Το καλύτερο μουσικό άλμπουμ όλων των εποχών

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα.
Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ; :eek: :mastigio
Δεν την παρακολουθώ και δεν ξέρω πολλά γι΄αυτήν αλλά μάλλον ήταν μέχρι που έμπλεξε με τα keys και τα wands.:lol:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.
@Memetchi Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ; :eek: :mastigio

Στοίχοι απο το τραγούδι “Actually Romantic” το οποίο βρίσκεται στο νέο της album.

IMG_4711.png

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.323 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.
Βλέπω πιάσαμε ωραίους στίχους. Τι έχουν να πουν εδώ οι ειδικοί;

(με timestamp)

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.537 μηνύματα.
@Memetchi Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ; :eek: :mastigio
Δεν φταίω εγώ που προσπαθεί να το παίξει edgy τελευταία. Της πήρε δεν ξέρω και εγώ ποσά άλμπουμ για να πει ακόμα και την πιο απλή βρισιά αν δεν κάνω λάθος.
Βέβαια εγώ δεν βλέπω πρόβλημα με τους σεξουαλικοποιουμενους στίχους αν είναι έξυπνοι και ταιριάζουν στα τραγούδια

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.
ούτε εγώ εχω πρόβλημα με τους σεξουαλικοποιημένους στίχους, μου φάνηκε απειρα κρίντζι και κρίπι που το έγραψε για τον γκόμενο της συγκεκριμένα

δηλαδή θα ένιωθα φουλ άβολα να ακούει όλος ο πλανήτης για το πουλί μου και ολο το love story μας

πέρα απο το οτι μας έπρηξαν γενικά

Είδα τις προάλλες τους είχαν σε ενα πάνελ αυτη μαζί με τον Cillian Murphy και σχολίαζαν όλη την ωρα το δαχτυλίδι της και το γκόμενο της.

Ανάμεσα σε τετοιες προσωπικότητες, έλεος.

Τέλος πάντων ο,τι πουλάει
Αν πουλάει το να γαμιούνται επι σκηνής μπορεί να το δούμε και αυτό

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.
Ο μόνος δίσκος της που πραγματικά ήταν έργο τέχνης ήταν ο παρακάτω. Εκτός από το γεγονός το πούλησε 14 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα, όλα τα singles του έγιναν παγκόσμια mega hits.

IMG_4715.jpeg

Μετά από αυτό το album τίποτα το ιδιαίτερο.

American Economist

Επιφανές μέλος

Κρίμα, ήταν πραγματικά σημείο σταθμός για την μουσική βιομηχανία.