Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.

07-10-20

10:22
Πράγματι παραπέμπει σε χωριάτισσα γιαγιά όμως πριν πολλά χρόνια όταν έκανα εγγραφή έβαζα το Ελένη και μου έβγαζε το σύστημα ότι το είχε άλλος χρήστης, έβαζα το Ελεάνα το ίδιο. ΄Εκανα κάποιες δοκιμές (μπορεί και κάτι να έκανα λάθος) και δεν γινόταν τίποτα.
΄Εβαλα το Λένω και μπόρεσα να προχωρήσω. Από τότε μου έμεινε!
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!
Κοίτα εδώ υποκοριστικά του Ελένη:
Ελεγκού, Ελέγκω, Έλεν, Έλενα, Ελενάκι, Ελενίτζα, Ελενίτσα, Ελενιώ, Έλια, Ελίνα, Ιλιένη, Λέγκω, Λεγκώ, Λέλα, Λέλλα, Λέλλη, Λέλια, Λένα, Λένγκω, Λένη, Λένια, Λένικα, Λενίτσα, Λενιώ, Λένκα, Λένκου, Λέντσιου, Λένω, Λενώ, Λιγκούδα, Λιγκούσα, Λίνα, Λινούδα, Λόλα, Λούλα, Νίνη, Νένα, Νίτσα, Νιτσού.
Κοίτα, αν επέλεγες το Λέ(ν)γκω και το έγραφες Le(n)go, νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο fancy. Αλλά, πραγματικά, who cares; :Ρ
On topic, έκατσα και διάβασα 5 σελίδες και δεν κατάλαβα γιατί το κοσκινίζουμε τόσο πολύ το θέμα. Δε λύνονται τέτοια ζητήματα «στις σκιές» και με παράλληλες σχέσεις, μηχανορραφίες, συνωμοσίες κ.λπ. - προφανώς, δεδομένου ότι δεν το έχει συζητήσει καθόλου το ζευγάρι.
@Drama_queen Κάντε μία κουβέντα με τον άνθρωπο και βλέπετε πώς θα πάει, δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα όσο το γυροφέρνεις στο μυαλό σου ούτε πρόκειται να καταφέρεις να προβλέψεις όλα όσα μπορεί να προκύψουν από την κουβέντα σας. 12 χρόνια είστε μαζί, έχετε κι ένα παιδί, νομίζω ότι είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε το να το συζητήσετε το όλο ζήτημα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.245 μηνύματα.

