flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οντως..."Ενα προϊον του 23ου αιωνα στον 21ο"...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

το λέω αυτό από θέμα εργονομίας (Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά)
πόσο εύκολο είναι να πατάς τα δάχτυλα σου στην επιφάνεια του γραφείου χωρίς να είναι λίγο ανυψωμένο όπως το τωρινό k/b ... με τους καρπούς τι ζημιά παθαίνεις?
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Το ίδιο είναι να έχεις το πλαστικό πλήκτρο και το ίδιο να το κοπανάς στο ξύλινο γραφείο ?
Μετά απο πολλές ώες τα ακροδάκτυλα σου θα γίνουν χάλια και μέσα στον κάλο.
Και στα 165€ έχεις μεγάλες επιλογές σε keyboard, άλλωστε αν ανυσηχείς για τον καφέ τύλιξε το με σελοφάν!

Guest 990498
Επισκέπτης

Κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό αυτή η τεχνολογία, έχει βγάλει και η nokia κάτι σχετικό (νομίζω). Εντυπωσιακό-ναι, χρηστικό-καθόλου.![]()
Και για-απο την ΝΟΚΙΑ και το siemens sx1 ειχε κυκλοφορισει ασυρματο πληκτρολογιο με υπερυθρες.(τοτε)

Καλη φαση,αλλα προσωπικα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολευε...μιας και το βυθισμα των κανονικων πληκτρων ειναι αλλη φαση, κι εκτος αυτου μπορω να τα χτυπαω χωρις να πληγωνω τα δαχτυλα μου.Ενω με αυτο...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

αμάν με τις πληγές...προβάλλετε το πληκτρολόγιο σε σφουγγάρι, αν πονάτε![]()
Eίναι που το πληκτρολόγιο εκτελεί και χρέη ηρεμιστικού...

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

βαλε ενα μαξιλαρακι απο κατωΚαι για-απο την ΝΟΚΙΑ και το siemens sx1 ειχε κυκλοφορισει ασυρματο πληκτρολογιο με υπερυθρες.(τοτε)
Καλη φαση,αλλα προσωπικα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολευε...μιας και το βυθισμα των κανονικων πληκτρων ειναι αλλη φαση, κι εκτος αυτου μπορω να τα χτυπαω χωρις να πληγωνω τα δαχτυλα μου.Ενω με αυτο...![]()

τωρα ειδα το μνμ της ντοο

Guest 990498
Επισκέπτης

αμάν με τις πληγές...προβάλλετε το πληκτρολόγιο σε σφουγγάρι, αν πονάτε![]()
δεν λεει ρε συ!
Ειναι αγγιγματοακουστικο το θεμα...
Αν δεν ακους το "κλατς κλατς,ταπ ταπ" δεν λεει.

Και στο φιναλε εχουμε ευαισθητα δαχτυλακια τι θες τωρα?

Guest 990498
Επισκέπτης

Σωστός.Αν δεν ακους το "κλατς κλατς,ταπ ταπ" δεν λεει.![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

δεν λεει ρε συ!
Ειναι αγγιγματοακουστικο το θεμα...
Αν δεν ακους το "κλατς κλατς,ταπ ταπ" δεν λεει.
Και στο φιναλε εχουμε ευαισθητα δαχτυλακια τι θες τωρα?![]()
Δεν λέω ότι διαφωνώ αλλά ας πούμε δεν θα ξεθωριάζουν τα πλήκτρα με τίποτα

Ρε γμτ εμένα πάντα μου ξεθωριάζουν...είναι σοβαρή η κατάσταση μου;

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγά μην κάθομαι να κοπανάω τα δάκτυλα μου στο γραφείο.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν λέω ότι διαφωνώ αλλά ας πούμε δεν θα ξεθωριάζουν τα πλήκτρα με τίποτα
Ρε γμτ εμένα πάντα μου ξεθωριάζουν...είναι σοβαρή η κατάσταση μου;![]()
![]()
Και τι σε νοιαζει που ξεθωριαζουν;....
Εμενα βεβαια το εχω απο το 2004 και δεν εχουν ξεθωριασει... Το εχω βαψει, το εχω καψει του εχω κανει τα χιλια δυο, τα πληκτρα δεν εχουν παθει τπτ...

Και τι σε νοιαζει που ξεθωριαζουν;....
Εμενα βεβαια το εχω απο το 2004 και δεν εχουν ξεθωριασει... Το εχω βαψει, το εχω καψει του εχω κανει τα χιλια δυο, τα πληκτρα δεν εχουν παθει τπτ...
Ακριβως αυτο...
Ξεθωριασμα πληκτρων παλι...

Ρε συ Βικυ, μπας και δεν ξεθωριαζουν αλλα με το που βαφεις τα νυχια σου ξεκινας το τιπι τιπι πριν να στεγνωσουν?
Vkey
Επιφανές μέλος

Ακριβως αυτο...
Ξεθωριασμα πληκτρων παλι...
Ρε συ Βικυ, μπας και δεν ξεθωριαζουν αλλα με το που βαφεις τα νυχια σου ξεκινας το τιπι τιπι πριν να στεγνωσουν?
Μμμ...αυτό το ομολογώ ότι το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές

Αλλά πως το επηρεάζει αυτό;

Αλλά σε όλα τα πληκτρολόγια καθώς και σε αυτό του λαπτοπ (που χρόνο δεν έχει κλείσει ο καημένος και ο προηγούμενος επίσης) πάντα μου ξεθωριάζει το Α

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.