Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω όταν με θέλουν κάτι, να είμαι σε θέση να το δω και να απαντήσω αμέσως...δεν μου αρέσει να αφήνω τον άλλον να περιμένει.
Από μπαταρία σπάνια να μου κλείσει...συνήθως από συνήθεια και μόνο το βάζω για φόρτιση κάθε βράδυ γιατί έχω ένα ανώμαλο κινητό που η τη μπαταρία τη κατεβάζει σαν νερό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν λες, άλλο.
Το ίδιο πράγμα λέμε.
Η οικογένεια σου έχει μάθει οτι το κινητό σου δεν το κλείνεις ποτέ. Κακώς.
Εμένα η οικογένειά μου και κάποιοι φίλοι, ξέρουν οτι το κινητό πολλές φορές είναι κλειστό, ή δεν το έχω μαζί μου, οπότε καταλαβαίνουν οτι προφανώς, θέλω την ησυχία μου.
Δεν το κλείνω ποτέ και δεν ψοφάει και ποτέ από μπαταρία.
Το φορτίζω συνεχώς όποτε είμαι σπίτι από τον υπολογιστή, στο αυτοκίνητο, και τώρα ψάχνω να βρω τρόπο να το φορτίζω και στη μηχανή.

οφφτοπικ : ο κουμπακιας που πηγε ρε παιδια;
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

(μιλάμε για αριθμό γνωστό σε οικογένεια - φίλους και εργασία)
Απλά μια επανεκκίνηση κάνω κάθε φορά που έχω εγκαταστήσει ή απεγκαταστήσει κάποια εφαρμογή, πιστή στις παραδόσεις των υπολογιστών.

Αλλά δε με πειράζει που είναι ανοιχτό και έχω δηλώσει παγκοίνως ότι όταν δε μπορώ ή δε "μπορώ" (βλ. δεν θέλω) δεν απαντώ και θα καλέσω αργότερα.
Εξ΄ου και να φροντίζουν να καλούν από αριθμό με αναγνώριση και όχι από απόκρυψη.

Όποιος καίγεται και δεν του απαντήσω, στέλνει μήνυμα και το λύνουμε

(ψιλοπαθαίνω μόνο μια υστερία μη μου πέσει η μπαταρία αλλά, αφού το ξεπέρασα με το θέμα της στάθμης της βενζίνης στο τουτού, πού θα μου πάει, θα θεραπευθώ και από αυτό

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Σε σημειο που καμια μερα θα το πεταξω στα σκουπιδια για να ηρεμησω...
Γιατι πραγματικα ερχονται στιγμες που θελω να βγω ας πουμε με την παρεα και να το κλεισω τελειως να μην με ενοχλησει κανενας μα κανενας... Και μετα ερχεται η σκεψη αν ειναι κατι σοβαρο???
Κι οσο παει αρχιζουμε να γινομαστε δεσμιοι των κινητων... Ισως τελικα να ηταν καλυτερα να μην υπηρχαν...

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

το κινητό πέφτει ηρωικά σαν τους 300 του Λεωνίδα: μόνο όταν μείνει από μπαταρία.

moonlight
Διάσημο μέλος

gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης μερικές φορές που είμαι κουρασμένος και δεν θέλω να με ενοχλούν το κλείνω. Στο κάτω-κάτω έχω ειδοποίηση κλήσεων.
Μην το αφήνετε όμως να αδειάσει τελείως, γιατί η μπαταρία χαλάει και πρέπει να φορτίζεται πριν εξαντληθεί.
Προσωπικά το φορτίζω σχεδόν κάθε βράδυ και ας μην θέλει, για το καλό της μπαταρίας, και δεν έχω και τον φόβο μήπως μείνω όταν είμαι κάπου και το χρειάζομαι.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Υπαρχει και η ειδοποιηση αλλωστε. Παλιοτερα δε με ενοιαζε, σημερα θελω την ησυχια μου και με το στρες εχουμε αποκτησει σχεση κακη, δε το θελω και μου κολλαει, που θα παει θα το στειλω εντελως αργα η γρηγορα...

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

του δίνω ένα διάλειμμα συνέχεια , αλλιώς θα έπεφτε μόνο τουΔημοσκόπηση: Κλείνεις καθόλου το κινητό σου;
Του δίνω ένα διάλειμμα πού και πού.
Το κινητό πέφτει ηρωικά σαν τους 300 του Λεωνίδα: μόνο όταν μείνει από μπαταρία.
this is vodafoneeeeeeeeeeeeee
πού τους βρίσκετε ρε αυτούς τους δημοσκοπησιάκηδες ;Κινητό; Τρώγεται;

JoJoanna
Νεοφερμένο μέλος

harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά αυτό είναι θέμα για μενα
Το κινητό είναι κλειστό πάντα όταν κοιμάμαι- δεν υπάρχει καμία περίπτωση στον κόσμο να αρχίσει να τραγουδάει μέσα στη νύχτα, αφού και ανοιχτό να το έχω ξεχάσει, θα είναι στο αθόρυβο, στο οποίο παραμένει και όλη την υπόλοιπη μέρα.
{Για κάποιο περίεργο λόγο πάντως, πάντα με βρίσκουν οι άλλοι (ή μάλλον τους βρίσκω εγώ αφού τους πάρω πίσω), παρότι δεν χτυπάει ποτέ κανονικά όπως όλου του υπόλοιπου φυσιολογικού κόζμου!}
Από μπαταρία δεν μου έχει κλείσει ποτέ, αφού το αφήνω 2-3-4 μέρες και όταν δω ότι δεν ζει πολύ τότε το φορτίζω- συνήθως βράδυ που είναι ούτως ή άλλως κλειστό.
Μα καλά συνεννοημένοι είμαστε.....χαχαχαχ...

Ακριβώς το ίδιο κάνω και εγώ.....

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.