Ποια παράδοση; Δεν τους ανήκει ήδη;
Ο μόνος λόγος που υπάρχουμε κι υπήρχαμε είναι επειδή είχαν ανάγκη εργατικά χέρια.
Ο κόσμος ήδη τους ανήκει ολοκληρωτικά.
Οχι μέχρι να πεθανει κι ο τελευταίος από εμάς που θα σκέφτεται αλλιώτικα και ελεύθερα.
Ετσι κι αλλιώς οι μη έχοντας δεν παίρνουν τα @@ τους και η κληρονομιά αφήνεται generationally;
Αν δεν έχεις ούτε σώβρακο δεν πα να κάνεις 15 παιδιά, όλα το ίδιο φτωχά θα είναι.
Δεν ειναι απαραίτητο. Πολλοί έχουν ξεκινήσει απο το μηδέν. Βοηθάει να έχει χρήματα ο μπαμπάς (που δεν είναι κακό εφόσον το στοματάκι μένει ταπεινό), γι αυτο και φύτρωσαν ένα σωρό αυτοδημιούργητοι ή απλά βολεύτηκαν με διάφορες συγκυρίες ή και γνωριμίες, αλλά υπάρχει και η πλευρά αυτών που ξεκίνησαν από το τίποτα και έγιναν κάτι.
Αυτο που θολώνει τα νερά και έχει πλέον αποδυναμώσει αυτή την οπτική μου, είναι ότι πολλοί ξεχνάνε εξεπίτηδες καταλάθος ωχ με συγχωρειτε πως μου διεφυγε, να αναφέρουν τον νεοδημοκράτη που τους ταίζει και παριστάνουν τους αυτοδημιούργητους και "toughen up kid, όλοι ξεκινήσαμε από κάπου χαμηλά", ναι στα γόνατα να γλείφετε.
But I digress, υπάρχουν πολλοί που γίνονται κάτι από το τίποτα.
Απο τεχνολογία ξέρεις είσαι εν δυνάμει μηχανικός, θα σου πω λοιπόν πως όπως ανέφερα παραπάνω ο μόνος λόγος που υπήρχαμε είναι επειδή είχαν ανάγκη απο εργατικά χέρια, πολύ σύντομα δεν θα τα έχουν. Επίσης πολύ σύντομα τα οπλα και εν γένει οι μηχανισμοί καταστολής που θα έχουν στην διάθεση τους θα είναι ικανά να παραλύσουν πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό απο όσο φαντάζεσαι πως θα προλάβουμε να γεννήσουμε.
Τίποτα δεν είμαι. Ενας απλός άνθρωπος όπως εσυ είμαι. Χρηματοοικονομολόγος που το σιχάθηκε με τη μορφή που του το δίνανε να το καταπιεί, προετοιμασία για να γίνω ένα πουτανάκι του συστήματος. Η απόλαυση είναι στα μοτίβα και στους αριθμούς, στο χρόνο το δικό μου για τα κέρδη τα δικά μου. Ναι έτσι θα μου άρεσε.
Και ναι αυτο που λες για την καταστολή, μπορεί να γίνει, αλλά μπορεί και να μη γίνει. Τι να κάνουμε; Να παραδοθούμε από σήμερα;
Επίσης πες μου μια φορά που οι λαϊκές επαναστάσεις λειτούργησαν, ανέτρεψαν καθεστώτα ΚΑΙ παρέμεινε έτσι εκ τοτε.
Είναι rigged game Valder και το πιο ισχυρό όπλο τους είναι πως έχουμε ακόμα την ελπίδα.
Δεν υπάρχει.
Δεν λειτουργώ με ελπίδα, η ελπίδα ειναι για τους ανόητους. Λειτουργώ με πεποίθηση. Με αξίες. Ξέρω ότι μπορεί να γίνει κάτι, δεν το ελπίζω. Και το γεγονός οτι δεν ήρθε κατι για να μείνει, πρώτον δεν αναιρεί πως μπορεί να ήταν απο αυτούς στημένο ή αποσαθρωμένο σε περιπτωση μη στημένου, επίτηδες για να μην ορθοποδήσει και δεύτερον ότι δεν μπορεί να υπάρξει μελλοντικά κατι που να έρθει και να μείνει.
Σ εχει παρει απο κατω. Πίστευα πως εγω είμαι απαισιόδοξος αλλά εσυ παίρνεις πέρα απο το κομμάτι της τούρτας, και το κεράκι μαζί. Σβηστό.
Για πάρτο αλλιώς. Αν έχεις αξίες που αξίζουν και πάνε κόντρα σε όλη αυτή τη μαυρίλα, τότε ίσως είναι καθήκον σου προς τα παιδιά σου να τις διαιωνίσεις μέσω αυτών, να τους κανεις το δώρο να υπάρξουν, με σένα για μάνα που θα τους τα μεταλαμπαδεύσεις αυτά, και ύστερα να γίνουν αυτοί οι φορείς πεποιθήσεων που αξίζουν.
Θες να κάνουμε ένα παιδί;
Οκ σκάω