*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που λένε ότι ότι βλέπεις στ' όνειρό σου βγαίνει και στην πραγματικότητα..αληθεύει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ πάλι χθες είδα ότι ήμουν σε μια αποφοίτηση, με μια συμφοιτήτριά μου, και αποφοιτούσε μια φίλη μου τελείως άσχετη με την συμφοιτήτριά μου

Εντάξει, θυμάμαι πχ ποιον είδα (

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

θεε μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Έχω ακούσει ότι βλέπεις ασχημα όνειρα γιατι έχει πέσει ο παλμός της καρδιάς σου, οπότε αυτά σου τον ανεβάζουν..Αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και το ανάποδο: όταν βλέπεις ωραία όνειρα η καρδιά σου χτυπάει πολύ γρήγορα και πρέπει να πέσει ο σφυγμός?
![]()
Αν συνέβαινε τότε εγώ δεν θα είχα δει κακό όνειρο ποτέ...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Βασικά έδειχνε ότι ήμουν σε έναν χώρο διασκέδασης,κάτι σαν bar,αλλά σκοτεινό με περίεγη διακόσμηση μέσα.
Καθώς έβγαινα ήταν ένας τύπος έξω που κουβαλούσε κάτι αμπούλες αίματος,που μπορούσαν να σε αφήσουν αναίσθητο.

Πήγε να μου πετάξει μια,αλλά την απέφυγα,μετά πάλι πήγε να μου προκαλέσει κακό με μια περίεργη ουσία,
αλλά πήδηξε πάνω μου μια κοπέλα από το πουθένα και με έσωσε.

Είδα επίσης ότι τα είχα φτιάξει με ένα παιδί εντελώς άκυρο,που δεν έχω δεί από κοντά ποτέ.
Αλλά πραγματικά μέσα στο όνειρο ένιωθα λές και τον ήξερα από πάντα οr sth.

ShatteredIce
Δραστήριο μέλος

Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τα όνειρά σας; Αν ναι, χρησιμοποιείτε ονειροκρίτη ή την εμπειρία σας;
Χθες είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο: Βρισκόμουν στη βεράντα του σπιτιού μου, κάπνιζα πολύ (δεν είμαι καπνίστρια κανονικά) και διαπληκτιζόμουν με τις φίλες μου. Στον ονειροκρίτη διάβασα ότι θα υπάρξουν κακές εξελίξεις στις προσωπικές μου σχέσεις.
Τώρα, αυτό μπορεί να είναι αλήθεια; Ή μήπως είναι μήνυμα από το υποσυνείδητο (διότι αυτές τις μέρες όντως η παρέα βρίσκεται σε μια ανακατωσούρα); Το όνειρο μπορεί να ερμηνεύει το μέλλον ή να δίνει πληροφορίες για το παρελθόν;
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Είμαι 17,5, δεν έχω την επιθυμία να γίνω μανούλα από τώρα...
what's wrong with me???
Cuius Cuius
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη μου μιλάτε για υποσυνείδητα γιατί εδώ και ένα χρόνο ολόκληρο βλέπω ότι είμαι έγκυος και πάντα έχω επιπλοκές, άλλες φορές βλέπω ότι το χάνω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ξυπνάω πάντα με έναν πόνο στο στομάχι...
Είμαι 17,5, δεν έχω την επιθυμία να γίνω μανούλα από τώρα...
what's wrong with me???
Ίσως έχεις επηρεαστεί από κάποια γνωστή σου η οποία απέβαλλε... Ή φοβάσαι ενδόμυχα ότι θα έχεις προβλήματα αργότερα... Ποιος ξέρει... σου εύχομαι μόνο να μην επαληθευτεί.
Καλού κακού, κάνε και κανένα τεστ.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Ίσως έχεις επηρεαστεί από κάποια γνωστή σου η οποία απέβαλλε... Ή φοβάσαι ενδόμυχα ότι θα έχεις προβλήματα αργότερα... Ποιος ξέρει... σου εύχομαι μόνο να μην επαληθευτεί.
Καλού κακού, κάνε και κανένα τεστ.
Δεν έχω καμία γνωστή που να ήταν έγκυος πόσο μάλλον να απέβαλλε....τέτοιους φόβους δεν έχω, γιατί πολύ απλά δε σκέφτομαι εγκυμοσύνη από τώρα. Ένα χρόνο επαναλαμβάνεται το ίδιο όνειρο, αα, και δυο φορές μόνο το έχω γεννήσει, τις άλλες με βλέπω είτε στο κρεβάτι να πονάω, είτε να βλέπω ότι αιμορραγώ και το χάνω...
τα ψιλά γράμματα δεν παίζουν σε καμία περίπτωση, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Αλλά έχω κουραστεί να το βλέπω αυτό το όνειρο. Τι ιστορίες πλάθω για να τις ονειρευτώ, αλλά τίποτα. Πάντα καταλήγω στα ίδια.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Τα όνειρα είναι χημικά ερεθίσματα,κι αντικατοπτρίζουν καταστάσεις που το νευρικό σύστημα δεν πρόλαβε να επεξεργαστεί.
Ο Φρόυντ πάντως επέμενε
πως πρόκειται για μηχανισμούς απεκφόρτισης επιθυμιών,
οι οποίες δεν μπορούν να βρούν έκφραση,
λόγω των μηχανισμών άμυνας του συνειδητού.
Περισσότερα στην "Ερμηνεία των Ονείρων".
Υγ. σκέτα "χημικά ερεθίσματα";
πω... τώρα ποτέ πια δεν θα χαρώ όνειρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.