Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο Paragontas7000: #81 Χθες στις 14:07 @Εριφύλη της ειπες οτι εχει δικο της θρεντ εδω μεσα? Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:08 Η Εριφύλη έγραψε: #82 Χθες στις 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω συνειδητοποιήσει χρόνια τώρα ότι είναι η ομορφότερη Εσείς έχετε λίγο ακόμα, αλλά μην το λέτε κάθε μέρα βρε γιατί θα κολλήσετε στο τέλος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @Εριφύλη της ειπες οτι εχει δικο της θρεντ εδω μεσα? Click για ανάπτυξη... Είμαι αυτή που την έπεισε να ανοίξει τουιτερ μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:16 Ο ilias90 έγραψε: #83 Χθες στις 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Τι απόψεις έχει; Αν είναι τίποτα αριστεροπροοδευτική θα την ξεφτιλίσω, να ξες. Διάσημη ξεδιάσημη, δεν έχει τέτοια εδώ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:27 Ο Paragontas7000: #84 Χθες στις 14:27 Φερτην Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η Monsieur έγραψε: #85 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #86 Χθες στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:08 Η Εριφύλη έγραψε: #82 Χθες στις 14:08 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω συνειδητοποιήσει χρόνια τώρα ότι είναι η ομορφότερη Εσείς έχετε λίγο ακόμα, αλλά μην το λέτε κάθε μέρα βρε γιατί θα κολλήσετε στο τέλος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @Εριφύλη της ειπες οτι εχει δικο της θρεντ εδω μεσα? Click για ανάπτυξη... Είμαι αυτή που την έπεισε να ανοίξει τουιτερ μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:16 Ο ilias90 έγραψε: #83 Χθες στις 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Τι απόψεις έχει; Αν είναι τίποτα αριστεροπροοδευτική θα την ξεφτιλίσω, να ξες. Διάσημη ξεδιάσημη, δεν έχει τέτοια εδώ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:27 Ο Paragontas7000: #84 Χθες στις 14:27 Φερτην Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η Monsieur έγραψε: #85 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #86 Χθες στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Εγώ το έχω συνειδητοποιήσει χρόνια τώρα ότι είναι η ομορφότερη Εσείς έχετε λίγο ακόμα, αλλά μην το λέτε κάθε μέρα βρε γιατί θα κολλήσετε στο τέλος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: @Εριφύλη της ειπες οτι εχει δικο της θρεντ εδω μεσα? Click για ανάπτυξη... Είμαι αυτή που την έπεισε να ανοίξει τουιτερ μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:16 Ο ilias90 έγραψε: #83 Χθες στις 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Τι απόψεις έχει; Αν είναι τίποτα αριστεροπροοδευτική θα την ξεφτιλίσω, να ξες. Διάσημη ξεδιάσημη, δεν έχει τέτοια εδώ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:27 Ο Paragontas7000: #84 Χθες στις 14:27 Φερτην Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η Monsieur έγραψε: #85 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #86 Χθες στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: μη με προκαλείτε να σας την φέρω κι εδώ Click για ανάπτυξη... Τι απόψεις έχει; Αν είναι τίποτα αριστεροπροοδευτική θα την ξεφτιλίσω, να ξες. Διάσημη ξεδιάσημη, δεν έχει τέτοια εδώ.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:27 Ο Paragontas7000: #84 Χθες στις 14:27 Φερτην Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η Monsieur έγραψε: #85 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #86 Χθες στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Monsieur Νεοφερμένο μέλος Η Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. Χθες στις 15:57 Η Monsieur έγραψε: #85 Χθες στις 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #86 Χθες στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #86 Χθες στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Click για ανάπτυξη... Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #87 Χθες στις 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Χαχαχαχα εντομεταξύ έχεις καμία φωτογραφία μαζί της; Click για ανάπτυξη... Σοβαρά το ρωτάς αυτό; Είχα ανεβάσει 100 σελφι μας στις φωτογραφίες
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 17:45 Ο Valder έγραψε: #88 Χθες στις 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Με κόβει η κοιλιά μου... πρέπει να ειναι το κεικ με τον εσπρέσσο. Μπορεί και όχι. Click για ανάπτυξη... Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:06 Η Πουπουλίνα: #89 Χθες στις 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ήταν παραγωγική η τουαλέτα σήμερα τελικά. Ευχαριστώ Μαρία Κίτσου, ήσουν έμπνευση. Click για ανάπτυξη... Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:09 Ο Valder έγραψε: #90 Χθες στις 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Χθες στις 19:45 Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σουα φρεσει..ουτε εμεαν ετσι λαχια..αλλα δεν θα σε τωησει κιολλας. Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα αμς ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:32 Η Εριφύλη έγραψε: #91 Χθες στις 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ειναι το λιγοτερο γελοιο αυτο που κανεις. ΟΚ παχυνε..δεν σου αρεσει..ουτε εμενα ετσι παχια..αλλα δεν θα σε ρωτησει κιολλας.Ουτε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι ωραιοι ή λεπτοι. Ειναι; Εσυ εισαι; Βαλε μας και εσυ μια φωτο σου εδω να δουμε μηπως θα μας ερθει και εμας κανενα χεσιμο να σε ευχαριστημουμε. Click για ανάπτυξη... Σε αγαπώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω Click για ανάπτυξη... Πάλιωσε το αστειάκι και απ ότι βλέπεις δεν σας δίνω καμία σημασία πλέον. Επίσης, μιλάς για μια γυναίκα που την ξέρω 11 χρόνια προσωπικά, οπότε αυτό από μόνο του είναι αγενές.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:48 Η Πουπουλίνα: #92 Χθες στις 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κάνεις λάθος. Δεν εχω προβλημα με την Κιτσου. Μπορεί να ειναι οσο παχιά θέλει ή όσο λεπτή θέλει. Δεν με πείραξε προσωπικά. Πλάκα στην εριφυλη θέλω να κάνω που την εχει αναγαγει στην επόμενη Παναγία. Αλλά αν είχες χιούμορ, θα το καταλάβαινες. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. Χθες στις 19:49 Ο Valder έγραψε: #93 Χθες στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. Χθες στις 19:51 Η Πουπουλίνα: #94 Χθες στις 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εχεις δει την κοιλια μου και την καράφλα μου ρε; Πρωτος ειμαι που θα γελάσω με μενα μπας και τα διορθώσω. Και μακαρι να μου την πουν κι αλλοι μπας και συνέλθω. Click για ανάπτυξη... Αυτο σου εξηγω,Εσυ εισαι κουλ..δεν ειναι υποχρεωμενοι να ειναι ολοι ετσι,Μα σε μωρο μιλαω; Γενικα γιατην εμφανιση ασχημα σχολια ειναι ανεπιτρεπτο να κανουμε σε τετοιο βαθμο που το εκανες εσυ.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:55 Ο ilias90 έγραψε: #95 Χθες στις 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Εγω εχω χιουμορ..και το ξερεις...αλλα καποιοι που εχουν παραπανω κιλα μπορει να θιχτουν και καλα κανουν.Δεν εχου ε ολοι την ιδια ψυχοσυνθεση.Δεν υπαρχεις μονο εσυ στο συμπαν αυτο/Ουτε νιωθουν ΟΛΟΙ οπως εσυ.Καλο ειναι να σκεφτομαστε πριν ποστρουμε κατι για ΕΜΦΑΝΙΣΗ,. Click για ανάπτυξη... Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Εριφύλη έγραψε: #96 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μα η Εριφύλη μας την παρουσιάζει ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου συνεχώς. Ε, όταν ακούς τέτοια δεν μπορείς να μην σχολιάσεις τα προφανή. Και ο Βαλ φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάνει πλάκα. Click για ανάπτυξη... Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Επίσης δεν ήταν καν πλάκα. Κάτι τέτοια λέγαμε στο νηπιαγωγείο
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 19:59 Ο ilias90 έγραψε: #97 Χθες στις 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 586 μηνύματα. Χθες στις 20:01 Ο Zukov_v2 έγραψε: #98 Χθες στις 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: χιλιάδες Click για ανάπτυξη... μιλιουνια Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Memetchi Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr Libertus charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 20:02 Η Εριφύλη έγραψε: #99 Χθες στις 20:02 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μιλάμε για εμφάνιση, όχι για ταλέντο. Επίσης, ναι, καλά κάνεις και λες τη γνώμη σου αλλά να δέχεσαι και αυτή των άλλων. Εντάξει, αυτά που λες είναι ακραία υποκειμενικά, τι να κάνουμε. Click για ανάπτυξη... Δεν σας έβαλα δερβέναγες στα γούστα μου. Ό,τι θέλω θα λέω, όπως λέτε κι εσείς για αυτές που σας αρέσουν
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 20:03 Ο American Economist: #100 Χθες στις 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καλά κάνω. Κι εγώ κι άλλοι χιλιάδες. Οπως εσάς σας αρέσουν οι ατάλαντες γλάστρες, έτσι κι εμένα μου αρέσει η σπουδαία ηθοποιός. Click για ανάπτυξη... Καλά ματάκια μου εσύ όλες τις γυναίκες άσχημες και ατάλαντες τις θεωρείς εκτός από την Κίτσου. Επίσης, όλα τα έργα τα λες αποτυχίες επειδή δεν παίζει η Κίτσου μέσα. Και επειδή θα μας πεις ότι έχεις δικαίωμα να θεωρείς την Κίτσου την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, και εγώ σου απαντάω ότι έχουμε και εμείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική σε όσα προσπαθήσεις να μας πείσεις. Δεν ξέρω τι σχέση έχετε μεταξύ σας, i really don’t give a fuck που λένε οι φίλοι μου οι Αμερικανοί, όμως από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό όλο αυτό που γίνεται. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη τώρα πως θέλεις να το κάνουμε δηλαδή;; Ταλαντούχα ναι είναι και μάλιστα πολύ (τουλάχιστον σε μένα σαν ηθοποιός μου αρέσει), όμως αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που γίνεται εδώ μέσα. Εντελώς φιλικά χωρίς καμία πρόθεση να σου κάνω επίθεση.