Guest 292010
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-05-22

20:17
Xωρίς να θέλω να γίνω σεξιστής, για ποιο λόγο συνήθως οι γυναίκες είναι θύματα της ανασφάλειάς τους;![]()
Εσείς γιατί σε κάποια φάση της ζωής σας μετράτε το μήκος του πέους σας και αγχώνεστε όταν κάνετε πρώτη φορά σεξ με μια κοπέλα μήπως δε σας σηκωθεί και σας περάσει για ανίκανο;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

13-05-22

13:30
Νννννννννννννννννννναι.....θα τους σκοτωνα...
www.enikos.gr

Ινδία: Γονείς μήνυσαν τον γιο τους για περισσότερα από 600.000 ευρώ επειδή... δεν τεκνοποίησε
Ζευγάρι συνταξιούχων στην Ινδία κατέθεσε μήνυση κατά του μοναχογιού του και ζητεί ως αποζημίωση περισσότερα από 600.000 ευρώ, επειδή δεν του έκανε εγγόνι και
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

13-05-22

13:40
Τι τραβάει ο κόσμος.. 

19-08-22

22:30

24χρονη έγινε μαμά με «κιτ γονιμοποίησης» 30 λιρών που αγόρασε online | in.gr
Έκανε μόνη της σπερματέγχυση και γέννησε τον Ιούλιο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

19-08-22

22:33
Προς στιγμήν το διεστραμμένο μου μυαλό σκέφτηκε ότι στην τιμή των 30 λιρών, περιλάμβανε και το σπέρμα![]()
24χρονη έγινε μαμά με «κιτ γονιμοποίησης» 30 λιρών που αγόρασε online | in.gr
Έκανε μόνη της σπερματέγχυση και γέννησε τον Ιούλιο ένα υγιέστατο αγοράκι.www.in.gr

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

20-08-22

10:10
Αρκούδα-επισκέπτης που χτύπησε και το κουδούνι(!)
www.iefimerida.gr

Νότια Καρολίνα: «Ευγενική» αρκούδα έφτασε έξω από την πόρτα σπιτιού και χτύπησε το κουδούνι [βίντεο] - iefimerida.gr
Άναυδη έμεινε μία γυναίκα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν άκουσε το κουδούνι του σπιτιού της να χτυπά και αντίκρυσε από το θυροτηλέφωνο μία αρκούδα!

07-09-22

20:05
Καλά είμαστε εδώ..
www.news247.gr

Κονγκό: Κατέρρευσε γέφυρα μόλις έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων της
Μια γέφυρα κατέρρευσε στο Κονγκό, αφού κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων της, το μοναδικό -απ' ότι φάνηκε- στοιχείο που την κρατούσε σταθερή.

15-09-22

14:01

«Έχω διπλή περίοδο, τα κάνω όλα διπλά»: 37χρονη με δύο κόλπους μιλά χωρίς ταμπού για την σπάνια πάθηση (βίντεο) - Dnews
«Το σώμα μου θα σας τρελάνει με έναν περίεργο τρόπο. Γεννήθηκα με δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους» ,λέει 37χρονη Αμερικανίδα στο TikTok. Η Leanne Bell από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών γεννήθηκε με μία σπάνια διαταραχή, εξαιτίας της οποίας έχει δύο κόλπους, δύο τράχηλους και δύο...

13-10-22

08:32

Πέθανε με ευθανασία 23χρονη που γλίτωσε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών | in.gr
Η Σάντι ντε Κορτ ένιωθε «σαν ένα φάντασμα». Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την τρομακτική εμπειρία που βίωσε και αποφάσισε να φύγει από τη ζωή
Sevasti
Νεοφερμένο μέλος
Η Sevasti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα.

18-11-22

10:48
Διάβασα ότι στο Ιράν,στις διαδηλώσεις, συλλαμβάνονται ανήλικα κορίτσια και αγορια και καταδικάζονται σε θάνατο. Τα ανήλικα κορίτσια αν είναι παρθένες πριν την εκτέλεση τους τα παντρεύουν με δεσμοφύλακες και βιάζονται, για μα μην πεθάνουν παρθένες και πάνε στον παράδεισο....
Φοβερό!!!!
Φοβερό!!!!

08-01-23

20:25

Η παράξενη και σύντομη ιστορία των κλουβιών με τα μωρά στα παράθυρα | in.gr
Τα διαμερίσματα της πόλης, όπως πολλοί γνωρίζουν, μπορεί να είναι μικρά και αποπνικτικά. Και ενώ ο καθαρός αέρας είναι κάτι θαυμάσιο και υγιεινό για τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, , η ιδέα του «αερισμού» των μωρών για την καλή υγεία άρχισε να εμφανίζεται στα βιβλία για γονείς, εκεί στα τέλη...

27-01-23

19:22

Η 5χρονη που ζυγίζει 45 κιλά και το σύνδρομο που την κάνει να πεινάει | in.gr
Η μητέρα της έχει βάλει στην κουζίνα ειδική πόρτα ώστε η μικρή να μην έχει πρόσβαση
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

27-01-23

20:22
Μεγάλο βάσανο το prader willi, είχα δει ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ ξένης παραγωγής για μια οικογένεια που έκλεινε και με λουκέτο όλα τα σημεία όπου υπάρχει φαγητό, ώστε να μην καταλήξει η κόρη παχύσαρκη (ακόμη και τα σκουπίδια έφευγαν κατευθείαν στον τενεκέ)![]()
Η 5χρονη που ζυγίζει 45 κιλά και το σύνδρομο που την κάνει να πεινάει | in.gr
Η μητέρα της έχει βάλει στην κουζίνα ειδική πόρτα ώστε η μικρή να μην έχει πρόσβασηwww.in.gr
Αυτό που μου έμεινε από αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν ότι η κόρη (πάσχουσα, 24ετων) έλεγε ότι την αγχωνει απίστευτα αυτή η ασταμάτητη πείνα, και ότι προσπαθούν με ψυχολόγο και ψυχίατρο να την βοηθήσουν.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

