• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Το αδίστακτο κατεστημένο της ιατρικής και της φαρμακοβιομηχανίας

WhiteDrum

New member

Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,190 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Αν είχες διαβάσει προσεκτικά το προηγούμενο ποστ μου, θα έβλεπες ότι εξ' αρχής, διαχώρισα τους γιατρούς από την ιατρική αλλά και από τις φαρμοβιομηχανίες
Ορθόν, μου διέφυγε.

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Eίμαι υποχρεωμένη να σε ρωτήσω, ποιες θεωρείς ότι είναι οι προθέσεις μου; Πουλάω κάποιο ανταγωνιστικό προϊόν; Έχω κάποιο συμφέρον να σπιλώσω την Ιατρική; Αυτές είναι σοβαρές κατηγορίες και περιμένω μια σοβαρή απάντηση.
Δεν σε κατηγορώ, εκπλήσσομαι. Δεν θεωρώ επιχείρημα την διατύπωση μιας άποψης που χαρακτηρίζει την μειοψηφία των περιπτώσεων αν σκεφτείς πόσοι και πόσοι θα μπορούσαν να καταλήξουν εαν δεν απευθύνονταν σε φορείς υγείας, παραϊατρικά επαγγέλματα και φαρμακευτικά σκευάσματα. Είμαι ένας από αυτούς, θα μπορούσα να πεθάνω στην θερμοκοιτίδα 21 χρόνια πριν σε ένα μέτριο νοσοκομείο από άποψη παροχής υπηρεσιών σχετικά με την εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας, θα ήμουν επίσης αγέννητη αν η εξωμήτρια κύηση της μητέρας μου είχε αποβεί μοιραία για την ίδια και δεν είχε ιδρώσει ο μαιευτήρας μέσα σε λίγα λεπτά να την σώσει και η ίδια χαρακτηρίζει τον πόνο ως "ξιφώδη" και την εμπειρία τρομακτική. Ορίστε μερικές δικές μου εμπειρίες και προς απάντηση των όσων υποστηρίζουν και προβάλλουν ως επιχείρημα το "Ουφ, αλί αλί και τρις αλί αμα πέσω στα χεράκια τους παναϊτσα μουουουμουμουμου" έχω να πω την επόμενη φορά που θα κρυολογήσουν έστω να μην πάνε στους κακούς διεφθαρμένους, ας τα κρατήσουν να γίνει πνευμονία και μετά μια βαρβάτη μικροβιαιμία και μετά μπαη μπαη. Προκειμένου να μην "πέσουν στα χεράκια μας". Εν κατακλείδει, αυτο που παρέθεσες ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν το θεωρώ επιχείρημα εκ μέρους σου. Αυτό.

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Παρουσίασα τη στάση του μέσου πολίτη, που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει βγάλει το πανεπιστήμιο για να έχει δικαίωμα να αρρωστήσει. Αν δεν έχει φτάσει στ' αυτιά σου, αυτή ή αντίστοιχη φράση, τι να πω; Ζούμε μάλλον σε διαφορετικό πλανήτη.
Δήμητρα, συγγνώμη αλλά εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα :/:. Φυσικά και την έχω ακούσει αυτή τη φράση και ακόμα κι εγώ έχω φοβηθεί να πάω σε νοσοκομείο όταν αρρώστησα αρκετά σοβαρά πριν λίγους μήνες και εν τέλει πήγα και όλα είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν δεν πήγαινα μπορεί και να μην βρισκόμουν στη θέση να σου εκθέτω την άποψή μου τώρα.


Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Ο ασθενής πηγαίνει στο γιατρό για να θεραπευτεί. Είναι αυτό έπαρση; :confused:
Σε καμία περίπτωση, μην παρεξηγείς. Έπαρση είναι η αντιμετώπιση του ιατρού ως παντοδύναμο φορέα της δημόσιας υγείας, έστω και της ιδιωτικής. Όλοι υπόκεινται σε νόμους, περιορισμούς και πρωτόκολλα θεραπείας και μεθόδων ίασης. Έπαρση αποτελεί το γεγονός ότι κυκλοφορούν φήμες του τύπου "τσαρλατάνοιοιοι έχει βγει θεραπεία για την τακαμούρη * κι εσείς μας το κρύβετε κοράκιααα" (*τυχαία επιλογή ανύπαρκτης ασθένειας) ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες διατάξεις για τις πειραματικές μεθόδους και την διεξαγωγή τους σε επιλεγμένους ανθρώπους με την αυστηρή συναίνεσή τους.

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Το μέσον της θεραπείας δεν καθορίζεται από τον ασθενή, διότι τότε θα ήταν γιατρός και όχι ασθενής.
Διάβασες καθόλου το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που παρέθεσα ή όχι;:confused: Έχει τον πρώτο και κύριο λόγο ο ασθενής και το δικαίωμα να πρήξει τον ιατρό να του πει τα πάντα κι ας κάτσει στο ιατρείο του μέχρι να ξεροσταλιάσουν αμφότεροι. Είναι ΝΟΜΟΣ. Ενημερώσου από τον σύνδεσμο, είναι περιεκτικά και κατανοητά και σύγχρονα διατυπωμένα-εκλεγμένα.

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Δεν μιλάμε μόνο για περιπτώσεις ανθρώπινων λαθών. Μιλάμε και για περιπτώσεις αισχροκέρδειας και κακών επαγγελματιών (που ΣΑΦΩΣ και δεν αφορά ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς, αλλά δεν παύει να είναι ένα σεβαστό ποσοστό τους) και η μόνη απάντηση που παίρνουμε σταθερά σε αυτό το θέμα είναι πως σε όλους τους κλάδους συμβαίνει αυτό.
Είναι αυτή η δικαιολογία αρκετή; Είναι το ίδιο να πέσει κανείς σε κακό γιατρό, με το να πέσει σε κακό γραφίστα π.χ.;
Ναι, οι ιατροί δεν είναι άνθρωποι, είναι μηχανές. Γεμίζουμε με μπαταρίες, δεν έχουμε δικαίωμα λάθους, και αν κάνουμε λάθος μα φυσικά και δεν τιμωρούμαστε με δημόσια εξύβριση των πάντων και αφαίρεση της άδειας. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ : πρέπει ο ασθενής να αναγνωρίζει ότι με το που απευθύνεται στον εκάστοτε θεράποντα ιατρό ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει ότι λαμβάνει ρίσκο! Επιθυμεί να μην πάει; Καλώς! Επιθυμεί να απευθυνθεί σε ιατρό; ΠΡΕΠΕΙ να αναγνωρίσει και να συναινέσει στο γεγονός ότι σχεδόν πάντα υπόκεινται κίνδυνοι άμεσα ή έμμεσα καθοριστικοί για την ζωή του.- ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κίνδυνοι. Δεν ζούμε σε αποστειρωμένο ούτε μηχανικό περιβάλλον. Η έκβαση μιας θεραπείας είναι πολυπαραγοντική και η δια βίου εκπαίδευση ενός ιατρού έχει ως σκοπό τον έλεγχο όσων το δυνατό περισσότερων παραμέτρων για την επιθυμητή έκβαση της θεραπείας-επέμβασης και αποκατάστασης της πλήρους ψυχοσωματικής υγείας του ανθρώπου!!!!!!!

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Με ποια κριτήρια να επιλέξει ο μέσος άνθρωπος το γιατρό του (όταν μάλιστα δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις για κάτι τέτοιο); Πόσους γιατρούς πρέπει να αλλάξει για να είναι βέβαιος ότι έχει λάβει τη σωστή διάγνωση και θεραπεία; Εσένα δεν σε προβληματίζουν όλ' αυτά;:confused:
Δεν χρειάζονται απαιτούμενες γνώσεις, η θεραπεία σε επείγοντα περιστατικά δεν αφήνει περιθώρια επιλογής , το δέχομαι, είναι άμεση ανάγκη επιβίωσης. ΑΛΛΑ σε περιπτώσεις που τίθεται το θέμα λήψης περισσότερων απόψεων ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ η δυνατότητα έκκλησης βοήθειας και ιατρικού συμβουλίου όσο περισσότερων ιατρών επιθυμεί ο ασθενής. Σε παρακαλώ διάβασε την νομοθεσία που παρέθεσα, το έχω παρατηρήσει και σε συγγενικό μου πρόσωπο, έχει την καλύτερη δυνατή έκβαση και πρώτο και κύριο λόγο επιλογής έχει ο ασθενής. Σε παρακαλώ, ενημερώσου έστω και στα βασικά πριν προβάλλεις ανυπόστατες διχογνωμίες!


Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Εφ' όσον κανείς από εμάς δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο, (ή φευ, του έχει ήδη ξημερώσει :/:) είναι άδικο να μιλάς για απόψεις που εκφράζονται εκ του ασφαλούς.
Οι ιατροί δεν είναι θεοί. Ούτε καν. Υπερήρωες δεν υπάρχουν και κανείς δεν γνωρίζει αν σε λίγο θα τον καταπλακώσει το ταβάνι του, ένας θρόμβος θα του ανατινάξει τον εγκέφαλο, αν θα γλιστρήσει και θα σπάσει το κρανίο του, αν πέσει ένας κομήτης στο σπίτι του. Δεν ειρωνέυομαι, τα σκέφτομαι κι εγώ. Και ΝΑΙ ας εκφράζονται πιο κόσμια τέτοιες απόψεις με μεγαλύτερα περιθώρια συζήτησης.

Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:
Ναι, φυσικά και δεν έχουμε τις γνώσεις, αλλά όταν οι ..."κακοτοπιές" γύρω απ' τον καθένα μας πληθαίνουν, είναι επόμενο η κοινή δυσαρέσκεια θα γιγαντώνεται...
Δεν είναι επόμενο να γιγαντώνεται μια άποψη της οποίας γέννηση προήλθε από την διαφθορά των εξαιρέσεων. Ας σκεφτούμε όλοι τί συνέπειες θα είχε πάνω μας αν όσες φορές είχαμε απευθυνθεί σε ιατρό μας έκανε κι από μία κουτσικέλα. Και να σας πω και κάτι; Μην φοβάστε να καταγγείλετε οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά, το έχω κάνει δις. Στην μία περίπτωση ο οφθαλμίατρος απαιτούσε χρήματα από τον παππού μου για να του εξετάσει τα μάτια με ένα μηχάνημα και την δεύτερη φορά μου ζήτησαν λεφτά ενώ ο ιατρός είχε σύμβαση με ασφαλιστικό ταμείο. Επιπλέον : να απευθύνεστε στην κατάλληλη ειδικότητα ΑΥΣΤΗΡΑ ανάλογα με την φύση του προβλήματος, γιατί υπάρχουν ιατροί που θεωρούν ότι μία γενική άποψη καλύπτει ΑΛΛΑ και ασθενείς που καθησυχάζονται εύκολα και μετά γκρινιάζουν ότι τους παραπλάνησαν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Great Chaos

Well-known member

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,526 μηνύματα.
Στο παρόν θέμα, το οποίο "τρέχει" εδώ και περίπου τρία χρόνια, χωρίς να πτοείται από τα διαστήματα ύφεσης, που δεν είναι ικανά να το ρίξουν στα "αζήτητα", σκοπός μας είναι να καταδείξουμε την έκπτωση της ιατρικής επιστήμης, την οποία επιφέρουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και των μεγαλοεπιχειρηματιών της υγείας, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα εκτός των άλλων, και στην απαξίωση της επιστήμης αυτής στα μάτια της κοινής γνώμης.

Οι μεγαλοβιομηχανίες ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως έχουμε δείξει σε παλιότερα κείμενά μας κι όπως θα δείξουμε και σ' επόμενα. Ελέγχουν την ιατρική και φαρμακευτική έρευνα παγκοσμίως, μη επιτρέποντας σε καμμία νέα εξέλιξη, η οποία αμφιστητεί τις μεθόδους τους ή θίγει τα οικονομικά τους συμφέροντα, να δει το φως της μέρας. Πρωτοπόροι επιστήμονες ερευνητές, διώκονται, φυλακίζονται κι εξευτελίζονται, από το ιατρικό κατεστημένο και τα αργυρώνητα φερέφωνά τους, από τον χώρο των ΜΜΕ. Ελέγχουν την εκπαίδευση των νέων γιατρών, μέσω των συνήθως μεγαλεμπόρων της υγείας καθηγητών τους, διασφαλίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον καινοτόμος σκέψη, η οποία δεν θα προσκρούσει σε ανυπέρβλητα εμπόδια, ή δεν θα χειραγωγηθεί. Ελέγχουν πλήρως την Π.Ο.Υ. και την χρησιμοποιούν ως υπηρέτη τους, ώστε να κηρύσσει ανύπαρκτες πανδημίες, προκειμένου να εξαναγκάσουν δια του παγκόσμιου πανικού που ενσπείρουν, ολόκληρη την ανθρωπότητα να καταναλώσει τα εμβόλια και τα αντιικά τους. Επικίνδυνα φάρμακα, με παρενέργειες συχνά χειρότερες κι απ' τις ίδιες τις ασθένειες που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν, κυκλοφορούν στην αγορά, με ελλιπείς και συχνά "μαγειρεμένες" κλινικές δοκιμές, ενώ όταν οι ανεπιθύμητες δράσεις τους φανερωθούν, συνήθως με τραγικό τρόπο, οι ευθύνες αποσιωπούνται. Υπάλληλοι των πολυεθνικών αυτών προωθούνται σε καίριες θέσεις κυβερνήσεων και παγκόσμιων οργανισμών, ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Η Αφρικανική ήπειρος έχει μετατραπεί σε ένα γιγάντιο κι ανεξέλεγκτο πεδίο δοκιμών και πειραματισμών, με ανυπολόγιστο κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Μέσα σ' αυτό το παγκόσμιο σκηνικό αποτελμάτωσης της ιατρικής έρευνας και κτηνώδους εκμετάλλευσης του αγαθού της υγείας, το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί, είναι το μεμονωμένο ιατρικό λάθος, το οποίο όπως έχω πολλές φορές γράψει, είναι εγγενές του συστήματος και δεν είναι δυνατόν να απαλειφθεί, ενώ η έλλειψη άρτιας κατάρτισης από την πλευρά κάποιων γιατρών, ακόμη κατά την προσωπική μου άποψη και το καθιερωμένο στα καθ' ημάς περιβόητο φακελάκι, συγκριτικά αποτελούν απλά πταίσματα κι ελάχιστα μας ενδιαφέρουν, αντίθετα θεωρώ ότι η εμμονή σ' αυτά, ουσιαστικά ευτελίζει το θέμα κι αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα. Μακάρι τα προβλήματα της ιατρικής επιστήμης να περιορίζονταν σ' αυτά και μόνο!!

Οι αναρτήσεις του γράφοντος, του Πέτρου Αργυρίου, αλλά και άλλων συνομιλητών, οι οποίοι καταγγέλουν το παγκόσμιο αδίστακτο κατεστημένο των πολυεθνικών, έχουν λοιπόν ως σκοπό τους να καταδείξουν τεράστια παγκόσμια προβλήματα και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες έναντι της καταπάτησης του ιερότερου των δικαιωμάτων τους, αυτού της υγείας. Είναι πραγματικά άδικο, άνθρωποι οι οποίοι τολμούν να θέσουν το δάκτυλο επί του τύπου των ήλων, ενημερώνοντας τους συνομιλητές για θέματα τα οποία συνήθως καλύπτει πυκνή ομίχλη, να κατηγορούνται αβασάνιστα ως "εχθροί των ιατρών", ενώ ο πραγματικός εχθρός κρύβεται μέσα στα Δ.Σ. των κολοσσών του εμπορίου της υγείας. Η τάση δε των φίλων γιατρών και φοιτητών ιατρικής της κοινότητάς μας να εκλαμβάνουν τα κείμενά μας ως προσωπικές επιθέσεις, ενώ κανείς εδώ μέσα δεν έχει την παραμικρή τέτοια πρόθεση, είναι τουλάχιστον άστοχη και προσωπικά με θλίβει ιδιαίτερα. Άραγε ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος της ταινίας "Ο Επίμονος Κηπουρός" είναι εχθροί της ιατρικής και προσωπικοί σας κατήγοροι αγαπητοί μου φίλοι και φίλες; Πότε επιτέλους θα ξεχάσουμε το δέντρο και θα επικεντρωθούμε στο δάσος;

Περαιτέρω:

Η Ιατρική δεν καθορίζεται από τους λειτουργούς της, εμείς απλά θα την ασκούμε, δεν την καθορίζουμε, ίσως μόνο εάν ήμασταν ερευνητές.
Κι όμως εμείς δεν κατηγορήσαμε αυτούς που ασκούν την ιατρική, δηλαδή τους τίμιους λειτουργούς της, αλλά ακριβώς αυτούς που την καθορίζουν, με τους τρόπους που ανέλυσα παραπάνω...

Την πάπια; Ξέρετε κ.Πέτρο πόσες καταλήψεις και διαμαρτυρίες έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια για αυτόν και μόνο τον λόγο; Και ενώ δεν είμαι υπέρ των καταλήψεων, θα καθόμουν με την μάπα στο πάτωμα και το κεφάλι κάτω από μπότες προκειμένου να αντισταθώ κι εγώ σε αυτό που περιγράφετε.
Αφού λοιπόν κι εσείς αναγνωρίζετε τα ίδια κακώς κείμενα τα οποία εμείς στηλιτεύουμε και μάλιστα είσαστε αποφασισμένοι, όπως λες, να αγωνιστείτε εναντίον τους, τότε μάλλον είμαστε από την ίδια πλευρά.


Τα περισοτερα απο οσα λενε οι αυτοι που κατηγορουν τους γιατρους ειναι σωστα..Εγω απορω γιατι σας προκαλει εντυπωση η συμπεριφορα των γιατρων που κοιτανε την τσεπη τους και την παρτη τους..

