iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:33 Ο iJohnnyCash: #121 10-08-11 14:33 Roaming δεν είχατε στο χωριό σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Valder έγραψε: #122 10-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:34 Ο Γιώργος έγραψε: #123 10-08-11 15:34 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Roaming δεν είχατε στο χωριό σας; Click για ανάπτυξη... Έχουμε Skype και VOIP. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Click για ανάπτυξη... Για μουσική και ξυπνητήρι. Θα γίνει κι αυτό, αλλά στην ώρα του. Και ontopic, στην Ελλάδα όσο ήμουν το είχα συνέχεια ανοιχτό. Το φόρτιζα όταν ήταν στα τελευταία του, αλλά ποτέ δεν ψόφαγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Ο cacofonix: #124 10-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #125 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Guest 990498: #126 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Roaming δεν είχατε στο χωριό σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 14:48 Ο Valder έγραψε: #122 10-08-11 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:34 Ο Γιώργος έγραψε: #123 10-08-11 15:34 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Roaming δεν είχατε στο χωριό σας; Click για ανάπτυξη... Έχουμε Skype και VOIP. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Click για ανάπτυξη... Για μουσική και ξυπνητήρι. Θα γίνει κι αυτό, αλλά στην ώρα του. Και ontopic, στην Ελλάδα όσο ήμουν το είχα συνέχεια ανοιχτό. Το φόρτιζα όταν ήταν στα τελευταία του, αλλά ποτέ δεν ψόφαγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Ο cacofonix: #124 10-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #125 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Guest 990498: #126 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 15:34 Ο Γιώργος έγραψε: #123 10-08-11 15:34 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Roaming δεν είχατε στο χωριό σας; Click για ανάπτυξη... Έχουμε Skype και VOIP. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Click για ανάπτυξη... Για μουσική και ξυπνητήρι. Θα γίνει κι αυτό, αλλά στην ώρα του. Και ontopic, στην Ελλάδα όσο ήμουν το είχα συνέχεια ανοιχτό. Το φόρτιζα όταν ήταν στα τελευταία του, αλλά ποτέ δεν ψόφαγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Ο cacofonix: #124 10-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #125 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Guest 990498: #126 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Roaming δεν είχατε στο χωριό σας; Click για ανάπτυξη... Έχουμε Skype και VOIP. Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και γιατί το έχεις ανοιχτό αφού έχεις κλείσει την κεραία; Για να μη χάσεις καμιά κλήση; Τράβα βάλε μια τοπική sim ρε να είσαι τζετ! Click για ανάπτυξη... Για μουσική και ξυπνητήρι. Θα γίνει κι αυτό, αλλά στην ώρα του. Και ontopic, στην Ελλάδα όσο ήμουν το είχα συνέχεια ανοιχτό. Το φόρτιζα όταν ήταν στα τελευταία του, αλλά ποτέ δεν ψόφαγε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:37 Ο cacofonix: #124 10-08-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #125 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Guest 990498: #126 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Αυτές τις μέρες το έχω 24/7 ανοιχτό και ΔΕΝ θέλει φόρτιση. Λογικό, αφού είμαι σε ξένη χώρα και το έχω εκτός δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Γιώργος έγραψε: #125 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Guest 990498: #126 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2011 στις 23:45 Ο Guest 990498: #126 10-08-11 23:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Με ή χωρίς κάρτα SIM; Γιατί αν είναι με κάρτα SIM τότε τρώει μπαταρία λόγω αναζήτησης δικτύου. Click για ανάπτυξη... Aν το έχεις στην επιλογή πτήσης/εκτός δικτύου δεν αναζητά σήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 20:31 Ο cacofonix: #127 11-08-11 20:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Με κάρτα SIM, αλλά σε flight mode. Μία φορά το γύρισα στο κανονικό και μου ήρθαν κάμποσα μηνύματα από Ελλάδα. Δεν το ξανακάνω, θα μου φάει όλη την κάρτα με το καλημέρα. Click για ανάπτυξη... Τα εισερχόμενα SMS δεν χρεώνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Valentina~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Valentina~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.185 