Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

Κρίνε με. Αρκεί να είσαι δίκαιη. Δε σε είδα πουθενά να λες ότι η μικρή το παράκανε. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τις χοντράδες που ειπώθηκαν. Σε καμία περίπτωση.
Δες την αρχη του θεματος και κανε νανακια τωρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ.
Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της.
Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια.

Μην ακούς γενικά τι σου λένε λμαο, γράφω στο στέκι που και που από όταν ήμουν παιδί.
Τότε θεωρούσα πολύ κουλ να έχω ως επάγγελμα μπαρμαν δεν το άλλαξα ποτέ.
Πριν λίγο καιρό όταν είχα γράψει σε ένα θέμα μια προσωπική θέση κάποιος μου είπε τι ξέρεις εσύ που είσαι μπαρμαν. Που μακάρι να ήμουν και μπαρμαν.

κεεπ ιτ απ εριφυλη

Κια να το παρακανε δεν προσβαλε κανεναν.Ντροπη πια.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΜ ΚΙΤΣΟΥ.
Δεν θα σου δωσει λογαριασμο για τα γουστα της.
Τοσα σκατα γυρω σαςαυτο σας πειραξε.Ελεος καπου πια.
Δεν το κόβεις...λίγο, λέω εγώ ; Αρκετά νομίζω. Δεν ξεθύμανες ακόμα ;

Υπερασπίζεσαι κάποιον/κάτι με πάθος και δε διστάζεις την επόμενη στιγμή να τον μπινελικώσεις με την ίδια ένταση...

Δεν είμαι εγώ ο "εχθρός". Μην τα χώνεις αριστερά και δεξιά αδιάκριτα, λες και δεν υπάρχει αύριο...

Τώρα που παρατηρώ τον τίτλο βέβαια...

Φαινόμενο ένα ήταν - ο Ρονάλντο ο χοντρός

τι απίστευτα πράγματα είδαμε από το άτομο μέχρι να τον προδώσουν τα πόδια του

δυνητικά ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών - δυνητικά η ίδια η μπάλα

Εμένα μου αρέσει. Αντιπροσωπεύει 100% το όμορφο όπως το έχω στο μυαλό μου.

Πού το πρόβλημα σας;
Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της. Θέλω να ανοίξω θρεντ με φωτογραφίες μας με διασήμους.

Η γνώμη σας για την Αθηνά Μαξίμου ποια είναι; Ο Χειλάκης μαρέζε σαν άνδρας και η χροιά της φωνής τους. Τώρα σαν ηθοποιός δεν ξέρω, μόνο σε σειρές τον έχω δει. Αλλά με το γόητρο της Μαξίμου δεν το καταλαβαίνω, μέχρι και η άρθωση της δεν είναι καλή. Δεν μου φαίνεται καλή ηθοποιός. Το ίδιο και για τον Χάρη Φραγκούλη. Που ακούω τι ταλέντο κλπ είναι. Δεν ξέρω για καποιον λόγο μου φαίνεται αντιπαθέστατος. Τάσος Νούσιας, Βαλτινός, καραμπέτη μαρέσουν πολύ. Δανδουλάκη είναι πείραμα. Την σέβεσαι αλλά δεν θεωρώ ότι έχει ταλέντο. Είναι σαν να πήρες εναν ατάλαντο άνθρωπο, τον έβαλες να συναναστρέφεται με γίγαντες ( Χατζιδάκι, Λαμπέτη, Χόρν, Ελύτη κοκ) και με την τριβή και συναναστροφή βγήκε κάτι με ποιότητα μεν, φαίνεται καλλιεργημένος άνθρωπος και πνευματικός αλλά μέτρια σαν ηθοποιός.

Τελευταία επεξεργασία:
Άντε στείλε μας μια φωτογραφία μαζί της.
Η αγαπημένη μου φωτό εβερ❤️

14CDFE17-4066-44BF-9994-7AEAF719CE0A.jpeg

Αλλά έχω δεκάδες ακόμα χαχαχ. Αυτήν την ξεχωρίζω λόγω ημέρας🥹

Η Μαρία έχει μόνο καλοσύνη μέσα της και 11 χρόνια δίπλα της, το έχω μάθει πλέον.

Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους εδώ μέσα πχ
Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της;

Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας .

Ηδονιζεσαι να την βρίζουν και να κάνεις τον προστάτη της;

Εμενα λίγο κριπι μου φαίνεται όλο αυτό , που την ξέρεις κιόλας .
Μην αρχίζεις πάλι. Κοφτε το κάπου🤏🏻

Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο έλεος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back