Θέλω να πω ότι σε ολα τα επαγγελματα υπαρχει ενα πολυ μεγαλο ποσοστο που ειναι για μπατσες..Γενικα ο ανθρωπος εχει την ταση να ειναι παρτακιας και πολυ περισσοτερο στην μπανανια μας που οι περισσοτεροι μεγαλωνουν με ιδανικα τον παρτακισμο,των ωχαδερφισμο,τον αριβισμο κλπ κλπ..Εχουμε και ενα συστημα που επιτρεπει σε ολους αυτους να μπορουν να τα κανουν και δενει το γλυκο..
Την ημέρα που θα συμβιβαστούμε με αυτήν την πραγματικότητα και δεν θα μας κάνει πλέον καμμία εντύπωση φίλε Σταύρο, θα είμαστε πραγματικά νεκροί και τότε για τον θάνατό μας δεν θα ευθύνεται κανένα μεμονωμένο "ιατρικό λάθος", αλλά ο εξέχων και καλλιεργούμενος μηθριδατισμός μας...
 

Achilles

New member

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 839 μηνύματα.
Σήμερα το μάτι μου έπεσε στο διαδίκτυο σε μεγάλη διαφήμιση του φαρμάκου Cymbalta......................
...........................εναλλακτικό μοντέλλο διαβίωσης και προστασίας της υγείας.
Παντού δαίμονες βλέπω,
γι'αυτό και προσεύχομαι για έναν υγιή θάνατο.

Για τα προβλήματα της καθημερινότητας
πάντως,
εμπιστεύομαι την κλασική ιατρική και τα
δημόσια νοσοκομεία.


 

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 4,820 μηνύματα.
Στο παρόν θέμα, το οποίο "τρέχει" εδώ και περίπου τρία χρόνια, χωρίς να πτοείται από τα διαστήματα ύφεσης, που δεν είναι ικανά να το ρίξουν στα "αζήτητα", σκοπός μας είναι να καταδείξουμε την έκπτωση της ιατρικής επιστήμης, την οποία επιφέρουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και των μεγαλοεπιχειρηματιών της υγείας, που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα εκτός των άλλων, και στην απαξίωση της επιστήμης αυτής στα μάτια της κοινής γνώμης.

Οι μεγαλοβιομηχανίες ευθύνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως έχουμε δείξει σε παλιότερα κείμενά μας κι όπως θα δείξουμε και σ' επόμενα. Ελέγχουν την ιατρική και φαρμακευτική έρευνα παγκοσμίως, μη επιτρέποντας σε καμμία νέα εξέλιξη, η οποία αμφιστητεί τις μεθόδους τους ή θίγει τα οικονομικά τους συμφέροντα, να δει το φως της μέρας. Πρωτοπόροι επιστήμονες ερευνητές, διώκονται, φυλακίζονται κι εξευτελίζονται, από το ιατρικό κατεστημένο και τα αργυρώνητα φερέφωνά τους, από τον χώρο των ΜΜΕ. Ελέγχουν την εκπαίδευση των νέων γιατρών, μέσω των συνήθως μεγαλεμπόρων της υγείας καθηγητών τους, διασφαλίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον καινοτόμος σκέψη, η οποία δεν θα προσκρούσει σε ανυπέρβλητα εμπόδια, ή δεν θα χειραγωγηθεί. Ελέγχουν πλήρως την Π.Ο.Υ. και την χρησιμοποιούν ως υπηρέτη τους, ώστε να κηρύσσει ανύπαρκτες πανδημίες, προκειμένου να εξαναγκάσουν δια του παγκόσμιου πανικού που ενσπείρουν, ολόκληρη την ανθρωπότητα να καταναλώσει τα εμβόλια και τα αντιικά τους. Επικίνδυνα φάρμακα, με παρενέργειες συχνά χειρότερες κι απ' τις ίδιες τις ασθένειες που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν, κυκλοφορούν στην αγορά, με ελλιπείς και συχνά "μαγειρεμένες" κλινικές δοκιμές, ενώ όταν οι ανεπιθύμητες δράσεις τους φανερωθούν, συνήθως με τραγικό τρόπο, οι ευθύνες αποσιωπούνται. Υπάλληλοι των πολυεθνικών αυτών προωθούνται σε καίριες θέσεις κυβερνήσεων και παγκόσμιων οργανισμών, ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Η Αφρικανική ήπειρος έχει μετατραπεί σε ένα γιγάντιο κι ανεξέλεγκτο πεδίο δοκιμών και πειραματισμών, με ανυπολόγιστο κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Μέσα σ' αυτό το παγκόσμιο σκηνικό αποτελμάτωσης της ιατρικής έρευνας και κτηνώδους εκμετάλλευσης του αγαθού της υγείας, το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί, είναι το μεμονωμένο ιατρικό λάθος, το οποίο όπως έχω πολλές φορές γράψει, είναι εγγενές του συστήματος και δεν είναι δυνατόν να απαλειφθεί, ενώ η έλλειψη άρτιας κατάρτισης από την πλευρά κάποιων γιατρών, ακόμη κατά την προσωπική μου άποψη και το καθιερωμένο στα καθ' ημάς περιβόητο φακελάκι, συγκριτικά αποτελούν απλά πταίσματα κι ελάχιστα μας ενδιαφέρουν, αντίθετα θεωρώ ότι η εμμονή σ' αυτά, ουσιαστικά ευτελίζει το θέμα κι αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα. Μακάρι τα προβλήματα της ιατρικής επιστήμης να περιορίζονταν σ' αυτά και μόνο!!

Οι αναρτήσεις του γράφοντος, του Πέτρου Αργυρίου, αλλά και άλλων συνομιλητών, οι οποίοι καταγγέλουν το παγκόσμιο αδίστακτο κατεστημένο των πολυεθνικών, έχουν λοιπόν ως σκοπό τους να καταδείξουν τεράστια παγκόσμια προβλήματα και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες έναντι της καταπάτησης του ιερότερου των δικαιωμάτων τους, αυτού της υγείας. Είναι πραγματικά άδικο, άνθρωποι οι οποίοι τολμούν να θέσουν το δάκτυλο επί του τύπου των ήλων, ενημερώνοντας τους συνομιλητές για θέματα τα οποία συνήθως καλύπτει πυκνή ομίχλη, να κατηγορούνται αβασάνιστα ως "εχθροί των ιατρών", ενώ ο πραγματικός εχθρός κρύβεται μέσα στα Δ.Σ. των κολοσσών του εμπορίου της υγείας. Η τάση δε των φίλων γιατρών και φοιτητών ιατρικής της κοινότητάς μας να εκλαμβάνουν τα κείμενά μας ως προσωπικές επιθέσεις, ενώ κανείς εδώ μέσα δεν έχει την παραμικρή τέτοια πρόθεση, είναι τουλάχιστον άστοχη και προσωπικά με θλίβει ιδιαίτερα. Άραγε ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος της ταινίας "Ο Επίμονος Κηπουρός" είναι εχθροί της ιατρικής και προσωπικοί σας κατήγοροι αγαπητοί μου φίλοι και φίλες; Πότε επιτέλους θα ξεχάσουμε το δέντρο και θα επικεντρωθούμε στο δάσος;

...
Προσυπογράφω, με πάθος!
 

Isiliel

New member

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.
Εν κατακλείδει, αυτο που παρέθεσες ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν το θεωρώ επιχείρημα εκ μέρους σου. Αυτό.
Μα δεν το παρουσίασα ως επιχείρημα, αλλά ως μια πραγματικότητα που ζούμε και βλέπουμε όλοι μας καθημερινά. :confused:
Ανέφερα εξάλλου ότι:
Δικαιολογημένα ή μη, αυτή είναι η στάση του μέσου ανθρώπου σήμερα για τις υπηρεσίες των ιατρών, κάτι που προσωπικά με προβληματίζει με τρομοκρατεί και με θλίβει.
Έπειτα κάνεις παράθεση αυτό:
Δεν μιλάμε μόνο για περιπτώσεις ανθρώπινων λαθών. Μιλάμε και για περιπτώσεις αισχροκέρδειας και κακών επαγγελματιών
Και μου απαντάς πάλι για το λάθος, αυτό:confused::
Ναι, οι ιατροί δεν είναι άνθρωποι, είναι μηχανές. Γεμίζουμε με μπαταρίες, δεν έχουμε δικαίωμα λάθους, και αν κάνουμε λάθος μα φυσικά και δεν τιμωρούμαστε με δημόσια εξύβριση των πάντων και αφαίρεση της άδειας.
Νιώθω σαν να κάνουμε παράλληλους μονολόγους...

Διάβασες καθόλου το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που παρέθεσα ή όχι;:confused: Έχει τον πρώτο και κύριο λόγο ο ασθενής και το δικαίωμα να πρήξει τον ιατρό να του πει τα πάντα κι ας κάτσει στο ιατρείο του μέχρι να ξεροσταλιάσουν αμφότεροι. Είναι ΝΟΜΟΣ. Ενημερώσου από τον σύνδεσμο, είναι περιεκτικά και κατανοητά και σύγχρονα διατυπωμένα-εκλεγμένα.
Έχω ενημερωθεί και στο παρελθόν για τη σχετική νομοθεσία, μάλιστα όπως ανέφερα παραπάνω είχα ανοίξει και σχετικό θέμα για τα δικαιώματα του κλινικού ασθενούς. Αυτό είναι κάτι που συμφωνώ μαζί σου, ότι αγνοούμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας και καλό θα ήταν να ενημερωνόμαστε, γιατί όχι, από το σχολείο ακόμη!
Ωστόσο η θεωρία απέχει δυστυχώς πολύ από την πράξη και μπορώ να σκεφτώ αρκετές περιπτώσεις όπου η εφαρμογή των δικαιωμάτων του ασθενή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω καταστάσεων (πολύτιμος χρόνος που δεν πρέπει να χαθεί, φόρτος εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία, κτλ (χωρίς να ευθύνονται πάντα οι γιατροί γι' αυτά)).