27-01-23

22:48

Πριγκιπικοί γάμοι στο Μπρουνέι – Η κόρη του σουλτάνου παντρεύτηκε τον πρώτο ξάδελφό της
Γιορτές που κράτησαν δύο εβδομάδες στο μικρό σουλτανάτο της νοτιοανατολικής Ασίας με χλιδή και σύμφωνα με το ισλαμικό έθιμο

11-03-23

21:51

Σπάνιο ιατρικό περιστατικό: Αφαίρεσαν έμβρυο από το κεφάλι παιδιού ενός έτους
Η συγκεκριμένη επιπλοκή είναι εξαιρετικά σπάνια καθώς έχουν αναφερθεί λιγότερες από 20 περιπτώσεις παγκοσμίως #CNNgrNews

19-06-23

13:40
Robert Wadlow
Ο ψηλότερος άνθρωπος στην ιστορία. Ήταν Αμερικανός, είχε ύψος 2,72 μέτρα και ζύγιζε 199 κιλά. Πέθανε σε ηλικία 22 ετών.
Εδώ είναι μια φωτογραφία: με τους γονείς και τα αδέρφια του το 1935.
Ο ψηλότερος άνθρωπος στην ιστορία. Ήταν Αμερικανός, είχε ύψος 2,72 μέτρα και ζύγιζε 199 κιλά. Πέθανε σε ηλικία 22 ετών.
Εδώ είναι μια φωτογραφία: με τους γονείς και τα αδέρφια του το 1935.

28-06-23

10:42

Άφησε την 16 μηνών κόρη της μόνη της 10 μέρες για να πάει διακοπές- Τη βρήκε νεκρή | LiFO
Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία

01-07-23

08:17

Ρωσία: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρής από γυναίκα επειδή θεώρησε προκλητικό το μαγιό της
Bίαιη επίθεση δέχθηκε στη Ρωσία μια κοπέλα που έκανε μπάνιο σε ποτάμι από μια άλλη γυναίκα, που φέρεται να θεώρησε τολμηρό το μαγιό που φορούσε.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

02-07-23

07:38
μου έκανε εντύπωση και το έψαξα.Διάβασα ότι στο Ιράν,στις διαδηλώσεις, συλλαμβάνονται ανήλικα κορίτσια και αγορια και καταδικάζονται σε θάνατο. Τα ανήλικα κορίτσια αν είναι παρθένες πριν την εκτέλεση τους τα παντρεύουν με δεσμοφύλακες και βιάζονται, για μα μην πεθάνουν παρθένες και πάνε στον παράδεισο....
Φοβερό!!!!
Είχες δίκιο! Το βρήκα σε πολλές εφημερίδες διεθνείς.
Τις έχουν συλλάβει τις ανήλικες και τις έχουν καταδικάσει σε θάνατο.
Το ισλάμ όμως απαγορεύει την εντέλεση παρθένων κοριτσιών. Γιαυτό πρέπει να τις βιάσουν. Όμως το ισλάμ απαγορεύει το σεξ εκτός γάμου. Έτσι τις παντρεύουν υποχρεωτικά με δεσμοφύλακες, αυτοί τις βιάζουν και έτσι παίρνουν το πράσινο φως για την εκτέλεση! Χώρια αυτό που λες, ότι δε θέλουν να τις αφήσουν να πάνε στον παράδεισο.
Πόσος παραλογισμός!! Πόσα εγκλήματα κάνουν, προκειμένου να κρατηθούν οι μουλάδες στην εξουσία και για όλα παίρνουν την ευλογία του ισλάμ!! Την πιάνω/ την βιάζω / την σκοτώνω, επειδή <<έκανε πόλεμο ενάντια στο Θεό>>. Και εγώ ως <<καλός αντικαταστάτης του>> τα κάνω όλα αυτά. Επειδή όμως ο νομος του θεού μου φέρνει εμπόδια στα εγκληματικά μου σχέδια, τα φτιάχνω στα μέτρα μου. Και του επιβάλλω του <<καλού θεού μου>> τωρα που θα του στείλω τη <γυναίκα μου>, να την χώσει και στην κόλαση!
Τα αγόρια τι τα κάνουν; Γιατί το ισλάμ απαγορεύει το ομοφυλοφυλικό σεξ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 142 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- louminis
- AggelikiGr
- fourkaki
- charmander
- touvlo
- Reader
- Scandal
- fockos
- johnsala
- taketrance
- Εριφύλη
- Kate1914
- rafaela11
- Alessandra Eliza
- camil
- Μήτσος10
- Hased Babis
- Fernando_A
- Memetchi
- phleidhs
- Γατέχων
- fmarulezkd
- Dark_kronos
- Ωρορα
- User2350
- DimitraA.
- Δροσουλίτης
- Joji
- Abiogenesis
- marww
- arko
- giannhs2001
- parrot/παπαγάλος
- grtt
- Αναστασία197
- chester20080
- Wonderkid
- Meow
- FreeNotes
- tsiobieman
- Roulaki
- Galini66
- Στεφανος56
- Sevasti
- Εχέμυθη
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- jj!
- tslef8
- American Economist
- Nickx
- Viedo
- 1011
- T C
- physicscrazy
- read
- VasoGrimes
- snowy
- Forgetit
- Νομάρχης
- harry akritas
- Luke.
- Νηματολάγνος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.