amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.995 μηνύματα.

30-09-25

22:08
κάνεις μεγάλο λάθοςΑ ρε συ ..Να ήσουν και καμιά που είχε διαβάσει την Αγ.Γραφη να σε ακούσω...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα έλεγα ακριβώς το ίδιο. Σεξιστικό και μισάνθρωπο αν απαγορευόταν η είσοδος στους άντρες.αλλά γιατί νιώθω πως θα είχε τελείως διαφορετική τροπή η συζήτηση εάν το Άγιο Όρος ήταν κάποιος τόπος όπου ζούσαν απομονωμένες για αιώνες γυναίκες που απαρνήθηκαν τα κοινωνικά πρότυπα και επέλεξαν να ζήσουν μακριά από άνδρες και τους κινδύνους της τεστοστερόνης;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

30-09-25

22:10
Αφού ξέρεις είσαι η αδυναμία μου ...ποια θα με μπινελικιαζειΕγώ κυνηγάω ποστς σου ή εσύ θυμάσαι κατα γράμμα τις παραλίες που επιλέγω και τι γνώμη έχω για την ανθρωπότητα;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.

30-09-25

22:16
Δεν περίμενα απάντηση ακριβώς για αυτό διότι είναι ένα υποθετικό σενάριο. Το απορρίπτεις εύκολα γιατί δεν σε λέει τίποτα μία απλή φαντασία. Αν ήταν πραγματικότητα θα σκεφτόμασταν διαφορετικά και επηρεασμένοι αλλιώς.Θα έλεγα ακριβώς το ίδιο. Σεξιστικό και μισάνθρωπο
Βέβαια επειδή ξέχασα να το αναφέρω πριν που είπες για τη διαφθορά του αγίου όρους. Να υπενθυμίσω πως κάποιοι έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία για μία συγκεκριμένη μονή που αντιστέκεται σε όλη την ηθική παρακμή του κλήρου. Σε εκείνο το μέρος κανένας Κούλης δεν μπορεί να πατήσει για να δωροδοκήσει.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.995 μηνύματα.

30-09-25

22:24
Υπέθεσες πως θα ήταν διαφορετική η τροπή, επομένως πήρες θέση, σου εξηγώ πως θα είχα ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση και δεν το δέχεσαι. Τι να πω, εσύ ξέρεις καλύτερα για μένα.Αν ήταν πραγματικότητα θα σκεφτόμασταν διαφορετικά και επηρεασμένοι αλλιώς.
Πάντως σε ορισμένους είναι αδιανόητο για μια γυναικα να ζητά ισονομία. Σίγουρα είναι φεμιναζί και μισεί τους άνδρες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.

30-09-25

22:46
Ναι το υπέθεσα υπό την έννοια πως θα ήταν κάτι υπαρκτό με μία παράδοση αιώνων και θα συμβόλιζε κάτι. Όχι ένα απλό φανταστικό σενάριο σαν τώρα. Μπορεί και πάλι να διαφωνούσες, δεν ξέρω. Πιστεύω όμως πως πολλοί θα το έβλεπαν αλλιώς.Υπέθεσες πως θα ήταν διαφορετική η τροπή, επομένως πήρες θέση, σου εξηγώ πως θα είχα ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση και δεν το δέχεσαι. Τι να πω, εσύ ξέρεις καλύτερα για μένα.
Όχι, είναι αδιανόητο να μιλάμε για ελευθερία του καθενός να ζήσει όπως θέλει αλλά στην περίπτωση του Αγίου Όρους που ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ έτσι να είμαστε ενάντιοι. Πρέπει σώνει και ντε να τους επιβληθεί κάτι που δεν θέλουν στο όνομα μίας ισονομίας.Πάντως σε ορισμένους είναι αδιανόητο για μια γυναικα να ζητά ισονομία
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.254 μηνύματα.

