katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αυτή τη φορά, ήμασταν καθηλωμένοι στους δέκτες μας, εγώ, η μητέρα μου και η ξαδέρφη μου. Το δεύτερο επεισόδιο ήταν καλύτερο και πιο συναισθηματικό. Μακάρι να (ξανα)κάνει καλή τηλεθέαση.
Αύριο θα σας ενημερώσω για το ποσοστό τηλεθέασης

fockos
Επιφανές μέλος

Εκνευριστικά αργή δράση και παράλληλα σημαντικά κομμάτια δεν μας τα δείχνουν. Δεν έδειξε καθόλου τη οικογένεια του Δημητράκη και την φυγή της. Απλώς ανέφερε ο Γιώργης στην Ελένη ότι έφυγαν από τη Πλάκα. Την αποστροφή ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας στις οικογένειες με μέλος της λεπρό τις έδειξαν σε δυο σκηνές. Η πρώτη σκηνή στο καφενείο και η δεύτερη η σκηνή με το μαντήλι. Αυτές οι σκηνές δεν με πείσανε. Δεν μου δώσανε να καταλάβω το μέγεθος αυτής της αποστροφής.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της σειράς είναι οι ηθοποιοί για τους δευτερεύοντες ρόλους. Τα παιδάκια στην Σπιναλόγκα παίζανε άθλια, το ίδιο και οι κάτοικοι του νησιού. Η σειρά μέχρι τώρα δεν έχει καθόλου ανατροπές και είναι στατική. Δεν σου δίνει τη διάθεση να παρακολουθήσεις το επόμενο επεισόδιο.
Τα νούμερα θα συνεχίσουν να είναι ψηλά αλλά για μένα είναι κατώτερη των προσδοκιών.
love_angel
Επιφανές μέλος

Αυτή τη φορά, ήμασταν καθηλωμένοι στους δέκτες μας, εγώ, η μητέρα μου και η ξαδέρφη μου. Το δεύτερο επεισόδιο ήταν καλύτερο και πιο συναισθηματικό. Μακάρι να (ξανα)κάνει καλή τηλεθέαση.
Αύριο θα σας ενημερώσω για το ποσοστό τηλεθέασης![]()
τι αγχος και αυτο βρε jj με τα ποσοστα τηλεθεασης??

τι και να κανει 5%, τι 19%, τι 40%, τι και αν κανει και 80%.
ουτε ποσοστα απο το καναλι να παιρνες. τι με νοιαζει εμενα αν ο ιδιοκτητης του μεγκα θα βγαλει περισσοτερα λεφτακια για να μεγαλωσει την πισινα του απο τις διαφημισεις?

fly
Δραστήριο μέλος

και εμενα με ενοχλει και το κομματι που παιζει συνεχειααααααα!!!!!!!!!!!! γιατι δεν το αλλαζουν??
κατα τ αλλα πλ καλο ειδικα η τελευταια σκηνη αλλα νμζω και εγω οχι σαν το πρωτο.....
elenaki92
Δραστήριο μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Αυτά

Μαρκέλλα Μ.
Νεοφερμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Φυλάκιζαν και υγιείς μαζί με τους λεπρούς για τιμωρία στην Σπιναλόγκα.
Για πρώτη φορά το νησί των λεπρών στην Κρήτη, αποκαλύπτει το φοβερό μυστικό του: Στα χρόνια του εμφύλιου πολέμου και για μια δεκαετία ακόμα, άνθρωποι υγιείς εξορίζονταν στην Σπιναλόγκα για να κολλήσουν τη νόσο του «Χάνσεν» και έτσι να τιμωρηθούν, αλλά και να παραμείνει «ανοιχτό» το νησί για πολλά χρόνια.
Η απίστευτη αυτή τραγωδία για εκατοντάδες υγιείς ανθρώπους, γίνεται γνωστή για πρώτη φορά μετά από δημοσιογραφική έρευνα που θα παρουσιαστεί απόψε (19/10/2010) στις 23.00 στο ALTER, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ».
Άνθρωποι που έζησαν το φρικιαστικό αυτό γεγονός μιλούν για πρώτη φορά ανοιχτά μαζί με τους κατοίκους της Σπιναλόγκας και αποκαλύπτουν όλη την κόλαση που βίωσαν στο νησί των λεπρών για πρώτη φορά στην κάμερα.
Τα στόματα όσων γνωρίζουν αυτό το έγκλημα σε βάρος εκατοντάδων ανθρώπων με δημοκρατικό φρόνημα, ανοίγουν σήμερα, με αφορμή το σήριαλ "Το Νησί" που προβάλλεται από το MEGA και έχει συγκινήσει το πανελλήνιο.
Υπάρχουν μαγνητοφωνημένες μαρτυρίες θυμάτων αυτής της τραγωδίας, αλλά και συγγενών τους, που έβλεπαν τους ανθρώπους τους να είναι απόλυτα υγιείς, να «κλείνονται» στο "νησί των λεπρών" για να αρρωστήσουν εκεί και να μην επιστρέψουν ποτέ πια στα σπίτια τους.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

παρομοια εντυπωση εχω και εγω και οι γονεις μου που το ειδανε..Είδα το δεύτερο επεισόδιο. Το πρώτο δεν το είχα δει. Βαρετό και καταθλιπτικό. Γεμάτο από κλισέ. Η δε μουσική τελείως εκτός κλίματος.
μονο που εγω δεν το ειδα..ουτε αυτο το επεισοδιο ουτε τα αλλα..
εχω περασει καταθλιψη,,δεν θελω και αλλη..
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Η τηλεθέαση στα νεανικά κοινά, άγγιξε το 70,2% (πτώση 2,6%) και στον γενικό πληθυσμό, 68,3% (άνοδος 5,2%). Δυστυχώς, το 2% των νεανικών κοινών του προηγούμενου επεισοδίου, ήθελε να δει την Καγιά να ξεμαλλιάζεται

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

εγω ειχα και τις 2 τηλ στην κουζινα ανοιχτες!![]()

Για στέρεο;
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι,,για να ακουειNαι, αλλά γιατί είχες και τις 2 ανοιχτές;![]()
Dolby Surround..
maria_lulu
Επιφανές μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

εγώ μόνο όλα τα δελτία ειδήσεων μπορώ να βλέπω συγχρόνως ή όλες τις διαφημίσεις , γιατί λένε ταυτόχρονα τις ίδιες μ@λ@κίες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.