Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:04 Η Εριφύλη έγραψε: #21 Χθες στις 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Τώρα δε που έγινε και θωρηκτό κλάσης Δανάη Μπάρκα Click για ανάπτυξη... Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:04 Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:11 Η Εριφύλη έγραψε: #22 Χθες στις 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:04 Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται πιο αδύνατη από εμένα γιατί είναι και 1.80 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.164 μηνύματα. Χθες στις 00:31 Ο giannhs2001: #23 Χθες στις 00:31 Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:32 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Χθες στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Αυτά. Επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε άλλους 3-4 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιοι πετάγονται από το πουθενά δημιουργώντας τζέρτζελο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 00:37 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Χθες στις 00:37 Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον... Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 03:00 Ο Zukov_v2 έγραψε: #26 Χθες στις 03:00 Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Τώρα δε που έγινε και θωρηκτό κλάσης Δανάη Μπάρκα Click για ανάπτυξη... Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:04 Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:11 Η Εριφύλη έγραψε: #22 Χθες στις 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:04 Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται πιο αδύνατη από εμένα γιατί είναι και 1.80 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.164 μηνύματα. Χθες στις 00:31 Ο giannhs2001: #23 Χθες στις 00:31 Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:32 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Χθες στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Αυτά. Επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε άλλους 3-4 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιοι πετάγονται από το πουθενά δημιουργώντας τζέρτζελο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 00:37 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Χθες στις 00:37 Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον... Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 03:00 Ο Zukov_v2 έγραψε: #26 Χθες στις 03:00 Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μόλις μου την έστειλε φίλος μου που πήγε να δει Δούκισσα σήμερα. Είναι σαν εμένα που είμαι 60 κιλά. Να ξέρετε και τι βλέπετε και μη μένετε στην προπέρσινη μάγισσα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:04 Αντε αν είστε τυφλοί να πάτε σε οφθαλμίατρο. Λέτε αυτή την γυναίκα χοντρή Click για ανάπτυξη... Βασικά φαίνεται πιο αδύνατη από εμένα γιατί είναι και 1.80
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.164 μηνύματα. Χθες στις 00:31 Ο giannhs2001: #23 Χθες στις 00:31 Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:32 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Χθες στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Αυτά. Επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε άλλους 3-4 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιοι πετάγονται από το πουθενά δημιουργώντας τζέρτζελο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 00:37 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Χθες στις 00:37 Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον... Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 03:00 Ο Zukov_v2 έγραψε: #26 Χθες στις 03:00 Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 00:32 Η Εριφύλη έγραψε: #24 Χθες στις 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Αυτά. Επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε άλλους 3-4 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιοι πετάγονται από το πουθενά δημιουργώντας τζέρτζελο. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 00:37 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Χθες στις 00:37 Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον... Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 03:00 Ο Zukov_v2 έγραψε: #26 Χθες στις 03:00 Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: δύσκολα άντρας που του αρέσουν οι γυναίκες να επιλέξει την Κίτσου για πιο όμορφη Ελληνίδα Click για ανάπτυξη... Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφες και ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Αυτά. Επειδή δεν αρέσει σε εσένα και σε άλλους 3-4 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 00:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εν τω μεταξύ γιατί πάλι ασχολούμαστε με το αν είναι ναρα η Κίτσου ή όχι; Λίγο βαρετό δεν κατάντησε; Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιοι πετάγονται από το πουθενά δημιουργώντας τζέρτζελο.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 00:37 Η Υδροχόος έγραψε: #25 Χθες στις 00:37 Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον... Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 03:00 Ο Zukov_v2 έγραψε: #26 Χθες στις 03:00 Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας ανοιχτεί ένα νήμα μόνο για την Κίτσου...Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον... Γιατί σε λίγο, όλα θα ξεκινάνε και θα τελειώνουν μ' αυτήν...