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 16:58 Η ~Valentina~: #128 15-08-11 16:58 Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν κοιμαμαι το κλεινω, τις υπολοιπες ωρες ειναι ανοιχτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2011 στις 17:07 Η Eileen έγραψε: #129 15-08-11 17:07 Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω καλές σχέσεις με το κινητό μου, δηλαδή: Μπορεί να είναι δίπλα μου το κινητό και να χρειάζεται επειγόντως φόρτιση και ο φορτιστής να είναι επίσης δίπλα μου - δεν θα το φορτίσω. Και γενικά όποτε νιώσω ότι θέλω να μείνω μόνη μου το κλείνω για αρκετό καιρό - μπορεί και εβδομάδα. Ίσως είναι λίγο ανεύθυνο, αλλά μου αρέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2011 στις 13:57 Ο Pure_Seduction: #130 17-08-11 13:57 οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν το βλεπω πως παει να ψοφησει ,το γεμιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:46 Η Orient. έγραψε: #131 24-08-11 00:46 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Το αφήνω ανοιχτό. Πρόσφατα έκλεισε απο μπαταρία και είχα ξεχάσει τον κωδικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Ο Johnnaousa: #132 24-08-11 00:54 το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το αφηνω ανοιχτο και τα βραδυα που βλεπω οτι δεν εχει πολυ μπαταρια απλα το φορτιζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 01:10 Ο Valder έγραψε: #133 24-08-11 01:10 Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Του έχω βάλει μαύρο φόντο και έχω κλείσει όλες τις ασύρματες συνδέσεις. Ως εκ τούτου διαρκεί τρελά η μπαταρία και απλά όταν κοντεύει να τα φτύσει το ρίχνω στη USB του υπολογιστή και τρώει ρεύμα αργά αργά κι ωραία. (αργή φόρτιση - μεγαλύτερη ζωή μπαταρίας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:50 Ο Άγγελος έγραψε: #134 24-08-11 09:50 Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαμηλ Μπαταρ καταστάσεις Click για ανάπτυξη... σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orient. Πολύ δραστήριο μέλος Η Όρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 815 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 09:59 Η Orient. έγραψε: #135 24-08-11 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. Click για ανάπτυξη... Είμαι άλλο ένα απο τα χιλιάδες (μην πω παραπάνω) θύματα του παγκοσμίως. Η Διεθνής Αμνηστία μας έχει στο φτύσιμο. Μισές δουλειές κάνει. Τι να κάνω δλδ για να σταματήσει τις απειλές ο Άραβας? Να του ρίξω ποντικοφάρμακο μέσα στο σις κεμπάπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:00 Η Eileen έγραψε: #136 24-08-11 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: σε παρενοχλει και σενα αυτος ο Αραβας? καποιος πρεπει να το σταματησει.. εγω το αφηνω να σβησει απο μπαταρια και το φορτιζω.. καλα δεν κανω?.. Click για ανάπτυξη... Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:18 Ο tsarachaf: #137 24-08-11 10:18 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Kι απ' όλα όσα σου λένε είναι το μόνο που βρήκες να τηρείς κατά γράμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο iGiannis έγραψε: #138 24-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty bibliofagos fmarulezkd Wonderkid charmander Scandal Memetchi giannhs2001 iew Kate1914 Scarlet Fox Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι! Άγγελε όταν είχα πάρει εγώ το κινητό μου, ο τεχνικός στο κατάστημα μου είχε πει ότι γενικά με τις συσκευές είναι καλύτερα να τις αφήνουμε και να ψοφάνε και μετά να τις φορτίζουμε, από το να τις έχουμε συνέχεια στην πρίζα και ανοικτές! Το γιατί δεν το ξέρω! Click για ανάπτυξη... Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνη της όταν την βάζω να φορτίσει.. Δεν μπορεί να φορτιστεί κλειστή.. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2011 στις 14:26 Ο Άγγελος έγραψε: #139 24-08-11 14:26 Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμένα η δικιά μου συσκευή ανοίγει από μόνο της όταν την βάζω να φορτίσει. Click για ανάπτυξη... ερεθιζεται ευκολα φαινεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2011 στις 12:17 Η WhiteDrum: #140 31-08-11 12:17 Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι ΜΟΝΙΜΩΣ κάπου πεταμένο στα αζήτητα και όταν το βρίσκω όσοι δεν ξέρουν το σταθερό μου νομίζουν ότι με απήγαγαν Ιρακινοί εξτρεμιστές και μου λένε το τελευταίο αντίο. Βαριέμαι να βάζω κάρτα, βαριέμαι να στείλω μήνυμα και έχω σταθερό ^^ χουχου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.