Ξεχώρισα από το σύνδεσμο το παρακάτω απόσπασμα και σας το παραθέτω:

Άρθρο 2 παρ. 2. Ο ιατρός τηρεί τον όρκο του Ιπποκράτη, ασκεί το έργο του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και πρέπει, κατά την άσκηση του επαγγέλματος του, να αποφεύγει κάθε πράξη ή παράλειψη η οποία μπορεί να βλάψει την τιμή και την αξιοπρέπεια του ιατρού και να κλονίσει την πίστη του κοινού προς το ιατρικό επάγγελμα. Οφείλει, επίσης, να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την επαγγελματική του συμπεριφορά, ώστε να καταξιώνεται στη συνείδηση του κοινωνικού συνόλου και να προάγει το κύρος και την αξιοπιστία του ιατρικού σώματος. Ο ιατρός πρέπει να επιδεικνύει τη συμπεριφορά αυτή όχι μόνον κατά την άσκηση του επαγγέλματος του, αλλά και στο πλαίσιο της γενικότερης κοινωνικής έκφανσης της προσωπικότητας του.
Κλείνοντας, θα παραθέσω ένα κομμάτι της δημοσίευσης του Great Chaos, με το οποίο συμφωνώ και δίνει τη σωστή διάσταση στο παρόν θέμα που βρισκόμαστε:
Αρχική Δημοσίευση από Great Chaos:
Μέσα σ' αυτό το παγκόσμιο σκηνικό αποτελμάτωσης της ιατρικής έρευνας και κτηνώδους εκμετάλλευσης του αγαθού της υγείας, το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί, είναι το μεμονωμένο ιατρικό λάθος, το οποίο όπως έχω πολλές φορές γράψει, είναι εγγενές του συστήματος και δεν είναι δυνατόν να απαλειφθεί, ενώ η έλλειψη άρτιας κατάρτισης από την πλευρά κάποιων γιατρών, ακόμη κατά την προσωπική μου άποψη και το καθιερωμένο στα καθ' ημάς περιβόητο φακελάκι, συγκριτικά αποτελούν απλά πταίσματα κι ελάχιστα μας ενδιαφέρουν, αντίθετα θεωρώ ότι η εμμονή σ' αυτά, ουσιαστικά ευτελίζει το θέμα κι αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα. Μακάρι τα προβλήματα της ιατρικής επιστήμης να περιορίζονταν σ' αυτά και μόνο!!
 

DrStrangelove

New member

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 4,021 μηνύματα.
Γιατροί ήταν παρόντες και παρακολουθούσαν από κοντά τις «σκληρές» ανακριτικές μεθόδους της CΙΑ προκειμένου να προσδιορίσουν την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε στάδιο, χρησιμοποιώντας τους κρατουμένους για τρομοκρατία σαν ανθρώπινα πειραματόζωα, χωρίς βεβαίως τη συναίνεσή τους. Το καταγγέλλει η οργάνωση Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΡΗR) σε έκθεση που περιγράφει μεθόδους για τις οποίες δεν είχε ξανακούσει ο κόσμος μετά τις δίκες των ναζιστών γιατρών στη Νυρεμβέργη.

Από το διαβόητο «απόρρητο πρόγραμμα βασανιστηρίων» της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών CΙΑ δεν έλειπε η ιατρική παρακολούθηση. Οχι τόσο για την περίθαλψη των ανακρινόμενων υπόπτων για τρομοκρατικές ενέργειες, όσο για τη διαπίστωση της αποτελεσματικότητας των ακραίων ανακριτικών μεθόδων. Ανατριχιαστικές είναι οι καταγγελίες των γιατρών και ψυχολόγων της οργάνωσης Γιατροί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΡΗR) που είδαν το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ερεύνησε τον ρόλο του ιατρικού προσωπικού σε καταγγελλόμενα περιστατικά βίας, με θύματα υπόπτους για τρομοκρατία στο Γκουαντάναμο, στο Αμπου Γκράιμπ του Ιράκ, στο Μπαγκράμ του Αφγανιστάν και σε άλλα κέντρα κράτησης της CΙΑ. Από την έρευνα προέκυψαν σημεία και τέρατα. Το τραγικό συμπέρασμα ξαναφέρνει στη μνήμη τη ναζιστική θηριωδία.

Επίορκοι γιατροί χρησιμοποιούσαν κρατουμένους ως πειραματόζωα, χωρίς τη συναίνεσή τους και εν αγνοία τους. Σε κλίμα αντιτρομοκρατικής υστερίας και με την άδεια της κυβέρνησης Τζορτζ Μπους, οι γιατροί παρακολουθούσαν όλα τα στάδια των βασανιστηρίων και γνωμοδοτούσαν για την αποτελεσματικότητά τους. Η Αμερικανική Ιατρική Ενωση, το μεγαλύτερο ιατρικό συνδικαλιστικό όργανο στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι προσφέρεται για διάλογο με την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος των γιατρών που υπηρέτησαν στα κολαστήρια.

Στην έκθεση της ΡΗR γίνεται λόγος για « πρακτικές που φτάνουν στα όρια των παράνομων πειραμάτων» κατά παράβαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης ο οποίος ισχύει από το 1947, μετά τις δίκες των γιατρών της χιτλερικής θηριωδίας.
Στον «δεκάλογό» του περιλαμβάνεται ρητή απαγόρευση κάθε είδους πειραματισμών σε άνθρωπο, χωρίς τη ρητή συναίνεσή του.

Στο ίδιο πνεύμα και οι Συνθήκες της Γενεύης απαγορεύουν τη διεξαγωγή ιατρικών πειραμάτων σε κρατουμένους και αιχμαλώτους πολέμου - οι παραβιάσεις αυτών των διατάξεων θεωρούνται «πολύ σοβαρές». Παρ΄ όλα αυτά, η CΙΑ είχε επιστρατεύσει γιατρούς και ψυχολόγους οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να παρίστανται σε «προχωρημένες» ανακρίσεις τρίτου βαθμού. Η συμβολή τους στην ανακριτική διαδικασία ήταν ουσιαστική, καθώς πρότειναν μεθόδους για την «εκλέπτυνση» των μεθόδων, δηλαδή των βασανιστηρίων. Ηουσία της ιατρικής μέριμνας που είχε καθιερώσει η CΙΑ αναδεικνύεται σε απόρρητη έκθεση της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού που διέρρευσε τον περασμένο Απρίλιο. Εκεί περιγράφεται το μαρτύριο ενός κρατουμένου σε στρατόπεδο που δεν κατονομάζεται: Τον είχαν δεμένο ανάσκελα σε ξύλινο πάγκο με το κεφάλι χαμηλά τυλιγμένο με πετσέτα και του έριχναν στο πρόσωπο κουβάδες με νερό.

O γιατρός πάντως είχε τοποθετήσει στο δάχτυλό του ένα παλμικό οξύμετρο, παρακολουθώντας ανελλιπώς την οξυγόνωση του οργανισμού του, κατά τη διάρκεια του εικονικού πνιγμού. Ο Ερυθρός Σταυρός έχει χαρακτηρίσει τέτοιου είδους «ιατρικές υπηρεσίες» κατάφωρη παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας. Κατά τα άλλα, οι εντολές της CΙΑ ήταν ξεκάθαρες. Ο γιατρός όφειλε να εξετάζει τακτικά τους κρατουμένους, να τους εξασφαλίζει τροφή σε επαρκείς ποσότητες, αλλά όχι απαραιτήτως θρεπτικά φαγητά και- οπωσδήποτενα τους θερμομετρεί ανελλιπώς, « όταν είναι έγκλειστοι σε περιβάλλον πολύ χαμηλής θερμοκρασίας επί ώρες ή και ημέρες». Στην εγκύκλιο περιγράφονται γλαφυρά και διάφορες μέθοδοι «προχωρημένης ανάκρισης» καθώς και η επικινδυνότητά τους.


ΠΗΓΗ : https://www.tovima.gr/

https://www.riotwolf.blogspot.com/
 

Φιλιον_Τερας

Well-known member

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,979 μηνύματα.
Προσωπικά εκλαμβάνω την απαξίωση αυτού του τύπου, ως μία απέλπιδα προσπάθεια αποφυγής απάντησης σε καίρια ερωτήματα. Τα γραπτά μένουν και οι αναγνώστες του στεκιού θεωρώ πως έχουν την απαιτούμενη κρίση, ώστε να καταλάβουν όσα χρειάζεται. Δυστυχώς το κατεστημένο της ιατρικής αναπαράγει τον εαυτό του με μεγάλη επιτυχία. Η έπαρση προηγείται της γνώσης και ο δογματισμός της επιστημονικότητας. Εμείς να δείτε με ποιους δεν θα θέλαμε ποτέ να διασταυρωθούμε...
το μεγαλυτερο προβλημα... ειναι οτι οσα αναφερεις, δεν ειναι προβλημα της Ιατρικης επιστημης... αλλα ολης της κοινωνιας.

