giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.

28-09-25

18:23
εδώ και χρόνια είναι άτομα όπως ο Light, Snik, Tranos, Josephine, κτλ
Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδηόπως η Αλεξίου, Πάριος, Σφακιανάκης

Γούστα είναι αυτά, δεν θεωρώ πως φθείρουν τη νεολαία (για όλα τα νέα είδη μουσικής πάντα αυτό έλεγαν) ούτε τα κρίνω. Για κακή ποιότητα εννοούσα στα είδη που εμείς γουστάρουμε και ξενερώνουμε με την τωρινή παρακμή. Για εσάς εδώ προφανώς η pop (που κυριαρχεί στο θρεντ) για εμένα η EDM/EBM (τα σύγχρονα κομμάτια δεν έχουν σε καμμία περίπτωση την τσαχπινιά και το μεράκι εκείνων των 90s και είναι ατελείωτα beats με ίδιο ρυθμό, σκέτη εμπορευματοποίηση από άχρηστους DJ που απαιτούν όμως γερό παραδάκι).
Καλά τα λαϊκά τα θεωρώ νεκρά εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Γάγγραινα τους υπήρξε το σκυλάδικο 80s/90s-σήμερα που τα έχουν κάνει αποκρουστικά και μας έμειναν ως παρακαταθήκη νοσταλγίας τα ρεμπέτικα και ο Στελάρας. Όσο για τη ροκ, δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να ακούει κομμάτια μετά τα 90s (μην πω 80s).
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.

28-09-25

18:30
Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη
Γούστα είναι αυτά, δεν θεωρώ πως φθείρουν τη νεολαία (για όλα τα νέα είδη μουσικής πάντα αυτό έλεγαν) ούτε τα κρίνω. Για κακή ποιότητα εννοούσα στα είδη που εμείς γουστάρουμε και ξενερώνουμε με την τωρινή παρακμή. Για εσάς εδώ προφανώς η pop (που κυριαρχεί στο θρεντ) για εμένα η EDM/EBM (τα σύγχρονα κομμάτια δεν έχουν σε καμμία περίπτωση την τσαχπινιά και το μεράκι εκείνων των 90s και είναι ατελείωτα beats με ίδιο ρυθμό, σκέτη εμπορευματοποίηση από άχρηστους DJ που απαιτούν όμως γερό παραδάκι).
Καλά τα λαϊκά τα θεωρώ νεκρά εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Γάγγραινα τους υπήρξε το σκυλάδικο 80s/90s-σήμερα που τα έχουν κάνει αποκρουστικά και μας έμειναν ως παρακαταθήκη νοσταλγίας τα ρεμπέτικα και ο Στελάρας. Όσο για τη ροκ, δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να ακούει κομμάτια μετά τα 90s (μην πω 80s).
Προφανώς και φθείρουν την νεολαία Γιάννη όταν τα τραγούδια τους βρίζουν χυδαία, μιλάνε για ναρκωτικά, βία, εύκολο πλούτος μέσω παρανομιών, ενώ θεωρούν τις γυναίκες αντικείμενα χωρίς ηθική. Δεν είναι τυχαίο που από όταν ήρθαν στην επιφάνεια αυτά τα τραγούδια η βία στα σχολεία έχει εκτιναχθεί, όλα συνδέονται μεταξύ τους.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.537 μηνύματα.

28-09-25

21:41
Τα 10σ ήταν καλή δεκαετία για την ποπ, λίγο υπερβάλουν τα παιδιά στην προσπάθεια τους να αναλύσουν γιατί δεν κάνει άλλο επιτυχία η Μαράια η οποία πτώση της δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της βιομηχανίας.Γούστα είναι αυτά, δεν θεωρώ πως φθείρουν τη νεολαία (για όλα τα νέα είδη μουσικής πάντα αυτό έλεγαν) ούτε τα κρίνω. Για κακή ποιότητα εννοούσα στα είδη που εμείς γουστάρουμε και ξενερώνουμε με την τωρινή παρακμή. Για εσάς εδώ προφανώς η pop (που κυριαρχεί στο θρεντ) για εμένα η EDM/EBM (τα σύγχρονα κομμάτια δεν έχουν σε καμμία περίπτωση την τσαχπινιά και το μεράκι εκείνων των 90s και είναι ατελείωτα beats με ίδιο ρυθμό, σκέτη εμπορευματοποίηση από άχρηστους DJ που απαιτούν όμως γερό παραδάκι).
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

28-09-25

21:49
Πάντως αν τα σημερινά σας φαίνονται low effort και χάλια περιμένετε να δείτε οταν θα βγάζουν μουσική και στίχους απο ΑΙ.