07-10-20

13:16
Δεν είμαι ο Γιάννης, αλλά την κουβεντα μου θα την πω κι ας πέσει κάτω, κι ας καταλάβετε ότι καταλάβετε από αυτό που θα πω.
Πολλοί την θέλουν την αφοσίωση, λίγοι την αντέχουν.
Σαν την εξυπνάδα. Όλοι θέλουν έναν έξυπνο άνθρωπο δίπλα τους. Μέχρι να ανοίξει το στόμα του/της και να τους κάνει να νιώσουν λίγοι και να ρθουν όλες οι ανασφάλειες με τη μια στην επιφάνεια.
Έτσι και η αφοσίωση και η αποκλειστικότητα. Καλό είναι να τον έχεις τον άλλο δικό σου, κολακεύει το εγω μας. Μέχρι να σου πουν ότι πρέπει να θυσιάσεις κι εσυ εκείνο, να κάνεις κι εσυ το άλλο κλπ κλπ.
Συνηθιζα να λέω στον εαυτό μου παλιά, όχι τώρα, ότι και τι θα κάνω αν εχω αποκλειστική δέσμευση, δε θα παω ποτέ με άλλη και τι κακό που μας βρήκε που δε θα δουμε άλλα βυζιά για να το πω εντελώς λαικά και χύμα.
Και ξέρεις τι κατάλαβα κοπέλα μου;
Οι ξεπέτες και οι απάτες και όλες αυτές οι μπούρδες που κάνουμε όταν αισθανόμαστε άτρωτοι και υπερόπτες, είναι αυτο ακριβώς. ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Η ζωή περνάει πολύ γρήγορα.
Όταν πρωτοέγραψα στο στέκι ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα από που να φυσήξω τη μύξα μου. Καλό παιδάκι και τότε, έντιμο. Αλλά μαλακισμένο (όχι ότι άλλαξα και πολύ για να ειμαι ειλικρινής σ αυτό το θέμα)
Και τώρα, είμαι ακριβώς στο ίδιο μέρος, τόσα χρόνια μετά, προσπαθώντας με έναν απίστευτο κόμπο στο στομάχι και ένα ουρλιαχτό που δεν έχω βγάλει από μέσα μου (και θα με σκοτώσει σε κάποια χρόνια να το θυμάστε αυτό γιατι θα με φάει από μέσα μου), να πείσω τον κόσμο για το καλό της αφοσίωσης και της αποκλειστικότητας.
Είναι τόσο σπάνιο. Αμα το βρείτε και το χάσετε.... δεν μπορω να συνεχίσω καν τη φράση μου με συγχωρείτε...
Δεν ξέρω τι κατάλαβες από το σχόλιο μου, αλλά συμφωνώ με όλα αυτά που λες. Το οτι δεν υπάρχουν όλα αυτά στις δικές μας γενιές, με λυπεί, κι ούτε το υποστηρίζω!
Προφανώς κι είναι μπούρδες, είναι παροδική ευχαρίστηση, βόλεμα, όπως θα το έλεγα εγώ, αν θέλεις.
Με συγχωρείτε αν πέρασα λάθος μήνυμα, απλά το να ακούω ότι η δική μας γενιά δεν είναι έτσι και υπάρχει αφοσίωση, ουσία κτλ, με κάνει και γελάω. Μακάρι να μην γελούσα, κι να ίσχυε όντως... Δεν ξέρω τι φταίει για όλα αυτά, έχω σκεφτεί πολλούς λόγους, ίσως είναι μια μίξη όλων αυτών.
Δεν χάνω όμως τελείως την ελπίδα μου, γιατί δεν βάζω ποτέ τους πάντες σε ένα σακί, πάντα υπάρχει κι η άλλη μεριά κι δυστυχώς μάλλον δεν βγαίνει στη φόρα τόσο..
Είναι μεγάλη συζήτηση πάντως, και από εδώ δεν νιώθω ότι θα τα πω όπως θα ήθελα, οπότε σταματώ εδώ.
Να'σαι καλά!
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

07-10-20

16:19
Όταν το παιδί βλέπει το μπαμπά και τη μαμά να μην ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, να μην είναι ερωτευμένοι, να μην κάνουν μαζί πράγματα που κάνει κάθε normal ερωτευμένο ζευγάρι κ.λπ. αναπόφευκτα στο υποσυνείδητό του (και πιθανότατα και στο συνειδητό) θα κρατάει για την υπόλοιπη ζωή του αυτή την εικόνα κι αυτές τις συμπεριφορές ως κάτι το "φυσιολογικό", πως αυτή (πρέπει να) είναι η κατάσταση με τα παντρεμένα ζευγάρια κ.λπ.Σε ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία να απαντήσεις στο θέμα μου μεν, επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε πολλά δε. Καταρχάς έχεις βγάλει συμπεράσματα ακόμα και για τις αρχές του παιδιού μου(??!!) μιλώντας με έναν τρόπο ειρωνικό και κυνικό ο οποίος δεν με εκφράζει.
Καταλαβαίνεις πόσο θα βλάψει όλο αυτό όχι μόνο το δικό σου το παιδί αλλά και όποιο άλλο παιδί μπλέξει ερωτικά μαζί του στο μέλλον;
Κάτι μου λέει πως όχι...
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