νομιζω οτι απλα προσπαθουμε να βρουμε αποδιοπομπεους τραγους ετσι;)

Παρουσίασα τη στάση του μέσου πολίτη, που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει βγάλει το πανεπιστήμιο για να έχει δικαίωμα να αρρωστήσει. Αν δεν έχει φτάσει στ' αυτιά σου, αυτή ή αντίστοιχη φράση, τι να πω; Ζούμε μάλλον σε διαφορετικό πλανήτη.
Για του λόγου το αληθές, ιδού σημερινό ποστ από άλλο θέμα:
νομιζω οτι η φραση αφορα περισσοτερο του "θελω να εχω την υγεια μου" παρα το "αυτοι ειναι χασαπιδες".


απο εκει και περα, θα ηθελα να πω οτι η αγνοια εγκυμονει κινδυνους, ειτε αυτο αφορα το "Δεχομαι ο,τι και να μου πει ο γιατρος" ή το ακριβως αντιθετο "εχω κουτσοδιαβασει δυο αρθρα στην εφημεριδα και ξερω καλυτερα απο τον καθε γιατρο"
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

chronis_25

New member

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Πυροσβέστης . Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
Απόλυση γιατρού λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης

Την απόλυση του διευθυντή του χειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ο οποίος είναι και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, επειδή μέσα στο γραφείο του παρενόχλησε σεξουαλικά τέσσερις γυναίκες συγγενών ασθενών τους οποίους είχε χειρουργήσει, επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι Σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν ότι η ποινή της οριστικής απόλυσης που του επιβλήθηκε από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών είναι η προσήκουσα.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η συμπεριφορά του ιατρού συνιστά έντονη προσβολή της προσωπικότητας των τεσσάρων γυναικών, απάδει προς το κύρος του ιατρού δημόσιου νοσοκομείου και μειώνει το κύρος του νοσοκομείου.

Η δράση του γιατρού, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2001, μετά από καταγγελίες γυναικών σε τηλεοπτικό σταθμό, οι οποίες οδήγησαν στην διενέργεια ΕΔΕ.
Να χαρώ καθηγητή που μαθαίνει φοιτητές...
Εύγε!
 

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.
Έπεσα πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενός ιατρού, ονόματι Δρ. Χάμερ ο οποίος ισχυρίζεται πως ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα του συνδρόμου Ντερκ Χάμερ, δλδ ενός έντονου και απότομου ψυχικού και συναισθηματικού σοκ που βιώνει κάποιος ξαφνικά και νιώθει μόνος, απελπισμένος και γεμάτος αγωνία. Το μεταφέρω γιατί εκτός του ότι το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, βασικά είμαι το ζωντανό παράδειγμα πως όλα όσα λέει μάλλον έχουν βάση και αληθεύουν. Δεν το έχω ξαναγράψει πουθενά, αλλά ένα χρόνο μετά τον πολύ ξαφνικό θάνατο του πατέρα μου, παρουσίασα κακοήθες σάρκωμα στο δεξί μου πόδι (η δεξιά πλευρά σχετίζεται με τις σχέσεις με το άλλο φύλο). Αρνήθηκα να πανικοβληθώ, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που μου έδιναν οι (εντελώς άσχετοι με αυτά τα θέματα) ιατροί και δέχτηκα μόνο να αφαιρέσω χειρουργικά τον όγκο. Δεν χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία, αλλά βασικά δεν είχα σκοπό και να κάνω, ακόμα κι αν χρειαζόμουν και ευτυχώς έκτοτε είμαι μια χαρά.
Το δε γεγονός ότι φυλακίστηκε για ενάμισι χρόνο σε γαλλικές φυλακές, όταν υποτίθεται η Γαλλία είναι "πολιτισμένη" χώρα και λογω «παρότρυνσης για άσκηση ιατρικής αντίθετης στην ιατρική της Σχολής», επειδή εκδόθηκε εκεί το βιβλίο του με τα πορίσματά του (!!!), με τρομάζει και μου προκαλεί αηδία. Ακόμη περισσότερη αηδία μου προκαλεί το γεγονός ότι η έρευνα αυτού του ιατρού ξεκίνησε το 1978, προσπάθησε να κάνει τις πρώτες δημοσιεύσεις το 1981 και ακόμα όλοι τηρούν σιγή ιχθύος..
Μια πολυ ενδιαφερουσα συνέντευξη με τον αποφυλακισθέντα Δρ. Χάμερ , γιατρού που αμφισβήτησε ανοικτά την ασθενεια του καρκίνου και λόγω της αντίληψης του κατά των χημειοθεραπειών , φυλακίσθηκε στη Γαλλία. Ας διαβάσουμε όλα τα ενδιαφέροντα που μας λέει η παρακάτω συνέντευξη στην Αριάδνη Γερούκη:

Ο Δρ.Χάμερ μιλάει έξω απο τα δόντια για τη φυλάκιση του και το “λόμπι” της ιατρικής και των φαρμακοβιομηχανιών. Διαβάστε την πολύ ενδιαφέρον συνέντευξη του Dr HAMMER και όλες τις αποκαλύψεις που κάνει ….
Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθενείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χημείο θεραπεία».

Εδώ και χιλιετηρίδες, η ανθρωπότητα έχει, λίγο ως πολύ συνειδητά, την εμπειρία οτι στην πραγματικότητα, όλες οι ασθένειες έχουν μια ψυχική καταγωγή. Αυτό είναι κάτι που έχει εδραιωθεί μέσα στη παγκόσμια παρακαταθήκη γνώσης. Μόνον η «μοντέρνα ιατρική» συνεχίζει να θεωρεί την ζωντανή ύπαρξή μας ως ένα σάκο γεμάτο χημικούς τύπους.

Στο 3ο τεύχος του ΖΕΝΙΘ (Απρίλιος-Μάϊος 2005), είχε δημοσιευτεί ένα άρθρο μου για τον Δρ. Χάμερ και τη Νέα Ια τρική, με τίτλο Ο Νικητής του Καρκίνου Σαπί ζει στη Φυλακή! Η Καταστολή της Νέας Ιατρι κής του Δρ. Χάμερ από το Ιατρικο-Φαρμακευ-ακό Κατεστημένο. Το άρθρο εκείνο πυροδό τησε το ενδιαφέρον πολλών φίλων, που μας έστειλαν επιστολές και μηνύματα, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τον Δρ. Χάμερ και τη θεωρία του. Για χάρη τους, αλλά και για χάρη των υπολοίπων που δεν έτυχε να διαβά σουν εκείνο το τεύχος, δημοσιεύουμε σήμερα την παρακάτω αποκλειστική συνέντευξη με τον αποφυλακισμένο πια. Δρ. Χάμερ. Αν και ούτε το ΖΕΝΙΘ, ούτε εγώ προσωπικά δεν συμμεριζόμαστε τις αντσιωνιστικές απόψεις που εκφράζει ο Δρ. Χάμερ (ο οποίος κα ταγγέλλει ανοιχτά ότι «το εβραϊκό λόμπι» Βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες φαρμακοβιο μηχανίες που στηρίζουν και διαδίδουν τα χημειοθεραπευτικά σκευάσματα), παρόλα αυτά, κρίναμε ότι δεν θα πρέπει να «λογοκρίνουμε» με τη σειρά μας, για ακόμη μια φορά έναν άνθρωπο που έχει «φτύσει αίμα» για το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του και το πλήρωσε με την στέρηση της ελευθερίας του, ρισκάροντας ακόμη και την ίδια τη ζωή του.

Δρα Χάμερ, πρόσφατα, τον περασμένο Φλεβάρη, βγήκατε από τη γαλλική φυλακή του Fleury-Merogis, όπου περάσατε ενάμιση ολόκληρο χρόνο. Πείτε μας, αν θέλετε, δυο λόγια για την «εμπειρία» σας εκεί…

Το Φλερύ-Μεροζί είναι ένα ιδιωτικό εβραϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης, χτισμένο πάνω στο σχήμα ενός τεράστιου άστρου του Δαβίδ, προορισμένο αρχικά για 7.000 κρατούμενους, ενώ τώρα κρατούνται εκεί 15.000, δυο σε κάθε κελί. Η ιδεολογία της υπηρεσίας αυτής είναι εβραϊκή. Ήμουν στην πτέρυγα Δ5, ειδική πτέρυγα για τους ψυχοπαθείς και τους ναρκομανείς. Ο γιατρός της πτέρυγας ήταν ψυχίατρος και οι 2.000 κρατούμενοι εκεί δηλώνονταν επίσημα ψυχικά άρρωστοι. Τρείς φορές χρειάστηκε ν’ αντισταθώ με νύχια και με δόντια για ν’ αποφύγω τον αναγκαστικό ψυχιατρικό εγκλεισμό. Πρόκειται για το χειρότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης που υπάρχει στην Ευρώπη σήμερα.

Πόσα χρόνια σας καταδιώκουν για τις ιδέες σας και τη θεωρία σας για τον καρκίνο; Ποιοι θεωρείτε ότι υποκινούν αυτήν την καταδίωξη, ποιοι επιζητούν την εξόντωση σας;

Καταδικάστηκα ερήμην οπό το γαλλικό δικαστήριο του Σαμπερύ σε τρία χρόνια φυλάκιση, για «παρακίνηση προς τη Νέα Ιατρική με σκοπό την εξάσκηση της;», μέσω, υποτίθεται, της κυκλοφορίας των βιβλίων μου στα γαλλικά. Σύμφωνα με το δικαστήριο, πριν 10 χρόνια, κάποιοι ασθενείς που δεν γνωρίζω καν, είχε τύχει να δια βάσουν τα Βιβλία μου, λίγο πριν πεθάνουν, χω-ρίς να μπορέσουν να θεραπευτούν απλά και μό νο διαβάζοντάς τα! Αλλά Βέβαια, πριν από αυτό, «τύχαινε» οι ασθενείς αυτοί να έχουν “κατα δικαστεί» σαν ανίατοι από τους γιατρούς τους, οι οποίοι τους είχαν στείλει σπίτι να πεθάνουν, αφού πρώτα είχαν υποστεί καμιά εικοσαριά γύ ρους Βαριάς χημειοθεραπείας». Ο δικαστής του Σαμπερύ, Francois Bessy, αποδείχτηκε αργότερα ότι ήταν ο αρχιραβίνος της Σαβοΐας, επι κεφαλής των 10 ταλμουδικών σχολείων του Chambery και του Aix-les-Bains, που βρίσκεται στα 5 χλμ. από το Σαμπερύ και την ίδια στιγμή, ο υψηλότερος ιεραρχικά ραβίνος της Γαλλίας.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, πριν 10 χρόνια, κάποιοι ασθενείς πον δεν γνωρίζω καν, είχε τύχει να διαβάσουν τα βιβλία μου, λίγο πριν πεθάνουν, χωρίς να μπορέσουν να θεραπευτούν απλά και μόνο διαβάζοντας τα!

Πότε και με ποιο τρόπο πρωτο-ανακαλύψατε την επαναστατική θεωρία σας για τον καρκίνο;

Στις 7 Δεκεμβρίου του 1978, ο γιός μου Ντερκ πέθανε, μετά από τέσσερα μήνες αγώνα κατά του θανάτου, που οφειλόταν στις αστοχες βολές της καραμπίνας ενός δολοφόνου (σημείω ση της Αριάδνης Γερούκη: παρεμπιπτόντως, επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα σε μια λίμνη των Γαλλικών Άλπεων, που προκάλεσε κατά λάθος ο πρίγκιπας της Ιταλίας, Βίκτωρ Εμμανουέλ της Σαβοΐας, ο οποίος ποτέ δεν καταδι κάστηκε για την πράξη του). Δύο μήνες αργότερα, διαπίστωσα καρκίνο στους όρχεις;. Παρά την θέλησή μου, μου αφαιρέθηκε ο ένας όρχις. Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να ενδιαφέρομαι και να ερευνώ αν έχει συμβεί και στους άλλους ασθενείς κάτι παρόμοιο.

Εκείνη την εποχή, οι γιατροί, μετά από μια κρίση περιτονίτιδας, δεν μου είχαν δώσει παραπάνω από 1% πιθανότη τα επιβίωσης. Τρία χρόνια αργότερα, από τη θέση του βοηθού διευθυντού παθολογίας, είχα την δυνατότητα να εξετάσω συστηματικά αυτό το ζήτημα στην γυναικολογική κλινική καρκινοπαθών, που είναι παράρτημα του Πανεπιστημί ου του Μονάχου. Όταν ανακάλυψα τον «Σιδη ρού Κανόνα του Καρκίνου», ότι δηλαδή ο κάθε καρκινικός όγκος αναπτύσσεται μετά από ένα DHS (Σύνδρομο Ντερκ Χάμερ), ένα σοκ ρήξης (conflict shock), που μας βρίσκει «εξ απήνης», τελείως ανυπεράσπιστους, εξέθεσα την θεωρία μου στους προϊστάμενους της κλινικής. Μου εί παν να την αποκηρύξω, ή να φύγω από την κλι νική. Έφυγα από την κλινική.

Ποιές είναι οι βασικές διαφορές της θεωρίας σας και της επίσημης ιατρικής της λεγόμενης«της Σχολής»;

Η προ-ιατρική,ή συμβατική ιατρική είναι ένας μη επιστημονικός πολτός,που βασίζεται σε πέντε χιλιάδες αναπόδεικτες υποθέσεις.Βασίζεται σε ένα εβραιο-χριστιανικό δυϊστικό σύστημα πεποιθήσεων ,που διαχωρίζει τα πάντα σε «καλά» και «κακά»,σε «καλοήθη» και «κακοήθη» και που σχηματίζει ένα μείγμα πεποιθήσεων χωρίς καμιά επιστημονική βάση.Όλες οι αλλαγές, οι συμπαθητικο-τονικές και παρασυμπαθητικο-τονικές αλλαγές, διακηρύχτηκαν «κακές».

Χάρη στη Νέα Γερμανική Ιατρική, που δεν βασίζεται σε καμία απολύτως υπόθεση και γι’αυτό είναι αυστηρά επιστημονική,γνωρίζουμε οτι κάθε λεγόμενη «αρρώστια»είναι στην πραγματικότητα μια απο τις δύο φάσεις του Ειδικού Βιολογικού Προγράμματος(Senseful Biological Specialprogram,SBS)που έρχεται να αποκαταστήσει μια ρήξη που διέρχεται σε σωματικό-ψυχολογικό επίπεδο ο οργανισμός:είτε πρόκειται για την «κρύα»συμπαθητική φάση της ενεργού ρήξεως, είτε για την «ζεστή» παρασυμπαθητική φάση της επούλωσης(=λήξεως της ρήξης).

Φυσιολογικώς εχόντων των πραγμάτων,το 98% των ανθρώπων και των ζώων επιβιώνουν απο ένα τέτοιο Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα(SBS).Στην συμβατική ιατρική,τα περισσότερα απο αυτά τα SBS –όχι μόνον ο καρκίνος-αντιμετωπίζονται με δηλητήρια (χημειο-θεραπεία) και μορφίνη, ενώ το 98% των ασθενών πεθαίνουν.

Τι ακριβώς προτείνετε ως θεραπεία για τον καρκίνο; Ποια η διαφορά σας με τη συμβατι κή ιατρική;

Στη Φύση τα ζώα επιβιώνουν από τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασης όπως ο καρκίνος, χωρίς καμιά φαρμακευτική θερα πεία, κατά 95%. Οι άνθρωποι μπορούν κι αυτοί να επιβιώσουν από ένα SBS κατά 98%, αν και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ένστικτο τους όπως τα ζώα..

Γιατί πεθαίνουν οι οσθενείς με την προ-ιατρική (συμβατική ιατρική);

Πεθαίνουν εξαιτίας του πανικού που τους δημιουργούν οι ίδιοι οι γιατροί! «Έχείς καρκίνο και δεν θα ζήσεις για πολύ ακόμη…». Από τον πανικό προκαλούνται και άλλα διαδοχικά SBS και ούτω καθ’ εξής… Απλά, το 98% θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς φάρμακα και χωρίς, φυσικά, πανικό, γιατί η Φύση έχει τελειοποιήσει τα Ειδικά Βιολογικά Προγράμματα αποκατάστασής της, επί εκατομμύρια χρόνια…

Γιατί ακριβώς είναι επικίνδυνες οι χημειοθεραπείες;

Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη, είναι απλά μια δηλητηρίαση με σκοπό την εξόντωση των ασθενών. Κανένας γιατρός δεν την παίρνει για τον εαυτό του ή την οικογένεια του και κανέναν Εβραίος στον κόσμο δεν κάνει ποτέ χημειοθεραπεία. Η θνησιμότητα της χημειοθεραπείας, σύμφωνα με το Κέντρο Έρευνας Καρκίνου της Χαϊδελβέργης, ανέρχεται στο 98%!!!

Έχετε προχωρήσει σε διπλές τυφλές έρευνες (double blind projects), δηλαδή έχετε κάνει συγκριτικές μελέτες για να δείτε το ποσοστό θανάτου των ασθενών που έκαναν χημειοθε ραπεία, σε σύγκριση με αυτούς που ακολουθήσανε την εναλλακτική μέθοδό σας;

Για ηθικούς λόγους, δεν συμφωνώ στη μέθοδο των διπλών τυφλών ερευνών, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ένα θανατηφόρο δηλητήριο. Το διοικητικό δικαστήριο του Sigmaringen έκρινε οτι η Νέα Ιατρική μπορεί να θεωρηθεί επιστημονικά έγκυρη, Επιβεβαιούμενη μέσω της αναπαραγωγής των αποτελεσμάτων της σε κάθε επόμενη περίπτωση ασθενούν.

