εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

ειχαν -γελοια- μεταγλωττιση ..
μακαρι να χαν και τα τουρκικα ,,θα γλυτωναμε τη γλωσσα
α αυτό είχαν να δείξουν;

οι οικογενειακές ιστορίες σ αρέσουν δηλαδή που είναι ελληνικό και έχουν ωραία γλώσσα;
αντί να βλέπουμε το δάσος που καίγεται εμείς κοιτάμε το χώμα.
γεια μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Ποτέ δεν έχω δει ούτε μία τουρκική σειρά και ΠΟΤΕ δεν θέλω να επιχειρήσω κάτι τέτοιο...

Δεν είναι ότι είναι ''εχθροί'' οι Τούρκοι ή ότι τους μισώ ή οτιδήποτε τέτοιο... απλά θέλω να έχω σώας τας φρένας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

γενικα δεν χωνευω κανενα σαπουνι (γιαειμαι βρωμιλοςοι οικογενειακές ιστορίες σ αρέσουν δηλαδή που είναι ελληνικό και έχουν ωραία γλώσσα;
αντί να βλέπουμε το δάσος που καίγεται εμείς κοιτάμε το χώμα.

εγω προτιμω καλες κωμωδιες
και απορω,,υπαρχει καμια τουρκικη κωμωδια?
ας μας δειξουν και τιποτα αλλο..μονο σαπουνοπερες εχουν?
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αντε πεστο αυτο στους κολλημενους που φτιαχνουν τα προγραμματα στα καναλια..π.χ μια κωμωδια κτλ, εκεινη την ωρα?Το ιδιο budget θα χρειαζοταν κ παλι κ θα ειχαμε εστω κ μια 20αρια λιγοτερους νεους ανεργους!
εδω τοσες web σειρες γινονται

τι εννοείς είχαν κάτι διαφορετικό να δείξουν;
βασικά, τι εννοείς είχαν κάτι να δείξουν;![]()

Rempeskes
Επιφανές μέλος

χωρις αντιρρηση, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό έχει βγάλει η ελληνική τιβι
από τον καιρό της Λαμψης

Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν τα τούρκικα είναι μια φορά χαμηλής ποιότητας , οι περισσότερες ελληνικές σειρές είναι 10!
εγώ θα συμφωνήσω με τν ρεμπεσκε για τις οικογενειακές ιστορίες :ρ
Rempeskes
Επιφανές μέλος

φατε τη μελο σκονη μας, παλιοτουρκοι
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

...αγαπαμε οικογενειακες ιστοριες
φατε τη μελο σκονη μας, παλιοτουρκοι
Αγαπαμε οικογενειακες ιστοριες για τις φοβερες ερμηνειες των ηθοποιων που ειναι χειροτεροι και απο τους ηθοποιους που εχει η Τατιανα στο Μιλα

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Iratus
Δραστήριο μέλος

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

...Όπως ήταν και τα λατινοαμερικάνικα...
Και εγω αυτο πιστευα μεχρι που το σταρ εβαλε ξανα τη φλορισιεντα

love_angel
Επιφανές μέλος

εδιτ: Όχι τρίτη λυκείου, πρώτη λυκείου πήγαινα μπερδεύτηκα!

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Αγαπάμε Φλορισιέντα! Την έβλεπα όταν πήγαινα τρίτη λυκείου αν και ήμουν μεγάλη φαν από τις ανυπότακτες καρδιές! *.*
Αχ μεγααλος ερωτας ο φεντερικο

love_angel
Επιφανές μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ μεγααλος ερωτας ο φεντερικο
Τιιιιι λεω
Εμένα μάρεσε ο Ματίας!![]()
εμένα κανείς

έχω δύσκολο γούστο γμτ.

πάντως αυτά τα εργάκια δε μ άρεσαν ποτέ, δε ξέρω γιατί.
Είχε δει κανείς το τούρκικο με τον Μπεχλούλ;

και έφερνε πολύ σε Τούρκο, ξανθός-γαλανομάτης

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μάρεσε ο Ματίας!![]()
Καλε ναι ο Ματιας πώς μου διεφυγε

εμένα κανείς
έχω δύσκολο γούστο γμτ.
πάντως αυτά τα εργάκια δε μ άρεσαν ποτέ, δε ξέρω γιατί.
Είχε δει κανείς το τούρκικο με τον Μπεχλούλ;ωραίο παιδί ο Μπεχλούλ
και έφερνε πολύ σε Τούρκο, ξανθός-γαλανομάτης![]()
Μπεχλουλ πολυ φλωρος, ο φεντε ειχε αλλη γοητεια

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

κουρεμένος βέβαια γιατί αλλιώς δε λέει και πολλά. Δε του πήγαιναν θαρρώ τα μακριά
πάντως δεν έχω δει και κανέναν πολύ ωραίο Τούρκο ενώ οι Τουρκάλες κουκλίτσες!
Ειδικά η κοπέλα του Εζέλ(Εσάν) μια ομορφιά ρε σεις! Αυτή που παίζει στο Σιλά νομίζω
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα που ειπες Εζελ, τι χαμος ειχε γινει με αυτον ειχε κανει θραυση στα κοινα 45-85 να μου λεει τωρα η γιαγια μου "Να μουν 30 χρονια μικροτερη αυτον θα επαιρνα"

Οι τουρκαλες δε μου αρεσεουν: ντυσιμο,βαψιμο, μαλλια πολυ ξεπερασμενα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.