07-10-20

20:05
Πράγματι παραπέμπει σε χωριάτισσα γιαγιά όμως πριν πολλά χρόνια όταν έκανα εγγραφή έβαζα το Ελένη και μου έβγαζε το σύστημα ότι το είχε άλλος χρήστης, έβαζα το Ελεάνα το ίδιο. ΄Εκανα κάποιες δοκιμές (μπορεί και κάτι να έκανα λάθος) και δεν γινόταν τίποτα.
΄Εβαλα το Λένω και μπόρεσα να προχωρήσω. Από τότε μου έμεινε!
Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα!
Κοίτα εδώ υποκοριστικά του Ελένη:
Ελεγκού, Ελέγκω, Έλεν, Έλενα, Ελενάκι, Ελενίτζα, Ελενίτσα, Ελενιώ, Έλια, Ελίνα, Ιλιένη, Λέγκω, Λεγκώ, Λέλα, Λέλλα, Λέλλη, Λέλια, Λένα, Λένγκω, Λένη, Λένια, Λένικα, Λενίτσα, Λενιώ, Λένκα, Λένκου, Λέντσιου, Λένω, Λενώ, Λιγκούδα, Λιγκούσα, Λίνα, Λινούδα, Λόλα, Λούλα, Νίνη, Νένα, Νίτσα, Νιτσού.
Πωωω τι μου θύμισες τώρα... Σχολική γιορτή 6ης δημοτικού για την 25η Μαρτίου, εγώ μια Ελληνίδα όμορφη χωριατοπούλα που προσπαθούσαν να με αρπάξουν οι Τούρκοι γιατί ο Πασάς με ήθελε για γυναίκα του. Και να με τραβάνε εμένα πέρα - δώθε, και να ουρλιάζω εγώ:
"ΟΧΙ ΣΚΥΛΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ!! ΕΜΕ ΛΕΝΙΩ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ, ΛΕΝΙΩ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!!!"
Όλο αυτό με ύφος Πέγκυ Καρρά - ΣΚΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ!!
Και να χειροκροτααανε από κάτω συγκινημένοι οι γονείς, και να προσπαθούμε εγώ με τον κολλητό μου να μην πεθάνουμε στα γέλια επί σκηνής. Ναι, Λενιώ έπρεπε να το κάνεις.
Drama_queen
Νεοφερμένο μέλος
Η Drama_queen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

07-10-20

20:52
Ώπα ώπα. Μόνο το σεξ είναι το πρόβλημα. Η έλλειψη ερωτικής έλξης. Το ότι δεν είμαι ερωτευμένη πια ,δεν τον ποθώ. Και θα τον αγκαλιάσω τον άντρα μου ,και θα τον φιλήσω και θα γελάσουμε και θα κάνουμε ένα σωρό πράγματα μαζί . Θα κάνω ότι κάνεις σε έναν άνθρωπο που αγαπάς και περνάς ωραία μαζί του. Το κομμάτι που έχει πρόβλημα είναι και το μοναδικό κομμάτι που δε βλέπει το παιδί ούτως η άλλως.Όταν το παιδί βλέπει το μπαμπά και τη μαμά να μην ενδιαφέρονται ο ένας για τον άλλο, να μην είναι ερωτευμένοι, να μην κάνουν μαζί πράγματα που κάνει κάθε normal ερωτευμένο ζευγάρι κ.λπ.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-10-20

21:10
Πωωω τι μου θύμισες τώρα... Σχολική γιορτή 6ης δημοτικού για την 25η Μαρτίου, εγώ μια Ελληνίδα όμορφη χωριατοπούλα που προσπαθούσαν να με αρπάξουν οι Τούρκοι γιατί ο Πασάς με ήθελε για γυναίκα του. Και να με τραβάνε εμένα πέρα - δώθε, και να ουρλιάζω εγώ:
"ΟΧΙ ΣΚΥΛΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ!!! ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ!! ΕΜΕ ΛΕΝΙΩ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ, ΛΕΝΙΩ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!!!"
Όλο αυτό με ύφος Πέγκυ Καρρά - ΣΚΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ!!
Και να χειροκροτααανε από κάτω συγκινημένοι οι γονείς, και να προσπαθούμε εγώ με τον κολλητό μου να μην πεθάνουμε στα γέλια επί σκηνής. Ναι, Λενιώ έπρεπε να το κάνεις.
Πού τα θυμήθηκες τώρα αυτά;

Και να τα σκέτς και να τα ποιήματα και να οι χοροί και να οι χορωδίες...
Κάτι παρόμοιο θυμάμαι να λεω κι εγώ και μετά υποτίθεται ότι έπεφτα στον γκρεμό χορεύοντας τον χορό του Ζαλόγγου! Σκηνές απείρου κάλλους!
Εν τω μεταξύ από χθες έχω σκάσει στα γέλια συνδυάζοντας το "Λένω" με διάφορα που έχω πει κατά καιρούς ότι μου αρέσουν όπως τσάντες Gucci, ροκ μουσική, cozy μπαράκια, boho style...
΄Αστο έτσι όπως είναι!΄Εχει ενδιαφέρον!

