Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

Δεν ξέρω αν η Κίτσου τελικά είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη. Ξέρω σίγουρα ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να έχει σταματήσει να φταρνίζεται….​

Νομίζεις ότι ασχολούμαι εδώ μέσα με την Μαρία;🤣 σήμερα με ταγκαρε ένας να μου την συγκρίνει με την Ζενταγια ΝΑΙ Ή ΟΥ; το βρήκατε παιχνιδάκι καθημερινό;
Ναι, ασχολείσαι. Αλλά δε συζητάμε αυτό τώρα. Και το θέμα δεν είσαι εσύ αυτή τη στιγμή...

Το θέμα είναι ότι η γυναίκα εξαιτίας και της δικής σου κουραστικής επανάληψης (συγγνώμη, αλλά έτσι το βλέπω...) κοντεύει να καταντήσει μια φώκια. Αν δεν έχει γίνει ήδη...

Φύγε λίγο από τον εαυτό σου...και σκέψου εκείνη τί ακούει. Κι ας μην τ΄ ακούει...

Ποια ειναι η Μαρία Κίτσου;;;

Στο μεταξυ γελαω..βασικα δεν γελαω...καγχαζω..γιατι κραζετε καποιοι ενα νεαρο παιδακι που εχει ινδαλμα μια καλλιτεχνιδα και μαλιστα πολυ καλη...οταν καποιοι απο εσας εχετε ινδαλμα τον..χιτλερ..δηλαδη..ποση ξεφτυλα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι, ασχολείσαι. Αλλά δε συζητάμε αυτό τώρα. Και το θέμα δεν είσαι εσύ αυτή τη στιγμή...

Το θέμα είναι ότι η γυναίκα εξαιτίας και της δικής σου κουραστικής επανάληψης (συγγνώμη, αλλά έτσι το βλέπω...) κοντεύει να καταντήσει μια φώκια. Αν δεν έχει γίνει ήδη...

Φύγε λίγο από τον εαυτό σου...και σκέψου εκείνη τί ακούει. Κι ας μην τ΄ ακούει...
Αλλου επρεπε να τα σουρνεις..κριμα.

.οταν καποιοι απο εσας εχετε ινδαλμα τον..χιτλερ..δηλαδη..ποση ξεφτυλα;
Για κάποιους ανθρώπους μπορεί να είναι πρότυπο ομορφιάς και ο ομορφότερος άντρας του κόσμου... δερβέναγα στα γούστα τους θα σε βάλουν;

Για κάποιους ανθρώπους μπορεί να είναι πρότυπο ομορφιάς και ο ομορφότερος άντρας του κόσμου... δερβέναγα στα γούστα τους θα σε βάλουν;
Ναι/./μονο που δεν μιλησα για ομορφια..αλλα για μισανθρωπισμο.ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.Δεν εμαθες να τα ξεχωριζεις αυτα καμαρι μου; Μαθε τα.Ειπα..δεν κρινω εμφανιση..τα υπολοιπα ναι ...τα κρινουμε/Ειδικα οταν προκειται για μισανθρωπους.Γτμ..τιποτα δεν καταλαβαινετε;Τοσο γκαου μπιου πχια;

Νομίζω πως δεν κάνει αναφορά στην ομορφιά με την λέξη ίνδαλμα.
εχ πότε απάντησες τόσο γρήγορα.
Την είδα την Κίτσου δεν την ήξερα ούτε έγω δει κάποιο έργο της.
Για ομορφια είμαι περισσότερο 1965 Jane Fonda fan.

κραζετε καποιοι ενα νεαρο παιδακι που εχει ινδαλμα μια καλλιτεχνιδα και μαλιστα πολυ καλη
Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον.

Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ

Ναι/./μονο που δεν μιλησα για ομορφια..αλλα για μισανθρωπισμο.ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.Δεν εμαθες να τα ξεχωριζεις αυτα καμαρι μου; Μαθε τα.Ειπα..δεν κρινω εμφανιση..τα υπολοιπα ναι ...τα κρινουμε/Ειδικα οταν προκειται για μισανθρωπους.Γτμ..τιποτα δεν καταλαβαινετε;Τοσο γκαου μπιου πχια;
Όλο το θέμα έχει γίνει για την εξωτερική εμφάνιση/ομορφιά της Κίτσου. Οπότε κι εγώ για την ομορφιά του αυστριακού ζωγράφου, λέω... συγγνώμη κιόλας που ήταν αντικειμενικά ελκυστικός άντρας.

