Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

09-11-23

21:33
Τίποτα παραμύθια η όλη υπόθεση, για τις διαφημίσεις θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες κάποιον που γνωρίζω ότι βάζει.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

12-11-23

23:46
Ευτυχώς η Meta δεν έχει βάλει τρίτη επιλογή διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων γιατί θα φεύγανε οριστικά και δεν θα είχαμε με τι να γελάμε μετά.Έβγαλε ένα παράθυρο διαλόγου το facebook χθες σήμερα αν θες προαιρετικά συνδρομή χωρίς διαφημίσεις και όλοι οι άσχετοι έχουν φρικάρει ότι θα τους χρεώσει.![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.120 μηνύματα.

12-11-23

23:51
Επίκαιρο!Ευτυχώς η Meta δεν έχει βάλει τρίτη επιλογή διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων γιατί θα φεύγανε οριστικά και δεν θα είχαμε με τι να γελάμε μετά.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.853 μηνύματα.

13-11-23

10:10
Πάντως όσοι φοβούνται για τα προσωπικά τους δεδομένα, υπάρχει και άλλη λύση.
Βομβαρδίστε τους με όσο γίνεται περισσότερα!
Να μπαίνετε σε αντικρουόμενες σελίδες, γκρουπ ή site. Μια pronews, μια iefimerida, μια με τους ρώσους, μια με τους ουκρανούς, μια με τη Χαμάς, μια με τον Νετανιάχου, ένα πράμα...Κι όταν σας τσακώσουν και θα προσπαθήσουν να συνθέσουν το προφίλ σας, το AI θα ζαλιστεί και θα γράψει...neutral.

Να μπαίνετε σε αντικρουόμενες σελίδες, γκρουπ ή site. Μια pronews, μια iefimerida, μια με τους ρώσους, μια με τους ουκρανούς, μια με τη Χαμάς, μια με τον Νετανιάχου, ένα πράμα...Κι όταν σας τσακώσουν και θα προσπαθήσουν να συνθέσουν το προφίλ σας, το AI θα ζαλιστεί και θα γράψει...neutral.

camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.

13-11-23

13:01
Ε καλά αυτό το κάνουμε έτσι και αλλιώς (εμείς με τις δέκα προσωπικότητες).
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.944 μηνύματα.

13-11-23

14:05
παραμύθια ξεπαραμύθια, μας έχει μπλοκάρει, αν δεν απαντήσουμε. Τέλος Φέισμπουκ!Τίποτα παραμύθια η όλη υπόθεση, για τις διαφημίσεις θα ρωτήσω τις επόμενες μέρες κάποιον που γνωρίζω ότι βάζει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
λες; Άλλη δουλειά δεν έχουμε;Πάντως όσοι φοβούνται για τα προσωπικά τους δεδομένα, υπάρχει και άλλη λύση.
Να μπαίνετε σε αντικρουόμενες σελίδες, γκρουπ ή site. Μια pronews, μια iefimerida, μια με τους ρώσους, μια με τους ουκρανούς, μια με τη Χαμάς, μια με τον Νετανιάχου, ένα πράμα...Κι όταν σας τσακώσουν και θα προσπαθήσουν να συνθέσουν το προφίλ σας, το AI θα ζαλιστεί και θα γράψει...neutral.![]()

και τωρα θα υπάρχουν οι λογαριασμοί, αλλά άδικα. Δε θα χρησιμοποιούνταιΕυτυχώς η Meta δεν έχει βάλει τρίτη επιλογή διαγραφή του λογαριασμού και των δεδομένων γιατί θα φεύγανε οριστικά και δεν θα είχαμε με τι να γελάμε μετά.
Τα είπες όλα! Αφου έτσι κι αλλοιώς μας παρακολουθούν, γιατί θέλουν τις ευλογίες μας; Εδώ και χρόνια, αν ψάξεις κάτι στο google, σε μερικές ώρες σού ρχονται σχετικές διαφημίσεις στο ΦΒ. Επομένως δε θέλουν να ευλογήσουμε αυτό που έτσι κι αλλοιώς χρόνια κάνουν, τώρα το θυμήθηκαν; Θέλουν άδεια για να κάνουν προφανώς πιο χοντρό παιχνίδι. Να μπουν σε άλλους λογαριασμούς, ποιους άραγε; Δίνεις έτσι άδεια, να παρακολουθούν τις κινήσεις σου στο ίντερνετ;Επίκαιρο!
View attachment 125380
Ας κλείσει το ηλίθιο, αρκετά με σύγχυσε χθες.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

13-11-23

21:19
παραμύθια ξεπαραμύθια, μας έχει μπλοκάρει, αν δεν απαντήσουμε. Τέλος Φέισμπουκ!
Δεν με ενδιαφέρει, το παρακολουθώ το facebook έντονα εδώ και μία δεκαετία, δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα το θετικό.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

19-03-24

20:33
Έτρεξα μια διαφήμιση μέσω Facebook και τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά για τo μέλλον πλατφόρμα. Έτρεξα την διαφήμιση για άτομα >30 ετών.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.666 μηνύματα.

