adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.300 μηνύματα.

Μου κανει εντυπωση η Γιαμαλη πως δεν μιλησε ακομα ...Εγώ θα ξαναπώ ότι οι γνωστοί φιλάνθρωποι είναι άφαντοι στην υπόθεση αυτή. Φεμινιστικές οργανώσεις, BLM και λοιπά κινήματα, LIFO, Rosa, και πολλοί άλλοι. Τίποτα δεν είπαν για το περιστατικό ή το πέρασαν στα απλά κάνοντας μια αναφορά λες και δεν συνέβη τίποτα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.053 μηνύματα.

Μου κανει εντυπωση η Γιαμαλη πως δεν μιλησε ακομα ...
Δεν μπορεί, δεν ταιριάζει με το αφήγημα της.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.300 μηνύματα.

Εντωμεταξυ τωρα ειδαι οτι ειπαμε το ιδιοΔεν μπορεί, δεν ταιριάζει με το αφήγημα της.

Μια χαρα ταιριαζει ,κατσε ομως τωρα ριχνει αλλα κροκοδείλια δάκρυα ...
Ατυχο τάιμινγκ γι αυτους ...Ας ηταν μεσοκομμένο γεγονος και θα βλεπαμε και εκει τι θα ελεγε ..
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

Δεν εχει επιβεβαιωθει κατι απ΄οσο εψαξα . Δεν ξερω αν είναι η καρωτιδα . Η καρωτιδα είναι αρτηρία έχει υψηλή πίεση , πιστεύω η αιμορραγία θα ήταν πιο εκρηκτική . Σφαγίτιδα θα μπορούσε να είναι , ή αν είναι 3 τα χτυπήματα μπορεί να εχει χτυπήσει σε διαφορετικά σημεία δεν φαίνεται καθαρά η πηγή ..3 χτυπήματα μπόρεσα να διακρίνω εγώ. Το ένα στην καροτιδα το καταλαβαινεις από τον τρόπο που χάνει τόσο αίμα αλλά σχετικά αργά και χάνει τόσο γρήγορα τις αισθήσεις της (ούτως ή άλλως έχει επιβεβαιωθεί το χτύπημα στην καροτιδα) και διακρίνεται ένα χτύπημα στο κεφάλι από την αριστερή μεριά. Με ένα χτύπημα σίγουρα δεν έγινε αυτό...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...