Google Gemini^

(Σε ύφος βαρύ ζεϊμπέκικο)
Στροφή 1
Σ' ένα ποτήρι έπνιξα τα όνειρα που είχα,
κι η νύχτα αυτή, βαριά σκιά, με τύλιξε στα δίχτυα.
Με κάρφωσε το βλέμμα σου, μαχαίρι στην καρδιά,
και μ' άφησες μονάχο μου στη μαύρη ερημιά.
Τα λόγια σου σημάδεψαν το ταπεινό κορμί μου,
ήσουν ο κόσμος μου εσύ, ήσουν η φυλακή μου.
Ρεφρέν
Και τώρα πίνω για να ζήσω, να ξεχάσω, να πονώ,
σ' αυτό το άδειο μαγαζί τον εαυτό μου να σκορπώ.
Γυρίζει ο κόσμος ανάποδα, μα εγώ μένω εδώ,
ένας καημός που περπατά σ' ένα γυαλί σπασμένο.
Δεν έχω δρόμο να διαβώ, δεν έχo φως να δω.
Στροφή 2
Οι φίλοι μου μου λένε πια να πάψω να σε ψάχνω,
σε άγνωστες αγκαλιές, λένε, τον πόνο σου να θάψω.
Μα πώς να σβήσω μια φωτιά που καίει τα σωθικά,
που με ξυπνάει τα μεσάνυχτα και με ρωτάει "πού 'σαι πια;".
Κάθε γωνιά, κάθε στενό, εσένα μου θυμίζει,
κι η λογική μου σαν κερί αργά-αργά τρεμοσβήνει.
Ρεφρέν
Και τώρα πίνω για να ζήσω, να ξεχάσω, να πονώ,
σ' αυτό το άδειο μαγαζί τον εαυτό μου να σκορπώ.
Γυρίζει ο κόσμος ανάποδα, μα εγώ μένω εδώ,
ένας καημός που περπατά σ' ένα γυαλί σπασμένο.
Δεν έχω δρόμο να διαβώ, δεν έχω φως να δω.
Google Gemini^
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.255 μηνύματα.

28-09-25

22:09
Πάντως αν τα σημερινά σας φαίνονται low effort και χάλια περιμένετε να δείτε οταν θα βγάζουν μουσική και στίχους απο ΑΙ.
Google Gemini^
κάνε ένα εφφορτ να το τραγουδήσεις πλιζ και ανέβασέ το εδώ.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.

03-10-25

20:41
Σαν σήμερα το 1995, η Mariah Carey κυκλοφορεί το 5ο studio album της με τίτλο “Daydream”, 2 χρόνια μετά την παγκόσμια επιτυχία του Music Box το οποίο πούλησε πάνω από 28 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα.
Το album από την πρώτη εβδομάδα έγινε σαρωτική επιτυχία σε όλες τις χώρες, με 3 singles να γίνονται number 1 στις ΗΠΑ. Μέχρι και σήμερα θεωρείται το καλύτερο album της, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Music Box.
Αναλυτικά μερικά στατιστικά του album.
•Sales in the USA: 10.7 million copies
•Sales in Japan: 2.6 million copies
•Sales in Europe: 4 million copies
•Sales in Canada: 800 thousand copies
•Sales in Australia: 450 thousand copies
•Sales in rest of the world: 2.65 million copies
(=) Total sales globally: 21.2 million pure copies.
Singles record in the USA
•Fantasy: 8 weeks number 1
•One Sweet day: 16 weeks number 1 (ρεκόρ που κράτησε για 23 χρόνια)
•Always be my baby: 2 weeks number 1
•Open Arms: peaked at number 25
•Forever: peaked at number 12
Μέχρι και σήμερα το Daydream αποτελεί το 2ο πιο πετυχημένο album της με 21.2 εκατομμύρια φυσικές πωλήσεις, πίσω μόνο από το Music Box (1993) το οποίο πούλησε 28.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Και τα 2 album τα έχω στη συλλογή μου μέχρι και σήμερα λόγω του πατέρα μου, τα είχε αγοράσει στα τελετή της δεκαετίας του 1990.
@Scandal
Το full album παρακάτω.
Το album από την πρώτη εβδομάδα έγινε σαρωτική επιτυχία σε όλες τις χώρες, με 3 singles να γίνονται number 1 στις ΗΠΑ. Μέχρι και σήμερα θεωρείται το καλύτερο album της, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Music Box.
Μέχρι και σήμερα το Daydream αποτελεί το 2ο πιο πετυχημένο album της με 21.2 εκατομμύρια φυσικές πωλήσεις, πίσω μόνο από το Music Box (1993) το οποίο πούλησε 28.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως. Και τα 2 album τα έχω στη συλλογή μου μέχρι και σήμερα λόγω του πατέρα μου, τα είχε αγοράσει στα τελετή της δεκαετίας του 1990.
@Scandal
Το full album παρακάτω.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.323 μηνύματα.

