athene
Δραστήριο μέλος

Το πρώτο,όμως,και αξέχαστο(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alllantin
Νεοφερμένο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Katerina192
Δραστήριο μέλος

BiLLaToRaS 21
Νεοφερμένο μέλος

Σουμβουλη
Αν θες λοιπον να φιλισεις καποια¨και δεν μπορεις να κρατηθεις δεν εχεις τιποτα να χασεις
Αρπαξε την, κλεισε το στομα και αφησου ελευθερος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

karamelitsa17
Νεοφερμένο μέλος

Pasipoy
Νεοφερμένο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε παιδια τελειες ιστοριες ... Μονο που εγω (ε, νεοφερτη ειμαι ας και πω και μια αληθεια) Δεν εχω φιλησει ποτε κανεναν.Δεν μπορω να πω ομως πως υπηρχαν και πολλες προσφορες ...
![]()
προφανως εισαι μικρουλα ακομα ... μην ανησυχεις ολα ερθουν στην ωρα τους και οι προσφορες μαζι !

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Ηταν καλοκαιρακι, ημουν 14 τοτε, και με ειχε καλεσει ο κολητος μου στο εξοχικο του για 2 βδομαδες. Δεν ειχα ξαναφιλησει ποτε στη ζωη μου και ηθελα οποςδηποτε για πρωτη μου φορα...Η ξαδελφη του κολλητου μου ηταν απο τις πιο ομορφες που ειχα δει ποτε στην ζωη μου και το θεωρουσα αδυνατο να θελει να κανει κατι μαζι μου...ημουν ομως και και 100% ντροπαλος
...Ενα βραδυ λοιπον ειχαμε βγει με μια παρεα 12 ατομων( αγορια-κοριτσια, φιλοι/φιλες του κολητου μου) και κατσαμε σε μια πλαζ πανω σε ξαπλωστρες...Εγω λοιπον με το red bull στο χερι( ηθελα να το παιξω αλανι
) καθισα πανω σε μια απο αυτες και η ξαδελφη του κολητου μου ηρθε στην ιδια που καθομου και εγω... (ενω ειχε τοσες αλλες ελευθερες ακομα στις οποιες μπορουσε να κατσει)χμμμμμ κατι σημαινε αυτο οτι κατι σημαινε αυτο
...καθισαμε λοιπον ολοι οι παρεα και αποφασισαμε να παιξουμε <ο κυριος και η κυρια>( ενα ερωτικο παιχνιδι στο οποιο κανεις οτι σου πουν οι αλλοι)...... μετα απο κανενα μισαορο( που δεν ειχε αναψει ακομα πολυ το παιχνιδι) τυχαινω εγω με αυτην γλωσσοφιλο 5 δευτερολεπτων...εγω ντρεπομουνα πολυ
Ηθελα να το αποφυγω και το παιζα πολυ χαλαρος ενω ειχα κατακοκινισει(ευτυχως που ειχε και σκοταδι...) την ωρα που μιλουσα εγω λοιπον επειδη με κοροιδευανε και οι αλλοι και μου ελεγαν βλακειες, ερχεται με αρπαζει πισο απο το κεφαλι μου και μου σκαει ενα γλωσσοφιλλο 50 δευτερολεπτων...Ηταν σαν να μην ηθελε να ξεκολισει απο πανω μου
!!!!! αισθανθηκα θεος εκεινη την στιγμη,,,Η κοπελα ειναι πραγματι η πιο ομορφη που εχω δει ποτε μου.....!!!
Σουμβουλη
Αν θες λοιπον να φιλισεις καποια¨και δεν μπορεις να κρατηθεις δεν εχεις τιποτα να χασεις
Αρπαξε την, κλεισε το στομα και αφησου ελευθερος...![]()
και φαε σφαλιαρα
Το πρώτο φιλί με δυσκολία το θυμάμαι, ήταν χρόνια πριν και ήμουν ακόμη βάτραχος.![]()
Το πρώτο φιλί με δυσκολία το θυμάμαι, ήταν χρόνια πριν και ΕΙΜΑΙ ακόμη βάτραχος.

οχι δεν ειναι αυτο απλα η κοπελα ειναι λιγω... καταλαβενεις
αλλα της ελεγα και αλλα καταλαβενε
αλλα της εγραφες και αλλα διαβαζε, θες να πεις. με το δικιο της βεβαια.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδια τελειες ιστοριες...Μονο που εγω(ε,νεοφερτη ειμαι ας και πω και μια αληθεια)δεν εχω φιλησει ποτε κανεναν.Δεν μπορω να πω ομως πως υπηρχαν και πολλες προσφορες...
![]()
περίεργο
με τέτοιο όνομα
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα πολυ αμφιβαλλω...προφανως εισαι μικρουλα ακομα ... μην ανησυχεις ολα ερθουν στην ωρα τους και οι προσφορες μαζι !![]()
κελυ
Νεοφερμένο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

μου δειχνει πωσ με αγαπα και οποτε με κοιταει δεν βγαζει τα ματια του απο πανω μου....αααααχ....νομιζω οτι νιωθω τον απολυτο ερωτα

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.