Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

Κοίτα...εγώ το πρότεινα, για πλάκα η αλήθεια είναι, αλλά κατά πως φαίνεται όλοι φτάσαμε στα όρια μας πλέον και έγινε πραγματικότητα...

Από το να γράφει η Εριφύλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί για την Κίτσου...τουλάχιστον να ΄χει ένα νήμα να τα γράφει εδώ. Περιορισμένα και ελεγχόμενα (αυτό εύχομαι, τουλάχιστον...)...

Φαινόμενο η Κίτσου ;; Φαινόμενο. Η πιο όμορφη διάσημη ελληνίδα ; Ναι, δαγκωτό...

Πετάει ο γάϊδαρος ; Ναι, πετάει...

Να κάνουμε ένα thread για την Sydney Sweeney ώστε να γράφω ασταμάτητα;;👻👻

Την είδα σε παλιές της φωτογραφίες, νέα ήταν ωραία. Τώρα όμως έσπασε, τι να κάνουμε. Όλοι μεγαλώνουμε και τα σημάδια φαίνονται.

Κατά τα άλλα υπάρχει η αντικειμενική ομορφιά (συμμετρικότητα προσώπου, αναλογίες σώματος κ.λπ.) και η υποκειμενική, που έχει μέσα και στοιχεία του χαρακτήρα. Η δεύτερη όμως είναι λίγο αδιάφορη όταν εξετάζεται η ομορφιά αυτή καθαυτή, μιας και αφορά μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.

Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ✨

Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε;🥹❤️
Όχι, να μην της το πεις αυτό. Είναι ψέμα.

Το φόρουμ άνοιξε γιατί μπαϊλντίσαμε (και οι "ανώτεροι" κατά πώς φαίνεται...) να σε βλέπουμε να γράφεις παντού για την Κίτσου !!

Και άναψε και μια λαμπάδα, σ΄ αυτόν/αυτήν που το άνοιξε...

Χάρη έκανε σε όλους μας...

Επιτέλους να ομορφύνει το φόρουμ✨

Έχετε καταλάβει ότι θα της το πω πως άνοιξε θέμα για εκείνη αποκλειστικά σε φόρουμ ε;🥹❤️

IMG_5651.png

Ο Στάθης Λιβαθινος είπε πριν καμιά εβδομάδα σε συνέντευξη του: γνωρίστε την τώρα που υπάρχει, γιατί αύριο μεθαύριο θα γράφονται βιβλία για το ταλέντο της Μαρίας

Οπότε χάρη σας κάνω🥹

Θεοποιείς ανθρώπους και δεν είναι καλό αυτό. Πιθανώς να το κάνεις γιατί θεωρώντας ότι αν είναι αυτή τόσο εξαιρετική σου δίνει και εσένα αξία που συναναστρέφεσαι μαζί της. Αλλά αυτό κρύβει τον κίνδυνο έτσι όπως την ανεβάζεις μια μέρα κάτι να κάνει που δεν θεωρείς εσύ σωστό και να την ρίξεις από το βάθρο και να πας στο άλλο άκρο.

Είμαι μια κανονική ηθοποιός. Δεν είναι ούτε το 1% ταλέντο που γεννιέται στα χίλια χρόνια,ούτε βέβαια ατάλαντη. Και ο,τι και αν είναι μπράβο της που κατάφερε να ζει από αυτό, που τόσοι λίγοι πετυχαίνουν.

Από εκεί και πέρα σε άποψη ομορφιάς που λες, ο καθένας έχει τα γούστα του, αλλά αντικειμενικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Όλοι ξέρουμε ποιοί είναι όμορφοι πχ και να μην είναι του γούστου σου η Μόνικα Μπελούτσι όλοι ξέρουν ότι είναι αντικειμενικά όμορφη, όπως και ο Alain Delon ή ο Brad Pitt, και ας μην είναι του γούστου τους.

Η Μαρία Κίτσου δεν είναι αυτής της ομορφιάς, δεν την χαρακτηρίζει αυτό. Κάποιος θα την θυμάται επειδή είναι πολύ γλυκός άνθρωπος ή του αρέσει σαν ηθοποιός όχι επειδή κάνει μπαμ η εμφάνιση ή το πρόσωπο της. Σε αντίθεση με πχ την Παπουτσάκη που το πρώτο που σκέφτεσαι είναι Όμορφη και μετά τα άλλα.

Αλλά είναι λάθος αυτά που κάνουμε τώρα. Σκέψου να μπουν να διαβάσουν που σχολιάζουμε την εμφάνιση τους κάτι που δεν ελέγχουν; Οκ εσύ την θεωρείς όμορφη και ταλαντούχα. Δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι πρέπει να το θεωρούν αυτό.

Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί και όχι.

Κεφάλαιο του Στάθη Λιβαθινου🤍

C72A405C-F995-423E-8342-95ABFC534A24.jpeg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν είναι ούτε το 1% ταλέντο που γεννιέται στα χίλια χρόνια
Κοιτα. Επειδή το έχω σπουδάσει πλέον κι επειδή όλοι οι σκηνοθέτες / ηθοποιοί υπήρξαν δάσκαλοι μου. Πλέον όντως αποτελεί φαινόμενο, πέρυσι μόνο είδα 3 πτυχιακές φοιτητών που είχαν σχέση με την Μαρία.

Είναι 45 χρονών και έχει 58 ρόλους. Οποτε ναι είναι πολύ παραπάνω από το 1%.

Κεφάλαιο του Στάθη Λιβαθινου🤍

C72A405C-F995-423E-8342-95ABFC534A24.jpeg
Και για την Βουγιουκλάκη λέγανε οι μεγαλύτεροι των μεγάλων πράγματα και εσύ και οι υπόλοιποι την κράζουμε! Και γιατί η Κοτοπούλη και η Κυβέλη ΚΟΚ να θεωρούνται αυθεντίες; Απλά έτυχε να μην υπάρχουν ηθοποιοί τότε και έγιναν εκείνοι οι πρώτοι. Και για την Λόρεν λένε τα καλύτερα και είναι και σταρ και αν ρωτήσεις άλλους ανθρώπους θα σου πουν ένα κούτσουρο ήταν.

Εμένα δεν με νοιάζει τι κάνει η Κίτσου. Εμένα με προβληματίζει που την θεοποιείς.

Τι να πω ρε Εριφύλη; Εγω όσες φορές την είδα στο θέατρο και στην τηλεόραση δεν με κέρδισε ούτε το παίξιμο της ούτε τίποτα. Πες με αμμόρφωτη και μπας κλας.

Άλλοι ηθοποιοί σε θεατράκια μικρά που δεν παίζει να τους ξέρει ούτε η μάνα τους, μου φάνηκαν τρομερά ταλέντα και με ενέπνευσαν στο τι σημαίνει υποκριτική τέχνη.

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι καλή αλλά εσύ την έχεις κάνει να είναι ο ίδιος ο Θέσπις, η Ιέρεια του Θεάτρου, το αναντικατάστατο της σκηνής.

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα.

Σχετικα με την ομορφιά πιστεύω ότι έχει να κάνει και με το πλασάρισμα των media. Την Παπουτσάκη δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο αλλά έχει πλασαριστεί περίπου σαν Ελληνίδα Μπελούτσι (που φυσικά είναι πανέμορφη και υπερσεξι). Όπως και επί καμιά δεκαετία μας πλασαραν για κούκλα και σέξι τη Βανδή. Ε συγνώμη δεν είναι και να σου πέφτει το σαγόνι.
Από την άλλη τα στοιχεία του χαρακτήρα που ενσωματώνονται στην εμφάνιση φτιάχνουν το σεξ απηλ. Ομορφιά+sexiness συνδυασμός ακαταμάχητος. Από μόνο του το ένα ή το άλλο, μέτρια πράγματα.

Εμένα δεν με νοιάζει τι κάνει η Κίτσου. Εμένα με προβληματίζει που την θεοποιείς.
Να το πάμε κι ένα βήμα παραπέρα ; Άντε και την θεοποιεί, οι υπόλοιποι (που δεν την έχουν Θεό...) τί χρωστάνε ;

Εμένα, προσωπικά, μου ήταν αδιάφορη η Κίτσου. Την είχα δει λίγο σε μια σειρά και σκέφτηκα ότι παίζει καλά. Ως εκεί...