30-09-25

22:51
Καλα, οι καλόγεροι εν τω μεταξύ, είτε είναι ψυχιατρικες περιπτωσεις αδυναμοι να παλέψουν την πραγματική ζωη, και ειναι κριμα που βρίσκουν άσυλο σε μοναστήρια, ειτε λαμόγια που κινουν πολυ χρημα
Έχουμε πελάτες μοναστήρια στη δουλειά. Πληρώνουν στην ωρα τους και εξαιρούνται του ΦΠΑ
Έχουμε πελάτες μοναστήρια στη δουλειά. Πληρώνουν στην ωρα τους και εξαιρούνται του ΦΠΑ
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

01-10-25

06:15
Ωραίο το morning routine σου

Χαλάρωσε όμως σε ένα φόρουμ είμαστε τις απόψεις μας λέμε για την ζωή μας...
Ξέχασες να πεις πως αυτή την στιγμή σπουδαζουν 150 παιδιά μόνο στη Θεσσαλονίκη επειδή ένα μοναστήρι καλύπτει όλα τα έξοδα τους ...Καλα, οι καλόγεροι εν τω μεταξύ, είτε είναι ψυχιατρικες περιπτωσεις αδυναμοι να παλέψουν την πραγματική ζωη, και ειναι κριμα που βρίσκουν άσυλο σε μοναστήρια, ειτε λαμόγια που κινουν πολυ χρημα
Ο καθένας επιλέγει να κρατά στη ζωή του αυτό που έχει μέσα του ...
Όσο για τις ψυχιατρικής παθήσεις μην φοβάσαι....τριγύρω μας είναι, γεμάτοι άγχος θυμο και καταθλιψη ...Σφάζονται σκοτώνονται βρίζονται,ρίχνουν κατάρες....
Αδύναμοι και κλεισμένοι στο καβούκι τους ...
Ίσως και μπροστά σε μια οθόνη να βγάζουν απωθημένα...
Πολλοί θα θέλαμε να είχαμε τα κότσια να απαρνηθουμε πράγματα και να είμαστε στην ηρεμία της φύσης και στη γαλήνη της προσευχής αλλά τζάμπα μάγκες το παίζουμε...
Κάτσε εσύ και εγώ να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να έχουμε υλικά αγαθά και να λεγόμαστε φυσιολογικοί και ασε αυτούς όπως τους αποκαλείς ψυχασθενεις να έχουν ηρεμία και γαλήνη...
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

01-10-25

07:21
Αφήνω τη δουλειά μου χθές αν είναι να με συντηρεί ο κρατικός προϋπολογισμός και τα ευρωπαϊκά κονδύλια.Κάτσε εσύ και εγώ να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να έχουμε υλικά αγαθά και να λεγόμαστε φυσιολογικοί και ασε αυτούς όπως τους αποκαλείς ψυχασθενεις να έχουν ηρεμία και γαλήνη...
Ναι το Άγιο Όρος είναι η επιτομή του απαρνούμαι τα υλικά αγαθά, οχι οτι μιλάμε για λεφτά με τη σέσουλα και τα οικόπεδα που διαθέτουν τόσο στη περιοχή όσο και σε όλη την Ελλάδα είναι αμύθητης αξίας.
Καλή κομπίνα μου ακούγεται να έχουν στήσει αυτό το σκλαβοπάζαρο όπου εκμεταλλεύονται τους 10 νοματαίους που όντως πάνε για να μονάσουν για να τα κονομάνε αυτοί χοντρά.
Μπορεί οπως θες να λες και να ξαναλές εγώ να βλέπω το μαύρο επειδή εχω σκατίλα μέσα μου, αλλά αφελής δεν είμαι.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.254 μηνύματα.

