχα ακόμα αυτό το άσχημο συναίσθημα.

Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

εχθές είδα ότι κάπου βιαζόμουν να πάω σε μια δουλειά κάτι τέτοιο και είχα αργήσει...
Και πήρα το μηχανάκι (δεν θυμάμαι αν ήταν δικό μου) που ήταν πρώτη φορά που οδηγούσα.
Είδα κανονικά το δρόμο και ότι πήγαινα μια χαρά (δεν θυμάμαι όμως αν έφτασα στον προορισμό μου

Στην πραγματικότητα δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, ούτε δίπλωμα έχω....
(Αφού το πήγα καλά μήπως να δοκιμάσω;;;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ξύπνησα κλαίγοντας 1η φορά, (μπορεί και 2η).
Γενικά άμα βλέπω ότι χάνω αγαπημένα μου πρόσωπα, πάντα κλαίω και με επηρεάζει όλο αυτό.

Άτιμα όνειρα

love_angel
Επιφανές μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Προφητικό όνειρο!Εγω ειδα οτι ημουν στο σχολειο για μαθημα!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.