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.

08-10-20

00:16
Εδω αλλάζει κάπως το πράγμα .Εγώ είχα σχημάτισει μια εικόνα ότι δεν αγκαλιάζετε ο ένας τον άλλον ,δεν δείχνεται αγάπη κλπ .Ίσως για αυτό δεν έχει προσέξει κάτι ο άντρας σου .Βρες σύμβουλο γάμου !!Ώπα ώπα. Μόνο το σεξ είναι το πρόβλημα. Η έλλειψη ερωτικής έλξης. Το ότι δεν είμαι ερωτευμένη πια ,δεν τον ποθώ. Και θα τον αγκαλιάσω τον άντρα μου ,και θα τον φιλήσω και θα γελάσουμε και θα κάνουμε ένα σωρό πράγματα μαζί . Θα κάνω ότι κάνεις σε έναν άνθρωπο που αγαπάς και περνάς ωραία μαζί του. Το κομμάτι που έχει πρόβλημα είναι και το μοναδικό κομμάτι που δε βλέπει το παιδί ούτως η άλλως.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.354 μηνύματα.

08-10-20

09:33
Οι περισσότεροι παντρεμένοι βλέπουν ερωτικές ταινίες, και αφού δεν τον ικανοποιείς πλέων βρηκε εκεί ο άνθρωπος μια παρηγοριά. Ίσως αν το έκανες και εσύ να εκτονωνες λίγο την πίεση μέσα σου. Τώρα όσο αφορά τις επιλογές σου
Περίπτωση 1) απατάς τον άντρα σου χωρίς να το μάθει.
ικανοποιεις τις φαντασιώσεις σου και πας με άλλους άντρες στα κρυφά. Βραχυπρόθεσμα μπορεί να ικανοποιηθεις αλλά κρίνοντας από όσα γράφεις μάλλον μετά θα σε πνίγουν οι τύψεις. Επιπλέων όσοι είχαν πολλές σχέσεις ξέρουν ότι το ερωτικό πάθος έχει πάντα ημερομηνία λήξης. Ένας γάμος δεν βασίζεται σε αυτό.
Ο άντρας σου θα είναι για πάντα ο κερατάς και εσύ η άπιστη.
περιπτωση 2) χωρίζεις τον άντρα σου και ικανοποιείς ελεύθερη πλέων τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις.
Εδώ δες ξανά την περίπτωση 1 + ότι θα έχεις διαλύσει την οικογένεια σου. Ακόμα και να βρεις κάποιον και ξαναπαντρευτείς το πάθος ξανά κάποτε θα τελειώσει και θα ξαναμπείς στον ίδιο κύκλο.
Περίπτωση 3) σταματάς να σκέφτεσαι με το αιδοίο σου και αφοσιώνεται στην οικογένεια σου.
Τα απωθημένα σου είναι μια φούσκα, και όσοι πέρασαν την ζωή τους κυνηγοντας οργασμους τελικά κατέληξαν δυστυχισμένοι και μόνοι. Δεν υπάρχει ανώτερο της οικογενειας.
ικανοποιεις τις φαντασιώσεις σου και πας με άλλους άντρες στα κρυφά. Βραχυπρόθεσμα μπορεί να ικανοποιηθεις αλλά κρίνοντας από όσα γράφεις μάλλον μετά θα σε πνίγουν οι τύψεις. Επιπλέων όσοι είχαν πολλές σχέσεις ξέρουν ότι το ερωτικό πάθος έχει πάντα ημερομηνία λήξης. Ένας γάμος δεν βασίζεται σε αυτό.
περιπτωση 2) χωρίζεις τον άντρα σου και ικανοποιείς ελεύθερη πλέων τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις.
Εδώ δες ξανά την περίπτωση 1 + ότι θα έχεις διαλύσει την οικογένεια σου. Ακόμα και να βρεις κάποιον και ξαναπαντρευτείς το πάθος ξανά κάποτε θα τελειώσει και θα ξαναμπείς στον ίδιο κύκλο.
Περίπτωση 3) σταματάς να σκέφτεσαι με το αιδοίο σου και αφοσιώνεται στην οικογένεια σου.
Τα απωθημένα σου είναι μια φούσκα, και όσοι πέρασαν την ζωή τους κυνηγοντας οργασμους τελικά κατέληξαν δυστυχισμένοι και μόνοι. Δεν υπάρχει ανώτερο της οικογενειας.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.