Τώρα ; Ούτε να την βλέπω δε θέλω...Η συνεχής διαφήμιση της Εριφύλης, η αδιάλειπτη/αδιάκοπτη αναφορά του ονόματός της λειτούργησε αντίστροφα/αποτρεπτικά...Κουράστηκα τόσο να βλέπω και να διαβάζω γι' αυτήν που και ν' αξίζει η γυναίκα δεν...

Η τόση υπερβολή/έκθεση δεν κάνει καλό, τελικά. Τουναντίον...

Και στην τελική, δε μιλάμε για την Μπελούτσι. Πώς να το κάνουμε...

Ε και τι φταίνε αυτές; Έτσι πάει. Πολλές φορές στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Τι να κάνουμε τώρα
Δεν σημαίνει ότι ήταν αυθεντίες και θεοί απλά βρέθηκαν στην κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο που υπήρχε μια κενή θέση.
τα μεγαλύτερα βύσματα βασικά. Ενα τεράστιο ποσοστό αυτών είναι του κώλου για να το πω αρκετά κόσμια.

να ξεράσω πρωινιάτικα
Αυτό θέλω να το πω και εγώ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι γνωστοί ηθοποιοί είναι από οικονομικά ευκατάστατες οικογένειες.

Πολλά ταλέντα, πραγματικά ταλέντα δεν θα τα δούμε ποτέ στην σκηνή και θα θεωρούμε την μετριότητα τελειότητα γιατί πρέπει να επιβιώσουν και δεν έχουν την πολυτέλεια να εξελίξουν το ταλέντο τους.

Η Κίτσου μια και το αναφέρουμε επίσης, δεν ήταν από εργατική οικογένεια. Πατέρας στρατιωτικός σε υψηλόβαθμη θέση και πολλά κονέ με την εκκλησία.

Και ο Χορν ήταν το σημερινό nepobaby, ναι είχε ταλέντο και φωνή ΚΟΚ αλλά δεν ξέρουμε αν στην θέση του δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος πραγματικά πιο ταλαντούχους.

Προσωπικά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα για να την θεοποιήσω. Έχουν κάνει οι δεκάδες σκηνοθέτες που όντως την θεοποιούν.
Ρε Εριφύλη αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε όλοι είναι ότι οι για τους δικούς σου λόγους σαρεσει ή Κίτσου την θεωρείς ταλενταρα, θεα, ΚΟΚ οι υπόλοιποι επειδή είμαστε τριτοδευτερες δεν συμμερθζόμαστε την ίδια άποψη, μην μας σπαμάρεις διαρκώς με αυτό. Πες κάτι άλλο. Έχει γίνει πλέον Εριφύλη= Κίτσου. Καταντάει κουραστικό και μοιάζει και εμμονικό.

Εγώ αν σου έγραφα διαρκώς για την Λαμπέτη δεν θα κουραζόσουν; Και εγώ είμαι fangirl και θέλω να μιλάω διαρκώς για αυτήν αλλά όχι εδώ στο forum του I school, θα πάω σε μια ομάδα με Lambeti Fans.

Κατάλαβες τι εννοώ; Μάλλον είσαι μικρή σε ηλικία κάτω των 18 και ενθουσιαζεσαι τόσο δεν ξέρω τι άλλο να πω

Η Κίτσου μια και το αναφέρουμε επίσης, δεν ήταν από εργατική οικογένεια.
Ασε να ξέρω καλύτερα τι και πως πέτυχε. φάνηκε ότι ήταν από τις λίγες που δεν πέρασαν με μέσον γιατί πολύ απλά, δεν πέρασε εθνικό με την πρώτη και παιδεύτηκε και πάρα πολύ για να μπει. Οχι σαν κάτι όρνια που πέρασαν με την πρώτη προσπάθεια (ονόματα δεν λέμε).

Εγώ αν σου έγραφα διαρκώς για την Λαμπέτη δεν θα κουραζόσουν;
Οχι, γράψε. Κι εμένα μου αρέσει

ανεβαίνουν και βγαίνουν sold out είναι για πέταμα
Βγαίνουν σολντ γιατί παίζονται σε κάτι θεατράκια των 200 θέσεων. Μην μπερδεύεστε. Πλέον το εθνικό, το δημοτικό θέατρο ή το Παλλας πχ που είναι 1000 θέσεις, δεν κάνουν σολντ ούτε στον ύπνο τους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back