Νομίζω πως δεν κάνει αναφορά στην ομορφιά με την λέξη ίνδαλμα.
εχ πότε απάντησες τόσο γρήγορα.
Την είδα την Κίτσου δεν την ήξερα ούτε έγω δει κάποιο έργο της.
Για ομορφια είμαι περισσότερο 1965 Jane Fonda fan.
Λιγα χρονια πριν που ηταν λεπτη ηταν θεα! Αυτο λεμε τωρα.Καποιοι χλευαζουν επειδη παχυνε.ΟΚ..δεν ειναι υποχρεωτικο να ειμαστε ομορφοι ουτε λεπτοι.
ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΥΔΑΙΟ.

Όλο το θέμα έχει γίνει για την εξωτερική εμφάνιση/ομορφιά της Κίτσου. Οπότε κι εγώ για την ομορφιά του αυστριακού ζωγράφου, λέω... συγγνώμη κιόλας που ήταν αντικειμενικά ελκυστικός άντρας.
@ ριες λες κλασικα/.Εγω μιλησα για ινδαλμα..και η Κιτσιου για τη εριφυλη δεν ειναι απλα εξωτερικη ομορφια αλλα ινδαλμα.Ακομα δεν το καταλαβες;
Αλφαααααααααα..βητααααααααα...γαμααααααααααααααα...δελτα..μαθε γραμματα.
Και το θεμα..μιας και δεν ξερεις μαλλον να διαβαζεις δεν ειναι η ομορφια της Κιτσου..αλλα το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Κιτσου.

Αλλου επρεπε να τα σουρνεις..κριμα.
Είπα αυτό που πιστεύω. Το παράκανε κάπως, έστω και άθελά της.

Το ότι διαφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν, από ένα σημείο και μετά, για την Κίτσου, θεωρώ ότι ήταν σαφές. Όχι ; Τί ήθελες ; Ν΄ αρχίσω τα μπινελίκια ; Δε γουστάρω τα μπινελίκια γενικότερα. Πόσο μάλλον δημόσια...Και έχω "κατηγορηθεί", μάλιστα, ότι το παίζω καλή, δηθενιά, κ.λπ. Μωρέ δε ΄πα να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Την ηρεμία μου προστατεύω και μόνο...

Αναφορικά με τα παιδάκια που κράζουμε...άσ΄ το. Άσ΄ το να πάει στο διάβολο. Μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.

Είπα αυτό που πιστεύω. Το παράκανε κάπως, έστω και άθελά της.

Το ότι διαφωνώ με όλα όσα ειπώθηκαν, από ένα σημείο και μετά, για την Κίτσου, θεωρώ ότι ήταν σαφές. Όχι ; Τί ήθελες ; Ν΄ αρχίσω τα μπινελίκια ; Δε γουστάρω τα μπινελίκια γενικότερα. Πόσο μάλλον δημόσια...Και έχω "κατηγορηθεί", μάλιστα, ότι το παίζω καλή, δηθενιά, κ.λπ. Μωρέ δε ΄πα να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Την ηρεμία μου προστατεύω και μόνο...

Αναφορικά με τα παιδάκια που κράζουμε...άσ΄ το. Άσ΄ το να πάει στο διάβολο. Μην την ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
Δεν θελω τιποτα.ΚΡΙΝΕΙς//.ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΝΩ.

