Rempeskes
Επιφανές μέλος

Προχθές το είδα αλλά μου έμεινε. Ήμουν με τους ήρωες του Supernatural, πότε ήμουν ο Ντιν (και πότε η "κοπέλα" του
Κυνηγάγαμε κάποιους οι οποίοι έμπαιναν σε σώματα ανθρώπων και έτρωγαν τους ανθρώπους ζωντανούς. Μπήκαμε σε ένα σπίτι όπου με το που έμπαινες στα αριστερά υπήρχε ένα τραπεζάκι και από τα δεξιά υπήρχε μια πόρτα που οδηγούσε σε άλλο δωμάτιο. Κοιτάω το τραπεζάκι και βλέπω τις φωτογραφίες όσων ανθρώπων είχαν μεταμορφωθεί και είχαν πεθάνει. Τότε εμφανίζεται ένας άνθρωπος και παίρνει τις κορνίζες με τις φωτογραφίες και αρχίζει να τις βγάζει.Πίσω από τις φωτογραφίες υπήρχαν τα πρόσωπα τους μετά την μεταμόρφωση. Όλοι αυτοί δεν είχαν σκοτωθεί, αλλά είχαν μπει σε άλλα σώματα και συνέχιζαν το έργο τους. Βλέπω το προσωπό του και τα μάτια του ήταν άσπρα-γκρίζα χωρίς καν μάτια, και ψιλοπαραμορφωμένο πρόσωπο, τρέχω προς την πόρτα που είχαν μπει ο ντιν και ο σαμ και πάω να κλείσω την πόρτα, τότε βλέπω ότι τα τέρατα είχαν μπει μέσα τους γιατί τα πρόσωπα τους είχαν γίνει σαν των άλλων, φεύγω από το δωμάτιο για να βγω έξω και βλέπω τον άλλον που έσκισε τις φωτογραφίες. Κατάλαβα ότι δεν υπήρχε τρόπος να ξεφύγω,μου μίλαγε και του λέω "σιγά βρε,κάνε δουλειά σου" για να με φάει εννοούσα.Άνοιξε το τεράστιο στόμα του και θυμάμαι να μπαίνει μέσατο κεφάλι μου...με έφαγε όλη αλλά δεν είδα την συνέχεια γιατί ευτυχώς ξύπνησα.
![]()
παίζει και να δες καλύτερο όνειρο απ όλα τα επεισόδια της σειράς μαζί
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

παίζει και να δες καλύτερο όνειρο απ όλα τα επεισόδια της σειράς μαζί
χαχαχα υπερβάλλεις!!!μην υποτιμάς την σειρά,είδες τι απωθημένα και "όνειρα" βγάζει;

Έτσι γεννιούνται οι επόμενοι σεναριογράφοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Νωευ...
..τα ονειρα που βλεπεις τελευταια μ'εχουν ανησυχησει![]()

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Μαγείρευα παστίτσιο. Δεν έγινε τίποτα. Απλά μαγείρευα παστίτσιο.
2)Δεν θυμαμαι απλά έχω μείνει με την εντύπωση ότι ήταν κάτι καλό. (φτου αυτό βρηκα να μην θυμάμαι

3) Ήμουνα λέει σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο με την γιαγιά μου, όταν ξαφνικά η γιαγιά μου λιποθύμησε. Εγώ έτρεχα πάνω κάτω γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Αυτοκίνητα δεν υπήρχαν. Κάθε φορά που έφευγα από κοντά από την γιαγιά μου για να ψάξω βοήθεια αισθανόμουν αδύναμη και γυρνούσα στην γιαγιά μου(που ήταν λιπόθυμη). Μία φορά, δεν μπορούσα να βρώ τον δρόμο να γυρίσω στην γιαγιά μου(πως στο διάολο έγινε αυτο σε έναν δρόμο ΔΕΝ ξερω), και λιποθύμησα κι εγω. Επόμενη σκηνή του ονείρου μου είναι να ξυπνάω σε ένα σπίτι μεγάλο μέσα στην χλίδή, στο σαλόνι. Εκεί ήταν ένας κύριος και η μαμά μου. Η μαμα μου μου είπε πως η γιαγιά είναι καλά και πως τώρα αυτή θα φύγει και εγώ θα μείνω με αυτόν τον κύριο. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ότι να ναι δηλαδή. Εγώ ήθελα να φύγω αλλά αυτός δεν με άφηνε και ΕΥΤΥΧΩΣ χτυπησε το ξυπνητήρι γιατί είχα φρικάρει.

Lena1993
Νεοφερμένο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

ήμουνα λέει σε μία σκάλα.και ήταν σκοτεινά και στενά.και την ανέβαινα για να φτάσω ως πάνω αλλά γλυστρούσε και έπεφτα...έπεφτα στο πιο κάτω σκαλοπάτι...και σε κάποια φάση κατάφερα και την ανέβηκα...και με το που φτάνω πάνω είχε δίπλα μου μία πόρτα χρυσή! και την ανοίγω και βλέπω από κάτω ένα λιβάδι και ένα άλογο καφέ πολύ όμορφο...

(και όχι δεν είδα μπάρμπυ πρόσφατα

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

πωπω και λιβαδι και αλογο
μαλλον αξιζε η ανοδος

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Είδα πως ήμουν στρουμφάκι στο στρουμφοχωριο. Και έκανε ντου ο Δρακουμέλ και όλοι τρέχαμε και μερικοι σωθήκαμε και κρυβόμασταν πίσω από θάμνους.
και στον ύπνο σου το steki βλέπεις ; εγώ είμαι ο Δρακουμέλ, ο πιο γέρος.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Xαχαχ και εγω το ειχα δει αυτο μικρηηΕίδα πως ήμουν στρουμφάκι στο στρουμφοχωριο. Και έκανε ντου ο Δρακουμέλ και όλοι τρέχαμε και μερικοι σωθήκαμε και κρυβόμασταν πίσω από θάμνους.

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Disturbing

Dalian
Περιβόητο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Είναι κι άλλα, λεπτομέρειες και βλακείες που δε θυμάμαι, κάποιος κέρδισε 50€ και του είπα να τα μοιραστούμε, μια τύπισσα που καθόταν δίπλα μου δε μου μιλούσε, η άλλη (αριστερά) κανονικά. Ο κόσμος πίσω, κι αυτόν φιλικό τον θυμάμαι, no problems here. Δίπλα πρέπει να υπήρχε ποτάμι/καταρράκτης? Κάτι τέτοιο. Σε βράχια ήταν η συνέλευση, αν και μετά μας θυμάμαι σε τραπέζια.
Κάπως έτσι.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Οι κοπελιές που ήταν δίπλα σου ήταν γνωστές; και τελικά ο άλλος που του είπες να μοιραστείτε το πενηντάρικο δέχτηκε;;

Έχει σημασία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.