Σπύρος Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 71 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 18:14 Ο Σπύρος έγραψε: #261 06-11-09 18:14 Σχετικά με τα δύο επίθετα. Εγώ επέμενα να πάρουν και τα δύο επίθετα σε αντίθεση με την γυναίκα μου που δεν την απασχολούσε καθόλου. Με το που γεννήθηκε ο πρώτος γιός τρέχαμε στον εισαγγελέα για να διορθώσουμε την λάθος εγγραφή του παιδιού στην κλινική!!!! [τον καταχώρησαν, κατά λάθο με το επίθετο της μητέρας του μόνο!!! ]. Γεννήθηκε ο 2ος γιός και μία από τα ίδια. Αυτή την φορά μόνο με το δικό μου επίθετο και φυσικά πάλι στον εισαγγελέα για διόρθωση. Πάμε στον Δήμο να πάρουμε πιστοποητικά και ... ο χώρος για το επίθετο δεν έφτανε και για τα δύο και το 2ο ΄ταν κομμένο. Στην τράπεζα το ίδιο. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου κουράστηκε απ το όλο μπέρδεμα και ζήτησε δικαστικά να αφαιρεθεί το επίθετο της απ τα παιδιά. Φτάσαμε 5μελές εφετείο, πληρώσαμε 1.500.000 δρχ!!! σε δικηγόρους και η τελική απόφαση ήταν " ας προσέχατε όταν το δηλώνατε..." και στα 18 τους τα παιδιά θα αποφασίσουν μόνα τους.!!! Παρά την άπειρη αγάπη που έχω για την γυναίκα μου μετανιώσαμε πικρά. [αυτά όλα έγιναν μεταξύ 1999-2002]. Μία σκέψη τελευταία. Εάν ο ένας γιός κρατάει της μητέρας του και ο άλλος του πατέρα του, φαντάζεστε το μπέρδεμα?? Δε λέω, σωστή και απαραίτητη η ισσότητα αλλά ίσως τέτοια διαδικαστικά να τ' αφήσουμε για τα παιδιά μας. Δεν αναφέρω τα καθημερινά λάθη πχ ταχυδρομείο, σχολεία, βεβαιώσεις κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:02 Ο self-instructive depressing: #262 06-11-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Σπύρος: Σχετικά με τα δύο επίθετα. Εγώ επέμενα να πάρουν και τα δύο επίθετα σε αντίθεση με την γυναίκα μου που δεν την απασχολούσε καθόλου. Με το που γεννήθηκε ο πρώτος γιός τρέχαμε στον εισαγγελέα για να διορθώσουμε την λάθος εγγραφή του παιδιού στην κλινική!!!! [τον καταχώρησαν, κατά λάθο με το επίθετο της μητέρας του μόνο!!! ]. Γεννήθηκε ο 2ος γιός και μία από τα ίδια. Αυτή την φορά μόνο με το δικό μου επίθετο και φυσικά πάλι στον εισαγγελέα για διόρθωση. Πάμε στον Δήμο να πάρουμε πιστοποητικά και ... ο χώρος για το επίθετο δεν έφτανε και για τα δύο και το 2ο ΄ταν κομμένο. Στην τράπεζα το ίδιο. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει άμα σε λένε π.χ. Δήμου και την γυναίκα σου Λίνου αλλά άμα λέγεσαι Παπασπυροανθοτελόπουλος και η γυναίκα σου Βικοσταυροδεσποτοπούλου κατανοώ ότι γίνεται σπατάλη δημοσίου χαρτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2009 thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 18:55 Η thetis έγραψε: #263 07-07-10 18:55 Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 19:14 Η Subject to change: #264 07-07-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από thetis: Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Click για ανάπτυξη... "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #265 07-07-10 20:10 εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 03:02 Η Μελιώ έγραψε: #266 08-07-10 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σχετικά με τα δύο επίθετα. Εγώ επέμενα να πάρουν και τα δύο επίθετα σε αντίθεση με την γυναίκα μου που δεν την απασχολούσε καθόλου. Με το που γεννήθηκε ο πρώτος γιός τρέχαμε στον εισαγγελέα για να διορθώσουμε την λάθος εγγραφή του παιδιού στην κλινική!!!! [τον καταχώρησαν, κατά λάθο με το επίθετο της μητέρας του μόνο!!! ]. Γεννήθηκε ο 2ος γιός και μία από τα ίδια. Αυτή την φορά μόνο με το δικό μου επίθετο και φυσικά πάλι στον εισαγγελέα για διόρθωση. Πάμε στον Δήμο να πάρουμε πιστοποητικά και ... ο χώρος για το επίθετο δεν έφτανε και για τα δύο και το 2ο ΄ταν κομμένο. Στην τράπεζα το ίδιο. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου κουράστηκε απ το όλο μπέρδεμα και ζήτησε δικαστικά να αφαιρεθεί το επίθετο της απ τα παιδιά. Φτάσαμε 5μελές εφετείο, πληρώσαμε 1.500.000 δρχ!!! σε δικηγόρους και η τελική απόφαση ήταν " ας προσέχατε όταν το δηλώνατε..." και στα 18 τους τα παιδιά θα αποφασίσουν μόνα τους.!!! Παρά την άπειρη αγάπη που έχω για την γυναίκα μου μετανιώσαμε πικρά. [αυτά όλα έγιναν μεταξύ 1999-2002]. Μία σκέψη τελευταία. Εάν ο ένας γιός κρατάει της μητέρας του και ο άλλος του πατέρα του, φαντάζεστε το μπέρδεμα?? Δε λέω, σωστή και απαραίτητη η ισσότητα αλλά ίσως τέτοια διαδικαστικά να τ' αφήσουμε για τα παιδιά μας. Δεν αναφέρω τα καθημερινά λάθη πχ ταχυδρομείο, σχολεία, βεβαιώσεις κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 20:02 Ο self-instructive depressing: #262 06-11-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από Σπύρος: Σχετικά με τα δύο επίθετα. Εγώ επέμενα να πάρουν και τα δύο επίθετα σε αντίθεση με την γυναίκα μου που δεν την απασχολούσε καθόλου. Με το που γεννήθηκε ο πρώτος γιός τρέχαμε στον εισαγγελέα για να διορθώσουμε την λάθος εγγραφή του παιδιού στην κλινική!!!! [τον καταχώρησαν, κατά λάθο με το επίθετο της μητέρας του μόνο!!! ]. Γεννήθηκε ο 2ος γιός και μία από τα ίδια. Αυτή την φορά μόνο με το δικό μου επίθετο και φυσικά πάλι στον εισαγγελέα για διόρθωση. Πάμε στον Δήμο να πάρουμε πιστοποητικά και ... ο χώρος για το επίθετο δεν έφτανε και για τα δύο και το 2ο ΄ταν κομμένο. Στην τράπεζα το ίδιο. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει άμα σε λένε π.χ. Δήμου και την γυναίκα σου Λίνου αλλά άμα λέγεσαι Παπασπυροανθοτελόπουλος και η γυναίκα σου Βικοσταυροδεσποτοπούλου κατανοώ ότι γίνεται σπατάλη δημοσίου χαρτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Νοεμβρίου 2009 thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 18:55 Η thetis έγραψε: #263 07-07-10 18:55 Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 19:14 Η Subject to change: #264 07-07-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από thetis: Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Click για ανάπτυξη... "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #265 07-07-10 20:10 εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 03:02 Η Μελιώ έγραψε: #266 08-07-10 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπύρος: Σχετικά με τα δύο επίθετα. Εγώ επέμενα να πάρουν και τα δύο επίθετα σε αντίθεση με την γυναίκα μου που δεν την απασχολούσε καθόλου. Με το που γεννήθηκε ο πρώτος γιός τρέχαμε στον εισαγγελέα για να διορθώσουμε την λάθος εγγραφή του παιδιού στην κλινική!!!! [τον καταχώρησαν, κατά λάθο με το επίθετο της μητέρας του μόνο!!! ]. Γεννήθηκε ο 2ος γιός και μία από τα ίδια. Αυτή την φορά μόνο με το δικό μου επίθετο και φυσικά πάλι στον εισαγγελέα για διόρθωση. Πάμε στον Δήμο να πάρουμε πιστοποητικά και ... ο χώρος για το επίθετο δεν έφτανε και για τα δύο και το 2ο ΄ταν κομμένο. Στην τράπεζα το ίδιο. . Click για ανάπτυξη... Εντάξει άμα σε λένε π.χ. Δήμου και την γυναίκα σου Λίνου αλλά άμα λέγεσαι Παπασπυροανθοτελόπουλος και η γυναίκα σου Βικοσταυροδεσποτοπούλου κατανοώ ότι γίνεται σπατάλη δημοσίου χαρτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 18:55 Η thetis έγραψε: #263 07-07-10 18:55 Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 19:14 Η Subject to change: #264 07-07-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από thetis: Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Click για ανάπτυξη... "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #265 07-07-10 20:10 εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 03:02 Η Μελιώ έγραψε: #266 08-07-10 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 19:14 Η Subject to change: #264 07-07-10 19:14 Αρχική Δημοσίευση από thetis: Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Click για ανάπτυξη... "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #265 07-07-10 20:10 εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 03:02 Η Μελιώ έγραψε: #266 08-07-10 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thetis: Τα παιδία μου έχουν το επίθετο του πατέρα τους ,μου το είχε θέσει πολύ λογικά «εσύ είσαι σίγουρη ότι είσαι η μανά τους δεν δικαιούμαι να έχω κι εγώ μια σιγουριά» Click για ανάπτυξη... "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2010 στις 20:10 Ο self-instructive depressing: #265 07-07-10 20:10 εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 03:02 Η Μελιώ έγραψε: #266 08-07-10 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελιώ Δραστήριο μέλος Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 03:02 Η Μελιώ έγραψε: #266 08-07-10 03:02 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: "Ναι γλυκέ μου, γι'αυτό θα μπουν και τα δύο " Click για ανάπτυξη... ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:22 Η Eileen έγραψε: #267 08-07-10 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μελιώ: ..... το δικό σου γλυκέ μου , και του κουμπάρου ! fixed ! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!! Λοιπόν.. Αν ποτέ μπω σε διαδικασία να κάνω οικογένεια, το να έχει το παιδί και το δικό μου επίθετο δεν θα μπω καν σε διαδικασία να το συζητήσω. Για εμένα είναι αυτονόητο.Και θεωρώ απαράδεκτο να παίρνουν κάποιες γυναίκες ακόμη και τώρα το επίθετο του άντρα τους. Μπορεί σε εσάς να μην φαίνεται άδικο αλλά εμένα με πειράζει πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:33 Η love_angel: #268 08-07-10 10:33 ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:39 Η Eileen έγραψε: #269 08-07-10 10:39 Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσύ άμεσα μπορεί να μην έπαθες τίποτα... Αλλά σε ρωτώ ευθέως, αφού το πάμε στο ένα επίθετο... Γιατί να έχεις μόνο του πατέρα σου και όχι μόνο της μητέρας σου? Άλλωστε,εκείνη σε "φιλοξενούσε" 9 μήνες, εκείνη σε ανέθρεψε... Γιατί λοιπόν να έχεις του πατέρα σου? Θα μου επιτρέψεις, αλλά μόνο γελοίο δεν ακούγεται σε εμένα... Γιατί για να μπορεί ένα παιδί να έχει αυτό το δεύτερο, γελοίο επίθετο όπως το χαρακτήρισες, πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια και αρκετοί αγώνες από το γυναικείο κίνημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:42 Η Neraida έγραψε: #270 08-07-10 10:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: ειναι γελοιο να εχει το παιδι δυο επιθετα λες και ειναι ο κληρονομος για το βασιλικο στεμα της ισπανιας. εγω που εχω του πατερα μου δεν επαθα και τιποτα. Click για ανάπτυξη... Καλα κι εγω δεν επαθα κατι...αλλα γιατι να μην εχω και τα δυο επιθετα, ωστε να εχω τη δυνατοτητα να χρησιμοποιω ειτε και τα δυο (εαν αρεσκομαι σε σιδηροδρομους) ειτε αυτο που θεωρω πιο ευηχο? Θελω να πω που ακριβως κωλυομαστε...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:45 Η love_angel: #271 08-07-10 10:45 σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 10:47 Η Neraida έγραψε: #272 08-07-10 10:47 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: σιγα μην κατσω να ασχοληθω για το επιθετο. υγιες να ειναι το παιδι μου, να υπαρχει υγεια και ας παρει το επιθετο του αντρα μου. σιγα μη σκασω. αυτα ειναι παραδοσεις χρονων. και εγω ειμαι παραδοσιακη γυναικα. Click για ανάπτυξη... Δεκτον και σεβαστον που λενε... Εγω που δεν ειμαι μπορω να εχω τη δυνατοτητα να δωσω το επιθετο μου στο παιδι μου...ναι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:44 Ο Άγγελος έγραψε: #273 08-07-10 11:44 πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:03 Η Neraida έγραψε: #274 08-07-10 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: πρακτικα καλυτερο ειναι το παιδι να παρει ένα επωνυμο.... τωρα εσεις λετε να μπορει να παρει μονο της γυναικας?λετε να γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Διαφορετικα, εαν δεν το δηλωσουν πριν το γαμο, θα λαβει το επωνυμο του πατερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:33 Ο Άγγελος έγραψε: #275 08-07-10 12:33 Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν την τελεση του γαμου μπορει το ζευγαρι να υποβαλλει κοινη δηλωση για το ποιο επωνυμο επιθυμει να λαβει το παιδι του. Click για ανάπτυξη... α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:36 Η Neraida έγραψε: #276 08-07-10 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: α..οκ..οποτε ρυθμιζεται..οποτε γιατι το προβλημα? Click για ανάπτυξη... Μα αυτο ακριβως λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα... Αλλα θα ηταν ακομα καλυτερο να μη χρειαζεται το ζευγαρι να μπαινει στη διαδικασια αυτη της κοινης δηλωσης και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 13:27 Ο Άγγελος έγραψε: #277 08-07-10 13:27 και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και να παιρνει το παιδι αυτοματα τα επωνυμα και των δυο γονεων και ας χρησιμοποιειται μετεπειτα ειτε ο συνδυσμος και των δυο ειτε το ενα εξ αυτων. Click για ανάπτυξη... θεωρητικα καλο μου φαινεται. αλλα πρακτικα ισως οχι..να γεννιουνται ολοι εξ αρχης με δυο ονοματα..και να διαλεγουν μετα..φαντασου ποσα μπερδεματα μπορουν να γινουν ή απατεωνιες..θελουν σκεψη αυτα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thetis Νεοφερμένο μέλος Η thetis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 15:05 Η thetis έγραψε: #278 08-07-10 15:05 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo lugar thenutritionist camil fourkaki Zelina Alma Libre Ariana2018 giannhs2001 Forgetit tslef8 fockos Κλημεντίνη Viedo charmander Elena345 Έμμα Vold Μαυρίκιος Jocaste Memetchi Μάρκος Βασίλης Arianara S3 Meow American Economist Konstantinos_m jj! Libertus uni77 Lathy JohnGreek Εχέμυθη panagiotis econ Unseen skygge hirasawayui Nickx Ace of Spades ΘανάσοςG4 don_vito gedore "άσχημο_όνειρο" Scandal harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: εγώ πάντως θα απαντούσα : <<αυτή η σιγουριά θα σε φάει>> και θα γελούσα ένοχα και χαιρέκακα 8) Click για ανάπτυξη... Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι είναι σίγουρος ακόμα και να είχα κάνει λαδιά εγώ γιατί γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι αυτός που το γεννάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athene Δραστήριο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 423 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:44 Η athene έγραψε: #279 08-07-10 16:44 Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 17:01 Η Resident Evil: #280 08-07-10 17:01 Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από athene: Είχα μια φίλη όπου είχε άλλα 4 αδέλφια!2 αγόρια και 2 κορίτσια..Τα κορίτσια της οικογενείας πήραν της μάνας το επίθετο(κότσαραν και από δίπλα και του πατέρα,μόνο και μόνο για να μη διαμαρτύρεται ),ενώ τα αγόρια μόνο το επίθετο του πατέρα τους!Αυτό,το θεωρώ λιγάκι αρρωστημένο..όχι το να έχει ένα παιδί απλώς 2 επίθετα! Click για ανάπτυξη... r u sure? Εχω την εντύπωση ότι δεν μπορούν τα αδέλφια (επίσημως) να έχουν διαφορετικά επώνυμα [όταν είναι παιδιά της ίδιας μάνας και του ίδιου πατέρα--τουλάχιστον στα μάτια του νόμου - εννοώ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.