19-03-24

20:48
Έτρεξα μια διαφήμιση μέσω Facebook και τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά για τo μέλλον πλατφόρμα. Έτρεξα την διαφήμιση για άτομα >30 ετών.
View attachment 130858
τι θα πει ήταν για άνω των 30; για βάλ' την εδώ να δούμε κάτι.
αν ήταν boomεριά η διαφήμιση λογικό το αποτέλεσμα.

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

19-03-24

20:55
Το facebook δεν λειτουργεί ούτε αυτό από κινητό εδώ και μια βδομάδα, το Twitter έχει προβάδισμα εδώ και κάτι μήνες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-03-24

20:57
Μαλακιζεται κανονικα.Αναδημοσιευσα κανονικα την ειδηση για τον ολιβερ με πατηταμα απο το σαιτ του ΕΝΙΚΟΣ και το φεεις εχι ξεσκηθει να μου λεει οτι παραβιαζω ορους χρησης λογο............σκληρου περιεχομενου! Βεβαια ειχα γραψει και κριτικη στον κομματικο εμεπιρογνωμονα ,,οχι υβριστικη,,εγραφα απλα να λογοδοτησουν και ολοι οι ενπειρογνωμονες που ελεγαν οτι ο ολιβερ πεθανε απο αγελη σκυλιων....λετε να πειραξε αυτο; Εκτοτε προσπαθω να το αναδημοσιευσω ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ..ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ..ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ..ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΟΡΟΥς ΧΡΗΣΗς ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ.\
ΠΟΣ ΞΕΦΤΥΛΕς; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΕΙ ΕΚΕΙ;
Αυτο ακριβως το λινκ βαζω
www.enikos.gr
ΔΗΛΑΔΗ..ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΛΕΜΕ!
Κια ιδου...βαζοντας λεμε το παραπανω λινκ μου γαζει αυτο...που το εχει ολο το συμπαν και καν δεν δειχνει κατι φοβερο
Προφανως εχουν εναν αλγοριθμο..ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕς;;; ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΕΕΙς ΛΕΜΕ.

Αράχωβα: «Ήμουν σίγουρη πως η αλήθεια θα φανεί» - Τι λέει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ μετά την άσκηση δίωξης
«Πιστεύω ότι θα φτάσουμε και στην τελική δικαίωση» δηλώνει η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, η οποία είχε κάνει την αρχική γνωμάτευση για τον Όλιβερ, μετά την
Κια ιδου...βαζοντας λεμε το παραπανω λινκ μου γαζει αυτο...που το εχει ολο το συμπαν και καν δεν δειχνει κατι φοβερο
ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΗΠΩΣ; ΓΙΑΤΙ;Τι έγινε
Τα τεχνολογικά μας συστήματα μας εντόπισαν ότι αυτή η δημοσίευση μοιάζει με τις άλλες που παραβιάζουν τους Όρους της κοινότητας για Βίαιο και σκληρό περιεχόμενο.
Δεν επιτρέπουμε στους χρήστες του Facebook να κοινοποιούν περιεχόμενο που παρουσιάζει σκληρή βία.
Τι σημαίνει αυτό για εσάς
Τα τεχνολογικά μας συστήματα θα εμφανίζουν αυτή τη δημοσίευση πιο χαμηλά στη Ροή από ό,τι συνήθως. Οι χρήστες μπορούν να τη βλέπουν αλλά ενδέχεται να χρειάζεται να κάνουν κύλιση πολύ πιο κάτω. Οι μελλοντικές σας δημοσιεύσεις δεν θα επηρεαστούν από αυτό. Μάθετε περισσότερα.
Τι μπορείτε να κάνετε
Αν πιστεύετε ότι κάναμε λάθος, μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για επανέλεγχο. Αν διαγράψετε τη δημοσίευσή σας, ή αν έχει αφαιρεθεί από το Facebook, δεν θα μπορείτε να υποβάλετε αίτημα για επανέλεγχο.
Μπορεί να έχετε το δικαίωμα να αμφισβητήσετε την απόφασή μας στα δικαστήρια της χώρας σας. Επίσης, μπορεί να έχετε το δικαίωμα να παραπέμψετε την απόφασή μας σε έναν πιστοποιημένο φορέα επίλυσης διαφορών.
Προφανως εχουν εναν αλγοριθμο..ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ..ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕς;;; ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΕΕΙς ΛΕΜΕ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