Τελικά οι ασθενείς πεθαίνουν απο τον καρκίνο ή απο τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλονται;

Είναι αδιαμφισβήτητο όχι τα ζώα επιβιώνουν από τον καρκίνο (= Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα) κατά 95%. Το Ιδιο ποσοστό θα ίσχυε και στους ανθρώπους αν κανείς δεν τους δημιουργούσε τον πανικό. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 98% τωνασθενών που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, πεθαίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σήμερα, πολλοί γιατροί εγκαταλείπουν τη συμβατική ιατρική και ακολουθούν εναλλακτικές μεθόδους. Γνωρίζετε άπλες περιπτώσεις γιατρών που να έχουν διωχθεί δικαστικά για την πρακτική τους, όπως εσείς; Νοιώθετε ότι συμμετέχετε (ή θα θέλατε να συμμετάσχε τε) σε ένα παγκόσμιο δίκτυο εναλλακτικής αντιμετώπισης του καρκίνου;

Η αποκαλούμενη εναλλακτική μέθοδος «κατά του καρκίνου» δεν έχει καμιά σχέση σε τη Νέα Ιατρική. Διότι και αυτοί θέλουν να «πολεμήσουν κατά του καρκίνου». Αυτά είναι ανοησίες. Αν ο κάθε καρκίνος μας δείχνει ένα Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα, τότε επιβιώνει κανείς καλύτερα μαζί με τον καρκίνο, παρά χωρίς αυτόν! Γιατί να πα λεύουμε κατά του «κατά τού καρκίνου» (good thing cancer) και επιπλέον να καταστρέφουμε το κύκλωμα ανατροφοδότησα της Φύσης;

Πιστεύετε ότι μοναδική αιτία του καρκίνου είναι η βιολογική ρήξη-σοκ; Τι γίνεται με αυτά που θεωρούνται κλασσικές αιτίες του καρκίνου, όπως το κάπνισμα, τα τοξικά τρόφιμα, ηλεκτρο μαγνητική ακτινοβολία, ραδιενέργεια κλπ;

Δεν είναι θέμα «πίστης». Η εγκυρότητα της Γερμανικής Νέας Ιατρικής έχει διαπιστωθεί με αστρονομική ακρίβεια, λόγω της «αναπαραγωγιμότητας» των αποτελεσμάτων της. Δεν είναι θέμα πεποίθησης, γιατί η Γερμανική Νέα Ιατρική αποδεικνύεται στη πράξη. Οπότε όλες οι άλλες λεγόμενες «αιτίες καρκίνου», αυτόματα αποδεικνύονται λανθασμένες υποθέσεις.

Η εναλλακτική θεραπεία του καρκίνου συνήθως προτείνει βιταμίνες, φρούτα, λαχανικά, αποχή από κρέας και αλκοόλ, θεραπευτικά Βότανα, καθώς επίσης, χαλάρωση, διαλογι σμό, ψυχοθεραπεία κλπ. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτές τις μεθόδους;

Όλα αυτά οφείλονται σε μια «θεολογική κακοδοξία». Πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να «πολεμήσουμε» το «κακό» (αρρώστια) με το «καλό» (υγιεινή διατροφή κλπ).

Καταδικαστήκατε για «παρακίνηση σε άσκηση ιατρικής χωρίς εξουσιοδότηση». Τι εννοούν «χωρίς εξουσιοδότηση»; Τι είδους αδίκημα είναι αυτή η «παρακίνηση»;

Τιμωρήθηκα για «παρότρυνση προς την Νέα Ια τρική με σκοπό την εξάσκηση», εξαιτίας των βι βλίων μου. Αυτό έγινε χωρίς νο γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους καταγγέλοντες ασθενείς-υποτιθέμενους αναγνώστες μου. Εξάλλου, είχα να πατήσω το πόδι μου στη Γαλλία δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια. Καταδικάστηκα από έναν δικαστή, τον Bessy, που είναι ταυτόχρονα ο υψηλότερος ραβίνος στην Γαλλία. Με τον ίδιο τρόπο, αν κανείς κάποια στιγμή, στην Αργεντινή ή οτην Αυστραλία, διαβάσει τα Βιβλία μου και παρατήσει την χημειοθεραπεία και μετά από λί γο, πεθάνει εξαιτίας της, τότε, μπορεί να κριθώ εγώ υπεύθυνος και να καταδικαστώ, επειδή κυκλοφόρησαν τα Βιβλία μου στα ισπανικά ή στα αγγλικά! Βαθιά μεσαιωνική Ιερά Εξέταση…

Γιατί το γαλλικό κράτος (αστυνομία, δικα τές, μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ) ένοιωσε να απειλείται τόσο πολύ από την απόρριψη της χημειοθεραπείας; Απ’ ό,τι διάβασα στο Διαδίκτυο, προσπάθησαν να σας συνδέσουν ακόμη και με «σέκτες» που χρησιμοποιούν «πνευματική θεραπεία», σας συκοφάντησαν ότι δεν είστε καν γιατρός και τελικά, σας κατα δίκασαν για τον θάνατο κάποιων ανθρώπων που, απλά, είχαν διαβάσει το βιβλίο σας, μετά από περίοδο βαριάς και πολύχρονης χημείο· θεραπείας… Δεν υπήρξαν κάποιοι δημόσιογράφοι να σας υποστηρίξουν;

Πιστεύετε ότι τελικά το οικονομικό-πολιτικό-επικοινωνιακό σύστημα είναι ένα μπλόκ που κινείται ανά λογα με τα συμφέροντα της μεγάλης βιομη χανίας; Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτό το σύστημα;

Το γαλλικό κράτος είναι συνώνυμο με τα συμφέροντα των ραβίνων και των Σιωνιστών. Για κάθε Εβραίο που ζει στον κόσμο, απαγορεύεται άλλη θεραπεία πλην της Νέας Ιατρικής.Αυτοί επιβιώνουν κατά 98% από τον καρκίνο, που τον ονομάζουν απλώς «φλεγμονή» (inflammation).Αλλά οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί οδηγούνται στη χημειοθεραπεία με θνησιμότητα 98%…

Μίλησα με έναν φίλο ακτινολόγο, ειδικό στον μαγνητικό τομογράφο και μου είπε ότι αυτά που περιγράφετε ως «Εστίες Χάμερ» εί ναι απλά κυκλικά artifacts, που εμφανίζονταν στα μηχανήματα παλιότερης τεχνολογίας, ενώ τώρα πλέον, στον μαγνητικό τομογράφο, δεν εμφανίζονται καν…

Φαίνεται ότι ο φίλοί σου δεν έχει διαβάσει κανένα από τα βιβλία μου. Γιατί θα είχε δει ότι γράφω ξεκάθαρα ότι η Εστία Χάμερ εμφανίζεται στον μαγνητικό τομογράφο, μόνο αν είναι ενεργή επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Εστίες Χάμερ έχουν εξάλλου επιβεβαιωθεί και επίσημα από την εταιρία SIEMENS (Σημείωση Αριάδνης Γερούκη: βλέπε συνημμένη φωτογραφία του σχετικού εγγράφου της εταιρίας).

Σύμφωνα με τη θεωρία σας οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από τον καρκίνο, αλλά από τον φόβο, που τους δημιουργεί νέα σοκ, νέες εστίες καρκίνου και από τις καταστροφικές χημειοθεραπείες. Πώς εξηγείτε τις περιπτώσεις ασθενών που πεθαίνουν από καρκίνο, χωρίς καν να γνωρίζουν ότι πάσχουν;

Είναι όπως τα λες. Κάποιοι, το 2%, πεθαίνουν. Απλά το 98% μπορεί να επιβιώσει, αν δεν πέσουν θύματα του πανικού τους, λόγω της απαισιόδοξης πρόγνωσης των γιατρών. Το Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα (= καρκΙνος) είναι κάτι καλό και υπάρχει και στους ανθρώπους και στα ζώα. Παρόλα αυτά, ούτε οι άνθρωποι, ούτε τα ζώα δεν είναι αθάνατα…

θα λέγατε ότι υπάρχει ένα σημείο «χωρίς επιστροφή» στον καρκίνο; Δηλαδή, όσο αναπτυγμένος και σοβαρος κι αν είναι ένας όγκος, υπάρχει δυνατότητα, αν βέβαια κάποιος κατανοήσει το αρχικό σοκ (τη βιολογική-ψυχολογική ρήξη) που τον προκάλεσε, να θεραπευτεί;

Στην εποχή μας: οι άνθρωποι έχουν «ξεμάθει» πώς να ξεπερνούν τις φάσεις επούλωσης (θεραπείας) τους με ηρεμία και χωρίς πανικό. Οταν η φάση δημιουργίας του καρκίνου έχει διαρκέσει πολύ χρόνο, και η φάση επούπωσής του θα χρειαστεί να κρατήσει επίσης πολύ χρόνο. Αλλά κανείς δεν χρειάζεται να πεθάνει σε αυτή τη διαδικασία.

Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Κάθε μέρα που περνάει, εκατό χιλιάδες ασθενείς δολοφονούνται σε όλο τον κόσμο με τη χημείοθεραπεία». Τα σχέδια μου και οι ευχές μου αφορούν αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι να φτάσει η μέρα. που θα μπορούν να επιβιώνουν φυσικά, με τη Νέα Ιατρική και να μην οδηγούνται σε αυτή τη μαζική εξόντωση. Για να γίνει αυτό, η Γερμανική Νέα Ιατρική θα πρέπει να νομιμοποιηθεί. Επίσης, θα χρειαζόταν να γί νει ένα μικρό νοσοκομείο για να υποδέχεται τις επείγουσες περιπτώσεις.