03-10-25

21:31
Το τραγούδι Music Box (από το οποίο ονομάστηκε όλο το άλμπουμ) δεν το έχει πει ΠΟΤΕ live.Σαν σήμερα το 1995, η Mariah Carey κυκλοφορεί το 5ο studio album της με τίτλο “Daydream”, 2 χρόνια μετά την παγκόσμια επιτυχία του Music Box το οποίο πούλησε πάνω από 28 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα.
@Scandal
Το full album παρακάτω.
View attachment 153427
Αφού δεν θέλει η Mariah βολευόμαστε με ai. Δεν σας έχουμε πια ανάγκη Ms Mariah, πήραμε το καλούπι.

American Economist
Επιφανές μέλος

05-10-25

08:19
Η Taylor Swift φαίνεται ότι θα κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ τις επόμενες ημέρες. Το νέο της album πούλησε 2.7 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα στις ΗΠΑ μέσα σε μόλις 24 ώρες. Θέλει μόλις 600 χιλιάδες πωλήσεις για να σπάσει το record της Adele, όπου το 2015 πούλησε 3.3 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα του album 25 στις ΗΠΑ (5.7 εκατομμύρια παγκοσμίως) την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το πιο εντυπωσιακό στα νούμερα αυτά, είναι ότι αφορούν μόνο φυσικές πωλήσεις (CD, Vinyl, Digital purchase) και όχι streaming. Σε μια εποχή όπου οι πωλήσεις album είναι ελάχιστες, σπάει ρεκόρ πωλήσεων.
Παρόλο που δεν είμαι fan της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, τα νούμερα των πωλήσεων της είνα πραγματικά αξιοθαύμαστα.
@Grand Duchess
www.billboard.com
variety.com
Παρόλο που δεν είμαι fan της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, τα νούμερα των πωλήσεων της είνα πραγματικά αξιοθαύμαστα.
@Grand Duchess

Taylor Swift Breaks Adele’s Streaming-Era Record With ‘The Life of a Showgirl’
"The Life of a Showgirl" surpasses a 10-year-old consumption record held by Adele and continues to near the modern-era single-week album sales record.

Taylor Swift Sells 2.7 Million Copies of ‘The Life of a Showgirl’ on Day 1 — Already the Second-Best Tally for an Album’s First Week in History
Taylor Swift's 'The Life of a Showgirl' sold so many albums as of day 1 that it already holds the record for the second-most albums ever sold in a week.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.644 μηνύματα.

05-10-25

10:26
Έχω πολύ καιρό να ακούσω τα τραγούδια της αλλά χαίρομαι για εκείνη. Τουλάχιστον τα τραγούδια της έχουν στοίχους και όχι.... κραυγές και βρώμικες λέξεις.Η Taylor Swift φαίνεται ότι θα κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ τις επόμενες ημέρες. Το νέο της album πούλησε 2.7 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα στις ΗΠΑ μέσα σε μόλις 24 ώρες. Θέλει μόλις 600 χιλιάδες πωλήσεις για να σπάσει το record της Adele, όπου το 2015 πούλησε 3.3 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα του album 25 στις ΗΠΑ (5.7 εκατομμύρια παγκοσμίως) την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το πιο εντυπωσιακό στα νούμερα αυτά, είναι ότι αφορούν μόνο φυσικές πωλήσεις (CD, Vinyl, Digital purchase) και όχι streaming. Σε μια εποχή όπου οι πωλήσεις album είναι ελάχιστες, σπάει ρεκόρ πωλήσεων.
@Grand Duchess
![]()
"The Life of a Showgirl" surpasses a 10-year-old consumption record held by Adele and continues to near the modern-era single-week album sales record.www.billboard.com
![]()
Taylor Swift Sells 2.7 Million Copies of ‘The Life of a Showgirl’ on Day 1 — Already the Second-Best Tally for an Album’s First Week in History
Taylor Swift's 'The Life of a Showgirl' sold so many albums as of day 1 that it already holds the record for the second-most albums ever sold in a week.variety.com
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.127 μηνύματα.

