Ο καθένας προτείνει αυτό που του φαίνεται καλύτερο. Εγώ προσπάθησα να ισοσταθμίσω την ανάγκη της να ανανεωθεί η ίδια σεξουαλικά με την αδυναμία της να χωρίσει, ώστε και ο άνθρωπος να έχει το δικαίωμα της επιλογής (τουλάχιστον να φύγει αξιοπρεπής από τον γάμο) και εκείνη να έχει τη συνείδησή της καθαρή (ξέρεις, προσπάθησα, δεν μπορώ να το ελέγξω, αλλά σε έβαλα κι εσένα μέσα στη φάση, δεν πήγα να λύσω το πρόβλημά μου αφήνοντάς σε στον κόσμο σου). Το τρίο και το swinging πιο πολύ πρόφαση είναι με μια μικρηηηη μικρή ελπίδα να λειτουργήσει· προφανώς και θα του ρθει απότομο του ανθρώπου, όπως και οτιδήποτε άλλο φυσικά, αφού δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.
΄Εχω καταλάβει το σκεπτικό σου.
Το θέμα για μένα είναι ότι δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο δηλ. ο σύζυγος δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει (όπως λέει και η ίδια "το πιθανότερο όμως είναι να μην εχει ιδέα, απλώς αποδίδει τα νεύρα και τη συμπεριφορά μου αλλού") ενώ η σύζυγος ουσιαστικά έχει φύγει ήδη από τον γάμο.
Αυτό που είπα είναι ότι ο σύζυγος πρέπει να ενημερωθεί για το πώς αισθάνεται η σύζυγος και να του δοθεί χρόνος να το συνειδητοποιήσει.
Από κει και πέρα μπορούν να συζητήσουν τις επιλογές που έχουν, να βρουν κάποιον τρόπο να συνεννοηθούν και να υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους.
΄Ασε που εφόσον η ίδια δηλώνει ότι ο άντρας της "δεν είναι ανοιχτόμυαλος", δεν νομίζω ότι θα δεχόταν κάποια από τις προαναφερόμενες πρακτικές. Να μην σου πω ότι τέτοιες προτάσεις, θα έκαναν τα πράγματα χειρότερα και θα τίναζαν στον αέρα τον διάλογο.
Τι θα πει ισοστάθμιση της ανάγκης της να ανανεωθεί και της αδυναμίας της να χωρίσει;
Δεν υπάρχει ισοστάθμιση, υπάρχει επιλογή!
Δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, δεν χωράνε!
΄Η θα κοιτάξει να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο της (που δεν θέλει) ή θα χωρίσει!
Και η δήλωση αδυναμίας να χωρίσει αποδεικνύει ότι είναι πολύ εγωίστρια και τα θέλει όλα δικά της.
Και η δήλωση ότι δεν θέλει να πληγώσει το παιδί της είναι κι αυτό πρόφαση για να μην ξεβολευτεί!
Ξέρει ότι "όλα κάποια στιγμή μαθαίνονται" και το μυαλό της πηγαίνει μόνο στο ότι θα το μάθει ο άντρας της . Το να το μάθει αργότερα το παιδί της και να τη φτύσει, δεν το σκέφτεται;΄Η μήπως τότε δεν θα το πληγώσει και μάλιστα περισσότερο αφού θα αποκαθηλώσει την εικόνα της μάνας του;
Τόσοι άνθρωποι χωρίζουν και το παιδί είναι μια χαρά παίρνοντας αγάπη και από τους δύο γονείς!
Αλλά δεν το θέλει! Δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να ζοριστεί!
Και οικογένεια και ξεπορτίσματα!
Ε, όχι madame! Θα πρέπει να επιλέξεις!