katalinos
Δραστήριο μέλος

γυρω στα 16,5,με ενα αγορι π ημουν πλ ερωτευμενη.
νμιζα οτι αξιζα ολκλρες πρτασεις
τπτ , τπτ δεν ήμουν για σν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Οκ, η γιαγιά μου έριχνε ματιές ως τις 10:00-10:30... μετά, αφού έβαλα για ύπνο τη γιαγιά

Πάμε σε ένα ροκ κλάμπ στη Γλυφάδα, renegate λεγόταν ... Κάποια στιγμή , αφού μου πούλησε την απαραίτητη μούρη με headbaging και τα συναφή

Και κάπως έτσι πήρε μπρος ο heavymetalas...

...φιλί με γεύση σκασιαρχείου από το σπίτι, μπύρας, τσιγάρου, μυρωδιά από το δερμάτινό του και μουσική υπόκρουση smells like teen spirit....
Ο έλεγχος του επόμενου τριμήνου... τα 18άρια και τα 19άρια έγιναν ένας μέσος όρος του 12-13, και εγώ από τα παλ χρωματάκια μεταπήδησα σε only black, total black και έγινα φρίκουλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleniav
Νεοφερμένο μέλος

εμένα πάλι το πρώτο μου φιλί ήταν με την πρώτη μου "σοβαρή" και καλά σχέση..

πολύ άξεστος και καθόλου ρομαντικός για πρώτη φορά..αλλά φυσικά δεν είχα μέτρο σύγκρισης

αυτά από μένα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λυπαμαι που το λεω.. αλλα ηταν με εναν και καλα γοη που δηθεν ημουν ερωτευμενο, ελιωνα να τον φιλησω και οταν συνεβει θεε μου τι ξενερωμα...
Φιλουσε τοσο βιαια λες και ημουν φτιαγμενη απο τουβλα που χρειαζοντουσαν τσιμεντο
Μετα απο αυτον ακολουθησε ενας παρομοιος.. για αρκετο καιρο πιστευα οτι δεν ημουν φαν των φιλιων
Ευτυχως στο μελλον ακουλουθησαν μαγικα φιλια... και καταλαβα οτι το φιλι ειναι τοσο ομορφο σαν εργο τεχνης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Τι τέλειο!!!!!!!!!Πρώτη λυκείου.... οι γονείς είχαν πάει στο χωριό, εγώ δεν τους είχα ακολουθήσει για να ... διαβάσω...-δεν είχα χάσει τότε ακόμα την εμπιστοσύνη τους...
- Είχαν αναθέσει στη γιαγιά που έμενε στο ισόγειο- να μου ρίχνει που και που καμιά ματιά...
Οκ, η γιαγιά μου έριχνε ματιές ως τις 10:00-10:30... μετά, αφού έβαλα για ύπνο τη γιαγιά, κανόνισα να πάω σε ένα κλαμπάκι -πρώτη φορά στη ζωή μου- με ένα τύπο που ¨τα είχα φτιάξει¨ μόλις την προηγούμενη -Γιάννης,δευτέρα λυκείου, heavymetalας, μαλλί ως τον @ωλο/ οκ, έχουν αλλάξει τα γούστα μου από τότε!
- Εγώ innocent κοριτσάκι...
και πολύ ¨φυτό¨ μπορώ να πω.... αν έπαιρνα κάτω από 18 βαλάντωνα στο κλάμα! - τα ετερώνυμα έλκονται...-
Πάμε σε ένα ροκ κλάμπ στη Γλυφάδα, renegate λεγόταν ... Κάποια στιγμή , αφού μου πούλησε την απαραίτητη μούρη με headbaging και τα συναφή-εγώ μάσησα, ψάρωσα και είχα χυθεί ¨αχ τι ωραίος που είναι....
¨ ήρθε και κάθησε δίπλα μου... αμήχανος όμως ο heavymetalας...
κούναγε νευρικά το πόδι, η κεφάλα κάτω, η μαλλούρα να πέφτει και να μην φαίνεται φάτσα καθόλου... Τελικά μετά από πολύ κούνημα ποδιού , του κάνω μες το νάζι... ¨Γιάάάάννηηηη¨... ¨έλα¨ μου κάνει... -¨Αυτό που θέλεις να κάνεις, κάντο...¨
Και κάπως έτσι πήρε μπρος ο heavymetalas...
...φιλί με γεύση σκασιαρχείου από το σπίτι, μπύρας, τσιγάρου, μυρωδιά από το δερμάτινό του και μουσική υπόκρουση smells like teen spirit....
Ο έλεγχος του επόμενου τριμήνου... τα 18άρια και τα 19άρια έγιναν ένας μέσος όρος του 12-13, και εγώ από τα παλ χρωματάκια μεταπήδησα σε only black, total black και έγινα φρίκουλο!-τώρα έχω αποθεραπευτεί-

Τι τέλειο!!!!!!!!!Ήταν και μέταλ!(καλά εμένα το μακρύ μαλλί στους άντρες με τρελαίνει
) Ε τώρα ρε παιδιά ζηλεύω εγώ δεν έχω φιλήσει ακόμα
![]()
Ούτε εγώ έχω φιλήσει ακόμα και είμαι 16 χρονών

μήπως έχω πρόβλημα;;....