05-10-25

12:46
Ένα άκουσα και με πήρε ο ύπνος . Απο τα μεγαλύτερα μυστήρια πως έχει γίνει η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης με τόσο αδιάφορα κομμάτια και φωνητικάΗ Taylor Swift φαίνεται ότι θα κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ τις επόμενες ημέρες. Το νέο της album πούλησε 2.7 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα στις ΗΠΑ μέσα σε μόλις 24 ώρες. Θέλει μόλις 600 χιλιάδες πωλήσεις για να σπάσει το record της Adele, όπου το 2015 πούλησε 3.3 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα του album 25 στις ΗΠΑ (5.7 εκατομμύρια παγκοσμίως) την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το πιο εντυπωσιακό στα νούμερα αυτά, είναι ότι αφορούν μόνο φυσικές πωλήσεις (CD, Vinyl, Digital purchase) και όχι streaming. Σε μια εποχή όπου οι πωλήσεις album είναι ελάχιστες, σπάει ρεκόρ πωλήσεων.
@Grand Duchess
![]()
"The Life of a Showgirl" surpasses a 10-year-old consumption record held by Adele and continues to near the modern-era single-week album sales record.www.billboard.com
![]()
Taylor Swift's 'The Life of a Showgirl' sold so many albums as of day 1 that it already holds the record for the second-most albums ever sold in a week.variety.com

American Economist
Επιφανές μέλος

05-10-25

12:52
Ένα άκουσα και με πήρε ο ύπνος . Απο τα μεγαλύτερα μυστήρια πως έχει γίνει η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης με τόσο αδιάφορα κομμάτια και φωνητικά
Κοίτα και εγώ το άκουσα από περιέργεια, βαρέθηκα και εγώ. Μόνο ένα κομμάτι μου άρεσε, όχι όμως για να το ακούω καθημερινά. Είναι όντως άξιο απορίας το πως έχει γίνει τόσο τεράστια εμπορικά, από την στιγμή που τα κομμάτια της δεν έχουν κάτι το διαφορετικό να προσφέρουν. Το μόνο album της που ήταν κορυφαίο και αξίζει πραγματικά ήταν το 1989 που κυκλοφόρησε πριν 11 χρόνια, είχε παγκόσμιες επιτυχίες όπως το Shake it Off, Bad Blood, Style, Blank Space. Μετά από αυτό το album τίποτα το ιδιαίτερο.
Από pop τραγουδίστριες θεωρώ την Rihanna αιώνες καλύτερη με πολύ πιο ποιοτικά τραγούδια. Αν και για εμένα all time top είναι η Adele από γυναίκες τραγουδίστριες, τραγούδια όπως το Rolling in the Deep, Someone like you, Skyfall, Hello, κτλ δεν ξαναβγαίνουν πλέον.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.537 μηνύματα.

05-10-25

13:30
Η Τειλορ είχε χτίσει από την αρχή την εικόνα της γλυκιάς όμορφης Αμερικάνας. Το μεγαλύτερο «σκάνδαλο» που είχε στο όνομα της ήταν ότι έκανε συνέχεια σχέσεις το οποίο και η ίδια εκμεταλλεύτηκε στο φουλ εμπορικά. Της πήρε χρόνια να προσπαθήσει να ταρακουνήσει λίγο αυτή την εικόνα και πάλι το έκανε με τρομερά σειφ τρόπο. Είναι αυτή η καλλιτέχνιδα που μπορούν εύκολα οι γονείς να αφήσουν τα παιδιά τους να ακούσουν, δεν έχουν βρισιές κτλ, πανεύκολο να παίξουν στο ραδιόφωνο, δεν σοκάρουν, δεν προκαλούν και όλα τα σχετικά. Θεωρώ ότι το τικ τοκ και η πανδημία την ωφέλησαν παρά πολύ στην πιο indie στροφή της και έδωσαν σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό την ευκαιρία να ακούσει τη μουσική της που γενικώς στοχεύει σε ένα κοινό που θέλει αυτοβιογραφικά αφηγηματικά τραγούδια. Για αυτό και μπορεί να πουλήσει μαζικά παρότι δεν προσφέρει κατι απαραίτητα καινούργιο. Είναι για τον μέσο Αμερικανό και ειδικά τις νεότερες ηλικίες.
Δεν το έχω ακούσει προσωπικά αλλά είχα δει τις εικόνες για το νέο της άλμπουμ που είχαν αυτό τη μπρουλεσκ καν-καν αισθητική όμως όπως αναμενόμενο τα τραγούδια δεν είχαν καμία σχέση με αυτήν. Είχε την ευκαιρία να δείξει την πιο σεξι και αυθόρμητη πλευρά της και αντι αυτού είναι χαζοερωτευμενα τραγούδια για τον μέλλοντα άντρα της με τον ίδιο ρυθμό.
Δεν το έχω ακούσει προσωπικά αλλά είχα δει τις εικόνες για το νέο της άλμπουμ που είχαν αυτό τη μπρουλεσκ καν-καν αισθητική όμως όπως αναμενόμενο τα τραγούδια δεν είχαν καμία σχέση με αυτήν. Είχε την ευκαιρία να δείξει την πιο σεξι και αυθόρμητη πλευρά της και αντι αυτού είναι χαζοερωτευμενα τραγούδια για τον μέλλοντα άντρα της με τον ίδιο ρυθμό.
American Economist
Επιφανές μέλος