Γράμματα από τη Φυλακή Στις 21 Οκτωβρίου 2004, λίγες μέρες μετά τη μεταγωγή του στη γαλλική φυλακή του Φλερύ-Μεροζί, ο Χάμερ έγραφε μέσα από το κελί του:

«Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν μια απόλυτη φρίκη. Επί 45 ώρες μου στέρησαν τον ύπνο. Έμπαιναν μέσα ξανά και ξανά και με έγδυναν για «έρευνα». Επί δύο μέρες έπρεπε να κοιμηθώ πάνω στο παγωμένο τσιμεντένιο πάτωμα, χωρίς κουβέρτα και χωρίς στρώμα. Το μοναδικό φαγητό ήταν μισό σάντουιτς και μισό λίτρο νερό… Γιο να απαλλαγώ από εκείνη τη βρώμα θα χρειαζόταν μια λεγεώνα από καθαρίστριες, να δουλεύουν κανένα μήνα…

Νοιώθω ότι βρίσκομαι μέσα σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Από την αρχή μου «συνέστησαν» να υποβληθώ σε ψυχιατρική παρακολούθηση…»
Λίγο αργότερα, τον Δεκέμβρη του 2004, έγραφε απευθυνόμενος στον κόσμο της Γερμανίας που του συμπαραστάθηκε με διαδηλώσεις δια-μαρτυρίας:

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της κορδιάς μου. Η συνείδηση μου δεν θα ήταν ήσυχη, αν αυτή η τιμή της συμπαράστασης σας γινόταν μόνο για τον μικρό ασήμαντο εαυτό μου. Τη δέχομαι για χάρη του μεγαλύτερου κοινού καλού. Νοιώθω τιμή να υπηρετώ εδώ μέσα στη φυλακή που είναι σαν στρατόπεδο συγκέντρωσης, αντιπρο-σωπεύοντας όλους τους ασθενείς σε όλο τον κόσμο και τη Νέα Ιατρική… Φίλοι μου, κατεβήκατε στους δρόμους να διαμαρτυρηθείτε για τα παιδιά σας, για τις γυναίκες και τους συγγενείς σας, γιατί μια μέρα αυτοί θα δολοφονούνται με ποντικοφάρμακο, μεταμφιεσμένο σαν χημειοθεραπεία, ή θα εκτοπίζονται και θα εξουδετερώνονται, γιατί θα έχουν τολμήσει να ασκήσουν κριτική στο σύστημα… Τα παιδιά σας θα είναι περήφανα για σας, επει δή αντισταθήκατε και είπατε: «Φτάνει πια!» στη μαζική δολοφονία… Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στο θάνατο από τη χη μείο-»θεραπεία» σε ολόκληρο τον κόσμο, κα τά την τελευταία εικοσαετία…
Τη μέρα που οι υπεύθυνοι για τις μαζικές αυτές δολοφονίες θα αναγνωριστούν σαν τους χειρότερους εγκληματίες στην ανθρώπινη Ιστορία, εσείς θα μπορείτε να κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και να πείτε: «Εγώ ήμουν με τη σωστή πλευρά, τη πλευρά της αλήθειας!»…
Ξέρω γιατί με ρίξανε στη φυλακή και θα αγωνιστώ να ολοκληρώσω το έργο που ανάλαβα, όσο καλύτερα μπορώ, εδώ, σε αυτό το παγωμένο κελί…..

Της Αριάδνης Γερούκη
Πηγή
Περισσότερα για το σύνδρομο Ντερκ Χάμερ που αναφέρεται μέσα στην συνέντευξη, εδώ για όποιον θέλει. Περισσότερα για την χημειοθεραπεία και τον Ντερκ Χάμερ εδώ.

Φυσικά δεν ισχυρίζομαι πως ο καρκίνος δημιουργείται μόνο εξαιτίας ενός ισχυρού συναισθηματικού σοκ, θεωρώ πως και μια γενικευμένη κατάσταση στρες για μεγάλο διάστημα χωρίς όμως κάμια απότομη έξαρση μπορεί επίσης να οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα. Απλώς..«Είναι παράξενο , ενώ ζούμε στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πώς δεν έχει μέχρι τώρα κανείς σκεφτεί ότι ο εγκέφαλος , σαν υπολογιστής του οργανισμού μας, μπορεί να είναι υπεύθυνος για όλες τις αρρώστιες» ( Ντ. Χάμερ)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Isiliel

New member

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,230 μηνύματα.
Ντίνα αν ανατρέξεις στο θέμα, ο Όττο έχει γράψει πολλά για τον Χάμερ και την αντιμετώπισή του από την Ιατρική κοινότητα.
 

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.
A, ωραία :D (το έχω ξεχάσει.. γιατί σίγουρα τα έχω διαβάσει!:redface:)
 

Great Chaos

Well-known member

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,526 μηνύματα.
Δεν αποκαλύπτουν αμφιλεγόμενες μελέτες για τη μετάλλαξη του ιού H5N1

Δύο μελέτες που δείχνουν πώς οι επιστήμονες μετάλλαξαν τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών μετατρέποντάς τον σε έναν ιό που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανθρώπινη πανδημία θα δημοσιοποιηθούν μόνο αφού αξιωματούχοι των υπηρεσιών βιοασφάλειας αξιολογήσουν τους κινδύνους, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Μιλώντας μετά από μια υψηλού επιπέδου συνάντηση εμπειρογνωμόνων για τη γρίπη και Αμερικανών αξιωματούχων για την ασφάλεια στη Γενεύη, εκπρόσωπος του ΠΟΥ δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί κατ' αρχήν συμφωνία για να δημοσιευτούν ενδεχομένως στο μέλλον οι αμφιλεγόμενες αυτές εργασίες, αφού όμως πρώτα πραγματοποιηθούν σε βάθος αναλύσεις για τους κινδύνους.

Ο ΠΟΥ συγκάλεσε τη σύνοδο για να υπερβεί το αδιέξοδο ανάμεσα στους επιστήμονες που έχουν μελετήσει τις μεταλλάξεις που απαιτούνται για να κάνουν τον Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών να μεταδίδεται μεταξύ των θηλαστικών, και την Αμερικανική Εθνική Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή για την Βιοασφάλεια (NSABB), που επιθυμούσε η εργασία να λογοκριθεί πριν τη δημοσίευσή της σε επιστημονικά περιοδικά.

Οι εμπειρογνώμονες της βιοασφάλειας φοβούνται ότι μεταλλαγμένες μορφές του ιού που δημιούργησαν ανεξάρτητα ερευνητικές ομάδες στην Ολλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να «ξεφύγουν» ή να πέσουν σε λάθος χέρια και να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν μια πανδημία χειρότερη από το ξέσπασμα το 1918-19 της ισπανικής γρίπης που σκότωσε πάνω από 40 εκατομμύρια ανθρώπους.

«Πρέπει να υπάρξει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συζήτηση των κινδύνων και των οφελών της έρευνας σε αυτόν τον τομέα και των κινδύνων από τον ίδιο τον ιό», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γκρέγκορι Χαρτλ του ΠΟΥ.

Πηγή

Δεν ξέρω ποιο είναι μεγαλύτερο έγκλημα. Εκείνο των "ερευνητών" που κατασκεύασαν τον ιό, εκείνο των φαρμακοβιομηχανιών που κατασκεύασαν εξόφθαλμα την "πανδημία" ή εκείνο του κατά τ' άλλα λαλίστατου ΠΟΥ, δηλαδή της συγκάλυψης των πάντων...:hmm::whistle:
 

Aniohaseo

New member

Ο Aniohaseo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών . Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Μειωση πληθυσμου, με καθε "νομιμο" μεσο, επιστημονικα, λογω ελλειψης πορων....
 

parafernalia

Well-known member

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,394 μηνύματα.
Πρόστιμο 3 δις στη φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKlineΠρόστιμο–μαμούθ ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα πληρώσει η βρετανική φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline προκειμένου να τερματιστεί η δίωξή της από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές για απάτη σχετικά με «παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμάκων, για μη αποκάλυψη ορισμένων δεδομένων που συνδέονται με την ασφάλεια των φαρμάκων και για ψευδείς δηλώσεις ως προς την τιμή τους». «Εδώ και καιρό, το σύστημα Υγείας μας αποτελεί στόχο απατεώνων που θεωρούσαν ότι μπορούν να έχουν εύκολο κέρδος εις βάρος της δημόσιας ασφάλειας», ανέφερε από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας Μπιλ Κορ.

Στο πλαίσιο του συμβιβασμού στον οποίο κατέληξε η υπόθεση, η GlaxoSmithKline παραδέχθηκε επίσης ότι χρηματοδότησε εκστρατείες προώθησης προϊόντων, παρακινώντας γιατρούς να συνταγογραφούν τα φάρμακά της δωροδοκώντας τους «με διακοπές στη Χαβάη, οργάνωση κυνηγιών φασιανού στην Ευρώπη ή συναυλίες», σύμφωνα με την εισαγγελέα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβιβασμό για απάτη στον τομέα της υγείας στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και για την καταβολή του υψηλότερου προστίμου από έναν φαρμακευτικό όμιλο, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Τζέιμς Κόουλ.

Δείτε την εκπομπή της Πανδώρας εδώ που αναφέρεται στην άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας και την μεγάλη πληγή της ιατρικής επιστήμης. Για την ιατρική κουλτούρα που δίνει «ελαφρά τη καρδία» τη θέση της στην κουλτούρα του χρηματισμού.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top