Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα εσυ ησουν απο τις τυχερες! εγω που το εκανα για πειραματικους λογους και ηταν και χαλια τι να πω...Aχ,ωραίες στιγμές... Μου έχει λείψει αυτή η αμηχανία,η ντροπή,το αγχος....

(θυμαμαι το πρωτο πραγμα που εκανα μετα ηταν να παρω τηλεφωνο την κολλητη μου (κλασικα) να της πω το νεο, και οτι τελικα εμοιαζε σα να εχεις στο στομα ....βεντουζα! οτι να ναι!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμπέρασμα: Μην φιλάτε/κανετε σεξ για πειραματικούς λόγους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπαμπης5304
Νεοφερμένο μέλος

βασικα προσφατα εμαθα οτι απο την μερια της δεν ελεγε και πολλα....(αλλα γι'αυτο ειναι οι πρωτες φορες

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα και αυτο για πειραματικους λογους το εκανα!Συμπέρασμα: Μην φιλάτε/κανετε σεξ για πειραματικούς λόγους!!!

....(μηπως κατι τρεχει με μενα?

evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

Και φτάνει με τα πειράματα..

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

ασχετο αλλα μιλωντας γ πειραματα...

Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

χαχα εσυ ησουν απο τις τυχερες! εγω που το εκανα για πειραματικους λογους και ηταν και χαλια τι να πω...![]()
Συμπέρασμα: Μην φιλάτε/κανετε σεξ για πειραματικούς λόγους!!!
χαχαχα και αυτο για πειραματικους λογους το εκανα!
....(μηπως κατι τρεχει με μενα?)
τίποτα δεν τρέχει - απλά μην παντρευτείς για πειραματικούς λόγους
Speedy
Δραστήριο μέλος

τίποτα δεν τρέχει - απλά μην παντρευτείς για πειραματικούς λόγους
Ακόμα και να παντρευτείς για πειραματικούς λόγους... Κάντο, δικαίωμα σου.. Παιδιά μην κάνεις μόνο για πειραματικούς λόγους γτ τότε μ@μ@τα..
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Koulis3
Νεοφερμένο μέλος

Περίεργες ιστορίες
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Τελίκά με αυτήν την κοπέλα μείναμε πάρα πολύ καιρό μαζί και χωρίσαμε περίπου πριν 2 μήνες πριν δώσω τελευταίο μάθημα για τις Πανελλαδικές(Χημεία)...το έχω μετανιώσει βέβαια αλλά τώρα δεν γίνεται τίποτα...:-(
κούλη μ ΄ακούς ; πολύ κωλόπαιδα αυτοί που απασχολούν τα ερωτευμένα παιδιά με εξετάσεις
Koulis3
Νεοφερμένο μέλος

κούλη μ ΄ακούς ; πολύ κωλόπαιδα αυτοί που απασχολούν τα ερωτευμένα παιδιά με εξετάσεις
Λες εεεε??? Με έκαψε η Χημεία....το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι τουλάχιστον έγραψα καλά!
arte
Νεοφερμένο μέλος

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικά στην κατασκήνωση πριν λίγες μερες ήτανε

χορευαμε slow στην μουσική βραδία
που διοργανώθηκε
και σε κάποια φαση ένα τραγούδι λεει
"before the light go up and the music turn off that's the perfect time for me to taste your lip-gloss"
και τοτε με πλησιασε περισσότερο
εεε με φίλησω πρώτα κανονικά και μετά
με γλώσσα!
υπέροχχα ήτανε!
σαν να και ειμασταν μόνοι
στον προσωπικό μου παραδεισο!
τον λένε και αγγελο...
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτος ηταν μαζι μας στο γυμνασιο αλλα μετα αλλαξε σχολειο
αλλα γενικα ηταν απο τους ωραιους.. και βεβαια τον ηθελαν ολες!!
ηταν φιλος με την κολλητη μου και ετσι αρχισαμε να μιλαμε
ενα απογευμα λοιπον ειχαμε βγει, μου ζηταει να τα φτιαξουμε και μετα με φιλαει
αλλα επειδη εγω δεν ηξερα και πολλα περι φιλιου, καταλαθος τον δαγκωσα.....

απο την αμηχανια μου του ειπα οτι και καλα ετσι κανω αυθορμητα και χωρις να το θελω καθε φορα που φιλαω καποιον για πρωτη φορα.......

βεβαια δεν κρατησε η σχεση..
και σιγα την εμπειρια.......

αλλα το μονο που ειχε φτιαξει τοτε τη διαθεση ηταν απο καπου ειχαν μαθει οι ωραιες του σχολειου οτι τα ειχαμε φτιαξει (ετσω και για λιγο) και ειχαν σκασει απο το κακο τους... (γιατι δεν ημουν αντικειμενικα και πο τις ομορφες...

παρ'οτι απο τοτε μεχρι τωρα εχω δωσει αρκετα πρωτα φιλια, μονο ενα ηταν το "ιδανικο" και ας ηταν πεταχτο...
και αυτο εγινε τωρα τον ιουνη.........
πεταχτο μεν, αξεχαστο δεν.....................

(δεν τα εχουμε με αυτο το παιδι, αλλα ευελπιστω καποια στιγμουλα..

prinCess.
Επιφανές μέλος

εμενα το πρωτο μου φιλι ηταν πριν καιρο σε μπουκαλα... νομιζω ηταν με τον νικο...(ψωναρα και ηλιθιο, παλιοτερα τα ειχαμε κιολας..)XAΛIA!!!!!!!! ελεος τοσα σαλια εβγαζε...μετα στην μπουκαλα φιληθηκα και με τον σταυρο ο οποιος με φιλησε ΘΕΙΚΑ και μου ειπε οτι φιλαω ωραια..
![]()
Παίζει να είμαι η μόνη που δεν έχω παίξει ποτέ μπουκάλα!;

Τι αθώο που είμαι.

kwtsia
Νεοφερμένο μέλος

Koulis3
Νεοφερμένο μέλος

Παίζει να είμαι η μόνη που δεν έχω παίξει ποτέ μπουκάλα!;
Τι αθώο που είμαι.![]()
ούτε εγώ δεν έχω παίξει άρα δεν είσαι η μόνη!!!Απλώς δεν έτυχε ποτέ....Προτιμούσαμε το θάρρος ή θάρρος!!
JennyV
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.