cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν θα θελες να ήσουν κοπέλα μου...Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να το κλείσω γιατί δεν θέλω να κάνω τους δικούς μου να ανησυχούν.
Το βάζω όμως αθόρυβο πολύ συχνά, γιατί κακά τα ψέμματα με κουράζει πολύ όλη αυτή η κατάσταση με το τηλέφωνο, να χτυπάει συνέχεια και να μην μπορώ να ησυχάσω λεπτό. Οπότε απαντάω επιλλεκτικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωστοσο το εχω σε λειτουργια χαμηλης καταναλωσης ενεργειας ωστε να μην χρειαζεται να το φορτιζω καθε λιγο και λιγακι......(γιατι βαριεμαι)

Ολη την ώρα ανοιχτό το χω. Μερικές φορές που κλείνει από μπαταρία δεν το βάζω αμέσως να φορτίζει, εκτός και αν δεν βαριέμαι ή το χρειάζομαι εκείνη την ώρα, οπότε το βάζω και φορτίζει. Γενικά όμως μπορεί να χουν περάσει δυο τρεις ώρες και να είναι αφόρτιστο, άλλωστε δεν με ψάχνουν και τόσο συχνά εμένα. Βέβαια τότε είναι που σε θυμούνται όλοι, ακόμα και οι εχθροί που (δεν) έχεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

και οι αντιδρασεισ μου καπωσ ετσι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

NatashaLP
Νεοφερμένο μέλος

Προσπαθώ να μην το ταλαιπωρώ το καημένο

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Το κλείνω μόνο όταν κολλάει

Blue Rose
Νεοφερμένο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

Εσχατόγερος
Νεοφερμένο μέλος

Scarlet Fox
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.