adespoto
Περιβόητο μέλος

Βρε παιδιά εμένα μου αρέσει να έχω το σημάδι του...μου αρέσει να με έχει μαρκάρει...Και να το κοιτάω, να θυμάμαι πως έγινε και να θυμάμαι το πάθος που είχαμε εκείνη την στιγμή...και μετά να χαμογελάω σαν χαζή
Έχω πρόβλημα;
Πάντως ελάχιστες φορές έχω μείνει χωρίς σημάδι πλάκα πλάκα![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Γιατι ;Γενικότερα οι πιπιλιές δεν μου αρέσουν... και έχω απαιτήσει να μην γίνονται, το θεωρώ τραγικά γελοίο όταν το βλέπω σε άλλους σε εμφανή σημέια.
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

νι χαμστεράκι, και όταν θα μπαίνει στη θάλασσα και θα τον τσούζει από το αλάτι, και θα σε κυνηγάει για πατητή να δούμε πόσο θα σου αρέσει![]()
χαχαχαχα, κάτι τέτοιο έγινε χθες!!!!
torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Υποβρύχια, με βρίσκεις σύμφωνο εδώ.Μου αρέσουν όταν δεν είναι επιτηδευμένες και όχι σε εμφανή σημεία (στο στήθος το βρίσκω ΣΕΞΥ).

Βέβαια οκ, πάνω στην κάψα μπορεί να ξεφύγει καμιά αδέσποτη, αλλά δεν χρειάζεται και να φαίνονται.

Και.. αν είναι "επιτηδευμένο" τότε πιστεύω.. χάνεται η ουσία.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Βρε παιδιά εμένα μου αρέσει να έχω το σημάδι του...μου αρέσει να με έχει μαρκάρει...Και να το κοιτάω, να θυμάμαι πως έγινε και να θυμάμαι το πάθος που είχαμε εκείνη την στιγμή...και μετά να χαμογελάω σαν χαζή
Έχω πρόβλημα;![]()
Ότι έχεις ένα πρόβλημα, το έχεις. Αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο

Μου αρέσουν όταν δεν είναι επιτηδευμένες και όχι σε εμφανή σημεία (στο στήθος το βρίσκω ΣΕΞΥ).
Στο στήθος είναι ..αχμμμ..

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

oχι βρε vkey, γιατι να χεις προβλημα.
Γιατι ;
Μου φαίνεται "στημένο" και "δήθεν".. προαναφέρθηκε ήδη..
Vkey
Επιφανές μέλος

Ότι έχεις ένα πρόβλημα, το έχεις. Αλλά δεν είναι το συγκεκριμένοΈγραψα κι εγώ πιο πριν πως έως που με φτιάχνει, αρκεί να μην ειναι σε προφανές σημείο, γιατί αν πχ βρεθώ με τον πατέρα μου θα νιώσω άβολα και το ξέρω (για τους άσχετους χέστηκ@!)
![]()
Είσαι κακιά λε ....πολύ κακιά

Εννοείται σε μη εμφανή σημεία... ε...οκ...εγώ ντρέπομαι και τους συναδέλφους (πέρα από τους γονείς μου που εδώ άντε να με δουν αλλά λέμε τώρα) και να έχουν το βλέμμα...περάσαμε καλά χθες βράδυ ε; Οκ αυτό μπορούν να το καταλάβουν και από το χαμόγελο μου βέβαια αλλά ας μην τους δώσω και παραπάνω στοιχεία

Παραείναι αχ...Στο στήθος είναι ..αχμμμ..![]()

Πάω να κάνω ένα παγωμένο ντουζ τώρα

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Εγώ πάλι θα πω ότι πολύ σπάνιο να γίνει πιπιλιά χωρίς να το θέλεις και πάνω στο πάθος. Υπάρχουν παθιασμένα φιλιά, δαγκώματα, γδαρσίματα ναι, αλλά πιπιλιές όχι. Πρέπει να προσπαθήσεις να ρουφήξεις τον άλλο για να βγει. Αν το θέλετε οκ, εγώ το έχω κόψει απο το Λύκειο που είχε πλάκα.![]()
Νομίζω ότι εξαρτάται και από τον δέρμα κάποιου....

Και πραγματικά όταν κάνω πιπιλιές δεν τις κάνω επίτηδες... απλά ας πούμε πάντα προσέχω τον τρόπο που θα φιλήσω κάποιον στο λαιμό περισσότερο από ότι σε αλλά μέρη του σώματος που καλύπτονται....
tirogaridaki_23
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω να κάνω αλλά ούτε και μου αρέσει να ρουφάω το δέρμα του άλλου, σιχαίνομαι. Άλλο να φιλήσω και άλλο να ρουφήξω...μπλιάξ!!!
σε πληροφωρώ ποιο συχαμένο είναι το φιλί με το σάλιο παρά το δέρμα, εξάλου πάντα κάνεις μπανάκι πρίν(εκτώς απροοπτου

χοχοχοχο

mania
Επιφανές μέλος

είναι τέλειο έχει πλάκα
χοχοχοχο![]()
εδώ άλα κιαλα ρουφάμε απο το δέρμα του άλου το άμυρο το καθαρό δεν με χαλάει καθόλου, εξάλου στον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα αιδιαστικό, όλα είναι υπέροχα

Καταλαβαινω πως ισως να θελετε να "συζητησετε" επ' αυτου ή οτι μπορει να σας κανει "εντυπωση" ομως η συζητηση σταματαει εδω.
Οφειλουμε να το σεβαστουμε ολοι μας.
Εαν πραγματικα καποιος θελει να της πει κατι, ας το κανει μεσω pm γιατι θα ξεφυγει η κουβεντα,θα οδηγηθουμε σε flames και κατέπεκταση σε κλειδωμα του thread και παρατηρησεις.
Συμπληρωνω γιατι δεν εγινα κατανοητος πως το αλλο θεμα που ανοιξε η "tirogaridaki" αφορα μονο στο πως να την συμβουλεψουμε ωστε να πλησιασει καποιον.
Δεν ρωταει εαν ειναι σωστο ή οχι οτι κανει.
Οπως ειπα πιο πανω ειναι λογικο να θελετε να πειτε την γνωμη σας, αλλα απο την στιγμη που η ιδια ζηταει να μην εμβαθυνουμε την συζητηση στα προσωπικα της οφειλουμε να την σεβαστουμε.
Ειναι κριμα να χαλαμε το θεμα και κυριως τις καρδιες μας.
Συνεχιζουμε στο θεμα μας και μονο σε αυτο.
Ευχαριστω.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

FaNhS_ThE_GrEaT
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα 60 έως 112 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Πως κάνεις μια πιπιλιά;".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.