Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

Τώρα δε που έγινε και θωρηκτό κλάσης Δανάη Μπάρκα
Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα

EC8F14D9-093D-4D40-BC86-44A48A1D1AC9.jpeg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή

Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα

EC8F14D9-093D-4D40-BC86-44A48A1D1AC9.jpeg

Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή
Βασικά φαίνεται πιο αδύνατη από εμένα γιατί είναι και 1.80🥹

Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε;

δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα
Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους🥹

Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες🤏🏻✨ και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά)

Αυτά.

Επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε άλλους 3-4🤣

Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε;
Γιατί κάποιοι πετάγονται από το πουθενά δημιουργώντας τζέρτζελο.

Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον...

Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν...

Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι.

Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους🥹

Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες🤏🏻✨και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά)
Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη ;)

Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;;😂😂

images (45).jpeg
Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου

Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;;😂😂
Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα...

Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)...

Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό...

Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει...

Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό.

Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου;

Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει...

Αυτό γιατί να της ξεφύγει ;

Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο...

Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!!

Τελευταία επεξεργασία:
images (45).jpeg
Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου

Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά :hmm:(εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου).

Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα"
Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι.

Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός.

Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα.

Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις.

Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις.
Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη

Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό.

Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη
Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές

Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ✨

Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε;🥹❤️

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back