06-10-25

19:48
Κάπως έτσι αναμένεται να είναι το USA Billboard Chart για την εβδομάδα που λήγει αύριο. Στις 12 πρώτες θέσεις όλα τα νέα τραγούδια του δίσκου της Taylor Swift. 

American Economist
Επιφανές μέλος

08-10-25

14:45
Είναι επίσημο, η Taylor Swift έσπασε το ρεκόρ της Adele μετά από 10 χρόνια. Το 2015 ο δίσκος 25 της Adele πούλησε 3.4 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ (5.7 εκατομμύρια παγκοσμίως) την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Ο νέος δίσκος της Taylor Swift πούλησε 3.5 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα στις ΗΠΑ τις 5 πρώτες ημέρες, σπάζοντας το ρεκόρ του fastest selling album. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι πωλήσεις αφορούν φυσικά αντίτυπα και όχι streaming services.
Βέβαια τις συνολικές πωλήσεις του 25 της Adele δεν θα τις φτάσει, καθώς ο δίσκος πούλησε συνολικά 22 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως μέχρι σήμερα.
www.billboard.com
Βέβαια τις συνολικές πωλήσεις του 25 της Adele δεν θα τις φτάσει, καθώς ο δίσκος πούλησε συνολικά 22 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

"The Life of a Showgirl" surpasses a 10-year-old consumption record held by Adele and continues to near the modern-era single-week album sales record.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

09-10-25

13:41
ναι μονο εγω το βρίσκω τοσο creepy που έγραψε ολόκληρο άλμπουμ για το πόσο γαμάτος είναι ο γκόμενος της-που ξερει 2 χρόνια- πόσο φανταστική είναι η σχέση τους και το πόσο καλά τη γαμάει;
cringefest
cringefest
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.127 μηνύματα.

09-10-25

13:54
μου πετάει πολύ στο τικ τοκ να την κοροϊδεύουν για τα lyrics . Δεν ξερω , θα βαλω μετα κανένα να ακούσω στο mute για να δω τι γραφειναι μονο εγω το βρίσκω τοσο creepy που έγραψε ολόκληρο άλμπουμ για το πόσο γαμάτος είναι ο γκόμενος της-που ξερει 2 χρόνια- πόσο φανταστική είναι η σχέση τους και το πόσο καλά τη γαμάει;
cringefest

09-10-25

13:57
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε μόνο ένα αγαπημένο σας album.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

09-10-25

13:59
μου πετάει πολύ στο τικ τοκ να την κοροϊδεύουν για τα lyrics . Δεν ξερω , θα βαλω μετα κανένα να ακούσω στο mute για να δω τι γραφει
Forgive me, it sounds cocky
He ah-matized me and opened my eyes
Redwood tree, it ain't hard to see
His love was the key that opened my thighs

Micro
Συντονιστής

09-10-25

14:01
@Memetchi Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ;

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

09-10-25

14:04
@Memetchi Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ;![]()
![]()
The curse on me was broken by your magic wand (ah)
Seems to me that you and me, we make our own luck
New Heights (New Heights) of manhood (manhood)
εδώ κάνει reference στο πουλι του btw
ξερνάω πραγματικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- AggelikiGr
- Scandal
- American Economist
- johnsala
- Memetchi
- giannhs2001
- chester20080
- vas 78
- Sosstoss
- jimis2001
- Μήτσος10
- charmander
- Natsuko
- fortheloveofshizaya
- taketrance
- Searching
- Kate1914
- Kafkinos
- rafaela11
- fmarulezkd
- louminis
- Luludaki
- jellojina
- Wonderkid
- еще один пророк р...
- Joji
- Libertus
- Desnel_
- phleidhs
- thenutritionist
- Arianara S3
- Hased Babis
- Unboxholics
- χημεια4λαιφ
- Esperos1
- jj!
- J.Cameron
- Giii
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.