08-10-20

09:40
+ Να δοκιμάσουν μεταξυ τους πράγματα ,νέα πράγματα στο κρεβάτιΟι περισσότεροι παντρεμένοι βλέπουν ερωτικές ταινίες, και αφού δεν τον ικανοποιείς πλέων βρηκε εκεί ο άνθρωπος μια παρηγοριά. Ίσως αν το έκανες και εσύ να εκτονωνες λίγο την πίεση μέσα σου. Τώρα όσο αφορά τις επιλογές σου
Nick890
Επιφανές μέλος

27-12-20

01:50
Τελικά τι έγινε εδώ πέραΚαλησπερα σε όλους. Θα προσπαθήσω να σας βάλω στο κλίμα όσο γίνεται. Είμαι παντρεμένη πολλά χρόνια . Ήταν (και είναι) ο πρώτος και ο μοναδικός άντρας που έχω συνευρεθεί ερωτικά. Μετά από τοσα χρόνια που ο έρωτας ξεθώριασε ανεπιστρεπτί, θυμήθηκα αυτό που λένε "ζήσε τη ζωή σου για να μη βγάλεις απωθημένα αργότερα". Πλέον με τον άντρα μου ,ειμαστε δύο γνωστοί άγνωστοι ,βαριομαστε ολοφάνερα ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχει κανένα ερωτικό ενδιαφέρον κυρίως από μέρους μου. Όπως θα μαντευετε,εγώ μπήκα σε ένα single mood εδώ και καιρό , δηλαδή θέλω να φλερτάρω και έχω ερωτευτεί κιόλας άλλους άντρες που μου τάραξαν την καθημερινότητα. Δεν απιστησα ποτέ. Στο μυαλό μου όμως ζούσα ένα όνειρο. Μια πλαστή πραγματικότητα στην οποία είχα αυτό που ήθελα και ήμουν ευτυχισμένη. Δε θέλω να μου πείτε να χωρίσω. Για λόγους που δε μπορώ να αναφέρω,δεν μπορώ και δε θέλω. Θέλω όσο ανήθικο κι αν ακούγεται να ζήσω κάτι τρελό. Ένα φιλί...ένα φιλί που δε θυμάμαι καν πως είναι. Ένα χάδι που θα με ανατριχιασει. Οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί και δεν ξέρω πως να το διαχειριστω. Βλέπω ερωτικά άντρες που σε κανονικές συνθήκες δε θα κοιτούσα καν. Αυτό με τρομάζει . Νιώθω ότι ζω μια δευτερη εφηβεία . Η πιο αβάσταχτη στιγμή αυτής της τρέλας είναι ένας άντρας που πριν δύο χρόνια ερωτεύτηκα τρέλα μέσα από ένα φλερτ που ο ίδιος ξεκίνησε. Ήξερε την κατάσταση μου και ήταν και εκείνος αρραβωνιασμένος(το έμαθα αργότερα).. Μου έδειξε όμως με τον τρόπο του ότι ενδιαφέρεται και οτι ήθελε να το καταλάβω. Δε ξέρω γιατί,αφού δεν έκανε ποτέ άλλη κίνηση. Αργησα να αντιδράσω μέχρι να βεβαιωθω πλήρως και τελικά ανταποκρίθηκα διακριτικά. Μετα από καιρό,κατάλαβε ότι τον γουστάρω. Ακόμα και τώρα όταν συναντιομαστε τυχαία τα βλέμματα μας παίρνουν φωτιά. Γιατί με βασανίζει έτσι? Τι θέλει επιτέλους? Την επιβαιβεωση του την έχω δώσει και με το παραπάνω. Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι του "εγώ "του και της ανασφάλειας του . Όσο να ναι, είναι μεγαλύτερο τρόπαιο το να ρίξεις μια παντρεμένη . Δεν τον ξέρω για να μιλάω έτσι γι'αυτον απλά κάνω υποθέσεις. Διαφορετικά δεν θα έκανε κάτι παραπάνω; Αγαπάει την κοπελιά του έτσι; Τότε γιατί το συνεχίζει όλο αυτό όταν βλεπομαστε στο δρόμο; Είμαι τόσο μα τόσο μπερδεμένη....όταν σκέφτομαι το βαθύ του βλέμμα ,αδυνατω να πιστέψω ότι δεν νιώθει τίποτα για μένα...όταν όμως τα βλέπω όλα απ έξω , νομίζω ότι απλά παίζει.αλλιως δε θα άντεχε άλλο. Θα μου πείτε και γω έτσι φέρομαι ,δεν κάνω τίποτα παραπέρα , μπορεί κάλλιστα να πει και αυτός τα ίδια για μένα. Δεν τον άφησα ποτέ να δει τη φωτιά που καίει μέσα μου . Δε ξέρω καν αν το αξίζει. Αλλά αν μάθαινα ότι εχει συναισθήματα για μένα δεν θα το άφηνα έτσι.Δεν θα το άντεχα. Το λιγότερο,να του τα έλεγα όλα ,όλα όσα νιώθω. Θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη σας . Δεν έχω εμπειρία στους άντρες και προβληματίζομαι συνεχεια.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

27-12-20

02:09
Τι εννοεις τι έγινε? Δεν καταλαβαΤελικά τι έγινε εδώ πέρα

Nick890
Επιφανές μέλος

27-12-20

02:19
Χώρισε ή συνεχίζει να τον κερατωνει?Τι εννοεις τι έγινε? Δεν καταλαβα![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

27-12-20

02:27
Απο αυτο που έβαλες εδω καταλαβα οτι η απιστια της ολη ηταν να συνευρεθει οπτικα με τον αλλον μονο σε τυχαιες συναντησεις που και καλα κοιταχθηκαν στιγμιαια. Αυτο αμα θελουμε το πιστευουμε. Μονο η ιδια ξερει τι εκανε και με ποιονΧώρισε ή συνεχίζει να τον κερατωνει?
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.138 μηνύματα.

27-12-20

04:15
Γιατί παντού κολλάει ο ύμνος του κερατά ρε γαμώτο;Πάει,πάει,γεμίσαμε κερατάδες,να δούμε τι θα λέμε στους μαραγκούς όταν θα πρέπει να βάλουν τις πόρτες
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

27-12-20

07:35
Γιατί παντού κολλάει ο ύμνος του κερατά ρε γαμώτο;Πάει,πάει,γεμίσαμε κερατάδες,να δούμε τι θα λέμε στους μαραγκούς όταν θα πρέπει να βάλουν τις πόρτες
Σπίτι χωρίς κέρατο, δάσος δίχως έλατο Γιώτα μου.
Drama_queen
Νεοφερμένο μέλος
Η Drama_queen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