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 03:00 Ο Zukov_v2 έγραψε: #26 Χθες στις 03:00 Το χαιλαιτ της καριερας της οτι εχει θρεντ στο στεκι. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.918 μηνύματα. Χθες στις 07:12 Ο ilias90 έγραψε: #27 Χθες στις 07:12 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ξέρω πάρα πολλούς αλλά ενδεικτικά θα σου πω και διάσημους Στανκογλου, Γκοτσοπουλος και Κακούρης την χαρακτήρισαν από τις πιο όμορφεςκαι ο Γεροντιδακης και ο Μελέτης Ηλίας (μιας και τον ξέρεις αυτόν ονομαστικά) Click για ανάπτυξη... Είναι σαν να σου φέρει Ασιάτης να φας τίποτα κατσαρίδες ή κάνα παρόμοιο πιάτο τους. Θα πεις ότι φαίνεται ωραίο από ευγένεια, αλλά κι ότι έχεις φάει ήδη
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.998 μηνύματα. Χθες στις 07:16 Ο American Economist: #28 Χθες στις 07:16 Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 08:33 Η glayki έγραψε: #29 Χθες στις 08:33 Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο. Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 08:40 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Τώρα πλακα πλακα αν αποκόψουμε την ιδιότητα της Μαρίας και την παρουσια της στα καλλιτεχνικά δρώμενα είναι μια καθημερινη γυναίκα εμφανισιακά με σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση ανάλογα της απώλειας ή προσθηκης κιλών, όπως οι περισσοτερες γυναίκες ,που απλά θα άρεσε σε ορισμένους . Τιποτε περισσοτερο.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:01 Η Υδροχόος έγραψε: #30 Χθες στις 09:01 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ο λόγος που απέκτησε thread στο Esteki ποιος είναι;; Click για ανάπτυξη... Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα... Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)... Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό... Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:09 Η amarelia έγραψε: #31 Χθες στις 09:09 Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η περίπτωση με την Κίτσου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα confirmation bias. Όταν κάποιος έχει ήδη θετική προδιάθεση π.χ. αν μου αρέσει ο μανάβης της γειτονιάς, αρκεί να ακούσω 2-3 άτομα να λένε έστω έναν ελάχιστα θετικό σχολιασμό, ώστε ο εγκέφαλός μου να το ερμηνεύσει ως γενικευμένη αποδοχή ή θαυμασμό.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 556 μηνύματα. Χθες στις 09:10 Ο Zukov_v2 έγραψε: #32 Χθες στις 09:10 Η Μαρια Κιτσου εχει δωσει Εφαρμογες Ποινικου; Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 09:12 Η Υδροχόος έγραψε: #33 Χθες στις 09:12 Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!! Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 09:18 camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί να μην έχει δώσει ;; Θα ΄χει δώσει...Τόσα και τόσα έχει κάνει... Αυτό γιατί να της ξεφύγει ; Δε μιλάμε πλέον για μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι (και κατά τον τίτλο...) γυναίκα - φαινόμενο... Υ.Γ. Πλάκα πλάκα αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο/η νονός/νονά τού νήματος (αναφορικά με τον τίτλο...). Έχει πολλή φαντασία !!!
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:30 Η camil έγραψε: #34 Χθες στις 09:30 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου). amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Ασχέτως πορειας ως ηθοποιου να μια πανεμορφη γυναίκα : κλελια ανδριωλατου Click για ανάπτυξη... Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα". Τους άνδρες δεν τους πιάνεις πουθενά (εκτός αν πρόκειται για το φαινόμενο Κίτσου).
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:32 Η amarelia έγραψε: #35 Χθες στις 09:32 Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από camil: Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά διάβασα σε φόρουμ "σιγά απλώς μια πανέμορφη γυναίκα, ούτε τσαχπινιά, ούτε τίποτα" Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο, η προσωπικότητα και το τρόπος που φέρεσαι. Για την συγκεκριμένη συμφωνώ κι εγώ είναι πανέμορφη εμφανισιακά αλλά όπως εχω ξαναπεί είναι μαϊντανός.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. Χθες στις 09:35 Η camil έγραψε: #36 Χθες στις 09:35 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ισχύει αυτό, τεράστιο κομμάτι της ομορφιάς είναι και το ταπεραμέντο και η προσωπικότητα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 09:40 Η amarelia έγραψε: #37 Χθες στις 09:40 Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από camil: Συμφωνώ εν μέρει, ας πούμε η Νομικού αντικειμενικά είναι αψεγάδιαστη αλλά αν ήμουν άνδρας δε θα ήταν από τις πρώτες που θα ήθελα να τους την πέσω. Αλλά την Κλέλια αν και δεν την έχω πολυδεί νομίζω τη χαζεύεις. Click για ανάπτυξη... Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.478 μηνύματα. Χθες στις 09:59 Η glayki έγραψε: #38 Χθες στις 09:59 Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως και να το δούμε τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά είναι ένας πρώτος και σημαντικός παράγοντας έλξης άλλων, ωστόσο φυσικά και δεν αρκεί η εμφάνιση σε ένα δεύτερο επίπεδο γνωριμίας , αν το πνεύμα υπολειτουργεί ή αν ο άνθρωπος είναι σε τελείως διαφορετική σφαίρα στη ζωή του και στον τρόπο που τοποθετείται κοινωνικά και σε επίπεδο ιδεολογίας από εμάς. Ακόμη και ένα άρτιο πρόσωπο με τέλειες αναλογίες μπορεί να φαντάζει αδιάφορο ή ακόμα και απωθητικό.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. Χθες στις 10:02 Η rafaela11: #39 Χθες στις 10:02 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε; Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ναι η ομορφιά είναι πάντα προϋπόθεση, όμως δεν ξέρω πώς στέκεται κάτι αν δεν υπάρχουν και αυτά που ανέφερα, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Δηλαδή θα βγείς θα τον χαζέψεις μια δέκα εκατό ε μετά θα αρχίσει να σε εκνευρίζει αν είναι μαϊντανός. Προσωπική άποψη Click για ανάπτυξη... Ε έτσι είναι, δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που με την αντικειμενική ομορφιά δεν είναι κάτι ουαου, αλλά με την αυτοπεποίθησή τους και το ταπεραμέντο τους έχουν τραβήξει κόσμο και ματιές
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 10:09 Η Εριφύλη έγραψε: #40 Χθες στις 10:09 Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε;
Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε;