deppy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLACKANGEL4898
Νεοφερμένο μέλος

ηταν με ενα παιδι που ειχαμε γνωριστει μεσω μιας κοινης παρεας... ειχε προσπαθησει να με φιλισει και σε προηγουμενο ραντεβου αλλα επειδη ντρεπομουνα ειχα αντισταθει αρκετα... εκεινη την μερα ομως, μιας και ειναι μεγαλυτερος και εχει κι αυτοκινητο, με ειχε παει σε ενα μερος οπου μπορεις να δεις την μιση Αθηνα, και καθως μιλαγαμε με πιανει απο την μεση και με φιλαει
Μπορω να πω οτι ηταν πολυ ξαφνικο, οχι πωσ δεν περιμενα να με φιλισει μετα το προηγουμενο ραντεβου απλα δεν περιμενα να με φιλισει εκεινη την στιγμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Τάνια9018
Νεοφερμένο μέλος

(και by the way φίλαγε και υπέροχα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Το ενστικτο μου μου ελεγε πως δεν ηταν σωστο αγορακι.
Και οι γυρω μου τα ιδια.
Ημουν πρωτη γυμνασιου κι εκεινος δευτερα λυκειου.
Υπηρχε φλερτ μεταξυ μας εντονο αλλα δυσκολια να εκφραστουμε.
Ενα βραδακι σε μια εκδηλωση κοντα στο σπιτι μου καναμε βολτα με τα ποδια.
Καθησαμε σε σκαλακια ενος σπιτιου και με φιλησε.Κανονικοτατα. Φιλουσε υπεροχα.
Απο κεινη τη μερα χαιρομουν γιατι ''ειχα αγορι''. Δεν περασε μια βδομαδα κι εμαθα πως το χε διαλαλησει σε ολους τους φιλους του.
Εμενα με πειραξε και στο τελευταιο τηλεφωνημα του, τον εκραξα και του ζητησα να μη μου ξανατηλεφωνησει

Μτε απο κανα χρονο εμαθα πως τα φτιαξε με μια κοπελα για πολλα χρονια. Ηταν πολυ σιχαμενος στη συμπεριφορα του, εκανε το κοριτσι μονιμως να κλαιει, την καταπιεζε και της φεροταν ασχημα.
Ομως.... Ημουν τριτη γυμνασιου οταν γνωρισα αυτον... τον πρωτο μου ερωτα, ημασταν μαζι κοντα 4 χρονια..
Ηταν το ωραιοτερο φιλι, στη γωνια ενος δρομου, μεσημερι, ορθιος αυτος κι εγω, δε σταματουσαμε λεπτο.
Ηταν φυσικα ο πρωτος μου σε ολα, ημουν κι εγω η πρωτη για κεινον...(συνομιληκοι).
θελετε να πω και για τον δευτερο και τον πιο βαρβατο ερωτα?

(ασε για εδω εχει πολυ θεμα

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Το πρώτο πραγματικό ήρθε στις 28 Μαρτίου του 2009. Με ένα κοριτσάκι το οποίο έχω αρχίσει να νοιώθω συγγενή μου.

love_angel
Επιφανές μέλος

Με ένα κοριτσάκι το οποίο έχω αρχίσει να νοιώθω συγγενή μου.![]()
συγγενη σου??

ον τοπικ: μετραει να πω οτι σημερα εδωσα πρωτο φιλι με νεο αποτι φαινεται αμορε???

τελειο!

χαζο βικ, λεει ακυρα το ονειροπαρμενο! μη με παρεξηγητε!

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

συγγενη σου??
ον τοπικ: μετραει να πω οτι σημερα εδωσα πρωτο φιλι με νεο αποτι φαινεται αμορε???
τελειο!
χαζο βικ, λεει ακυρα το ονειροπαρμενο! μη με παρεξηγητε!![]()
Nαι τη νοιώθω σα δικό μου άνθρωπο, πώς το λένε.

