Το κλείνεις το κινητό ή απλά ψοφάει από μπαταρία;

Κλείνεις καθόλου το κινητό σου;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 155)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    155
Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου.
Δεν θα θελες να ήσουν κοπέλα μου...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον ψοφάει...
Δεν μπορώ να το κλείσω γιατί δεν θέλω να κάνω τους δικούς μου να ανησυχούν.
Το βάζω όμως αθόρυβο πολύ συχνά, γιατί κακά τα ψέμματα με κουράζει πολύ όλη αυτή η κατάσταση με το τηλέφωνο, να χτυπάει συνέχεια και να μην μπορώ να ησυχάσω λεπτό. Οπότε απαντάω επιλλεκτικά...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΦΥΣΙΚΑ ψοφαει απο μπαταρια......:D

ωστοσο το εχω σε λειτουργια χαμηλης καταναλωσης ενεργειας ωστε να μην χρειαζεται να το φορτιζω καθε λιγο και λιγακι......(γιατι βαριεμαι):P

Μετά από τρια ολόκληρα χρόνια ξανά δίνω ζωή σε αυτό το θέμα. :clapup:
Ολη την ώρα ανοιχτό το χω. Μερικές φορές που κλείνει από μπαταρία δεν το βάζω αμέσως να φορτίζει, εκτός και αν δεν βαριέμαι ή το χρειάζομαι εκείνη την ώρα, οπότε το βάζω και φορτίζει. Γενικά όμως μπορεί να χουν περάσει δυο τρεις ώρες και να είναι αφόρτιστο, άλλωστε δεν με ψάχνουν και τόσο συχνά εμένα. Βέβαια τότε είναι που σε θυμούνται όλοι, ακόμα και οι εχθροί που (δεν) έχεις. :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ψοφαει :hehe:
και οι αντιδρασεισ μου καπωσ ετσι
large.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα που δεν έχω λάπτοπ εδω που ειμαι και το χρησιμοποιώ για ιντερνετ, ψοφάει το καημένο :'(

Το κλείνω το βράδυ ,όταν πάω για ύπνο και το ξανανοίγω λίγο μετά αφότου ξυπνήσω
Προσπαθώ να μην το ταλαιπωρώ το καημένο :)

Λιώνει :|.
Το κλείνω μόνο όταν κολλάει :|

Κλείνει από μόνο του. :P

Δεν ξέρω από που κλείνει.

Το δικο μου αν το κλεισω θα χαλασει :P

Εγώ το κλείνω μόνο όταν κοιμάμαι.Τις υπόλοιπες ώρες είναι ανοιχτό.:P

Αυτή η ερώτηση "το κλείνεις το κινητό;" έχει έναν κάπως πονηρό τόνο. Είναι σαν να ρωτάμε κάποιον: "το πνίγεις το κουνέλι;", "την κουνάς την αχλαδιά;", "το γυαλίζεις το πόμολο;", "τον κανελλώνεις τον μπακλαβά;", κτλ...

Δεν το αφήνω να ψοφήσει απο μπαταρία:0

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back