Λοιπόν λοιπόν! Διάβασα όλες τις απαντήσεις και ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τη βοήθεια σας. Να δώσω κάποιες διευκρινίσεις. έχουμε ήδη ένα παιδάκι. Ο ένας απ' τους δυο μας ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό. Όπως καταλαβαίνετε ,με την εκδοχή του διαζυγίου είναι αδύνατον να παραμείνει ο ένας εδώ που είναι τώρα. Δεν υπάρχει και οικονομικά αυτή η λύση. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα για το παιδί μου είναι να απομακρυνθεί απ τον ένα γονιό. Είναι πολύ κολλημένο και με τους δυο μας,θα ήταν καταστροφικό γι'αυτό. Ο γάμος δεν είναι από συμφέρον, υπήρξε μεγάλος έρωτας και η απόφαση είναι πλήρως συνηδητοποιημενη.Απλως εχουμε μαζί ηδη 12χρονια και είμαστε ακόμα νέοι. Δεν ήθελα να γίνω ωμή στην περιγραφή μου ,αλλά ναι, κάποιοι έχετε δίκιο. Έχω ανάγκη από μια περιπέτεια στα κρυφά. Μια αλλαγή που να με συνεφέρει ,να μου ξεκολλήσει το μυαλό. Το ξέρω το ξέρω το ξέρω ότι κινδυνεύω να τα δυαλυσω όλα το ξέρω. Όλα μαθαίνονται συνήθως. Αλλά δεν μπορώ να ζω έτσι,μες στα νεύρα και στη στέρηση. Είναι απογοητευτικό στην ηλικία μου να κοιτάω άντρες και να μου τρέχουν τα σάλια σαν έφηβη. Δεν το ελέγχω πια. Μπορεί να μην κάνω και ποτέ τίποτα για αυτό ,δεν ξέρω. Απλά μοιραζομαι τις σκέψεις μου και διαβάζω τις δικιες σας γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να μιλήσω σε κανέναν για όλα αυτά που με βασανίζουν.