Πρώτη λυκείου.... οι γονείς είχαν πάει στο χωριό, εγώ δεν τους είχα ακολουθήσει για να ... διαβάσω...
-δεν είχα χάσει τότε ακόμα την εμπιστοσύνη τους...
- Είχαν αναθέσει στη γιαγιά που έμενε στο ισόγειο- να μου ρίχνει που και που καμιά ματιά...
Οκ, η γιαγιά μου έριχνε ματιές ως τις 10:00-10:30... μετά, αφού έβαλα για ύπνο τη γιαγιά

, κανόνισα να πάω σε ένα κλαμπάκι
-πρώτη φορά στη ζωή μου- με ένα τύπο που ¨τα είχα φτιάξει¨ μόλις την προηγούμενη -Γιάννης,δευτέρα λυκείου, heavymetalας, μαλλί ως τον @ωλο/
οκ, έχουν αλλάξει τα γούστα μου από τότε!
- Εγώ innocent κοριτσάκι...

και πολύ ¨φυτό¨ μπορώ να πω.... αν έπαιρνα κάτω από 18 βαλάντωνα στο κλάμα! - τα ετερώνυμα έλκονται...-
Πάμε σε ένα ροκ κλάμπ στη Γλυφάδα, renegate λεγόταν ... Κάποια στιγμή , αφού μου πούλησε την απαραίτητη μούρη με headbaging και τα συναφή

-εγώ μάσησα, ψάρωσα και είχα χυθεί ¨αχ τι ωραίος που είναι....

¨ ήρθε και κάθησε δίπλα μου... αμήχανος όμως ο heavymetalας...

κούναγε νευρικά το πόδι, η κεφάλα κάτω, η μαλλούρα να πέφτει και να μην φαίνεται φάτσα καθόλου... Τελικά μετά από πολύ κούνημα ποδιού , του κάνω μες το νάζι... ¨Γιάάάάννηηηη¨... ¨έλα¨ μου κάνει... -¨Αυτό που θέλεις να κάνεις, κάντο...¨

Και κάπως έτσι πήρε μπρος ο heavymetalas...

...φιλί με γεύση σκασιαρχείου από το σπίτι, μπύρας, τσιγάρου, μυρωδιά από το δερμάτινό του και μουσική υπόκρουση smells like teen spirit....
Ο έλεγχος του επόμενου τριμήνου... τα 18άρια και τα 19άρια έγιναν ένας μέσος όρος του 12-13, και εγώ από τα παλ χρωματάκια μεταπήδησα σε only black, total black και έγινα φρίκουλο!

-τώρα έχω αποθεραπευτεί-