27-12-20

11:46
Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Τίποτα δεν έχει γίνει παιδιά. Τα πράγματα είναι όπως ήταν δεν έχει αλλάξει κάτι. Φυσικά και συνεχίζω να έχω τα ίδια συναισθήματα για τον άλλον άντρα τον οποίο ευτυχώς τελευταία δε βλέπω καθόλου. Μια φορά μόνο τον προηγούμενο μήνα έτυχε κάτι εντελώς κουλό. Τον συνάντησα να περνάει απ' το σπίτι μου (μένω κάπου απομακρυσμενα και δεν είναι εύκολο να περάσει κάποιος από κει) . Δεν υποννοώ κάτι, για δουλειά πέρασε και φάνηκε ότι ξαφνιάστηκε όταν με είδε όπως και γω. Μη τα πολυλογω ήμουν πολύ κρύα, έσκυψα το κεφάλι με ένα feeling του τύπου γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα ρε σύμπαν?! Με ρώτησε αν είμαι καλά με καρφωμένα τα μάτια πάνω μου και μετά έφυγε. Φορούσα και γυαλιά και δεν άφησα να συμβεί καμία σύνδεση μεταξύ μας. Με πονάει και έχω εξαντληθεί συναισθηματικά ,δε θέλω άλλο να νιώθω. Βλέπω και την δικιά του συνέχεια εκεί που δουλεύει να μου χαμογελάει και να μου μιλάει και γίνομαι ράκος . Αυτά. Με τον άντρα μου τα ίδια. Μια υπέροχη φιλική ατμόσφαιρα.
Nick890
Επιφανές μέλος

27-12-20

11:49
Δεν το συζητήσες τελικά κάτι με τον άντρα σου ?Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Τίποτα δεν έχει γίνει παιδιά. Τα πράγματα είναι όπως ήταν δεν έχει αλλάξει κάτι. Φυσικά και συνεχίζω να έχω τα ίδια συναισθήματα για τον άλλον άντρα τον οποίο ευτυχώς τελευταία δε βλέπω καθόλου. Μια φορά μόνο τον προηγούμενο μήνα έτυχε κάτι εντελώς κουλό. Τον συνάντησα να περνάει απ' το σπίτι μου (μένω κάπου απομακρυσμενα και δεν είναι εύκολο να περάσει κάποιος από κει) . Δεν υποννοώ κάτι, για δουλειά πέρασε και φάνηκε ότι ξαφνιάστηκε όταν με είδε όπως και γω. Μη τα πολυλογω ήμουν πολύ κρύα, έσκυψα το κεφάλι με ένα feeling του τύπου γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα ρε σύμπαν?! Με ρώτησε αν είμαι καλά με καρφωμένα τα μάτια πάνω μου και μετά έφυγε. Φορούσα και γυαλιά και δεν άφησα να συμβεί καμία σύνδεση μεταξύ μας. Με πονάει και έχω εξαντληθεί συναισθηματικά ,δε θέλω άλλο να νιώθω. Βλέπω και την δικιά του συνέχεια εκεί που δουλεύει να μου χαμογελάει και να μου μιλάει και γίνομαι ράκος . Αυτά. Με τον άντρα μου τα ίδια. Μια υπέροχη φιλική ατμόσφαιρα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

27-12-20

11:49
Αφου σε ποναει και ουτε το προχωρας μαζι του καλυτερα ειναι να προχωρησεις με αυτον που εχεις τον αντρα σου αφήνοντας τον αλλον πισω και να φυγει.Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Τίποτα δεν έχει γίνει παιδιά. Τα πράγματα είναι όπως ήταν δεν έχει αλλάξει κάτι. Φυσικά και συνεχίζω να έχω τα ίδια συναισθήματα για τον άλλον άντρα τον οποίο ευτυχώς τελευταία δε βλέπω καθόλου. Μια φορά μόνο τον προηγούμενο μήνα έτυχε κάτι εντελώς κουλό. Τον συνάντησα να περνάει απ' το σπίτι μου (μένω κάπου απομακρυσμενα και δεν είναι εύκολο να περάσει κάποιος από κει) . Δεν υποννοώ κάτι, για δουλειά πέρασε και φάνηκε ότι ξαφνιάστηκε όταν με είδε όπως και γω. Μη τα πολυλογω ήμουν πολύ κρύα, έσκυψα το κεφάλι με ένα feeling του τύπου γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα ρε σύμπαν?! Με ρώτησε αν είμαι καλά με καρφωμένα τα μάτια πάνω μου και μετά έφυγε. Φορούσα και γυαλιά και δεν άφησα να συμβεί καμία σύνδεση μεταξύ μας. Με πονάει και έχω εξαντληθεί συναισθηματικά ,δε θέλω άλλο να νιώθω. Βλέπω και την δικιά του συνέχεια εκεί που δουλεύει να μου χαμογελάει και να μου μιλάει και γίνομαι ράκος . Αυτά. Με τον άντρα μου τα ίδια. Μια υπέροχη φιλική ατμόσφαιρα.
Αρρωσταινεις ετσι και χωρις ανταποκριση ή να ζεις παραλληλα σε μια πραγματικοτητα που δε σε καλυπτει ειναι οτι χειροτερο.
Βρες τι θες τι σε καλυπτει και που θέλεις να εισαι και με οτι σε κανει να νιωθεις ομορφα.