19-03-24

20:59
Μαλακιζεται κανονικα.Αναδημοσιευσα κανονικα την ειδηση για τον ολιβερ με πατηταμα απο το σαιτ του ΕΝΙΚΟΣ και το φεεις εχι ξεσκηθει να μου λεει οτι παραβιαζω ορους χρησης λογο............σκληρου περιεχομενου! Βεβαια ειχα γραψει και κριτικη στον κομματικο εμεπιρογνωμονα ,,οχι υβριστικη,,εγραφα απλα να λογοδοτησουν και ολοι οι ενπειρογνωμονες που ελεγαν οτι ο ολιβερ πεθανε απο αγελη σκυλιων....λετε να πειραξε αυτο; Εκτοτε προσπαθω να το αναδημοσιευσω ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ..ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ..ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ..ΜΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΟΡΟΥς ΧΡΗΣΗς ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ.\
![]()
Αράχωβα: «Ήμουν σίγουρη πως η αλήθεια θα φανεί» - Τι λέει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ μετά την άσκηση δίωξης
«Πιστεύω ότι θα φτάσουμε και στην τελική δικαίωση» δηλώνει η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα, η οποία είχε κάνει την αρχική γνωμάτευση για τον Όλιβερ, μετά τηνwww.enikos.gr
Καλά το Facebook έχει γίνει σύγχρονη χούντα με τους κανόνες που βάζει, χίλιες φορές καλύτερο το X πλέον.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-03-24

21:01
Ρε συ εχω παθει πλακα λεμε.Μα δεν ισχυουν κιολλας αυτα που λεει.Δες τι εβαλα και τι μου βγαζει.Καλά το Facebook έχει γίνει σύγχρονη χούντα με τους κανόνες που βάζει, χίλιες φορές καλύτερο το X πλέον.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

19-03-24

21:06
Ρε συ εχω παθει πλακα λεμε.Μα δεν ισχυουν κιολλας αυτα που λεει.Δες τι εβαλα και τι μου βγαζει.
Καλά εγώ είχα ανεβάσει πριν λίγους μήνες ένα Post το οποίο μίλαγε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν στους Twin Towers και την ευθύνη των Μουσουλμανικών οργανώσεων και μου το κατέβασαν επειδή τάχα ήταν ρατσιστικό περιεχόμενο

akikos
Επιφανές μέλος

19-03-24

21:06
Το διάγραμμα μετράει την απήχηση. Δηλαδή σε αυτούς που εμφανίζεται η διαφήμιση. Όχι αυτούς που αλληλεπίδρασαν. Συνεπώς δεν μετράει ως παράγοντας η ποιότητα της διαφήμισης.τι θα πει ήταν για άνω των 30; για βάλ' την εδώ να δούμε κάτι.
αν ήταν boomεριά η διαφήμιση λογικό το αποτέλεσμα.
![]()
Έβαλα πάνω από 30 για value4money λόγους. Aλληλεπιδρούν σε λιγότερο ποσοστό.
Προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο social media. Instagram και ΤικΤοκ απλώς δείχνουν εικόνες και βίντεο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ariana2018
- camil
- johnsala
- Paragontas7000
- fourkaki
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Scandal
- American Economist
- Jack of Spades
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- Μαυρίκιος
- giannhs2001
- taketrance
- touvlo
- Indiana Jones
- Joji
- phleidhs
- jj!
- rafaela11
- Memetchi
- Athens2002
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- Unboxholics
- Γατέχων
- Fernando_A
- Ωρορα
- alexis.patrinos
- J.Cameron
- User2350
- Wonderkid
- ggl
- Ilma
- _pathfinder_
- Στεφανος56
- Citylights
- spinalgr1990
- ΘανάσοςG4
- faiy alsis
- Εχέμυθη
- Dimitris2001
- Meow
- eukleidhs1821
- parrot/παπαγάλος
- theodoraooo
- tsiobieman
- Sosstoss
- chester20080
- snowy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.