01-10-25

07:21
Πολλοί θα θέλαμε να είχαμε τα κότσια να απαρνηθουμε πράγματα και να είμαστε στην ηρεμία της φύσης και στη γαλήνη της προσευχής αλλά τζάμπα μάγκες το παίζουμε...
Κάτσε εσύ και εγώ να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να έχουμε υλικά αγαθά και να λεγόμαστε φυσιολογικοί και ασε αυτούς όπως τους αποκαλείς ψυχασθενεις να έχουν ηρεμία και γαλήνη...
δεν θέλει κότσια για να κλειστείς σε μοναστήρι. το αντίθετο. παραίτηση είναι.
στα παλιά χρόνια το κάνανε για να γλιτώσουν την στράτευση και τον πόλεμο.
εν τω μεταξύ, τον όρο "ψυχασθενείς", τον αναφέρω με όλο το σεβασμό προς την πάθηση του καθένα. είναι ένας όρος, κακώς φορτισμένος αρνητικά, αλλά δεν φταίω εγώ.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

01-10-25

07:22
Αστην ...σου εχω και κονε αν θες να πας ..Αφήνω τη δουλειά μου χθές αν είναι να με συντηρεί ο κρατικός προϋπολογισμός και τα ευρωπαϊκά κονδύλια.
Αντε να σε δω τωρα ...
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

01-10-25

07:27
Προφανώς ρε συ, εύκολο είναι να παλεύεις μέρα νύχτα με δαίμονες της ζωής, να αντιμετωπίζεις την σκληρή πραγματικότητα και την ματαιότητα της φύσης κατάματα και να αρπάζεις τη ζωή απο τα μαλλιά;δεν θέλει κότσια για να κλειστείς σε μοναστήρι. το αντίθετο. παραίτηση είναι.
Κλείνεις τα αυτιά, λες για όλα με προσέχει ο Θεός, θα παω κάπου που θα τρώω και θα πίνω τσάμπα και τελείωσε.
Πολλοί μπαίνουν μέχρι και φυλακή για το τσάμπα φαγοπότι.
Εύκολο πράμα είναι η βιοπαλη;
Τέλος πάντων, χέστηκα τι επιλέγουν να κάνουμε τη ζωή τους, εγώ γιατι τους πληρώνω δεν καταλαβαίνω;
Εμ τους πληρώνω εμ δε με αφήνουν να πατήσω.
Ρε συ πολύ μάγκες αυτοί με τα λεφτά μου.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

01-10-25

07:34
Αυτο και αν δεν δειχνει αγνοια ..δεν θέλει κότσια για να κλειστείς σε μοναστήρι. το αντίθετο. παραίτηση είναι.
Κατσε εσυ και κανε την ζωη τους ...ειδικα σε μοναστηρι ...εσυ νομιζεις ειναι εκει ολοι μερα και ψέλνουν ;
Οκ δεν σου χαλαω αλλο το ονειρο μεινε με αυτο ...

