Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένιγουέι, οκ ρε djohn, σου ζήτησε κανείς να ασχοληθείς με τα αδέσποτα ορ σάμθινγκ ή να δώσεις χρήματα ή δεν ξέρω τι άλλο περιγράφεις.. Απλά σου λέμε οτι ο συγγραφεύς δεν το παραγάμ*σε καθόλου. Την αλήθεια έγραψε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Λοιπόν
Κατ αρχάς Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα σκυλιά, γατιά, πάντα, κοάλα, γύπες, έντομα, δάση, ++++++++++ (+ότι άλλο ζωντανό υπάρχει στον πλανητη μας και υποφέρει).. Στο τέλος δεν θα έχω εγώ να φάω, και θα χρειάζομαι κάποιον να ασχοληθεί με μένα....
Στέλνω χρήματα (όχι ότι μου περισσεύουν) από το εισόδημα ΜΟΥ (και όχι του μπαμπά ή της μαμάς) για να βοηθάω ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σε τριτοκοσμικές χώρες...
Τώρα γιατί το παραγάμησε ο συγγραφές? Γιατί σε ψυχοπλακώνει / σου γαμάει την διάθεση/ σε κάνει να αισθάνεσαι τύψεις για κάτι που δεν φταις...
Θα προτιμούσα απλά να προβάλλει μία κατάσταση (και καλά θα εκάνε)...
Με το να με αηδιάζει με τις φωτό αυτές (ή με κάτι άλλες φωτό που κυκλοφορούν όχι μόνο για σκυλιά αλλά και για ανθρώπους/μωρά σε chain letters) τι θα καταφέρει? Να μου χαλάσει την μερα?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩς ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ.. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΛΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΟΥΤΕ..... ++++
(ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, εκτός απ το να στέλνω λίγα χρήματα)
djohn
out
Υπάρχει και η θεάρεστη προπαγάνδα και στα πλαίσια αυτής κινείται η δράση. Αν δεν σου χαλάσει τη μέρα δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσεις τίποτα. Η απλή προβολή μιας κατάστασης τι να λέει; Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πλήρη ανοσία. 20 χρόνια γράφουν πάνω τα πακέτα τσιγάρων ότι το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία. Κανένας, όμως, δεν το μείωσε ή δεν το έκοψε πριν δει πάνω στα πακέτα του τις φωτογραφίες με σάπια, καπνισμένα και κατάμαυρα πνευμόνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα κανεις και θετεις σε πρωτη γραμμη τον ανθρωπο αλλα σε γενικοτερο επιπεδο η σχεση και η εξαρτηση αναμεσα στα ζωα,τα φυτα και τον ανθρωπο ειναι σαφως μεγαλυτερη απο αυτην που βλεπουμε επιφανειακα..βασικες αρχες της οικολογιας και της βιολογιας,you see.
συγκεκριμενα στο θεμα των αδεσποτων (γιατι οσο να ναι εγω ξεφυγα λιγακι) με καλυψαν οι προλαλησαντες.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Με τις πράξεις μας αυτές καταστρέφουμε τις ζωές αυτών των πλασμάτων, που δεν είναι άνθρωποι μεν, αλλά έχουν και αυτά το ίδιο δικαίωμα για ζωή

Sed
Νεοφερμένο μέλος

Α btw αν αναρωτιέστε για το που πήγαν τα αδέσποτα σκυλιά στο Βαρδάρη(Ένα μέρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) ψάξτε καλύτερα να τα βρείτε σε Κανά κινέζικο εστιατόριο

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

η μαλακι@ σε όλο της το μεγαλείο...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Είναι δυστυχές το γεγονός ότι πολύ λίγα γίνονται από πλευράς κράτους για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους γιατί δείχνουν μέσα από αυτά τα γεγονότα την παιδεία μας...και αν είναι αυτή..........
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Το καλοκαίρι, γυρνώντας απο ένα καφε με την παρέα μου, ακούσαμε νιαουρίσματα. Αφού ψάξαμε κάμποση ώρα να δούμε απο που έρχονταν, ανακαλύψαμε ότι ενα γατάκι είχε παγιδευτεί στην μηχανή ενός αυτοκινήτου. Καθόμασταν, σκεφτόμασταν ποιανού ήταν το αμάξι... Περιμέναμε μία ώρα τουλάχιστον μπας κι έρθει, αλλά τίποτα. Προσπαθήσαμε να το βγάλουμε, αλλά πάλι τίποτα. Η παρέα μου έφυγε, όμως εγώ συνέχισα να περιμένω... Είχε βραδιάσει, εγώ όμως είχα μείνει εκεί και είχα υποσχεθεί στο γατάκι πως δεν θα το αφήσω... Μέχρι που ήρθε ένας 16ρης με ρώτησε γιατί έχω κάτσει κουλουρισμένη δίπλα απ' το αμάξι του πατέρα του (!) και όταν του είπα, έβγαλε τα κλειδιά απο την τσέπη, άνοιξε το καπό και το βγάλαμε... Δεν φαντάζεστε την ανακούφιση που ένιωσα όταν είδα μια μικροσκοπική μπάλίτσα να βγαίνει και να με κοιτάει, σαν να μου λέει "ευχαριστώ..." Το πήγαμε με εκείνον σε έναν κήπο λίγο πιο πέρα κι αφού το αφήσαμε, μου συστήθηκε και μου ζήτησε να βγούμε (τέλειο?

(ΥΣ: Το γατάκι ζει και βασιλεύει

Crookshanks
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Όχι καλέ, αυτό το περιστατικό είχε συμβεί το καλοκαίρι...Μήπως είναι ένα γατάκι για το οποίο υπάρχει αγγελία στη στήλη για τα ζώα του περιοδικού Κ της καθημερινής; Ένα μαύρο με πλούσιο τρίχωμα; Γιατί κι αυτό έλεγε παγιδεύτηκε σε μηχανή αυτοκινήτου.
Γενικώς πολλά γατάκια παγιδεύονται σε μηχανές...
Crookshanks
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Εγώ σου λέω για το περιστατικό που αναφέρω στο πάνω τοπικ..Όχι, δε συνέβη το καλοκαίρι, αυτή την εβδομάδα το είχε το γατάκι!

sofilia
Νεοφερμένο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Έκλαψες για την ιστορία του τοπικ με το σκυλάκι?το κλαμα π εριξα δν περιγραφετε....![]()
Ω μωρέ, τι ευαισθητούλα που είσαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.