09-10-25

14:12
Δεν την παρακολουθώ και δεν ξέρω πολλά γι΄αυτήν αλλά μάλλον ήταν μέχρι που έμπλεξε με τα keys και τα wands.Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ;![]()
![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.

09-10-25

14:31
@Memetchi Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ;![]()
![]()
Στοίχοι απο το τραγούδι “Actually Romantic” το οποίο βρίσκεται στο νέο της album.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.323 μηνύματα.

09-10-25

14:34
Στοίχοι απο το τραγούδι “Actually Romantic” το οποίο βρίσκεται στο νέο της album.
View attachment 153614
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.728 μηνύματα.

09-10-25

14:39
Βλέπω πιάσαμε ωραίους στίχους. Τι έχουν να πουν εδώ οι ειδικοί;
(με timestamp)
(με timestamp)
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.537 μηνύματα.

09-10-25

14:44
Δεν φταίω εγώ που προσπαθεί να το παίξει edgy τελευταία. Της πήρε δεν ξέρω και εγώ ποσά άλμπουμ για να πει ακόμα και την πιο απλή βρισιά αν δεν κάνω λάθος.@Memetchi Τί ειναι αυτά μεμε , εσύ δεν έλεγες οτι ειναι η πιο safe τραγουδιστρια με στίχους για παιδια ;![]()
![]()
Βέβαια εγώ δεν βλέπω πρόβλημα με τους σεξουαλικοποιουμενους στίχους αν είναι έξυπνοι και ταιριάζουν στα τραγούδια
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.998 μηνύματα.

09-10-25

14:49
ούτε εγώ εχω πρόβλημα με τους σεξουαλικοποιημένους στίχους, μου φάνηκε απειρα κρίντζι και κρίπι που το έγραψε για τον γκόμενο της συγκεκριμένα
δηλαδή θα ένιωθα φουλ άβολα να ακούει όλος ο πλανήτης για το πουλί μου και ολο το love story μας
πέρα απο το οτι μας έπρηξαν γενικά
Είδα τις προάλλες τους είχαν σε ενα πάνελ αυτη μαζί με τον Cillian Murphy και σχολίαζαν όλη την ωρα το δαχτυλίδι της και το γκόμενο της.
Ανάμεσα σε τετοιες προσωπικότητες, έλεος.
Τέλος πάντων ο,τι πουλάει
Αν πουλάει το να γαμιούνται επι σκηνής μπορεί να το δούμε και αυτό
δηλαδή θα ένιωθα φουλ άβολα να ακούει όλος ο πλανήτης για το πουλί μου και ολο το love story μας
πέρα απο το οτι μας έπρηξαν γενικά
Είδα τις προάλλες τους είχαν σε ενα πάνελ αυτη μαζί με τον Cillian Murphy και σχολίαζαν όλη την ωρα το δαχτυλίδι της και το γκόμενο της.
Ανάμεσα σε τετοιες προσωπικότητες, έλεος.
Τέλος πάντων ο,τι πουλάει
Αν πουλάει το να γαμιούνται επι σκηνής μπορεί να το δούμε και αυτό
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.

09-10-25

15:05
Ο μόνος δίσκος της που πραγματικά ήταν έργο τέχνης ήταν ο παρακάτω. Εκτός από το γεγονός το πούλησε 14 εκατομμύρια φυσικά αντίτυπα, όλα τα singles του έγιναν παγκόσμια mega hits.
Μετά από αυτό το album τίποτα το ιδιαίτερο.
Μετά από αυτό το album τίποτα το ιδιαίτερο.
American Economist
Επιφανές μέλος

Κρίμα, ήταν πραγματικά σημείο σταθμός για την μουσική βιομηχανία.
www.megatv.com
www.infowoman.gr

MTV: Τέλος εποχής για το ιστορικό μουσικό κανάλι | MEGA TV
Το MTV ανακοίνωσε ότι πρόκειται να σταματήσει τη λειτουργία πέντε μουσικών καναλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξέλιξη που προκαλεί ερωτήματα για το αν παρόμοιες κινήσεις θα…

Τίτλοι τέλους για το MTV το κανάλι που καθιέρωσε το μουσικό video clip - Infowoman
Το κανάλι που άφησε εποχή στα μουσικά πράγματα σε όλο τον κόσμο, το MTV ρίχνει τίτλους τέλους. Είναι αυτό που σηματοδότησε επαναστάσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- AggelikiGr
- Scandal
- American Economist
- johnsala
- Memetchi
- giannhs2001
- chester20080
- vas 78
- Sosstoss
- jimis2001
- Μήτσος10