Κανέναν σεβασμό δεν βλέπω αγαπητέ μου !εν τω μεταξύ, τον όρο "ψυχασθενείς", τον αναφέρω με όλο το σεβασμό προς την πάθηση του καθένα. είναι ένας όρος, κακώς φορτισμένος αρνητικά, αλλά δεν φταίω εγώ.
Όταν μίλησα για την κατάθλιψη, πέσατε να με φάτε και τώρα μιλάτε με αυτόν τον τρόπο και το λέτε «σεβασμό»;
Έφτασες μάλιστα στο σημείο να αποκαλέσεις τους μοναχούς «ψυχασθενείς». Ακόμα κι αν κάποιος κουβαλάει μέσα του πόνο ή κατάθλιψη, σε έναν χώρο σαν τη μονή αυτή η πληγή μπορεί να βρει γαλήνη. Την κατάθλιψη την πάθαμε εμείς εδώ έξω, γιατί χάσαμε την ουσία της ζωής.
Εγώ προσωπικά έφαγα τη «σφαλιάρα» της κατάθλιψης. Και πέρα από την ψυχοθεραπεία, με βοήθησε απίστευτα η εμπειρία σε μια μονή. Μια μοναχή, όταν πήγα εκεί, μου μίλησε λες και ήξερε τα πάντα για μένα και με έκανε να δω αλλιώς τη ζωή, με ηρεμία και γαλήνη. Αυτά τα λόγια αξίζουν περισσότερο από χίλιες δικες σας θεωρίες που δηθεν πολεματε για το καλο της ανθρωποτητας και οταν βλεπετε ανθρωπο να ειναι καλα αλλα δεν συμφωνει μαζι σας τον βριζεται και τον υποτιματε ...
Όποιος καταφέρει να βρει την ίδια γαλήνη και την ίδια ηρεμία μέσα στην εγκόσμια ζωή, χωρίς πίστη, ας έρθει να μου το πει. Τότε μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά για το πώς βλέπετε εσείς τον μοναχισμό.
Ναι, υπάρχει και μια «αρνητική» πλευρά, αλλά δεν είναι μόνο αυτή. Υπάρχει και το άλλο κομμάτι – αυτό που δίνει πραγματική δύναμη και ελπίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Ελα λιγο ντροπη πια σε αυτο το θεμα ...Συγνωμη κιολας ...οκ δεν πιστεύεται αλλα οι χαρακτηρισμοι σας πλεον εχουν ξεπερασει τα ορια ...
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

01-10-25

07:37
Ναι, επειδή είπες πως είναι δώρο.Όταν μίλησα για την κατάθλιψη, πέσατε να με φάτε και τώρα μιλάτε με αυτόν τον τρόπο και το λέτε «σεβασμό»;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

01-10-25

07:40
Ασε κοπελια ...κρατησατε μια λεξη και την ξεχυλωσατε ενω εξηγησα ...το κανετε παντου ...σαν τα κορακιαΝαι, επειδή είπες πως είναι δώρο.

τι εγινε τελικα θα πας στη μονη ;
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

01-10-25

07:41
Δεν μπορώ, στο βρακί μου εχω πιπίτι εγινε τελικα θα πας στη μονη ;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

01-10-25

07:45
χαχαχα ρε συ τοσο ασχετη ;Δεν μπορώ, στο βρακί μου εχω πιπί
σε γυναικεια θα σε παω μην φοβασαι .....ελα εκει θα δεις οτι οι γυναικες μεταξυ τους δεν σφαζονται

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

01-10-25

07:46
Για το Άγιο Όρος είναι το θέμα, μένουμε σε αυτό.σε γυναικεια θα σε παω μην φοβασαι .....ελα εκει θα δεις οτι οι γυναικες μεταξυ τους δεν σφαζονται![]()
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

01-10-25

07:47
με λενε ριζο και οπως θελω το γυριζω ,μενουμε σε αυτοΓια το Άγιο Όρος είναι το θέμα, μένουμε σε αυτό.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

01-10-25

08:00
Που γύρισα τι;με λενε ριζο και οπως θελω το γυριζω ,μενουμε σε αυτο![]()
Θα πάω εγώ να κλειστώ σε θρησκευτικό μοναστήρι; 10 σελίδες εδώ μέσα δεν κατάλαβες τίποτα;
Γύρισε τα όπως θες, Ρίζο, δεν είναι εύκολο να βρείς εύστοχο και έξυπνο επιχείρημα, καταλαβαίνω.
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος

01-10-25

08:05
Εσύ το είπεςΑφήνω τη δουλειά μου χθές αν είναι να με συντηρεί ο κρατικός προϋπολογισμός και τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ριζο μου σου πρόσφερα αυτό που είπες...δεν πειραζει μικρο μου ,καταλαβαινω οτι εμενα δεν μπορεις να με χειριστεις οπως τα μικρουλακια ..γρια πια ,εμαθαΓύρισε τα όπως θες, Ρίζο, δεν είναι εύκολο να έχεις εύστοχο και έξυπνο επιχείρημα, καταλαβαίνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.