Καλες γιορτες

Nick890
Επιφανές μέλος

27-12-20

11:51
Μα είναι παντρεμένηΑφου σε ποναει και ουτε το προχωρας μαζι του καλυτερα ειναι να προχωρησεις με αυτον που εχεις τον αντρα σου αφήνοντας τον αλλον πισω και να φυγει.
Αρρωσταινεις ετσι και χωρις ανταποκριση ή να ζεις παραλληλα σε μια πραγματικοτητα που δε σε καλυπτει ειναι οτι χειροτερο.
Βρες τι θες τι σε καλυπτει και που θέλεις να εισαι και με οτι σε κανει να νιωθεις ομορφα.
Καλες γιορτες![]()
Δεν ξέρω κατά. Πόσο ισχύει αυτό αλλά ίσως μετά από καιρό τα ζευγάρια να συνηθησαν μαΚ και φυσικά δεν έχουν την ίδια τρομερή καυτή έλξη όπως την πρώτη φορά ,αλλά αυτό που μένει πιστεύω είναι η αγάπη (νταξ αν δεν υπάρχει και αυτό ,άστα να πάει )
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

27-12-20

11:58
Σωστα ναιΜα είναι παντρεμένη
Δεν ξέρω κατά. Πόσο ισχύει αυτό αλλά ίσως μετά από καιρό τα ζευγάρια να συνηθησαν μαΚ και φυσικά δεν έχουν την ίδια τρομερή καυτή έλξη όπως την πρώτη φορά ,αλλά αυτό που μένει πιστεύω είναι η αγάπη (νταξ αν δεν υπάρχει και αυτό ,άστα να πάει )

Αν σωζεται η κατασταση ενταξει.
Αν οχι αξιζει να μενεις σε ενα γαμο συμβατικα μονο για το οικονομικο? Ή για οτιδηποτε αλλο?
Ειναι σα να πετας τον εαυτο σου απο το παραθυρο.
Αναλογα τον καθε ανθρωπο επομενως δεν ειναι ολα για ολους.
Αλλα το να μενεις σε κατι τελειωμενο απο χρονια δεν ξερω τι ικανοποιηση σου δίνει.
Οτι εχεις γαμο?
Οτι μια χαρα ολα?
Ρωταω γενικα γιατι ειναι οντως ερωτηματα που βλεπουμε σε γαμους/σχεσεις οπου σκαει η φουσκα και μετα νιωθουν ετσι?
Εσυ @Nick890 αμα ειχες ενα γαμο που δεν προχωραγε θα εμενες? Να κανεις τι?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Requiem
- marww
- User2350
- Joji
- camil
- Μαρια30
- L0st
- anastasia papa
- παιδι για κλαματα
- Soraya
- Liza19
- Nikolas77
- Jack of Spades
- harry akritas
- ag97
- fretoe
- orchidea
- Idontknoww
- Libertus
- Ryuzaki
- ZENEVIEV
- eukleidhs1821
- kapa1405
- grtt
- kogba
- charmander
- SweetGirl
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- jj!
- Lolita13
- Forgetit
- giannhs2001
- Angelo27
- Viedo
- American Economist
- Meow
- Κλημεντίνη
- Scott
- Στεφανος56
- johnsala
- NightOwl
- Rene2004
- Memetchi
- hirasawayui
- CiNeFiL
- Εχέμυθη
- Scandal
- kiyoshi
- Μαυρίκιος
- fmarulezkd
- ΘανάσοςG4
- Athens2002
- Serotonin
- tslef8
- pinkheart
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.