Ειμαι σοβαρά γιατρέ μου;![]()
ΛΟΛ!!!!!

Αλλά πολύ καλό το όνειρο! Μπράβο μάνια μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

ΛΟΛ!!!!!Σοβαρά θα είσαι όταν σε πιάσουν στα χέρια τους Μισελ, Bone και Βάλντερ!
Αλλά πολύ καλό το όνειρο! Μπράβο μάνια μου!![]()
Τι μπράβο; σε λίγες μέρες 2 περίεργα όνειρα με το στέκι, βρε μπάς και πρέπει να χαλαρώσω λίγο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Παιδια κάτι έχει γίνει, το βράδυ είδα ενα όνειρο πάλι απίστευτο και πάλι με το Στέκι
Ειχα λέει το ιντρενετ και μπαίνω στο στέκι και βλέπω λέει ότι μου αλλάξανε την υπογραφή, στο κουμπάκι λέει αντί αυτά που λέει τώρα έλεγε, "απαγορέυονται τα μυνήματα"μετά κάποιος μου μίκρυνε την εικόνα και νευρίασα λόγο αλλαγής ενω δεν είμουν λάθος στο μέγεθος της, μετά στέλνω πμ λέει στον Γιώργο και αντι αυτό μου είπαν ότι ο Valder ειναι υπέυθυνος για τις υπογραφές και κάνουν ότι θέλουν, μετά στέλνω στον Valder πμ και μου είπε ότι την αλλαξε και έτσι γουστάρει και ότι έβαλε λέει σκοπό να διώξει την Μισέλ για να κατακτήσει εκείνος τον Bone επειδή τον είχε ερωτευτεί τρελλά
Μετά τσακώθηκαν λέει η Μισέλ με τον Bone Για το ποιός θα πρωτοπάρει τον Valder και τοτε αρχίζω να φωνάζω και στους 3 τους επειδή δεν μου φτιάχναν την υπογραφη και δεν είχα την φώτο
Ειμαι σοβαρά γιατρέ μου;![]()
HOLY FRAKK........

Δηλαδή εσύ ρε δεν φώναζες για να με πάρεις για την πάρτη σου αλλά για μια υπογραφή; Κρίμα το θαυμασμό που είχα στο στήθος σου... Πάω να ακούσω το Κόκο Τζάμπο να συνέλθω!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Να σαι καλά βρε Μάνια, έλιωσα!

Neraida
Επιφανές μέλος

Έλιωσα και εγώ!!!!

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια εφιάλτες, συνήθως κάποιος με κυνηγάει κι εγώ τρέχω να κρυφτώ ή κάτι τέτοιο παρεμφερές. Πολύ άγχος έχω εκόμα και στα όνειρά μου...
dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Ειδα την κολλητη μου ουσα γυμνη απο τη μεση και κατω....να ερχεται να με παιρνει αγκαλια και να αρχιζει να κλαιει, λεγοντας μου οτι μιλησε με τον πρωην της (το τομαρι

Τι στο Δια τωρα ονειρο ειναι αυτο?!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Έχω να τους δω πάνω από 5 χρόνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
newyork
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα τελευταία κ συγκεκριμένα πάλι χθες είδα στον ύπνο μου κάποιους πρώην μου με τους όποιους φιλιόμουν λέει κ ο αντρούλης μου καθόταν σε μια μεριά κ με κοιτούσε τι είναι αυτά ρε παιδιά?
Έχω να τους δω πάνω από 5 χρόνια![]()
Σκέφτηκες τη περίπτωση να είναι κάποιο αποθημένο..Μάλλον το υποσυνείδητο κάτι θέλει να σου πει........

Εγώ πάλι είδα ότι θα έκανα κοπάνα...
Μερικές φορές απορώ και εγώ η ίδια με αυτά που βλέπω......

giannis.@
Νεοφερμένο μέλος

Το πρωι ημουν πτωμα στην κουραση..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Σκέφτηκες τη περίπτωση να είναι κάποιο αποθημένο..Μάλλον το υποσυνείδητο κάτι θέλει να σου πει........![]()
μπα με τίποτα λέμε!!!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Κάνας ονειροκρίτης ονλάιν?
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Το χειρότερο είναι όταν βλέπω ότι έχω χάσει/ καταστρέψει αγαπημένα μου αντικείμενα. Το πρωί τα ψάχνω και αναστατώνω τους πάντες.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.