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Δεν το δέχομαι αυτό! Δεν έχουμε εμείς πρόβλημαΟύτε εγώ έχω φιλήσει ακόμα και είμαι 16 χρονών...μήπως κάτι δεν πάει καλά;;...
μήπως έχω πρόβλημα;;....![]()

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

απολαυστε το τωρα ακριβως οπως εχει...

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

μηπως περιμενεις να σε αρπαξει κανεις απ το πουθενα και να σε φιλησει παθιασμενα οπως στις ταινιες?

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα σου μιλαω απο την εμπειρια μου..
οταν εγω ημουν στο γυμνασιο λυκειο.. τα αγορια προτιμουσαν να με κοντραρουν παρα να με φιλανε.. καποιους τους τρομαζα..
μη σου πω ακομη τους τρομαζω...
αν σε καιει τοσο πολυ το να σε φιλησει καποιος, θα τον βρεις...
δε σε ενδιαφερει να ειναι με καποιον "ξεχωριστο"? θελεις ντε και καλα να φιλησεις καποιον για να λες οτι εχεις φιλησει?

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

θυμαμαι οταν ημασταν στην α' γυμνασιου, ψαρωμενα παιδακια τελειως, απ το δημοτικο μεταβαση στο γυμνασιο, ημασταν εξω στην αυλη και βλεπω εναν απ την γ' που μου αρεσε ηταν αναμεσα στους φιλους του .. σε καποια φαση περναω απο μπροστα του (εγω κλεισμενη στο καβουκι μου εντελως) και τον ακουω
"ΠΑΠΑΔΟΥΠΟΥΛΟΥ! ΕΛΑ ΔΩ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ!"
χριστεεεεε μου... εκανα πως δεν ακουσα και ετρεξα να φυγω καταντροπιασμενη....
χαχαχα αναμνησεις παιδικες
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Όπως στο notebook allie+noah Αυτά είναιΦραουλιτσα εσυ τι θελεις και ολα σου φταινε?
μηπως περιμενεις να σε αρπαξει κανεις απ το πουθενα και να σε φιλησει παθιασμενα οπως στις ταινιες?

Ακριβώς αυτό juliette μουειναι λαθος να συγκρινεις τον εαυτο σου με τα αλλα παιδια.. θα μου πεις, στην ηλικια που εισαι μαλλον η συγκριση ειναι αναποφευκτη
αλλα σου μιλαω απο την εμπειρια μου..
οταν εγω ημουν στο γυμνασιο λυκειο.. τα αγορια προτιμουσαν να με κοντραρουν παρα να με φιλανε.. καποιους τους τρομαζα..
μη σου πω ακομη τους τρομαζω...
αν σε καιει τοσο πολυ το να σε φιλησει καποιος, θα τον βρεις...
δε σε ενδιαφερει να ειναι με καποιον "ξεχωριστο"? θελεις ντε και καλα να φιλησεις καποιον για να λες οτι εχεις φιλησει?

Και εγώ μέχρι τώρα τίποταΔεν είναι μόνο το φιλί το θέμα μου. Εννοώ ότι ποτέ δεν είχα σχέση ή κάτι τέτοιο

Τρομακτικό ακούγεται...α! επισης σε αυτην την ηλικια που εισαι το πιο πιθανο ειναι να σε αρπαξει κανενας μαντραλαχας απο μεγαλυτερη ταξη...
θυμαμαι οταν ημασταν στην α' γυμνασιου, ψαρωμενα παιδακια τελειως, απ το δημοτικο μεταβαση στο γυμνασιο, ημασταν εξω στην αυλη και βλεπω εναν απ την γ' που μου αρεσε ηταν αναμεσα στους φιλους του .. σε καποια φαση περναω απο μπροστα του (εγω κλεισμενη στο καβουκι μου εντελως) και τον ακουω
"ΠΑΠΑΔΟΥΠΟΥΛΟΥ! ΕΛΑ ΔΩ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΩ!"
χριστεεεεε μου... εκανα πως δεν ακουσα και ετρεξα να φυγω καταντροπιασμενη....
χαχαχα αναμνησεις παιδικες

Σοβαρά τώρα πώς γίνεται?Όχι, αλλα δεν ξέρω πώς γίνεται![]()

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξυλο θελετε και οι 2
γρηγορα στο videoclub για να παρετε αυτη την ταινια:
https://www.imdb.com/title/tt0102388/
μιλαει για ενα 14χρονο κοριτσι που δεν εχει φιλησει ποτε του
Aphrodite_95
Νεοφερμένο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Φυσικο είναι να ειναι κανείς περίεργοςποιο πως γινεται καλε???
ξυλο θελετε και οι 2
γρηγορα στο videoclub για να παρετε αυτη την ταινια:
https://www.imdb.com/title/tt0102388/
μιλαει για ενα 14χρονο κοριτσι που δεν εχει φιλησει ποτε του

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

σας το υποσχομαι ολα θα ερθουν πολυ συντομα απο κει που δεν το περιμενετε...
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.