Pink Butterfly
Νεοφερμένο μέλος

paschouale
Νεοφερμένο μέλος

necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απαίσιο το πρώτο φιλί δυστυχώς! Ήταν στα 15 μου με κάποιον που δεν ήθελα....αποτέλεσμα άθλιο....γέυση τσιγάρου και γλύψιμο αγελάδας...από τότε φοβάμαι να κάνω κάτι![]()
Ε κοίτα, αν ο επόμενος δεν είναι καπνιστής ήδη έχεις ξεπεράσει το 50% του προβλήματος. Τώρα για το αγελαδίσιο της υπόθεσης είναι καθαρά θέμα τύχης. Άσε που το ζήτημα είναι να αισθάνεσαι όπως πρέπει με αυτόν που θα φιλήσεις (και τότε δε νομίζω να σε ενδιαφέρει αν φιλάει σαν βάτραχος, αγελάδα, μυρμηγκοφάγος η όποιο άλλο ζώο.)
ellaki
Νεοφερμένο μέλος

ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

μετα απο 2 μερες χωρισαμε δεν ηθελα καθολου....

το καλυτερο φιλι ομως που εχω δωσει ποτε ειναι το πρωτο φιλι με τον φιλο μου.
ημασταν στο αυτοκινητο του στο μπικινι στην Αγ.μαρινα, ειχαμε κατσει στο πισω καθισμα και ειχα ακουμπισει το κεφαλι μ στα ποδια του, καποια στιγμη σταματησαμε να μιλαμε, με φιλαει πεταχτα... κοιτιομαστε... και αυτο ηταν, τετοι φιλι δεν εχω ξαναδωσει ποτε στην ζωη μου!!
αφου μας πονουσαν τα χειλια και τα σαγονια μας!!!

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Παίζαμε τους γιατρούς στην γειτονιά
και μια ξαδέρφη συνομήλικη,
ειδικότητας οδοντίατρος
βάλθηκε να εξετάσει το στόμα μου
με την γλώσσα της.
lol!

Το πρώτο φιλί ήταν μια παταγώδη αποτυχία!!!!
Επανορθώσαμε όμως με όλα τα επόμενα

markezana
Νεοφερμένο μέλος

Πριν έξι χρόνια...στα δεκαέξι μου..μετά από σχολικό πάρτυ..ο φρέσκος έρωτας εκείνης της χρονιάς...με πέρνει από το χέρι και με πάει στο πιο ρομαντικό δέντρο του σχολείου...και ναιιιιι....με φίλησε...ένα φιλί με συνδυασμό μπύρας amstel και τσιχλόφουσκας bigbagball..αξέχαστη γεύση!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

...με πέρνει από το χέρι και με πάει στο πιο ρομαντικό δέντρο του σχολείου...
καλωσήρθες
π.σ. μια ερώτηση : τι κάνει ένα δέντρο πιο ρομαντικό από τα άλλα ;
markezana
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχα...ωραία ερώτηση!
όλα δέντρα ήταν στη σειρά γύρω από το στάδιο...
ΤΟ συγκεκριμένο δέντρο...ήταν το πιο μεγάλο...και ήταν μόνο του στο τέλος του σταδίου...και μάλιστα με θέα τη παραλία....

σε κάλυψα?

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Requiem
- Vicky13
- kalhkardia
- qwertyuiop
- User2350
- ThanasisR.
- Satan Claus
- Eleanna7
- DeWiN
- SlimShady
- Cupid
- giannhs2001
- Kousmamo
- Κλημεντίνη
- Λαμπρινηη
- Βλα
- Alma Libre
- Μαρία Α
- Jocaste
- Danaoula2020
- Johnny15
- JohnGreek
- Εχέμυθη
- uni77
- MarcoReus
- Serotonin
- hirasawayui
- Έμμα
- charmander
- Memetchi
- Viedo
- kiyoshi
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- louminis
- Meow
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- toolooboom
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.