@ ριες λες κλασικα/.Εγω μιλησα για ινδαλμα..και η Κιτσιου για τη εριφυλη δεν ειναι απλα εξωτερικη ομορφια αλλα ινδαλμα.Ακομα δεν το καταλαβες;
Όλο το θέμα γίνεται για το αν είναι όμορφη/πολύ όμορφη/ όχι όμορφη η Κίτσου. Τα άλλα δεν με νοιάζουν.
Αλφαααααααααα..βητααααααααα...γαμααααααααααααααα...δελτα..μαθε γραμματα.
Το ΑΙ πάντως στην αναζήτηση του google λέει ότι ήταν υποκειμενικά ωραίος, αλλά πάρα πολλές γυναίκες της εποχής τον έβρισκαν κούκλο:
Στιγμιότυπο οθόνης 2026-02-07 223952.png

Και τελος παντων δεν αξιζει ολο αυτο το κραξιμο ενα νεαρο παιδι που εχιε ενα ινδαλμα..και μαλιστα με τις αισχροτητες καποιων ποστ ..που δεν προλαβες μαλλον να δεις γιατι καναμε αναφορα.
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΟ.

Λιγα χρονια πριν που ηταν λεπτη ηταν θεα! Αυτο λεμε τωρα.Καποιοι χλευαζουν επειδη παχυνε.ΟΚ..δεν ειναι υποχρεωτικο να ειμαστε ομορφοι ουτε λεπτοι.
ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΥΔΑΙΟ.
Διάβασα λίγο τα προηγούμενα. Μπορεί να μην σου αρέσει σαν εμφάνιση κάποιος άνθρωπος. Εγώ σίγουρα δεν αρέσω σε πολλούς. Τώρα ξέρεις πως είναι είσαι χοντρός/ή είσαι 🐋 είσαι αδύνατος/η τα πόδια σου είναι ξυλάκια της εβγα. Κάποιος που θέλει να πει κακό λόγο πάντα θα βρει τρόπο να το κάνει δεν θα κολλήσει πουθενά.

ωραίο καιρό έχει σήμερα, τι λέτε;

Η Μαρία Κίτσου φαίνεται καλός άνθρωπος, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί συνεχίζει τόσο το θέμα αν είναι όμορφη ή όχι; Το αστείο ξεκίνησε ως ragebait προς την Εριφύλη αλλά μετά από κάποια μηνύματα το αστείο έχει ξεφύγει (το λέω και εγώ που μου αρέσει το αθώο ragebait οι Amis @ultraviolence @Memetchi το γνωρίζουν :hehe:)

Αδυνατούλα είναι κιόλας και υγιής σε σύγκριση με τις περισσότερες ηθοποιούς στο χώρο που πάσχουν απο νευρική ανορεξία

ωραίο καιρό έχει σήμερα, τι λέτε;

Η Μαρία Κίτσου φαίνεται καλός άνθρωπος, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί συνεχίζει τόσο το θέμα αν είναι όμορφη ή όχι; Το αστείο ξεκίνησε ως ragebait προς την Εριφύλη αλλά μετά από κάποια μηνύματα το αστείο έχει ξεφύγει (το λέω και εγώ που μου αρέσει το αθώο ragebait οι Amis @ultraviolence @Memetchi το γνωρίζουν :hehe:)

Αδυνατούλα είναι κιόλας και υγιής σε σύγκριση με τις περισσότερες ηθοποιούς στο χώρο που πάσχουν απο νευρική ανορεξία
Γιατι καποιοι εχουν κομπλεξ και γενικα αμα δεν σε πανε σε κραζουν ακομα και για την τελεια που θα βαλεις.Τοσο απλα.

Το αστείο ξεκίνησε ως ragebait προς την Εριφύλη αλλά μετά από κάποια μηνύματα το αστείο έχει ξεφύγει
Το αστείο είναι αστείο αν ειπωθεί μια φορά και με χιούμορ. Οταν λέγεται κάθε μέρα και με τέτοια σκατοψυχιά (γιατί αυτό είναι), δεν είναι αστείο. Είναι προβληματικό.

Και κακώς απολογήθηκα κιόλας για τα γούστα μου. Έγινε γιατί μου επιτέθηκαν. Για εμένα ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη μου και η πιο όμορφη. Όσα κιλά κι αν βάλει, όσα κι αν χάσει. Για εμένα.

Κια ξυδακι τοπ αμα λαχει.
1770497473057.png

Αλλα να φτανουμε να προσβαλλουμε με αισχρολογιες και λοιπες μαλακιες για τα γουστα του αλλου ή για τη εμφανιση του αλλου..αυτο ειναι ανθρωποφαγια.
ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ..ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back